Web Analytics Made Easy - Statcounter

وزیر علوم تحقیقات و فناوری گفت: آمادگی لازم در چارچوب قوانین مصور ایران برای مطالعات آینده پژوهی و علمی و همچنین برای انتقال تجربیات علمی در قالب پارک‌های علم و فناوری وجود دارد.

به گزارش خبرنگار دانشگاه خبرگزاری دانشجو، منصور غلامی، وزیر علوم تحقیقات و فناوری در همایش بین المللی جهان اسلام در افق ۱۴۱۴ که در دانشگاه تهران درحال برگزاری است، اظهار کرد: آینده جهان اسلام و توجه به آنچه که باید تا ۱۴۱۴ محقق شود، نیاز به نگاه منطقی دارد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



غلامی ادامه داد: توسعه جهان اسلام به اهمیت داشته ها و بایدها توجه دارد و آنچه که مهم است توجه به جمعیت قابل توجه کشورهای اسلامی است.

وزیر علوم تحقیقات و فناوری با اشاره به نگاه اسلامی به تعلیم و تربیت گفت: توجه به نسل جوان در فرهنگ اسلامی اهمیت بسیاری دارد؛ با این وجود سرمایه انسانی خوبی در کنار ظرفیت ها و توانمندی‌های جوانان وجود دارد.

وی افزود: در کنار ظرفیت خوب انسانی منابع طبیعی و پراکندگی جمعیت خوبی در کشورهای اسلامی وجود دارد و مهاجران کشورهای اسلامی توانمندی علمی را با خود دارند.

غلامی درباره ظرفیت علمی ایران اظهارکرد: در حوزه علوم، تحقیقات و فناوری دستاوردهای خوبی کسب کرده ایم و ایران کارهای علمی شناخته شده ای انجام داده است و نیروی انسانی ما ظرفیت توسعه یافتگی خوبی داشته است.

وزیر علوم تحقیقات و فناوری با بیان اینکه برای توسعه همه جانبه فرهنگی، اقتصادی و اجتماعی به نیروی انسانی جوان احتیاج داریم و نگاه اسلام نیز به انسان با کرامت است و می‌گوید تمام انسان ها با یکدیگر مساوی هستند، افزود: توسعه علمی کشورها باید برای تمام مردم باشد و هدف ما هم به اشتراک گذاشتن دستاوردهای علمی با تمام کشورهای اسلامی و ارائه خدمات پژوهشی به آنها است و این در برنامه ما قرار دارد.

وی درباره دانشگاه D8 بیان کرد: همکاری ما با کشورهای D8 منجر به تاسیس دانشگاهی شده است که البته شعبات واحدهای علمی تاسیس شده اند و ما از آنها حمایت می‌کنیم.

غلامی افزود: آمادگی لازم در چار چوب قوانین مصور ایران برای مطالعات آینده پژوهی و علمی وجود دارد؛ البته آمادگی کامل نیز برای انتقال تجربیات علمی در قالب پارک های علم و فناوری وجود دارد.

وزیر علوم تحقیقات و فناوری یادآوری کرد: توسعه پایدار در حوزه اقتصادی، سیاسی و زیست محیطی بر یافته های علمی و دانشجویان و اساتید کشور استوار است و حتما در مسیر پیش رو محور اصلی ما توسعه همکاری های علنی بین کشورهای مسلمان است.

منبع: خبرگزاری دانشجو

کلیدواژه: انتقال تجربیات علمی توسعه علمی کشورها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت snn.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری دانشجو» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۳۵۸۴۳۳۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

آمادگی وزارت علوم برای همکاری با بریکس در حوزه آموزش‌های مهارتی

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از وزارت علوم، با حضور رییس مرکز همکاری های علمی و بین المللی وزارت علوم و رییس حوزه آموزش عالی بریکس از دولت روسیه، اولین نشست همکاری‌های علمی دانشگاه‌های ایران با کشورهای حوزه بریکس برگزار شد.

امید رضایی فر رییس مرکز همکاری های علمی و بین المللی وزارت علوم در این نشست ضمن اشاره به ظرفیت بالای گروه بریکس از نظر علم و فناوری گفت: جمهوری اسلامی ایران آمادگی کامل دارد همکاری های علمی خود را با کشورهای عضو این نهاد بین المللی افزایش دهد.

وی تاکید کرد: به زودی کارگروه‌های سیزده‌گانه متناظر مرتبط با فعالیت های علمی و آموزشی گروه بریکس را شکل می دهیم و دانشگاههای عضو هر کارگروه مشخص می شود تا بتوانیم در بخش از ۲۵۰ برنامه و اقدام گروه بریکس در سال ۲۰۲۴ مشارکت داشته باشیم.

رضایی فر با اشاره به حضور نمایندگان و مسئولان بین الملل ۲۰ دانشگاه و موسسه در این نشست گفت: بیش از ۲۵۰ دانشگاه و پژوهشگاه و ۶۰ پارک علم و فناوری در ایران فعالیت می کنند و ما ظرفیت علمی فراوانی برای حضور در فعالیت های علمی و فناورانه بریکس داریم.

رییس مرکز همکاری‌های علمی و بین المللی وزارت علوم گفت: ما به صورت ویژه آمادگی داریم در بخش آموزش های مهارتی با رویکرد فناوری و نوآوری با بریکس همکاری کنیم و در اتاق های فکر بریکس حضور فعال داشته باشیم.

خانم ویکتوریا پانووا رییس حوزه بریکس و معاون آموزشی دانشگاه hse روسیه در این نشست گفت: با توجه به اینکه امسال روسیه ریاست بریکس را برعهده دارد در ایران حضور پیدا کردیم تا ظرفیت های همکاری این سازمان را که برخلاف تصور؛ صرفا یک سازمان اقتصادی نیست؛ به دانشگاههای ایران معرفی کنیم.

وی ضمن ابراز خوشحالی از حضور در ایران به عنوان یک کشور غنی از نظر علمی و فرهنگی گفت: پیشنهادات ایران برای همکاری با بریکس را به شورای کارشناسان بریکس ارائه خواهد داد و آمادگی همکاری گسترده با ایران وجود دارد.

رییس حوزه بریکس در روسیه گفت: ایران علیرغم تحریم های ظالمانه از رشد علمی خوبی برخوردار شده است و آمارها به خوبی این پیشرفت را نشان می دهد.

وی کشاورزی، زیست فناوری و علوم مهندسی را از حوزه هایی نام برد که ایران در آنها دستاورد زیادی داشته است و می تواند با کشورهای عضو بریکس در این زمینه ها هم افزایی داشته باشد.

کد خبر 6085649

دیگر خبرها

  • کار سخت بسیج برای رفاقت با وزیر/ زلفی‌گل از پس مطالبات بسیج دانشجویی بر می‌آید؟
  • جمهوری اسلامی آمادگی دارد در پیشرفت سریلانکا شریک شود
  • توسعه علمی، سکوی جهش تولید
  • عضو هیئت‌علمی واحد علوم و تحقیقات، نشان ملی قانون را دریافت کرد
  • آمادگی کامل آذربایجان شرقی برای برگزاری دور دوم انتخابات
  • آمادگی وزارت علوم برای همکاری با بریکس در حوزه آموزش‌های مهارتی
  • آمادگی برای همکاری با سایر دستگاه‌ها جهت ترویج گفتمان علم، فناوری
  • برنامه وزارت علوم برای توسعه دانشگاه فنی‌وحرفه‌ای
  • زلفی گل: دانشگاه فنی و حرفه‌ای به دانشگاه مهارت ملی تبدیل می‌شود
  • تحقق اهداف عالمانه و مدبرانه اسلام ناب توسط سازمان بین‌المللی سینوو