Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش ایلنا از سازمان صنایع کوچک و شهرک‌های صنعتی ایران، محسن صالحی‌نیا در آیین گشایش بیست و ششمین نمایشگاه بین‌المللی مواد شوینده، آرایشی، بهداشتی، سلولزی و ماشین‌آلات وابسته در محل دائمی نمایشگاه‌های بین‌المللی تهران در جمع خبرنگاران افزود: این صنعت به دلیل توسعه یافتگی، استفاده از برندهای مناسب، ماشین‌آلات نوین و نیروی انسانی کارآمد، در سال‌های گذشته توانسته بیش از 90 درصد زنجیره تأمین خود را تکمیل کند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی اضافه کرد: بر این اساس، صنعت یاد شده وابستگی بسیار کمی به خارج از کشور داشته و در شرایط محدودیت‌های بین‌المللی نیز آسیب پذیری پایینی دارد.

به گفته رئیس هیأت مدیره و مدیرعامل سازمان صنایع کوچک و شهرک‌های صنعتی ایران، صنعت مواد شوینده و سلولزی به دلیل تنوع در محصولات، همچنین تنوع ویژگی‌ها و بسته‌بندی‌ها و عرضه محصول بر اساس مطلوبیت و سلیقه مشتری، سرآمد سایر صنایع است.

صالحی‌نیا خاطرنشان کرد: علاوه بر تأمین نیازهای داخلی، توسعه و رونق صادرات برنامه وزارت صنعت، معدن و تجارت در این ارتباط است و در عین حال سال گذشته 200 میلیون دلار انواع محصولات مرتبط با این صنعت صادر شد و پیش‌بینی می‌شود امسال به 300 میلیون دلار برسد.

وی ادامه داد: میزان صادرات بدون احتساب آن مواردی است که شاید در گمرکات و مبادی رسمی اظهار نشده باشد و با محاسبه آن‌ها، اهمیت بیشتری برای این صنعت از نظر تأمین داخل و صادرات می‌توان قائل شد.

معاون وزیر صنعت، معدن و تجارت در پاسخ به پرسش یکی از خبرنگاران در زمینه دلایل افزایش قیمت محصولات مختلف با وجود امکانات در داخل کشور اظهار داشت: یکی از دلایل اصلی این امر، افزایش قیمت مواد اولیه، مواد کمکی و بسته‌بندی است که بر پایه اقلام شیمیایی یا پتروشیمی بوده و با افزایش قیمت روبه‌رو شدند.

صالحی‌نیا توضیح داد: برخی از این اقلام، قیمت‌های جهانی داشته، برخی دیگر در بورس کالا عرضه می‌شوند و موضوع برابری نرخ ارز نیز به افزایش قیمت‌ها در این حوزه همچون سایر صنایع دامن زد.

وی تصریح کرد: رقابتی بودن مزیت اصلی این صنعت است که عاملی مهم در تنظیم قیمت‌ها و بالا نرفتن غیرواقعی نرخ‌ ها محسوب می‌شود.

رئیس هیأت مدیره و مدیرعامل سازمان صنایع کوچک و شهرک‌های صنعتی ایران در جواب سئوال دیگر خبرنگاران پیرامون تأثیر همکاری نکردن برخی بانک‌های خارجی با فعالان اقتصادی ایرانی یادآور شد: همه صنایع چنان‌چه امکان نقل و انتقال پول برای برخی ملزومات‌شان فراهم نشود، در قیمت‌های‌شان تأثیرگذار شده یا با محدودیت‌های تولید روبه‌رو می‌شوند، اما این صنعت همچون سایر صنایع روند خوبی را در زمینه تولید دارد.

صالحی‌نیا گفت: عرضه محصولات وابسته به این صنایع را در همه فروشگاه‌ها و سطح بازار می‌توان مشاهده کرد که با تنوع بالا و با کمترین محدودیت درحال انجام است.

وی تأکید کرد: وزارت صنعت، معدن و تجارت برای نقل و انتقال پول به خارج از کشور، همچنین امکان استفاده از سامانه نیما برای فعالان صنعتی به شرکت‌ها مشاوره می‌دهد که به‌طور قطع به آن‌ها در فرآیند تولید و صادرات کمک خواهد کرد.

منبع: ایلنا

کلیدواژه: صنایع کوچک صنعت وزیر صنعت معدن و تجارت مواد شوینده فنی و مهندسی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.ilna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایلنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۳۵۹۷۸۹۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

رژلب‌ها حاوی فلزات سنگین و مواد سمی هستند

کارشناس آرایشی سازمان غذا و دارو با اشاره به افزایش استفاده از رژ لب در خانم‌ها گفت: این فرآورده آرایشی مواد مضر زیادی همچون فلزات سمی سنگین، سرب، کادمیوم، جیوه و آنتیموان در خود دارد. - اخبار اجتماعی -

به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری تسنیم، شیما حلاج با بیان اینکه سازمان غذا و دارو برحسب وظیفه قانونی موظف است تا بر تولید، واردات و ارزیابی‌های ایمنی و کیفی فرآورده‌های آرایشی و بهداشتی، بر طبق دستورالعمل‌های معتبر جهانی، نظارت کند؛ اظهار کرد: برخی از خانم‌ها بدلیل افراط در آرایش صورت، سلامتی خود را با چالش مواجه می‌کنند.

کارشناس آرایشی سازمان غذا و دارو با اشاره  افزایش استفاده از رژلب در خانم‌ها گفت: این فرآورده آرایشی مواد مضر زیادی همچون فلزات سمی سنگین، سرب، کادمیوم، جیوه و آنتیموان در خود دارد لذا پیشگیری از آسیب‌های ناشی از افراط در استفاده از فراورده‌های آرایشی باید نسبت به مصرف این محصولات احتیاط کنند.

عوارض خطرناک استفاده از رژلب‌های قاچاقی

وی بیان کرد: وقتی رژلب با عناصر مذکور برای ساعت‌های طولانی روی لب باقی می‌ماند ممکن است مواد اولیه رژلب‌ها که از آلاینده‌های معمول زیست محیطی هستند به طور ناخواسته و در اثر خوردن یا آشامیدن مواد غذایی، بلعیده شود که نتیجه آن تماس بدن با مواد سمی است.

حلاج گفت: در کنار  اقدامات نظارتی، شناسه گذاری فرآورده‌های آرایشی و بهداشتی یکی دیگر از اقدامات اداره کل امور فرآورده‌های آرایشی و بهداشتی برای فراهم نمودن امکان پیگیری اصالت کالا برای مصرف کنندگان است.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • هشدار به خانم‌ها در استفاده از رُژ لب
  • رژلب‌ها حاوی فلزات سنگین و مواد سمی هستند
  • پایان باشکوه سی و یکمین نمایشگاه بین المللی صنعت شوینده و بهداشتی
  • استقبال گسترده از سی و یکمین نمایشگاه بین المللی صنعت شوینده و بهداشتی
  • صادرات محصولات پتروشیمی یک میلیون تن افزایش یافت
  • هشدار به خانم‌ها در استفاده از رُژ لب/ وجود مواد مضر و سمی
  • انتقادها از افزایش مالیات ارزش افزوده چای بالا گرفت/ کالا گران و قاچاق زیاد می شود
  • ◄ بازار چای بحرانی و کار قاچاقچیان چای سکه می شود!
  • تراز تجاری صنعت شوینده ایران ۱۸۰ میلیون دلار مثبت شد
  • تکمیل زنجیره ارزش، گلوگاه «جهش تولید» در صنعت پتروشیمی است