Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایمنا»
2024-04-24@22:58:45 GMT

تحصیل ۲۵۰۰ دانشجوی ایرانی در مجارستان

تاریخ انتشار: ۹ اردیبهشت ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۳۶۰۳۴۵۵

تحصیل ۲۵۰۰ دانشجوی ایرانی در مجارستان

رییس کنفرانس اتحادیه رؤسای دانشگاه‌های مجارستان با بیان این‌که الگوی رشد جمعیت در پذیرش دانشجویان در مجارستان و اروپا تغییراتی ایجاد کرده است، گفت: در حال حاضر ۲۵۰۰ هزار دانشجوی ایرانی در مجارستان مشغول به تحصیل هستند.

به گزارش ایمنا، زلتان دوبتزی در اولین کنفرانس رؤسای دانشگاه‌های ایران و مجارستان که به میزبانی دانشگاه یزد برگزار شد، اظهار کرد: این کنفرانس گامی مفید در راستای افزایش همکاری و تقویت پیوندهای علمی و پژوهشی بین دو کشور ایران و مجارستان است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی ضمن معرفی هیات مجاری همراه به ارائه توضیحاتی پیرامون تاریخچه نظام آموزش عالی در مجارستان پرداخت و افزود: انجمن دانشگاه‌های مجارستان در حال حاضر ۶۴ عضو دارد که هدف اصلی این انجمن رایزنی با دولت در خصوص طرح‌ها و لوایح مرتبط با آموزش عالی است و این انجمن در سطح بین‌الملل نیز فعال است و با برزیل روابط علمی دوجانبه دارد.

دبیر کل کنفرانس رؤسای دانشگاه‌های مجارستان در ادامه به معرفی انجمن دانشگاه‌های مجارستان و همکاری این انجمن با انجمن دانشگاه‌های اتحادیه اروپایی پرداخت و گفت: با توجه به چالش‌های پیش روی این انجمن، خروج بریتانیا از اتحادیه اروپا موسوم به برگزیت، مهمترین چالش پیش روی این انجمن است.

دوبتری تصریح کرد: نحوه مراودات علمی و آکادمیک با دانشگاه‌ها و مراکز پژوهشی بریتانیا در حال حاضر سیاست‌های آموزش عالی در مجارستان و اتحادیه اروپایی را تحت تاثیر قرار داده است.

یانوش بالاژ یوژا، رییس کنفرانس اتحادیه رؤسای دانشگاه‌های مجارستان نیز در این کنفرانس طی سخنانی به معرفی کشور مجارستان، شهرهای دانشگاهی این کشور و تاریخ آموزش عالی کشور مجارستان پرداخت و گفت: نخستین موسسه آموزش عالی در سال ۱۳۶۷ میلادی تاسیس شده است. این کشور از سال ۲۰۰۵ به اتحادیه اروپا پیوست.

وی با اشاره به این‌که در حال حاضر در مجارستان بیش از ۸۰۰۰ دانشجو از بورس استفاده می‌کنند و ۲۵۰۰ دانشجوی ایرانی در مجارستان مشغول به تحصیل هستند، گفت: الگوی رشد جمعیت در پذیرش دانشجویان در مجارستان و اروپا تغییراتی ایجاد کرده است.

منبع: ایسنا

منبع: ایمنا

کلیدواژه: دانشجو دانشگاه مجارستان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.imna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایمنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۳۶۰۳۴۵۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

جهش تولید با جهش مهارت در کشور محقق می‌شود

به گزارش خبرنگار مهر، دکتر عرفان خسرویان، رییس دانشگاه فنی و حرفه ای در افتتاحیه اولین کنفرانس ملی مهارتی ایران که امروز در مرکز همایش‌های بین‌المللی صدا و سیما برگزار شد گفت: هدف اصلی کنفرانس شکل‌دهی و سیاست‌گذاری به اکوسیستم حوزه مهارتی کشور است.

وی ادامه داد: در ابتدای برنامه هفتم توسعه کشور قرار داریم و این کنفرانس می‌تواند چراغ راهی برای مجریان و برنامه‌ریزان و سیاست‌گذاران برای تحقق اهداف مهارتی کشور باشد.

رییس دانشگاه فنی و حرفه ای خاطرنشان کرد: یکی از اصلی‌ترین سوالاتی که مطرح می‌شود نوع، نحوه و کنش نهاد های دولتی و خصوصی در حوزه آموزش‌ها و توسعه برنامه‌های فنی‌حرفه‌ای است.

وی ادامه داد: دولت‌ها برای افزایش نرخ رشد و توسعه و پیشرفت برنامه‌ریزی‌ها می‌کنند یک دولتی اگر بتواند کم‌تر از دو دهم درصد جی دی پی را افزایش دهد می‌توان گفت دولت موفقی است و این شاخص‌ها شاخص‌هایی است که دائماً مقایسه می‌شوند و محاسبه می‌شوند.

خسرویان تاکید کرد: سیاست‌ها باید ارزیابی شوند سیاست‌های اقتصادی، صنعتی و برنامه‌های توسعه‌ای کشور یکی از این برنامه ها، برنامه حوزه کارآفرینی و مهارت است.

وی افزود: مدل‌های مختلفی در دنیا کار شده است که در طول کنفرانس مقالات ارزشمندی در این زمینه در پنل ها ارائه می‌شود معروف‌ترین مدل فنی و حرفه ای، مدل کشور آلمان است کشوری که اقتصاد قدرتمند و پایدار دارد و برنامه‌های آموزشی فنی و حرفه‌ای را دنبال می‌کند.

خسرویان افزود: در کشور چین یک چرخش راهبردی اتفاق افتاده است بازی و برنامه‌های آموزشی نخبه پرورانی به برنامه‌های آموزشی انبوه تغییر یافته است که محور آن کالج‌های فنی و حرفه‌ای هستند. کشور چین برنامه‌های جدی در حوزه فنی و حرفه‌ای برنامه‌ریزی کرده‌است و چند ده میلیارد به این حوزه اختصاص داده است.

وی ادامه داد: کشور هند نیز به‌عنوان یک اقتصاد نوظهور، برنامه‌های مفصلی را در حوزه آموزش مهارتی و توسعه برنامه مهارتی طراحی کرده در حقیقت هند خود را پایتخت مهارت جهان معرفی کرده‌است می‌بینیم که همه کشورها برنامه‌های گوناگون دارند.

رییس دانشگاه فنی و حرفه ای افزود: ما در ابتدای برنامه هفتم توسعه هستیم مقام معظم رهبری شعار امسال را بحث تولید با مشارکت مردم قرار داده‌اند اگر جهش تولید بخواهیم یکی از محورهای آن جهش حوزه مهارت در کشور است و باید با همکاری بین دستگاهی و سیاست‌گذاری های دقیق در بالادست بتوانیم برنامه‌های حوزه مهارتی و فنی‌حرفه‌ای را در کشور طراحی کنیم.

وی افزود: امیدواریم در این دو روز به این اتفاقات پرداخته شود افتخار ما این است که از ابتدای دولت سیزدهم در دوره جدید وزارت علوم با توجه وزیر علوم دانشگاه فنی‌حرفه‌ای ارتقای خوبی یافته است و دانشگاه فنی‌حرفه‌ای در نظام آموزش عالی کشور در شاخص‌های مختلف رشد خوبی داشته است.

کد خبر 6085306

دیگر خبرها

  • دهمین کنفرانس بین‌المللی نانوفناوری ایران به‌میزبانی رفسنجان برگزار می‌شود
  • دهمین کنفرانس بین‌المللی نانوفناوری ایران در رفسنجان برگزار می‌شود
  • دانشگاه جندی‌شاپور اهواز در مقطع ارشد «هوشبری» دانشجوی خارجی می‌پذیرد
  • بیش از ۱۰۰ هزار دانشجو در مراکز آموزش عالی سیستان و بلوچستان مشغول به تحصیل هستند
  • مجارستان : رقابت ناتو در اوکراین جرقه جنگ جهانی سوم را خواهد زد
  • تحقق جهش تولید با جهش مهارت در کشور
  • تحصیل در خارج از کشور، مطمئن‌ترین روش مهاجرت
  • جهش تولید با جهش مهارت در کشور محقق می‌شود
  • تحصیل ۴۱۸ دانشجوی دکتری در دانشگاه آزاد کهگیلویه و بویراحمد
  • تحصیل در خارج، خدمت به داخل | حمایت از نخبگان و پژوهشگران ایرانی خارج از کشور