Web Analytics Made Easy - Statcounter

اهواز – ایرنا - معاون رییس جمهوری در امور زنان و خانواده گفت: اجرای طرح‌های حوزه زنان برای مناطق سیل زده با عبور از وضعیت بحرانی قابلیت اجرا دارند.

معصومه ابتکار دوشنبه در حاشیه بازدید از روستای عطیش در شهرستان کارون در گفت و گو با خبرنگار ایرنا اظهار داشت: عمدتا کارها و طرح هایی که باید در مناطق سیل زده از سوی حوزه زنان اجرایی شود مربوط به زمانی است که از شرایط بحران عبور کرده باشیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


وی افزود: برخی اقدامات با همکاری دستگاه هایی مثل سازمان بهزیستی، وزرات کار و وزارت کشور در حال انجام است.
معاون رییس جمهوری در امور زنان و خانواده ادامه داد: برای مسایلی مثل ارتقای تاب آوری اجتماعی طرح‌هایی مانند گفت و گوی ملی خانواده به منظور تحکیم خانواده داریم که در مناطق سیل زده با قوت بیشتر آنها را اجرا خواهیم کرد.
وی بیان کرد: همچنین در طرح‌های کارآفرینی به بنگاه کارآفرینی و کسب و کار زنانی که در مناطق سیل زده بوده اند توجه ویژه ای خواهد شد تا بتوانیم بخشی از خسارات را با همکاری دستگاه های ذیربط و البته حمایت های مردمی جبران و بازسازی کنیم.
ابتکار افزود: البته کمک ها و امدادهای کوتاه مدت در این حوزه نیز در نظر گرفته شده است که دستگاه هایی مانند هلال احمر به خوبی در حال انجام آنها هستند.
وی گفت: روستای عطیش یکی از روستاهایی است که در محاصره سیلاب قرار گرفته است که البته اقدامات بسیار زیادی نیز از قبیل امداد رسانی و رفع نیازهای اولیه ساکنان روستا در آن صورت گرفته است.
معاون رییس جمهوری در امور زنان و خانواده افزود: امیدواریم جاده روستا هر چه سریعتر احداث و امکان تردد در آن صورت گیرد و مدرسه روستا نیز که از ابتدای سیلاب تعطیل شده است بازگشایی شود.
وی با بیان این که روستا نیاز به جاده ای برای تردد ساکنان دارد افزود: خوشبختانه یکی از اتفاقات خوب پس از وقوع سیلاب رونق ماهیگیری در این منطقه است و اهالی مشغول ماهیگیری هستند.
ابتکار روز دوشنبه به منظور حضور در برنامه کارگروه زنان با حضور سمن ها و بازدید از مناطق سیل زده شهرستان کارون و کمپ های این شهرستان به خوزستان سفر کرد.
وی شامگاه دوشنبه خوزستان را به مقصد تهران ترک کرد.
7164/6064

منبع: ایرنا

کلیدواژه: اجتماعي معصومه ابتكار زنان سيل 98

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۳۶۰۵۵۴۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ساخت هزار و ۵۰۰ واحد مسکونی در دست اجرا در استان کهگیلویه و بویراحمد

مدیرکل بنیاد مسکن انقلاب اسلامی استان در گفتگوی ویژه خبری صف اول در شبکه استانی دنا ضمن تبرک روز معمار گفت: بنیاد مسکن انقلاب اسلامی دستگاه اجرایی در ۲۱ فروردین ۱۳۵۸ به فرمان امام خمینی (ره) تاسیس شد.

زبیر موسوی افزود: بنیاد مسکن در ۸ شهرستان از ۹ شهرستان در کهگیلویه و بویراحمد شعبه دارد و نمایندگی این بنیاد در شهرستان مارگون نیز به زودی راه اندازی می‌شود.

وی با بیان اینکه بنیاد مسکن تا حدودی کمبود نیروی انسانی ندارد، عنوان کرد: این بنیاد از طریق آزمون و مبادی قانونی به جذب نیرو اقدام می‌کند.

موسوی با تاکید بر اینکه تامین زمین برای ساخت مسکن در سه شهرستان بویراحمد، باشت و دنا با مشکل مواجه است گفت: بنیادمسکن این آمادگی را دارد برای رفع این مشکل با دستگاه‌ها و نهاد‌ها و ادارات این سه شهرستان وارد مذاکره شود.

مدیرکل بنیاد مسکن با اشاره به اینکه در کل استان هزار و ۵۰۰ واحد مسکونی توسط بنیاد مسکن انقلاب اسلامی در دست ساخت است، اضافه کرد: در شهرستان گچساران ۲۸۸ واحد مسکونی تقریبا تکمیل (در مرحله محوطه سازی) شد همچنین طرح ۱۳۲ واحدی این شهرستان  پیشرفت کاری ۴۰ درصدی دارد.

موسوی با اشاره به سایت هزار و ۱۰ واحدی در دهدشت نیز گفت: پیشرفت کاری این طرح نیز بسیار مطلوب است همچنین در شهرستان‌های لیکک، مارگون و دنا واگذاری زمین و رفع معارضات انجام شد.

وی با اشاره به اینکه تفاهم نامه‌هایی با نهاد‌های حمایتی برای ساخت مسکن محرومان انجام شد، ادامه داد: هزار و ۴۰۰ واحد مسکونی برای مددجویان این نهاد‌ها تا کنون ساخت و تحویل داده شد.

مدیرکل بنیاد مسکن با بیان اینکه ۷۲۰ روستای بالای ۲۰ خانوار در استان وحود دارد عنوان کرد: تا کنون تهیه طرح هادی برای همه این روستا‌ها انجام و بازنگری طرح هادی در ۵۵۰ روستا نیز انجام شد.

زبیر موسوی با بیان اینکه پارسال ۹۰۰ هزار متر مربع آسفالت معابر در روستا‌های انجام شد و امیدواریم با تخصیص اعتبار این مهم ادامه یابد.

موسوی با بیان اینکه ۷۲۰ متر مربع طول بازگشایی معابر ۲۴۰ هزار متر مربع زیرسازی، ۲۷۰ هزار متر مربع اجرای بیس پارسال انجام شد، اضافه کرد: ۲۴ هزار متر مربع جدول گذاری، ۲۴ هزار متر  سنگ فرش، کانال‌های هدایت سیلاب و دیوار هایل ۲۶ هزار متر  و ساماندهی فضا‌ها و پارک‌ها ۵۱ هزار متر مربع نیز پارسال انجام گرفت.

مدیرکل بنیاد مسکن پارسال هزار و ۸۳۰ فقره سند مسکن روستایی و شهری در استان صادر شد، تاکید کرد: در قابل طرح منظومه روستایی با هدف اشتغالزایی، کاشت گیاهان دارویی به صورت پایلوت در شهرستان گچساران در دستور کار است و امیدواریم این طرح را در همه شهرستان‌ها اجرایی کنیم.

مدیر کل بنیاد مسکن اضافه کرد: رفع مشکلات مردم در روستا‌ها به ویژه در حوزه اجرای طرح‌های هادی به جد در دستور کار این بنیاد است و امیدواریم به کمک دهیاری‌ها و شورا‌ها این معضل برطرف شود.

باشگاه خبرنگاران جوان کهگیلویه و بویراحمد یاسوج

دیگر خبرها

  •  سومین دوره ملی مهارت‌های زندگی و بالندگی فرزندان دانش‌آموز به کار خود پایان داد
  • طرح «زنان کارآمد؛ روستای سرآمد» طرحی برای کمک به اقتصاد روستا
  • دستور تخلیه روستای نوده شهرستان زیرکوه صادر شد
  • محیط زیست عرصه تقویت بنیان‌های اجتماعی با بهره گیری از توان بانوان است
  • بیش از ۸۰۰۰ عضو هیات علمی خانم در دانشگاه‌ها فعالیت می‌کنند
  • بیش از ۸ هزار عضو هیئت علمی خانم در دانشگاه‌ها فعالیت می‌کنند
  • بیش از ۸ هزار عضو هیات علمی خانم در دانشگاه‌ها فعالیت می‌کنند
  • تداوم بارش‌ها در اصفهان تا چهارشنبه / سیلاب در نطنز و آب‌گرفتگی در بعضی محورهای استان
  • ساخت هزار و ۵۰۰ واحد مسکونی در دست اجرا در استان کهگیلویه و بویراحمد
  • حضور مجدد استاندار سیستان و بلوچستان از مناطق سیل زده جنوب سیستان و بلوچستان