Web Analytics Made Easy - Statcounter

آمار تفکیکی اطلاعات فروش و تعداد تماشاگر تماشاخانه‌های اداره کل هنرهای نمایشی در اولین هفته اردیبهشت سال ۹۸ مشخص شد. ۱۰ ارديبهشت ۱۳۹۸ - ۱۶:۳۶ فرهنگی سینما و تئاتر نظرات - اخبار فرهنگی -

به گزارش باشگاه خبرنگاران پویا، روابط عمومی اداره کل هنرهای نمایشی، آمار فروش مجموعه تئاتر شهر، تالار هنر و تماشاخانه سنگلج تا روز جمعه ششم اردیبهشت را اعلام کرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

بر این اساس مجموعه تئاتر شهر آمار تفکیکی اطلاعات فروش و تعداد تماشاگر سه نمایش خود را به شرح زیر اعلام کرد:

نمایش «ملاقات» به نویسندگی فریدریش دورنمات، با ترجمه، طراحی و کارگردانی پارسا پیروزفر که اجرای خود را از یکشنبه 12 اسفند در سالن اصلی این مجموعه آغاز کرد تا جمعه ششم اردیبهشت با پشت سر گذاشتن 40 اجرا، میزبان 24237 تماشاگر شد. از این 24237 نفر، 9979 نفر با بلیت تمام‌بها، 1348 نفر با بلیت نیم‌بها، 11256 نفر با بلیت تخفیف‌دار و 1654 نفر با بلیت مهمان به تماشای این اثر نشستند. به این ترتیب با قیمت بلیت 700 هزار ریال، رقم 13 میلیارد و 821 میلیون و 700 هزار ریال در گیشه این نمایش ثبت شد.

نمایش «سیمین و فروزان» به نویسندگی و کارگردانی فهیمه عابدینی اجرای خود را از یکشنبه 18 فروردین در سالن قشقایی با ظرفیت 96 نفر آغاز کرد. این نمایش در طول 18 اجرا تا جمعه ششم اردیبهشت، میزبان 629 نفر شد. از این 629 نفر، 236 نفر با بلیت تمام‌بها، 14 نفر با بلیت نیم‌بها، 80 نفر با بلیت تخفیف‌دار و 299 نفر با بلیت مهمان به تماشای این اثر نشستند. به این ترتیب با قیمت بلیت 300 هزار ریال، در گیشه به رقم 92 میلیون و 100 هزار ریال دست پیدا کرد.

نمایش «بی‌صدایی» به نویسندگی سهیل امیرشریفی و آزاده شاهمیری و طراحی و کارگردانی آزاده شاهمیری از سه‌شنبه 20 فروردین در سالن سایه با ظرفیت 72 نفر روی صحنه رفت. این نمایش در طول 16 اجرا تا جمعه ششم اردیبهشت، میزبان 657 نفر بود. این 657 نفر، 290 بلیت تمام‌بها، 29 بلیت نیم‌بها، 76 بلیت تخفیف‌دار و 262 بلیت مهمان خریدند. به این ترتیب «بی‌صدایی» با بهای بلیت 300 هزار ریال، در طول 16 اجرا در گیشه به رقم 109 میلیون و 590 هزار ریال دست پیدا کرد.

تالار هنر نیز آمار سه نمایش خود را تا جمعه ششم اردیبهشت به شرح زیر ارائه داد:

نمایش «ساعت 8 در کشتی» به نویسندگی آلریچ هاپ با ترجمه حسین فدایی‌حسین و کارگردانی مریم کاظمی طی 26 اجرا در تالار هنر با ظرفیت 240 نفر، میزبان 5290 تماشاگر شد. از این 5290 نفر، 1975 نفر با بلیت تمام‌بها، 1766 نفر با بلیت نیم‌بها، 479 نفر با بلیت تخفیف‌دار و 1070 نفر با بلیت مهمان به تماشای این اثر نشستند. به این ترتیب با قیمت بلیت 200 هزار ریال، رقم 645 میلیون و 645 هزار ریال در گیشه آن ثبت شد.

نمایش «جادوگر درخت انجیر هندی» نیز به نویسندگی و کارگردانی احسان مجیدی که از اول اردیبهشت در تالار هنر روی صحنه رفت تا ششم اردیبهشت، طی شش اجرا میزبان 230 تماشاگر شد. از این 230 تماشاگر، 51 نفر با بلیت تمام‌بها، 147 نفر با بلیت نیم‌بها، دو نفر با بلیت تخفیف‌دار و 30 نفر با بلیت مهمان به تماشای این اثر نشستند. به این ترتیب «جادوگر درخت انجیر هندی» با بهای بلیت 200 هزار ریال در گیشه به رقم 25 میلیون و 200 هزار ریال دست پیدا کرد.

نمایش «الیورتویست» به نویسندگی و کارگردانی اسماعیل فیروزی نیز که از دوم اردیبهشت در این تالار روی صحنه رفته است، طی پنج اجرا میزبان 714 نفر شد. از این 714 نفر، در غیاب بلیت نیم‌بها و تخفیف‌دار، 592 نفر با بلیت تمام‌بها و 122 نفر با بلیت مهمان به تماشای این اثر نشستند. بر این اساس در گیشه این اثر با بهای بلیت 300 هزار ریال، رقم 177 میلیون و 600 هزار ریال به ثبت رسید.

تماشاخانه سنگلج هم آمار تفکیکی «بیله دیگ بیله چغندر» را این گونه اعلام کرد:

نمایش «بیله دیگ بیله چغندر» به نویسندگی داود فتحعلی‌بیگی و کارگردانی منیژه داوری اجرای خود را از پنجشنبه پنجم اردیبهشت آغاز کرد و طی دو اجرا تا جمعه ششم اردیبهشت میزبان 108 تماشاگر شد. این 108 نفر، در غیاب بلیت نیم‌بها و تخفیف‌دار، 12 بلیت تمام‌بها خریدند و 96 نفرشان مهمان بودند. به این ترتیب «بیله دیگ بیله چغندر» با بهای بلیت 300 هزار ریال در گیشه به رقم 36 میلیون ریال دست پیدا کرد.

انتهای پیام/

R1369/P/S4,34/CT12 واژه های کاربردی مرتبط تالار هنر تماشاخانه سنگلج تئاتر شهر اداره کل هنرهای نمایشی تئاتر

منبع: تسنیم

کلیدواژه: تالار هنر تماشاخانه سنگلج تئاتر شهر اداره کل هنرهای نمایشی تئاتر تالار هنر تماشاخانه سنگلج تئاتر شهر اداره کل هنرهای نمایشی تئاتر

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۳۶۰۹۴۴۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

نمایشگاه هنرهای تجسمی بناهای تاریخی ایران افتتاح شد

نمایشگاه بناهای تاریخی ایران به مناسبت روز جهانی بناهای تاریخی در عمارت مسعودیه افتتاح شد. - اخبار فرهنگی -

به گزارش گروه فرهنگی خبرگزاری تسنیم، در مراسم افتتاحیه این نمایشگاه، ابراهیمی قائم مقام صندوق توسعه صنایع دستی و فرش دستباف و احیا و بهره‌برداری از اماکن تاریخی و فرهنگی یا قدردانی از خانه هنر دل‌افکن در برگزاری این نمایشگاه، نقش هنرمندان را در راستای معرفی بناهای ارزشمند تاریخی موثر دانست.

او افزود: صندوق توسعه و احیا همواره تلاش خود را بر احیا و نگهداشت آثار تاریخی گذاشته است و این مهم در سال جاری نیز با جدیت ادامه می‌یابد‌.

مریم دل‌افکن مدیر اجرایی این نمایشگاه نیز با قدردانی از حمایت‌های صندوق توسعه و احیا در برگزاری این نمایشگاه اظهار داشت: در نمایشگاه آثار بناهای تاریخی ایران حدود 50  هنرمند آثار خود را در رشته‌های مختلف هنری از جمله مجسمه‌سازی، صنایع دستی، دیجیتال آرت، نقاشی خط، نقاشی با مداد رنگی، رنگ روغن، آبرنگ و پاستل با موضوع بناهای تاریخی به نمایش گذاشته‌اند. 

چهره برگزیده هنر انقلاب در سال 1402 معرفی شد

او افزود: علاقه‌مندان به هنر  می‌توانند امروز پنج شنبه 30 فروردین و فردا جمعه از ساعت 11 تا 17 با مراجعه به مجموعه تاریخی مسعودیه واقع در میدان بهارستان از آثار هنرهای به نمایش گذاشته شده بازدید کنند.  

دل‌افکن برپایی این نمایشگاه را پلی برای ارتباط بین گذشته و حال، تاریخ وهنر و فرهنگ غنی کشورمان دانست و گفت: رویکرد اصلی ما، معرفی بناهای تاریخی و کمک به بازسازی این بناها و کاروانسراها و ثبت بیشتر بناهای مذکور است.

دل‌افکن با اشاره به اینکه کارهای تحقیقاتی، نوشتاری و هنری نمایشگاه حدود دو ماه به طول انجامید، گفت: هنرمندان تا 20 فروردین برای ارائه آثار خود مهلت داشتند و از میان تعداد زیادی آثار، بهترین تابلوها را برگزیدیم. در کنار نمایش آثار، کارگاه‌های آموزشی و پژوهشی هم برگزار می‌شود.

ویدا کوشا پژوهشگر و فعال فرهنگی و اجتماعی نیز در سخنانی با اشاره به اهمیت هنر اظهار داشت: هنر می‌آید که مرهم زخم‌ها باشد و تاثیر آن نیز در جامعه در برخی مواقع بیش از آن است که تصور می‌کنیم.

او با بیان اینکه اگر هنرمند تاریخ را نداند نمی‌تواند اثر فاخری را تولید کند بیان کرد:  اگر عقبه هنری و تاریخی را نسل به نسل منتقل کنیم اتفاقات خوبی رخ می‌دهد.

این فعال فرهنگی و اجتماعی گفت: بن‌مایه هر هنرمند یک مسئولیت اجتماعی است که خلق زیبایی کند و طوری این زیبایی را خلق کند که حس خوب منتقل شود.

انتهای پیام/

 

دیگر خبرها

  • نمایش «واپسین نفس» به جشنواره سراسری تئاتر ایثار راه یافت
  • قماربازی جواد عزتی، در یک هفته ۱۴ میلیاردتومان سود داشت
  • اعلام جدول اجرای نمایش‌های بخش کودک و نوجوان تئاتر رضوی
  • آمار جالب در اولین روز هفته بیست و چهارم؛ ثبت ۱۱ گل در ۳ بازی
  • اعلام اجرای عمومی آثار چهاردهمین جشنواره تئاتر کودک و نوجوان رضوی 
  • نمایشگاه هنرهای تجسمی بناهای تاریخی ایران افتتاح شد
  • «طلوع خونین» را در تماشاخانه ایران‌شهر مشاهده کنید
  • (ویدئو) حمله ایران نمایشی بود؟ اگر می‌توانید شما هم نمایش دهید!
  • فراخوان اجرا در تماشاخانه‌های مهر و ماه حوزه هنری منتشر شد
  • فروش ۴ میلیاردی نمایش بهرام افشاری در هفته اول اجرا