Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «مهر»
2024-04-18@17:16:19 GMT

بازنگری لازم در مراکز علمی کاربردی شهرداری

تاریخ انتشار: ۱۰ اردیبهشت ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۳۶۱۰۸۱۶

بازنگری لازم در مراکز علمی کاربردی شهرداری

به گزارش خبرنگار مهر، در ادامه بررسی طرح ساماندهی مراکز آموزش علمی و کاربردی شهرداری تهران به جلسه آتی شورا موکول شد این در حالی است که تعدادی از اعضا به عنوان موافق و مخالف و ابوالحسنی سرپرست دانشگاه علمی کاربردی در دفاع از ماندگاری تعدادی از مراکز آموزشی سخنانی را ایراد کردند.
زهرا صدراعظم نوری باتاکید بر بازنگری فعالیت این مراکز گفت: شهرداری در جهت ارتقا سطح کیفی نیروهای شاغل این مراکز را از دهه ۷۰ راه‌اندازی کرد بر همین اساس با برخی از دانشگاه‌ها توافق کرد که نیروهای خود را معرفی و هزینه‌هایی در این زمینه پرداخت شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


وی افزود: به مرور زمان به دلایل مختلف بحث راه‌اندازی مراکز علمی کاربردی ایجاد شد ابتدا با دو مرکز صورت گرفت و امروز حدود ۱۰ مرکز علمی و کاربردی در شهرداری داریم و آموزش‌های مختلفی در این مراکز ارائه می‌شود.
صدراعظم نوری با بیان اینکه تا کنون بیش از ۱۲ هزار و ۹۸۰ نفر از این دانشگاه‌ها فارغ‌التحصیل شده‌اند، گفت :‌۴۲ درصد این افراد کارکنان شهرداری و ۵۸ درصد از کارکنان خارج از شهرداری بوده‌اند.
وی بیان داشت: موضوعات آموزشی به غیر از مسئله مترو، آتش‌نشانی، پیشگیری و مدیریت بحران همان مواردی بوده که در دانشگاه‌ها و مراکز علمی و آموزشی تدریس می‌شود و شهرداری منابع خود جایی متمرکز کرده که جز وظایفش نیست.
رئیس کمیسیون سلامت و محیط زیست شورا گفت: از نظر ما باید بازنگری‌های لازم در این زمینه صورت گیرد و مجوزها مورد بررسی قرار داده شود ما از مسئولین مربوطه دانشگاه خواسته‌ایم گزارش دهند به نظر ما این مراکز می‌تواند ظرفیتی باشد به شرط اینکه مجوز لازم را بگیرند و از موازی‌کاری جلوگیری شود.
ابوالحسنی سرپرست دانشگاه علمی کاربردی برای دفاع از عملکرد این مرکز آموزشی پشت تریبون شورا قرار گرفت و گفت: کارکردهای منفی مؤسسات در زمان تشکیلشان مخفی هستند از جمله در مرکز آموزشی شهرداری.
وی ادامه داد: یک زمانی مناسب بود که مؤسسه علمی و کاربردی شهرداری تهران ایجاد شود و براساس آمار موجود ۶۰ درصد رشته‌هایی که در مؤسسه آموزش علمی و کاربردی شهرداری تهران آموزش داده می‌شود، در سایر دانشگاه‌های کشور تدریس نمی‌شود.
وی با تاکید بر اینکه اصل کلی انسجام‌بخشی و هماهنگی و ارتباط این مراکز با مأموریت‌های شهرداری باید حفظ شود گفت: ساماندهی و یکپارچه سازی هم مورد توجه ما است اما موافق تنزل رشته‌ها وکاهش رشته‌ها نیستیم.
سرپرست دانشگاه علمی و کاربردی شهرداری تهران گفت: ما حداقل به داشتن چهار مرکز علمی و کاربردی نیاز داریم که عبارتند از حمل ونقل، ایمنی و خدمات شهری، فرهنگی و اجتماعی و حوزه فناوری، هوشمندسازی و نوآوری.

کد خبر 4604651 نورا حسینی

منبع: مهر

کلیدواژه: زهرا صدراعظم نوری شورای شهر تهران شهرداری تهران

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۳۶۱۰۸۱۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

افزایش مراکز دانش‌بنیان در استان ایلام به ۸ مرکز

به گزارش خبرنگار مهر، حسن بهرام نیا ظهر سه شنبه در دیدار با رییس دانشگاه ایلام در این دیدار با تبریک عملیات غرورآفرین «وعده صادق» که موجب شادی و غرور ملی شده است، گفت: دانشگاه مادر تحولات در هر جامعه است که با تولید علم و فناوری به رشد و توسعه کشور در همه حوزه‌ها کمک می‌کند.

وی افزود: تحولات بسیار خوبی در دانشگاه ایلام از نظر علمی و فرهنگی صورت گرفته است که این موفقیت‌ها گویای دغدغه‌مندی و تلاش همه‌جانبه رییس و مجموعه مدیران دانشگاه است.

بهرام‌نیا بیان داشت: هم‌چنین در حوزه زیرساخت، دانشگاه ایلام در مقایسه با گذشته متحول شده که برگرفته از کار جهادی است.

وی با اشاره به جذب حدود ۳۹۰ دانشجوی عراقی در بهمن‌ماه سال گذشته و تحصیل بیش از ۵۰۰ دانشجوی عراقی در دانشگاه ایلام، بیان داشت: تحصیل بیش از ۵۰۰ دانشجو در دانشگاه ایلام به دلیل جایگاه علمی خوب این دانشگاه است که در معرفی دانشگاه ایلام در کشور نیز بسیار موثر است.

استاندار ایلام به اخذ مجوز دکترای دو رشته تحصیلی در دانشگاه ایلام اشاره و خاطرنشان کرد: اخذ مجوز برای دو رشته تحصیلی (مهندسی شیمی و نانو شیمی) در مقطع دکترا در راستای آمایش سرزمین استان است چراکه استان ایلام در حوزه نفت، گاز و پتروشیمی ظرفیت‌های فراوانی دارد.

وی در ادامه به کسب رتبه برتر دانشگاه ایلام در هجدهمین جشنواره شهید رجایی، اشاره کرد و گفت: این موفقیت موجب مباهات برای جامعه دانشجویی و مردم استان است.

بهرام‌نیا خاطرنشان کرد: در مقیاس ملی هم گام‌های بلندی در راستای توسعه همه‌جانبه استان برداشته شده است که شرکت‌های دانش‌بنیان و فن‌آور در این راستا نقش‌آفرین بودند.

نماینده عالی دولت در استان ایلام بیان داشت: آموزش و پرورش و دانشگاه‌ها پیشران توسعه هر استان هستند.

ی با تاکید بر ارتباط دانشگاه‌ها با صنعت و ایجاد مراکز دانش‌بنیان متعدد در استان، گفت: در دولت سیزدهم شرکت‌های دانش‌بنیان استان از یک مرکز به ۸ مرکز افزایش یافته که رشد ۷۰۰ درصدی مراکز دانش‌بنیان در دولت سیزدهم را نشان می‌دهد.

بهرام‌نیا اضافه کرد: برای ارتقا تولید و بهره‌وری نیازمند فعالیت مراکز دانش‌بنیان هستیم.

نماینده عالی دولت در استان ایلام با تاکید بر افزایش امکانات رفاهی در دانشگاه ایلام به ساخت خوابگاه متاهلی ۳۰ واحدی در دانشگاه ایلام اشاره کرد و گفت: ایجاد خوابگاه‌های متاهلی در جذب دانشجویان به ویژه دانشجویان خارجی بسیار موثر است‌.

وی خواستار افزایش نشست‌های مشترک با دانشگاهیان شد و تصریح کرد: آمادگی داریم در نشست‌های مشترک برای توسعه استان، از نظرات دانشگاهیان در حوزه‌های فرهنگی، اجتماعی و زیرساختی استفاده کنیم.

کد خبر 6079951

دیگر خبرها

  • لزوم استفاده از ظرفیت‌های دانشگاه آزاد برای پویایی و شکوفایی کشور
  • سرپرست دانشکده اقتصاد دانشگاه علامه‌طباطبائی منصوب شد
  • مراکز دانشگاهی تجمیع می شوند/ ضعف نظام آموزشی
  • زمان نام‌نویسی وام شهریه دانشجویی دانشگاه علمی کاربردی اعلام شد
  • حضرت آیت الله نوری همدانی: امروز لازم است مراکز علمی قم و نجف و الازهر با هم ارتباط عمیق داشته باشند
  • زمان ثبت نام وام شهریه دانشجویی دانشگاه علمی کاربردی اعلام شد
  • ضرورت جانمایی مراکز امدادی در مسیر همایش سالگرد شهدای بازی دراز
  • آغاز ثبت نام وام شهریه دانشجویی دانشگاه جامع علمی کاربردی از اول اردیبهشت
  • ساری در زمینه های مختلف باید الگوی دیگر مراکز استان ها باشد
  • افزایش مراکز دانش‌بنیان در استان ایلام به ۸ مرکز