Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ورزش 3»
2024-04-25@15:54:48 GMT

وقتی دی کانیوی اخراجی کلید باشگاه را ساخت !

تاریخ انتشار: ۱۰ اردیبهشت ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۳۶۱۱۱۲۰

وقتی دی کانیوی اخراجی کلید باشگاه را ساخت !

روزهای خوب یک مربی در یک باشگاه هرچقدر هم باشکوه و طلایی باشد، تضمینی برای یک جدایی بی دردسر نیست؛ چه اینکه قطع هر رابطه ای، دردسرهای خودش را دارد.

به گزارش "ورزش سه"، تا همین چند هفته قبل استقلال یکی از شانس های اصلی قهرمانی این فصل لیگ برتر بود و جدایی وینفرد شفر از این باشگاه قابل تصور نبود اما خیلی زود همه چیز برای مرد آلمانی تغییر کرد و او حتی اجازه ورود به محل تمرین آبی ها را هم پیدا نکرد؛ اتفاق عجیب و تلخی که برای همیشه در یادها می ماند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 

اما چنین وداع های پرحرف و حدیثی در فوتبال دنیا بی سابقه نیست؛ از آخرین روز پرالتهاب یوهان کرویف به عنوان سرمربی بارسلونا تا ورود دزدانه پائولو دی کانیو به باشگاه سوئیندون تاون بعد از اخراج!

 

 

 

 

کرویف؛ پایان عجیب 8 سال تاریخی

 

دوران 8 ساله یوهان کرویف روی نیمکت بارسلونا، بی تردید نقطه عطف اصلی این باشگاه کاتالانی است؛ حضوری که تاریخ این باشگاه را به قبل و بعد از خود تقسیم کرد و آینده آن را شکل داد. کرویف اولین قهرمانی بارسلونا در جام باشگاه های اروپا را در سال 1992 به دست آورد و آنها را 4 سال پیاپی، قهرمان لالیگا کرد اما وقتی تیمش در فینال جام باشگاه های 1994، 4-0 مغلوب میلان شد، اختلافات او با جوزپ لوئیس نونیز، رئیس باشگاه بارسلونا، آغاز شد و دو سال بعد به اوج خود رسید.

 

به طوری که آخرین روز حضور کرویف در نوکمپ، یکی از ملتهب ترین روزهای تاریخ باشگاه بارسلونا بود. خوان گاسپارت، نایب رئیس وقت باشگاه، به دیدار مرد هلندی رفت تا خبر اخراج را به او بدهد اما کرویف حتی حاضر نشد با او دست بدهد و در مقابل گفت:" چرا با من دست می دهی، یهودا؟" او سپس نونیز را متهم کرد که جسارت این را نداشت که شخصا او را اخراج کند. بازیکنان صدای فریاد را از اتاق بغلی می شنیدند. در این میان یک صندلی هم پرتاب شد. آنها در آستانه درگیری فیزیکی بودند که گاسپارت به او گفت پیش از اینکه به پلیس خبر بدهد، نوکمپ را ترک کند:" تو دیگر به اینجا تعلق نداری."

 

رونالد کومان، زننده گل قهرمانی بارسلونا در سال 1992، که در آن زمان به هلند برگشته بود تا برای فاینورد بازی کند، بعد از این اتفاق گفت:" اخراج او به آن شکل، بی احترامی است. دیدن اخراج او به آن شکل دشوار است. نمی‌دانم آنها چطور به او شک کردند."

 

طعنه آمیز اینکه بارسلونا فردای آن روز با هدایت چارلی رکساچ، دستیار کرویف، به میدان رفت و توانست 3-2 پیروز شود و ستاره زمین کسی جز جوردی، پسر یوهان کرویف، نبود؛ فرصتی که البته ساشا شفر نخواهد داشت!

 

 

 

 

دی کانیو؛ خاطره هایم را می برم!

 

پائولو دی کانیو همانقدر که در دوران بازی شخصیتی جنجالی و عجیب داشت، این ویژگی ها را به عنوان یک مربی هم حفظ کرد. او با سوئیندون روزهای خوبی را سپری کرد و اگر مشکلات مالی باشگاه نبود، می توانستند روزهای بهتری هم داشته باشند. او حتی حاضر شده برای کمک به باشگاه، 30 هزار پوند از حساب شخصی اش به بازیکنان بپردازد و پیش از دیدار مقابل شروزبری تاون در سال 2013، شبانه با 200 داوطلب زمین را از برف پاک کردند تا بازی به تعویق نیفتد اما همه این خاطرات خوب، در روز جدایی فراموش شد.

 

اختلاف دی کانیو و مدیران باشگاه به اندازه ای بالا گرفت که او اجازه پیدا نکرد وسائل شخصی اش را از دفترش بردارد و این مسئله، باعث شد تا او بار دیگر چهره غیرقابل پیش بینی اش را نشان بدهد.

 

او چند روز بعد از اخراج، ساعت 11:50 دقیقه شب به همراه یکی از اعضای کادر فنی اش با کلیدهای یدک وارد باشگاه شد و وسائل شخصی و تابلوهایی که به دیوار زده بود را با خود برد.

 

مدیران سوئیندون هم که حسابی رودست خورده بودند، بعدا کد ورودی اصلی باشگاه و قفل در دفتر سرمربی را عوض کردند؛ هرچند بعید بود دی کانیو بار دیگر به آنجا پا بگذارد.

 

او البته هرگز از حضور دزدکی به باشگاه سابقش فیلم نگرفت و حتی شاید ردی هم در دوربین های دید در شب ساختمان باشگاه نگذاشت.برخلاف شفر و فرزندش یا ژوزه مانوئل که شاید برای پرونده میلیون دلاری شان احتیاج به تکمیل مدارک داشتند و شاید برکناری شان آنقدر ناراحت کننده بود که می خواستند آخرین ثانیه های حضور در باشگاه را برای همیشه ثبت کنند و در تلفن همراهشان به همه نشان دهند!

ساندرلند پائولو دی کانیو (سرمربی) یوهان کرویف

منبع: ورزش 3

کلیدواژه: ساندرلند یوهان کرویف

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.varzesh3.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ورزش 3» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۳۶۱۱۱۲۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

کارگران اخراجی کاغذپارس به کار برگشتند/ برچیدن بساط قرارداد‌های یک ماهه کارگری

فرماندار شوش در نشست پنج ساعته شورای تامین شوش با مدیران شرکت کاغذ پارس، تعدیل ۱۰۰ کارگر شرکت کاغذپارس را غیرقابل قبول دانست و گفت: تصمیم نادرست مدیران هلدینگ کاغذ پارس امنیت معیشتی خانواده‌ها را زیر سوال برد و موجب دغدغه مردم در این شهرستان شد.

محسن حویزه با تاکید بر حمایت تمام قامت مسوولان این شهرستان برای کمک به افزایش ظرفیت تولید و گره گشایی از مسایل مبتلا به شرکت‌های فعال در شوش افزود: مدیریت شهرستان شوش تا کنون نهایت همکاری را با واحد‌های تولیدی فعال در این شهرستان برای گره گشایی از مسایل و افزایش ظرفیت تولید آنها داشته است و این همکاری با قدرت بیشتر ادامه دارد.

وی با بیان اینکه تعدیل کارگران در سال جهش تولید غیرقابل پذیرش است بیان کرد: تمام کارگران تعدیل شده شرکت کاغذ پارس باید از فردا به سر کار خود بازگردند و مشغول تولید و فعالیت شوند.

قرارداد‌های یک ماهه با کارگران خلاف صریح قانون است

فرماندار شوش با انتقاد از قرارداد‌های یک ماهه شرکت کاغذ پارس با کارگران این شرکت تاکید کرد: بساط قرارداد‌های یک ماهه که خلاف صریح قانون است باید در شرکت کاغذ پارس جمع شود و قرارداد با کارگران باید به طور مستقیم و بدون شرکت واسطه و بر اساس ضوابط قانونی باشد.

فرماندار شوش با تاکید بر اینکه شرکت کاغذ پارس سه ماه فرصت دارد تا قرارداد با کارگران خود را اصلاح کند افزود: به عنوان رییس شورای تامین شوش به مدیران شرکت کاغذ دستور می‌دهم بر اساس قانون کار طی سه ماه مکلف هستند، با اصلاح قرارداد‌ها حداقل مدت زمان قرارداد کارگران را به ۸۹ روز افزایش دهند.

شرکت کاغذپارس نسبت به ایجاد اشتغال در شوش باید پاسخگو باشد

نماینده مردم شوش در مجلس شورای اسلامی نیز در این نشست با انتقاد از تصمیم مدیران هلدینگ کاغذ پارس برای اخراج ۱۰۰ نفر از کارگران این شرکت افزود: تصمیم نادرست مدیران این شرکت تبعات سیاسی، اجتماعی و امنیتی فراوانی برای شهرستان داشته و حتی شیرینی پاسخ قاطع سپاه به جنایات اسراییل را تحت الشعاع قرار داد.

محمد کعب عمیر نماینده مردم شوش در مجلس شورای اسلامی ادامه داد: مسوولان شرکت کاغذ پارس که بر اساس سیاست‌های اصل ۴۴ مدیریت این شرکت را به عهده گرفته اند باید نسبت به ایجاد اشتغال در این شهرستان پاسخگو باشند.

وی با بیان اینکه خصوصی سازی شرکت‌های بزرگ دولتی شوش در دوران دولت قبل را خیانت به این شهرستان گفت: شرکت هفت تپه به ثمن بخث به برخی افراد نور چشمی واگذار شد و این واگذاری غیرکارشناسی، تولید و اشتغال را به نقطه‌ای رساند که تجمعات کارگری هفت تپه به سرخط اخبار بین المللی تبدیل شد و متاسفانه این رویه در شرکت کاغذپارس نیز در حال تکرار شدن است.

کعب عمیر افزود: نحوه واگذاری شرکت‌های بزرگ شوش در قالب اصل ۴۴ خیانتی بزرگ به این شهرستان بود که در دولت روحانی و با ضعف مدیران وقت استانی رقم خورد.

نماینده مردم شوش در مجلس شورای اسلامی با تاکید بر اینکه تمام کارگران اخراج شده کاغذ پارس باید امروز به کار خود بازگردند گفت: مسایل مبتلا به شرکت کاغذ پارس را در سطح ملی و با استفاده از ظرفیت‌های مجلس شورای اسلامی دنبال می‌کنم.

وی ادامه داد: انتظار از مدیران شرکت کاغذپارس این بود که قبل از تصمیم به اخراج کارگران مسایل مبتلا به خود را مطرح تا موضوع در سطح ملی و با نشست با مسوولان و وزرای مرتبط را پیگیری کنیم.

کعبر عمیر گفت: بسیاری از شرکت‌های فعال در شوش که در روند تولید آنها اختلال ایجاد شده بود، پیش از گسترش مشکل، با طرح موضوع با مسوولان شهرستان و استفاده از تمام ظرفیت‌های موجود در سطح شهرستانی، استانی و ملی، مسایل گره گشایی شد.

اخراج کارگران را تحمل نمی‌کنیم

کعب عمیر تصمیم مدیران هلدینگ در اخراج کارگران را تنش زا و مغایر با رهنمود‌های رهبر معظم انقلاب برای تحقق جهش سال دانست و گفت: بسیاری از قوانین کارگری از جمله طبقه بندی مشاغل و مزایای کارگری به کارگران کاغذ پارس داده نشده است که این روند باید به سرعت اصلاح شود.

نماینده مردم شوش در مجلس با انتقاد از نحوه قرارداد شرکت کاغذپارس با کارگران این شرکت افزود: قرارداد کارگران فعال در کاغذ پارس، با شرکت واسطه‌ای به نام ملایار و آن هم یک ماهه تنظیم می‌شود که هر ۲ اقدام خلاف قانون است.

شرکت پارس طبیعت سلولز به عنوان یکی از شرکت‌های ذیل هلدینگ کاغذ پارس شوش برای تولید ظروف یکبار مصرف کاغذی در سال ۱۴۰۰ افتتاح شد.

صاحبان سهام شرکت گروه صنایع کاغذ پارس در مجمع عمومی سالیانه این شرکت در اواخر اسفندماه سال گذشته، تعدیل و تعیین تکلیف نیرو‌های مازاد در شرکت پارس طبیعت سلولز به منظور حفظ حیات و بقای این شرکت را به تصویب رساندند.

در راستای اجرای این مصوبه، مسوولان شرکت پارس طبیعت سلولز در ۲۶ فروردین ماه امسال فهرست نیرو‌های مازاد را اعلام کردند که از ابتدای اردیبهشت ماه قرارداد حدود ۱۰۰ نفر از کارگران این شرکت تمدید نشده است.

گروه صنایع کاغذ پارس در سال ۱۳۴۶ در شمال خوزستان با هدف استفاده از باگاسِ استخراج شده از کارخانه نیشکر هفت تپه تأسیس شد و در سال ۱۳۴۹ به بهره برداری رسید. این شرکت تا سال‌ها تأمین کننده کاغذ چاپ و تحریر داخل کشور بود، اما به دلیل صدمات وارده در دوران جنگ تحمیلی و نوسازی و بازسازی نشدن در زمان تصدی بخش دولتی، در معرض تعطیلی همیشگی قرار گرفت که در نهایت سهام این شرکت در مهر ماه سال ۱۳۹۲ به بخش خصوصی واگذار شد.

باشگاه خبرنگاران جوان خوزستان اهواز

دیگر خبرها

  • بارسلونا به ستاره پی اس جی ساخت!
  • فیلم| عاقبت آزادی‌بیان درآمریکا؛ قرار دادن دانشجویان و اساتید اخراجی دانشگاه کلمبیا در لیست سیا و منع آنها از تحصیل و اشتغال
  • دعوای عجیب مدیران بارسا: ژاوی باید اخراج شود
  • بازگشت به کار کارگران اخراجی شرکت پارس طبیعت سلولز گروه صنایع کاغذ پارس
  • مستند می‌تواند در گسترش فرزندآوری تاثیرگذار باشد/کنجکاوی اهالی روستا برای ساخت یک فیلم
  • اتوبوس اخراجی‌های گوگل
  • فاز دوم ساخت بیمارستان تأمین‌اجتماعی مهاباد کلید خورد
  • 2 ستاره دیگر WWE اخراج شدند
  • کارگران اخراجی کاغذپارس به کار برگشتند/ برچیدن بساط قرارداد‌های یک ماهه کارگری
  • گزینه اول عجیب بایرن: مربی اخراجی یونایتد!