Web Analytics Made Easy - Statcounter

حیدر علی عابدی در گفت‌وگو با خبرنگار اقتصادی ایلنا، با بیان اینکه کسانی که شعارهای ضد سدسازی می‌دادند و سدسازی را تعطیل کردند باید پاسخگوی خسارت‌های سیلاب فروردین ماه کشور باشند، اظهار داشت: در سال‌های گذشته زمینه‌ای در کشور به وجود آمد تا افرادی که ادعای حمایت از محیط زیست داشتند با تحریک افکار عمومی و ارائه اطلاعات غلط، سعی در تشویش افکار جامعه داشتند و با تحریک عمومی علیه سدسازی شروع به جو سازی کرده و خبر از مافیای آب دادند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: متاسفانه چند سال پیش؛ یعنی زمانی  که چیت چیان وزیر نیرو بود، بسیاری از پروژه‌های سد سازی را تعطیل کردند و سدهایی که می‌توانست منافع و امنیت کشور را در مواقع ضروری تأمین کند، تحت تاثیر این جو سازی‌ها و شعارها قرار گرفته و تعطیل شد! و امروز مهمترین سوالی که پیش می‌آید این است که چرا همه در مقابل این شعارهای ضد سدسازی سکوت کردند.

نماینده مردم اصفهان در مجلس شورای اسلامی خاطرنشان کرد: اگر همین سدهای موجود که بخش عمده عملیات ساخت آنها مربوط به قبل از دهه ۸۰ است، وجود نداشت، مشخص نبود با سامانه‌های بارشی امسال چه وضعیت اسفباری در انتظار  مردم ایران بود.

 وی تأکید کرد: در کشوری که همیشه نیازمند ذخیره سازی  آب است و نیاز دارد برای قطره قطره آن برنامه ریزی کند، چطور برخی به خودشان اجازه می‌دهند علیه ذخیره سازی آب‌های روان شعار بدهند و باعث تحریک افکار عمومی شوند.

عابدی ادامه داد: اکنون ۶۵ درصد سد زاینده رود خالی است و هنوز ۹۵ درصد این تالاب آبگیری نشده، اما میلیاردها مترمکعب آب ناشی از سیلاب‌ها راهی خلیج فارس شد.

منبع: ایلنا

کلیدواژه: اصفهان جامعه خلیج فارس مردم ایران نماینده مردم اصفهان در مجلس شورای

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.ilna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایلنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۳۶۱۵۴۰۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

سیلاب شهر شاهرود را هم درنوردید + فیلم

بارش شدید باران سبب آب گرفتگی همه معابر شهری شاهرود شد. - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از شاهرود، در پی بارش شدید باران در اکثر نقاط استان سمنان شاهد وقوع سیلاب و وارد شدن خسارت در برخی شهرها و روستاهای این استان بوده‌ایم.

این موضوع در شهرها و روستاها خود را به صورت آبگرفتگی معابر نشان داده و در مسیل‌ها نیز به صورت سیلاب بوده است.

اما یکی از شدیدترین آبگرفتگی‌های معابر در استان سمنان را شهر شاهرود تجربه کرد. موضوعی که نشان داد این شهر به شدت نیاز به اجرای طرح‌های هدایت آب‌های سطحی داشته و مسؤلان شهری باید برای آن چاره‌ای اساسی بیندیشند.

شهردار شاهرود در این خصوص به خبرنگار تسنیم، گفت: با توجه به هشدارهای هواشناسی و آمادگی ستاد مدیریت بحران شهرداری شاهرود، با وجود بارش 13 میلیمتری باران در که در مدت کوتاهی رخ داد، حجم زیاد روان آب‌ها در سطح کوچه و معابر این شهر جاری شد.

محسن احمدی افزود: به علت حجم بالای بارندگی در شاهرود و اینکه در بعضی از معابر کانال‌های آب، ظرفیت انتقال این مقدار از روان آب وجود نداشت، آب مازاد به معابر سرازیر و در آن جاری شد.

وی اضافه کرد: با توجه به هشدار سطح نارنجی که از قبل توسط سازمان هواشناسی صادر شده بود، مجموعه شهرداری شاهرود از قبل آمادگی داشته و با تشکیل جلسه ستاد مدیریت بحران، تصمیمات لازم درباره مدیریت روان‌آب اتخاذ شده و برنامه‌ریزی و تقسیم کار صورت پذیرفت.

شهردار شاهرود با اشاره به اینکه تمامی واحدهای شهرداری شاهرود با شروع بارندگی اقدام به خدمت‌رسانی در تمامی نقاط شهر کردند، تصریح کرد: با توجه به بررسی‌هایی که در روزهای گذشته از مسیر عبور روان‌آب‌ها شده بود، استقرار نیروها در محل‌های پیش‌بینی شده انجام گرفت و نیروهای تعیین شده مشغول به کنترل روان‌آب‌ها شدند.

احمدی خاطرنشان کرد: در نهایت با شروع بارندگی و تماس شهروندان با سامانه 125 آتش نشانی و خدمات ایمنی در هر نقطه از شهر اعم از خیابان‌های اصلی چ فرعی و کوچه‌های فرعی که شرایط آبگرفتگی حاد وجود داشته و نیاز به کمک بود، نیروهای شهرداری بلافاصه به ارائه خدمات به شهروندان پرداختند.

وی عنوان کرد: باران در برخی معابر که دچار شیب معکوس بودند، وارد منازل بعضی از شهروندان شد که با تلاش مأموران سازمان آتش نشانی این آب‌ها تخلیه شده و در مدت کوتاهی توانستیم جریان آب را هدایت کرده و مشکلات را در سطح معابر کاهش دهیم.

شهردار شاهرود با بیان اینکه این سیلاب، در شهر شاهرود خسارت جانی به بار نیاورده و میزان خسارت مالی نیز زیاد نبوده است، گفت: به دلیل اینکه در سال‌های گذشته با ایجاد کانال و مسیر هدایت آب‌های سطحی تا حدی پیش‌بینی مواجه با این مشکلات را داشتیم، میزان خسارت‌های مالی ناشی از این سیل اندک بود، اما میزان برآورد خسارت جدی که به برخی منازل وارد شده است را نداشتیم.

در این فیلم گوشه‌ای از وضعیت شاهرود پس از وقوع سیلاب را مشاهده می‌کنید.

.

انتهای پیام/363/

دیگر خبرها

  • خسارت ۷۳ میلیارد تومانی سیل به بخش کشاورزی پلدختر
  • خسارت ۱۳۰ میلیاردریالی سیلاب به زیرساخت‌های عشایری الیگودرز
  • ذخیره‌سازی ۳۶۰ هزار مترمکعب آب در سازه‌های آبخیزداری
  • رسانه‌ها با افکار عمومی در ماجرای غزه چطور رفتار کردند؟
  • جای خالی مبحث ۱۹ در ساختمان‌سازی
  • آماده سازی پیوست فرهنگی شعار سال
  • خسارت ۱۰۰ میلیارد تومانی سیلاب به بخش کشاورزی سپیدان
  • نسبت به عادی‌انگاری و روزمره‌گی جنایات صهیونیست‌ها نزد افکار عمومی هشدار می دهیم
  • سیلاب شهر شاهرود را هم درنوردید + فیلم
  • سیل آب شرب ۳روستا در پلدختر را قطع کرد