Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «مهر»
2024-04-19@20:45:21 GMT

۳۰ کد رشته در دانشگاه امام جواد (ع) یزد حذف شد

تاریخ انتشار: ۱۲ اردیبهشت ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۳۶۲۷۳۳۴

۳۰ کد رشته در دانشگاه امام جواد (ع) یزد حذف شد

به گزارش خبرنگار مهر، محمدعلی وحدت، چهارشنبه شب در مراسم نکوداشت استاد نمونه و پیشکسوت استان یزد با اشاره به تأسیس مؤسسه آموزش عالی امام جواد (ع) در سال ۸۴ تأسیس شد، اظهار داشت: این مؤسسه در حال حاضر دارای ۱۰ رشته در مقطع کارشناسی ارشد و ۳۰ رشته در مقطع کارشناسی است.

وی با بیان اینکه مهمترین افتخار این دانشگاه، تربیت دانشجویان دارای مهارت و آماده برای بازار کار است، افزود: طی سالهای اخیر ۳۰ کد رشته در این دانشگاه حذف شد زیرا این رشته‌ها دیگر بازار کار نداشت بنابراین وقت و هزینه صرف رشته‌هایی که حاصل آن، بیکاری فارغ التحصیلان است، نشد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وحدت یادآور شد: در حال حاضر در دانشگاه ۲ هزار دانشجو مشغول به تحصیل هستند و تاکنون نیز ۳۵ هزار دانشجو از این دانشگاه فارغ التحصیل شده‌اند.

رئیس مؤسسه آموزش عالی امام جواد (ع) با اشاره به تفاهم نامه این دانشگاه با اتاق بازرگانی و ارتباط مؤثر آن با صنایع استان خاطرنشان کرد: تمام بازدیدهای علمی دانشجویان این دانشگاه بدون هیچ محدودیتی برگزار می‌شود و ارتباط خوبی میان دانشجویان و صنایع برقرار است.

وی با اشاره به اینکه برخی رشته‌های این مؤسسه منحصر به فرد و در کشور بی نظیر است، افزود: رشته طراحی دوخت و لباس در مقطع کارشناسی ارشد، از بهترین رشته‌های این دانشگاه است و خلاقیت بسیاری در دانشجویان این رشته وجود دارد و بسیاری از فارغ التحصیلان این رشته اکنون در شرایط بسیار خوب شغلی به سر می‌برند.

وحدت تصریح کرد: مهمترین رسالت خود را افزایش کیفیت آموزش می‌دانیم و تربیت دانشجویان دارای مهارت می‌دانیم و امیدواریم در این مسیر بتوانیم گام‌های بهتری برداریم.

به گزارش مهر، در این مراسم از استاد حسین فرمان به عنوان استاد نمونه و پیشکسوت استان یزد همچنین استاد مهدی تولایی به عنوان استاد نمونه مؤسسه آموزش عالی امام جواد (ع) تجلیل شد.

کد خبر 4606141

منبع: مهر

کلیدواژه: دانشگاه امام جواد یزد یزد دانشگاه یزد

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۳۶۲۷۳۳۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تربیت علمی و فرهنگی دانشجویان به بهترین شکل انجام پذیرد

به گزارش خبرنگار خبرگزاری علم و فناوری آنا، حجت‌الاسلام اصغر رضوانی، امام جمعه شهر دهاقان در نشست با اعضای هیئت رئیسه دانشگاه آزاد اسلامی واحد دهاقان اظهار کرد: دانشجویان، فرزندان راستین این آب و خاک بوده که مایه روشنایی چشم و دل ایران و ایرانیان هستند. امیدوارم همگی تلاش کنند که تربیت علمی و فرهنگی دانشجویان به بهترین شکل انجام پذیرد.

وی ادامه داد: جریان تعلیم و تربیت جریانی بوده مستمر که به آموزش و پرورش و دانشگاه‌ها سپرده شده؛ انسان در طول زندگی خود در حال تعلیم و تربیت است. اگر جریان تعلیم و تربیت در جامعه نهادینه و به شکلی مطلوب انجام شود، جامعه و مردم آن به سعادت و رستگاری خواهند رسید.

امام جمعه شهر دهاقان با اشاره به انجام مطلوب امور فرهنگی تأکید کرد: در دانشگاه‌ها باید تلاش شود که امور فرهنگی و انجام آنها نیز بیش از پیش در دستور کار و رسالت دانشگاه قرار گیرند، بر اساس اسناد بالادستی دانشگاه آزاد اسلامی، می‌توان مطابق با دانش‌پژوهی و دانش‌پروری کار‌های خوب و فاخری را انجام داد، سوق دادن پایان‌نامه‌های کارشناسی ارشد و رساله‌های مقطع دکتری به سمت امور فرهنگی، می‌تواند راهکار‌های خوب، مطالعه و تحقیق درباره مسائل فرهنگی جامعه و یافتن شیوه‌های مناسب انجام کار را برای جامعه به ارمغان بیاورد.

رضوانی افزود: با انجام این کار باعث تقویت روحیه پژوهش در امور فرهنگی برای دانشجویان تحصیلات تکمیلی می‌شویم که علاوه بر آن، آثاری ماندگار و قابل اجرا را در دست خواهیم داشت تا بر اساس خط مش‌های آنها، قادر باشیم امور فرهنگی را بر اساس مطالعات علمی، در جامعه ساری و جاری کنیم.

وی با بیان لزوم انجام آموزش عملی در کنار آموزش نظری در دانشگاه‌های کشور عنوان کرد: در مباحث اقتصادی و درآمدزا، چنانچه دانشگاه علاوه بر تصدی‌گری در مباحث و امور آموزشی در رشته‌های تحصیلی، آموزش عملی رشته را نیز در دستور کار قرار دهد، رویکرد خوب و قابل قبولی خواهد بود.

امام جمعه شهر دهاقان اضافه کرد: تاسیس شرکت‌های دانش‌بنیان و یا همکاری با این گونه شرکت‌ها به منظور آموزش عملی رشته‌های نظری در واحد‌های دانشگاهی، بدون تردید بسیار مطلوب و پسندیده است که باید این امر در دانشگاه‌ها نهادینه و اجرایی شود.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • جزئیات پذیرش بدون آزمون کارشناسی ارشد در دانشگاه پیام نور + سایت ثبت‌ نام
  • جزییات پذیرش بدون آزمون کارشناسی ارشد در دانشگاه پیام نور
  • تربیت علمی و فرهنگی دانشجویان به بهترین شکل انجام پذیرد
  • طریق النور دانشگاه امام رضا به ایستگاه هوافضا سپاه رسید+تصاویر
  • بودجه آموزش عالی برای همه دانشجویان؛ آری یا خیر؟
  • بیکاری فارغ التحصیلان مازندران بالاتر از میانگین کشور
  • مراکز دانشگاهی تجمیع می‌شوند
  • مراکز دانشگاهی تجمیع می شوند/ ضعف نظام آموزشی
  • اخذ هزینه از دانشجویان در سنین نامتعارف تحصیل
  • سايه دانشگاه فرهنگيان بر سر آموزش و پرورش