Web Analytics Made Easy - Statcounter

استاندار خوزستان گفت: هنوز روستاهایی در حوضه کرخه زیرآب هستند اما جلسه‌ای جهت کاهش خروجی سدها برگزار خواهد شد. هنوز ورودی سد بالاست. ۱۲ ارديبهشت ۱۳۹۸ - ۰۸:۲۸ استانها خوزستان نظرات - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از اهواز، غلامرضا شریعتی در جلسه شورای سلامت که در استانداری خوزستان برگزار شد، اظهار داشت: سیل تمام نشده و تازه مسائل اجتماعی و انسانی سیل گریبان ما را می‌گیرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

باید با برنامه‌ریزی و کار همه‌جانبه مانند زمان سیل، مسیر را ادامه دهیم تا بتوانیم موفق شویم اما اگر کار را رها کنیم، مشکلاتی گریبان گیر ما می‌شود.

وی افزود: باید از بروز بیماری‌های واگیر، مسائل اجتماعی و روانی پس از سیل و موارد دیگر جلوگیری شود. باید در کنار هم تلاش کنیم تا مسائل بحران و پس از بحران  مدیریت شوند.

استاندار خوزستان ادامه داد: آهک پاشی مخصوصاً در روستاهای سیل‌زده و کمپ‌ها باید به‌صورت ویژه در دستور کار قرار بگیرد.

شریعتی دستور داد: شهرداران باید به کمک روستاها بیایند و جهت آهک پاشی روستاها کمک کنند. امکانات لازم باید جهت آهک پاشی همه روستاها مخصوصاً روستاهای سیل‌زده بسیج شوند و بر اجرای این کار نظارت و گزارش کار ارائه شود.

مناطق سیل زده طبق اصول فنی بازسازی می‌شوندمحموله دارویی برای واکسیناسیون دامی به مناطق سیل زده خوزستان ارسال شدلرستان| 2 تیم تخصصی بسیج جامعه پزشکی به مناطق سیل زده پلدختر اعزام شد

استاندار خوزستان بابیان اینکه برخی مسائل باید به‌صورت اورژانسی انجام شود، گفت: اینکه اکنون مانده آب‌هایی وجود دارد، درست نیست و باید در این نقاط آهک پاشی انجام شود و این موضوع در دستور کار قرار بگیرد.

وی با اشاره به گرمای هوا، عنوان کرد: اکنون در نزدیکی پیک بیماری التور هستیم که با توجه به گرمای هوا نگرانی وجود دارد. البته غذایی که بین سیل‌زدگان توزیع می‌شود نظارت و بررسی می‌شود اما همه تلاش جهت برچیده شدن عمده کمپ‌ها است. 

وی با اشاره به برخی بیماری‌ها ، گفت: باید از بروز بیماری‌های التور و امثال آن جلوگیری شود در غیر این صورت هیچ کاری نکرده‌ایم.  

وی خطاب به دانشگاه‌های علوم پزشکی خوزستان گفت: باید آهک پاشی به‌درستی انجام شود و در صورت لزوم دانشگاه‌های علوم پزشکی روند صحیح آهک پاشی را به متولیان امر آموزش دهند.

استاندار خوزستان با اشاره به دستاوردهای سیل، گفت: در مدیریت سیل در مقایسه با استان‌های دیگر عملکرد خوبی داشته‌ایم و به‌گونه‌ای عمل شد که کمترین مشکلات رخ داد. نباید با غفلت، همه این زحمات به هدر برود و تبعاتی پیش بیاید. مراکز بهداشت مراقبت‌های لازم را انجام دهند. نباید اجازه دهند بحران پیش بیاید و سپس ورود کنند و اقدامات لازم را باید پیش از آن انجام دهند.

وی گفت: هنوز روستاهایی در حوضه کرخه زیرآب هستند اما جلسه‌ای جهت کاهش خروجی سدها برگزار خواهد شد. هنوز ورودی سد بالاست و شرایط به آن‌گونه که می‌خواهیم نیست اما سعی می کتیم خروجی سد را کاهش دهیم.

وی با اشاره به وضعیت بهداشت حمیدیه، گفت: در حال حاضر اولویت رسیدگی به وضعیت بهداشت حمیدیه است و اقدامات لازم مانند آهک پاشی و امثال آن باید سریعاً انجام شود و در صورت نیاز یکی از شهرستان‌ها که دچار سیل نشده است معین حمیدیه شود و به کمک حمیدیه بیاید.

استاندار خوزستان افزود: جهاد کشاورزی و دامپزشکی در خصوص تعیین تکلیف گندم‌های زیرآب هماهنگی لازم را داشته باشند و مشخص شود گندم‌ها قابلیت مصرف دام رادارند یا خیر تا سپس زمین‌های کشاورزی برای کشت تابستانه آماده شوند.

وی با تأکید بر لزوم حفظ و ارتقاء سلامت، گفت: باید اقدامات مؤثر تا انتها ادامه داشته باشد تا از وقوع مشکل جلوگیری کنیم و خدشه‌ای در کار به‌پیش نیاید. 

استاندار خوزستان خاطرنشان کرد: همچنین با توجه به اینکه همه حوضه‌های آبریز خوزستان دچار سیلاب شدند، باید در خصوص وضعیت آب شهری و روستایی مراقبت بیشتری شود و به شهرهای سیل‌زده به‌صورت ویژه توجه شود.

انتهای پیام/ش

R41468/P/S6,57/CT11

منبع: تسنیم

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۳۶۲۷۹۳۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

مبارزه با آفت سن گندم در بیش از هزار هکتار از مزارع جهرم

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما مرکز فارس، مدیر جهاد کشاورزی شهرستان جهرم گفت: در سال زراعی جاری تاکنون سم پاشی علیه سن غلات در هزار و ۶۷ هکتار از مزارع گندم و جو این شهرستان صورت گرفته است که پیش بینی می‌شود تا سه هزار هکتار نیز افزایش یابد.
حسن زمانی افزود: تاکنون این سم پاشی بیشتر در مرحله سن مادری انجام شده است و مبارزه شیمیایی با پوره سن مادری با هدف جلوگیری از خسارت سن به مزارع گندم تا نیمه اردیبهشت ماه ادامه دارد.
زمانی گفت:  در مرحله اول، این آفت از گندم تغذیه می‌کند و باعث می‌شود تعداد خوشه کمتری در واحد سطح ایجاد شود و در مرحله دوم ، پوره‌های این آفت از دانه تغذیه می‌کنند.
شهرستان جهرم در جنوب فارس و در فاصله ۱۹۰ کیلومتری شیراز قرار دارد.

دیگر خبرها

  • جشن آب یا سال نو تایلندی / ببینید فقط از یک مراسم آب پاشی، تایلند چقدر درآمد داشته‌است (فیلم)
  • مبارزه با آفت سن گندم در بیش از هزار هکتار از مزارع جهرم
  • مبارزه با «سِن گندم» در ۱۲ هزار هکتار از اراضی استان
  • تاکید استاندار خوزستان بر تامین پوشاک مورد نیاز صنایع استان از تولیدکنندگان داخلی
  • پیگیری استاندار کرمان برای بازگشایی ۲ پل در جنوب کرمان
  • دستور استاندار البرز برای مقابله جدی با زمین‌خواری
  • پیام وزیر خارجه ایران؛ پرچم بالاست
  • امیرعبداللهیان: پرچم ایران بالاست
  • مراسم رژه‌ نیروهای مسلح در اهواز برگزار شد
  • پیام تبریک استاندار برای افتخار آفرینی فرنگی کاران ملی پوش خوزستان در آسیا