Web Analytics Made Easy - Statcounter

اعلام مخالفت قطر با تحریم‌های آمریکا علیه ایران، برگزاری نشست روسای ستاد ارتش‌های کشورهای حوزه خلیج فارس در مسقط، رزمایش نظامی مشترک قطر و ترکیه و میزبانی قطر از هیأت سعودی و بحرینی پس از دو سال قطع رابطه از جمله مهم ترین خبرها و رویدادهای مرتبط با خاورمیانه در 24 ساعت گذشته بوده اند. در این میان، باید به حرکت تانک های اسرائیلی به سمت مواضع ارتش سوریه نیز اشاره کرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

به گزارش تابناک، اسپوتنیک گزارش داد که تانک‌های رژیم صهیونیستی علیه مواضع ارتش سوریه در جولان دست به تحرکاتی زده اند.

بر اساس این گزارش؛ تانک‌های اسرائیلی وارد منطقه عاری از سلاح شده اند.

خبرنگار اسپوتنیک اعلام کرد: تانک‌های اسرائیلی از خط آلون گذشتند به سمت عمق منطقه عاری از سلاح که سازمان ملل در سال ۱۹۷۴ ایجاد کرده است حرکت کردند.

نیروهای حافظ صلح سازمان ملل فوراً به منطقه‌ای که تانک‌های رژیم صهیونیستی آنرا نقض کردند، رفتند.

نیروهای ارتش سوریه در شرق خط براوو فوراً به حالت آماده باش در هنگام پیشروی تانک‌های رژیم صهیونسیتی درآمدند.

شایان ذکر است که در ۳۱ مه ۱۹۷۴ (میلادی) قطعنامه ۳۵۰ شورای امنیت سازمان ملل متحد بین رژیم صهیونیستی و سوریه، آتش‌بس اعلام کرد و از آن هنگام، نیروهای عملیات حفظ صلح سازمان ملل متحد به عنوان نیروهای پاسدار صلح سازمان ملل متحد در بلندی‌های جولان حضور دارند و بر حفظ آتش‌بس میان سوریه و تل آویو نظارت می‌کنند. همچنین یک مرز فرضی تازه با هدف جلوگیری از درگیری میان رژیم صهیونیستی و سوریه تعیین شد که تا امروز پابرجا مانده‌است.

اعلام مخالفت قطر با تحریم‌های آمریکا علیه ایران

«محمد بن عبدالرحمان آل ثانی» وزیر امورخارجه قطر روز چهارشنبه در سخنانی اعلام کرد که «تحریم‌های آمریکا علیه ایران نباید احیا شود».

به گزارش اسکای نیوز، وی گفت که «تحریم‌های یک‌جانبه آمریکا علیه ایران تاثیر و نتایج مثبتی نخواهد داشت».

برگزاری نشست روسای ستاد ارتش‌های کشورهای حوزه خلیج فارس در مسقط

مسقط پایتخت عمان روز گذشته شاهد نشست رؤسای ستاد ارتش‌های کشورهای شورای همکاری خلیج فارس بود.

منابع عمانی اعلام کردند: در پایان نشست امروز، احمد بن حارث النبهانی رئیس ستاد ارتش عمان از همتایان خود به خاطر تلاش‌هایشان و دیدگاه‌ها و افکاری که در نشست مطرح کردند، تشکر کرد.

در این نشست غانم بن شاهین الغانم رئیس ستاد نیروهای مسلح قطر هم در این نشست حضور داشت.

این در حالی است که بحران میان دوحه و کشورهای عربی همچنان پابرجاست.

رزمایش نظامی مشترک قطر و ترکیه

به گزارش پایگاه خبری الخلیج الجدید،رزمایش نظامی مشترک میان قطر و ترکیه در دوحه برگزار شد.

وزارت دفاع قطر اعلام کرد که هدف از این رزمایش آموزش فرماندهان و نظامیان و تعامل با عملیات نظامی در انواع آن و بالا بردن قابلیت‌های نیروها در خلال برنامه‌های آموزشی است.

درادامه این بیانیه تاکید شد که این آموزش‌ها در چارچوب همکاری‌های نظامی و دفاعی میان دو کشور است. وزارت دفاع قطر همچنین تأکید کرد که این رزمایش ضمن یک طرح دقیق برنامه‌ ریزی شده برگزار شد و آمادگی برای این مانور از دو ماه پیش آغاز شده بود.

ترکیه نیروهای خود را بر اساس توافقی که بین دو کشور در دسامبر سال 2014 منعقد شده، در پایگاه طارق بن زیاد در قطر مستقر کرده است.

میزبانی قطر از هیأت سعودی و بحرینی پس از دو سال قطع رابطه

هیأت سعودی و بحرینی در کنفرانس «گفت‌وگوی همکاری آسیا» در «دوحه» پایتخت قطر که به ریاست «تمیم بن حمد آل ثانی» امیر قطر برگزار شد، شرکت کردند.

امیر قطر در این کنفرانس از برگزاری «گفت‌وگوی همکاری آسیا» استقبال کرد و «علی السعید» معاون وزیر خارجه کویت نیز که در این کنفرانس حضور داشت، از «نشست برادران حاشیه خلیج (فارس)» و حضور نمایندگان ریاض و منامه استقبال کرد.

طبق گزارش شبکه الجزیره، معاون وزیر خارجه کویت همچنین از حضور نمایندگان کشورهای عرب حاشیه خلیج فارس در این کنفرانس، ابراز خرسندی کرد.

وی درباره تلاش‌های کویت برای دستیابی به حل بحران در روابط قطر و چهار کشور عربی نیز تصریح کرد: «کویت تلاش‌های زیادی انجام داد و صباح الاحمد الجابر الصباح امیر کویت همچنان در تلاش است اما این امر نیازمند تعامل مثبت با طرح‌های کویت است».

امیر قطر همچنین در دیوان امیری میزبان رؤسای هیأت‌های شرکت‌کننده در کنفرانس مذکور بود.

چهار کشور عربی (عربستان، امارات، بحرین و مصر) از خرداد ماه سال ۱۳۹۶ روابط دیپلماتیک خود با قطر را به بهانه حمایت این کشور از تروریسم قطع کرده و تمامی گذرگاه‌های زمینی، هوایی و دریایی را به روی این کشور بسته‌اند.

این چهار کشور ازسرگیری روابط خود با دوحه را به پذیرش خواسته‌های ۱۳ گانه خود از سوی قطر مشروط کرده‌اند که از جمله این خواسته‌ها نیز کاهش سطح روابط دوحه با ایران، توقف حمایت از اخوان‌المسلمین و حماس و تعطیلی شبکه الجزیره است.

منبع: تابناک

کلیدواژه: تحولات خاورمیانه تحولات سوریه تحولات عراق تحولات یمن ایران برجام قطر عربستان آمریکا روسیه اروپا کودتا در ونزوئلا تنگه هرمز موسسه اعتباری کاسپین مهناز افشار سهمیه بندی بنزین جولیان آسانژ

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tabnak.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تابناک» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۳۶۲۸۲۵۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

بلومبرگ: تحریم‌های جدید آمریکا علیه ایران روی کاغذ می‌ماند

بلومبرگ با ابراز "بازار نفت در زمان حاضر شدیداً به هرگونه کاهش عرضه حساس است."، نوشت: دولت آمریکا از ترس افزایش قیمت نفت تحریم‌های جدید کنگره علیه نفت ایران را اجرا نخواهد کرد. - اخبار اقتصادی -

به گزارش خبرگزاری تسنیم به نقل از بلومبرگ، لایحه‌ای که جو بایدن را مجبور کرده است تحریم‌ها علیه نفت خام ایران را افزایش دهد در این هفته به قانون تبدیل می‌شود، اما انتظار نمی‌رود رئیس جمهور آمریکا به این زودی‌ها از قدرت‌های جدید خود استفاده کند.

این تحریم‌ها در پایان هفته گذشته از سوی مجلس نمایندگان آمریکا به‌تلافی پاسخ موشکی ایران به رژیم صهیونیستی ارائه شد. این نمایندگان به‌روی کاغذ متعهد شده‌اند دامنه تحریم‌های صادرات نفت خام ایران را با گسترش آن به بنادر، نفتکش‌ها و پالایشگاه‌های خارجی دخیل در تجارت نفت این کشور، بیشتر کنند.

اما تحلیلگران بازار نفت عقیده دارند بایدن تمایلی به هر اقدامی که باعث افزایش قیمت نفت خام یا بنزین شود ندارد. برخی متخصصان می‌گویند بایدن احتمالاً ‌معافیت‌هایی برای این تحریم‌ها در نظر می‌گیرد و آنها را به‌طور قطعی اجرایی نخواهد کرد.

وزرای نفت ایران و پاکستان دوطرف میز مذاکره تجارت گازیمذاکرات بغداد و اربیل برای ازسرگیری صادرات نفت شمال

این شرایط تا حدی مشابه وضعیتی است که دولت بایدن با روسیه و حمله این کشور به اوکراین داشت، کاخ سفید تحریم‌هایی علیه روسیه وضع و تلاش کرده است درآمد این کشور را محدود کند، اما از طرف دیگر اجازه ادامه صادرات نفت این کشور را هم داد تا عرضه جهانی مختل نشود و تورم بیش از پیش افزایش پیدا نکند. این ملاحظات در سالی لحاظ می‌شود که انتخابات ریاست‌جمهوری آمریکا در پیش است. آمریکا حتی اجازه ادامه صادرات نفت ونزوئلا را با وجود تمدید تحریم‌ها علیه این کشور داده است. بسیاری عقیده دارند تاجران نفت اهمیتی به این تحریم‌های جدید نمی‌دهند چون مطمئنند دولت بایدن معافیت‌هایی برای ادامه صادرات نفت ایران معرفی می‌کند مثل کاری که با نفت روسیه انجام داد.

شورای امنیت ملی کاخ سفید هنوز در مورد این تحریم‌ها اظهارنظری نکرده است. دولت در حال بررسی این قانون است ولی انتظار نمی‌رود تأثیر چندانی بر بازار نفت تا قبل از پاییز داشته باشد.

بازار نفت در زمان حاضر شدیداً به هرگونه کاهش عرضه حساس است. قیمت نفت خام برنت در اوایل آوریل از 92 دلار در هر بشکه گذشت، یعنی بالاترین رقم طی 6 ماه گذشته و این افزایش قیمت در بحبوحه تقاضای بالای جهانی و ادامه طرح کاهش تولید اوپک و متحدانش صورت گرفت.

تحریم‌های جدید نقل و انتقال مالی بین مؤسسات مالی چین و ایران را جهت خرید نفت این کشور شامل خواهد شد و هدف آن تمام بنادر، کشتی‌ها و پالایشگاه‌هایی است که در حمل‌ونقل و فرآوری نفت خام ایران مشارکت داشته باشند.

انتهای پیام/43+

دیگر خبرها

  • رئیسی در نشست خبری با رئیس جمهور سریلانکا: ایران آماده انتقال فناوری به کشورهای دیگر است
  • سفر مخفیانه روسای ستاد مشترک ارتش اسرائیل و شاباک به مصر
  • هیاهو برای هیچ؛ آمریکا گردان اسرائیلی را تحریم نمی‌کند
  • مخالفت هرتزوگ با تحریم گردانی در ارتش رژیم صهیونیستی توسط واشنگتن
  • بوشهر میزبان جشنواره موسیقی خلیج‌ فارس
  • تلاش عربستان و امارت در موازنه بین ایران و رژیم صهیونیستی
  • اعلام الحربی آمار حملات جبهه مقاومت در لبنان، سوریه و یمن را منتشر کرد + اینفوگراف
  • اتحادیه اروپا : ویزای شنگن 5 ساله برای شهروندان کشورهای عربی خلیج فارس
  • بلومبرگ: تحریم‌های جدید آمریکا علیه ایران روی کاغذ می‌ماند
  • طرح جدید : شنگن 5 ساله برای شهروندان کشورهای عربی خلیج فارس