Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «تسنیم»
2024-04-19@13:35:39 GMT

آمایش سرزمینی مهمترین سند توسعه آذربایجان غربی است

تاریخ انتشار: ۱۲ اردیبهشت ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۳۶۳۰۶۱۰

آمایش سرزمینی مهمترین سند توسعه آذربایجان غربی است

استاندار آذربایجان غربی گفت: آمایش سرزمینی که تهیه آن دو سال زمان برده بالاترین سند بالادستی برای توسعه آذربایجان غربی است که باید در صدر برنامه‌های اجرایی ادارات قرار گیرد. ۱۲ ارديبهشت ۱۳۹۸ - ۱۱:۵۶ استانها آذربایجان غربی نظرات - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از ارومیه، محمدمهدی شهریاری امروز در همایش هم‌اندیشی طرح آمایش سرزمینی آذربایجان غربی که در سالن شهید رخشا شرکت توزیع نیروی برق استان برگزار شد اظهار داشت: اجرای سند آمایش سرزمینی به‌عنوان یک سند بالادستی و راهنمای مدیریتی، توسعه استان آذربایجان غربی را به دنبال خواهد داشت.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی تصریح کرد: برنامه‌ریزی یک اصل اجتناب‌ناپذیر در کشور است بنابراین برنامه محوری باید سرلوحه همه مدیران و مسئولان باشد.

شهریاری گفت: از دو سال گذشته، تهیه سند آمایش سرزمینی استان به‌صورت جدی در دستور کار قرار گرفت و اکنون مراحل پایانی خود را طی می‌کند.

وی افزود: توجه به پدافند غیر عامل و آمایش دفاعی در تهیه سند آمایش سرزمینی ضروری است و در این میان مهم‌ترین هدف برنامه آمایش، بسط یکنواخت توسعه در پهنه سرزمینی است.

اجرای برنامه آمایش سرزمینی عامل اصلی توسعه آذربایجان غربی استطرح آمایش سرزمین در اردبیل تدوین می‌شودایلام| «طرح آمایش سرزمین‌» استان‌ها باعث رشد کشور در همه ابعاد می شود

استاندار آذربایجان غربی گفت: سند آمایش سرزمینی که مراحل نهایی خود را طی می‌کند، بالاترین سند توسعه استان خواهد بود تا به بهترین وجه نابرابری‌های منطقه‌ای را به حداقل برساند.

وی تصریح کرد: توزیع متوازن و هماهنگ کلیه فعالیت‌های اقتصادی، اجتماعی در پهنه استان با اتکا به سند آمایش سرزمینی آذربایجان غربی ممکن می‌شود.

انتهای پیام/ش

R41361/P/S6,48/CT11

منبع: تسنیم

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۳۶۳۰۶۱۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

رصدخانه پروژه‌های عمرانی استان آذربایجان شرقی تشکیل می‌شود

جام جم آنلاین آذربایجان شرقی: مالک رحمتی در نخستین جلسه شورای برنامه‌ریزی و توسعه استان آذربایجان شرقی در سال ۱۴۰۳ اظهار کرد: مجموع سرمایه گذاری صورت گرفته در استان جهت دستیابی به رشد اقتصادی ۹ درصدی در سال گذشته ۹۳ همت بود که این رقم در سال جاری به ۱۴۴ همت افزایش یافته است.

وی افزود: چالش‌ها و مشکلات فراروی دستگاه‌های اجرایی جهت پیشبرد پروژه‌ها از جمله تامین به موقع منابع مالی کاملاً مشخص است اما اگر ما برنامه نداشته باشیم، اقدامی انجام نخواهد شد.

وی با بیان اینکه پروژه‌های نیمه تمام و به نتیجه نرسیده، تعیین تکلیف شود، تشریح کرد: نباید با مانع تراشی‌های مختلف کشور را معطل مسائلی مانند صدور چند مجوز کنیم.

استاندار آذربایجان شرقی با اشاره به وجود پروژه‌های نیمه تمام و در برخی مواقع فاقد توجیه اقتصادی لازم بیان کرد: نقطه قوت این استان فعالیت موثر بخش خصوصی است که باید زمینه های فعالیت بی‌دغدغه‌اش را فراهم کنیم.

وی در عین حال یادآوری کرد: باید در ابتدا مسئولیت اجرا و پیشبرد پروژه‌ها را ایجاد کنیم و سیستم نظارت و پایش را هم همزمان با اجرای پروژه‌ها پیش بریم.

وی ادامه داد: توسعه متوازن استان اتفاق نیفتاده است، دغدغه‌های مطرح شده همه بجا هستند اما نباید مانع حرکت و اجرای امور شوند بلکه رفع این موانع نیز باید مطالبه مدیریتی استان باشد.

رحمتی مطرح کرد: برنامه الزامات و اقدامات تحقق شعار سال در استان در دست مطالعه و تدوین است، نظام برنامه‌ریزی و اداری استان باید برنامه محور، مطالبات و نظارت‌ها نیز براساس برنامه باشند تا روند توسعه شتاب گیرد.

وی اضافه کرد: تلاش می‌کنیم برنامه رشد اقتصادی استان معطوف به ایجاد ارزش افزوده در بخش‌های مختلف برای افزایش تولید ناخالص داخلی باشد و همه متعهد به اجرای برنامه توسعه‌ای استان باشیم که در غیر این صورت برنامه‌ریزی‌ها با نگاه بخشی مواجه می‌شود، ابتر می‌ماند و در نهایت به زیان استان تمام می‌شود.

وی بیان کرد: مولدسازی به امور سرعت می‌دهد که باید از شرایط عادی خارج شویم و نگاهی به دارایی‌های خود بیندازیم، مدیرکلی که نتواند مولدسازی کند مدیر نیست.

وی افزود: محیط زیست نباید مانع جهش تولید شود بلکه راهکارهای رفع موانع را باید پیدا کند مثلا لازم است از محل بازگشت حقوق دولتی معادن، حفظ محیط زیست استان تامین شود.

 

دیگر خبرها

  • جدول پخش برنامه‌های سیمای مرکز آذربایجان غربی ۳۱ فروردین
  • امنیت پایدار مناطق غربی کشور موجب توسعه این مناطق خواهد شد
  • توسعه همکاریهای دانشگاه فنی و حرفه‌ای آذربایجان غربی با صاحبان صنایع و خدمات
  • فعالیت ۴۰ کانون فرهنگی و هنری مساجد در سلماس
  • موانع پرداخت تسهیلات جوانی جمعیت در آذربایجان غربی رفع شود
  • برگزاری جلسه بررسی پروژه‌های اجرایی بهره برداری و توسعه آب شرب شهر مهاباد
  • رصدخانه پروژه‌های عمرانی استان آذربایجان شرقی تشکیل می‌شود
  • جدول پخش برنامه‌های سیمای مرکز آذربایجان غربی ۲۹ فروردین
  • روند توسعه دیپلماسی منطقه‌ای تداوم می‌یابد
  • آیین گرامیداشت روز ملی گندم و نان در آذربایجان غربی برگزار می شود