Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «باشگاه خبرنگاران»
2024-04-19@01:04:45 GMT

چرایی شکایت پلیس راهور از شهرداری تهران

تاریخ انتشار: ۱۳ اردیبهشت ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۳۶۳۸۱۴۴

چرایی شکایت پلیس راهور از شهرداری تهران

به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، سردار سید کمال هادیان فر  با اشاره به تشریح چرایی شکایت پلیس راهور از شهرداری تهران اظهار داشت: واقعیت ماجرا این است که پلیس راهور هم به جهت مدیریت ترافیک و هم به جهت کمک به مردم این شکایت را به دیوان ارسال کرده است. تصمیمی که در شورای شهر تهران گرفته شده است (چه در کمیسیون حمل و نقل شورای شهر تهران) خلاف قانون است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

چرا که هم فرمانداری تهران این موضوع را لغو کرده است و هم اینکه با قانون مغایرت دارد.

بیشتر بخوانید؛ بررسی شکایت پلیس راهور از شهرداری تهران در دیوان عدالت

وی افزود: اصلاً بیایید بررسی کنید چه عاملی سبب شد که طرح زوج و فرد در تهران اجرا شود؟ با افزایش آلودگی هوا بعد از اجرای محدوده طرح ترافیک مصوب شد یک طرح موقت نه به صورت دائم در ۵ درصد از شهر تحت عنوان طرح زوج و فرد رخ دهد. یعنی اینکه هر وقت آلودگی بالای ۱۰۰ ppm شد، طرح زوج و فرد اجرا شود ولو از درب منزل.

رئیس پلیس راهور ناجا تصریح کرد: طبیعی است که به مرور زمان آلودگی افزایش پیدا کرد، طرح اجرا شد و بر اساس آن افرادی که پلاک موافق داشتند وارد طرح می‌شدند و افرادی که پلاک مخالف داشتند، جریمه می‌شدند. گرفتن عوارض زوج و فرد اصلاً در طرح پیش بینی نشده بود.

سردار هادیان فرد ادامه داد: در مصوبه اخیری که شورای شهر اعلام کرد، محدوده را به محدوده‌ها تبدیل کرده است. یعنی این موضوع را به زوج و فرد تسری داده است.

وی گفت: بحث ما این است که زوج و فرد برای کاهش آلودگی هوا است، موافق اجرا شدن این طرح هم هستیم چرا که در یک بازه زمانی کوتاه، دو میلیون وسیله نقلیه در تهران تبدیل به چهار میلیون وسیله نقلیه شده است و در واقع معابر تهران گنجایش ۴ میلیون وسیله نقلیه را ندارد و باید مردم رعایت این موضوع را بکنند، ولی گرفتن عوارض زوج و فرد با هدف کسب درآمد ایجاد نشده است و نباید به این بهانه یقه مردم را گرفت.

رئیس پلیس راهور ناجا ادامه داد: امروز که شرایط اقتصادی مردم در شرایط مطلوب نیست ما مخالف دریافت عوارض زوج و فرد هستیم. بعد از آن شکایت، معاونت حمل و نقل ترافیک شهرداری تهران قرار شد طرحی را آماده کند و این طرح را با ناجا (پلیس راهنمایی و رانندگی ناجا) در میان بگذارد. ما ابعاد این طرح را بررسی کنیم و ببینیم اگر در ابتدا به مدیریت ترافیک ما کمک می‌کند و به خیر و صلاح مردم است و به مردم زیانی وارد نمی‌کند و بعد با این طرح موافقت خود را اعلام کنیم.

وی با اشاره به ادعا‌های پورسیدآقایی مبنی بر پس گرفتن شکایت پلیس از شهرداری اظهار داشت: من باز هم اعلام می‌کنم که شکایت ما هنوز پابرجاست و ما شکایت خود را پس نگرفته ایم و از این موضوع هم کوتاه نمی‌آییم.

وی خاطرنشان کرد: این نامه‌ای که پلیس راهور به دیوان عدالت اداری ارسال کرده است، مربوط به سال قبل است و برای حال حاضر نیست. حقوقی پلیس راهور این شکایت را طرح کرده و مبانی آن مورد تأیید اینجانب است و کاملاً یک شکایت قانونی تدوین شده است، ولی شهرداری الان به دلایل نامعلومی تصمیم به رسانه‌ای کردن این شکایت کرده است. ما فقط خواستیم دیوان عدالت اداری در صورتی که این موضوع از طرف شهرداری اصلاح نشود، به این موضوع رسیدگی کند که آیا این مسیری که جهت اخذ عوارض شهرداری دنبال کرده درست ا ست یا این که دیوان این موضوع را نقض می‌کند. امیدواریم قبل از اینکه این شکایت به دیوان برسد این موضوع میان ما و شهرداری تهران حل شود.

رئیس پلیس راهور ناجا در پاسخ به سوالی مبنی بر اینکه شهرداری اعلام کرده است از اول تیرماه مجدد طرح زوج و فرد را اجرا می‌کند ممکن است این طرح با شکایت شما متوقف شود یا خیر؟ تصریح کرد: بحث ما هم همین است. اینکه شهرداری به ما شفاهاً و به نوعی رسماً اعلام کرده ما برای سال ۹۸ تا اول تیرماه هیچ عوارضی را دریافت نمی‌کنیم، اما برای اول تیرماه طرح جدید را اجرایی می‌کنیم. من در مقدمه یادآور شدم که طرح جدید باید به گونه‌ای باشد که هیچ عوارضی برای وارد شدن به طرح زوج و فرد از مردم گرفته نشود. چرا که عوارض زوج و فرد در قانون پیش بینی نشده است.

سردار هادیان فر در پایان خاطرنشان کرد: ما نمی‌دانیم چرا شهرداری هم بر جریمه تأکید دارد و هم بر کسب عوارض. عوارضی که اصلاً در طرح پیش بینی نشده و به نوعی محل کسب درآمدی برای شهرداری شده است.

منبع: مهر

انتهای پیام/

اخذ عوارض زوج و فرد، محلی برای کسب درآمد شهرداری شده است

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: شهرداری تهران راهنمایی و رانندگی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۳۶۳۸۱۴۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

برخورد جدی پلیس با تخلفات ساکن و ثبت تخلف پارک حاشیه ای با دوربین های متحرک

تین نیوز

معاون عملیات پلیس راهور تهران بزرگ با بیان اینکه ماموران راهور با هرگونه تخلفات ساکن در شهر به سرعت و قاطعیت برخورد می کنند، گفت: سال گذشته درمجموع ۱۲ میلیون تخلف ساکن در پایتخت اعمال قانون شد.

به گزارش تین نیوز به نقل از ایرنا، سرهنگ احسان مومنی روز چهارشنبه در گفت و گویی در این خصوص افزود: در سال گذشته حدود ۱۲ میلیون تخلف ساکن در شهر تهران مورد اعمال قانون قرار گرفت یعنی به طور میانگین روزی ۳۳ هزار وسیله نقلیه که مرتکب تخلف ساکن شده بودند، اعمال قانون شدند.

مومنی ادامه داد: اعمال قانون تخلف توقف در پیاده رو در سال ۱۴۰۲ حدود ۵۰۳ هزار مورد بوده است که روزی یک هزار و ۴۰۰ وسیله نقلیه ای که در پیاده رو های سطح شهر تهران پارک کرده بودند توسط تیم های پلیس راهور تهران بزرگ اعمال قانون شدند.

وی افزود: این اعمال قانون ها و برخوردها درخواست شهروندان است و از پلیس مطالبه گری داشتند که چرا این وسایل نقلیه در پیاده روها پارک کرده اند.

مومنی گفت: همچنین همکارانم در مرکز کنترل ترافیک هوشمند پلیس راهور تهران بزرگ از طریق دوربین های سطح شهر هر کجا که تخلف ساکن و یا پارک در پیاده رو را ببینند، خودرو را اعمال قانون و برای آن جریمه صادر می کنند.

سرهنگ مومنی این را هم گفت که به منظور روان سازی ترافیک و ایجاد نظم بیشتر خودروهای مجهز به دوربین پلیس، وسایل نقلیه که مرتکب تخلف ساکن شوند را جریمه می کنند.

وی افزود: تردد این خودروهای مجهز به دوربین در مناطق یک، چهار و پنج شهر تهران بیشتر است و هر کجا که تخلفات ساکن انجام شود همانجا به صورت برخط اعمال قانون انجام و پیامک برای مالک ارسال خواهد شد.

معاون عملیات پلیس راهور تهران بزرگ بیان کرد: همچنین در جاهایی که عرض معابر کم است و توقف های دوبله را داریم برای نخستین بار موتورسیکلت را در همین خصوص به دوربین مجهز می کنیم که در ۶ طرف دوربین دارند و تخلفات ساکن اعم از پارک در پیاده رو، توقف دوبله و زیر تابلویی را اعمال قانون می کنند.

سهم ۴۱ درصدی عابران پیاده از تصادف های منجر به مرگ

سرهنگ مومنی همچنین گفت که ماده ۲۱۵ آیین نامه راهنمایی و رانندگی تصریح کرده تردد در معابر برای عابرین فقط باید از گذرگاه عابر و پل های هوایی انجام شود و در جاهایی که پیاده رو نیست عابرین پیاده باید از سمت چپ معبر و خلاف جهت دیگر وسایل نقلیه عبور کنند.

وی ادامه داد: بر اساس همین ماده تردد عابرین پیاده در سطح معابر بزرگراهی ممنوع است و از یاد نبریم که عابر پیاده ای که از عرض معابر بزرگراهی عبور می کند مسلما اگر تصادفی برای او روی دهد همکارانم به او نیز سهم تقصیر می دهند.

معاون عملیات پلیس راهور تهران بزرگ اظهار کرد: ۴۱ درصد از تصادفات منجر به مرگ شهر تهران در سال گذشته مربوط به عابرین پیاده بوده است و وقتی این آمار را بررسی می کردیم دریافتیم که بالای ۶۰ درصد از این آمار مربوط به تصادفات عابران در معابر بزرگراهی بوده است.

آخرین اخبار حمل و نقل را در پربیننده ترین شبکه خبری این حوزه بخوانید

دیگر خبرها

  • پنجشنبه‌ای خلوت در پایتخت/ مراقب سرعت‌ و سبقت‌ غیر مجاز باشید
  • برخورد جدی پلیس با تخلفات ساکن و ثبت تخلف پارک حاشیه ای با دوربین های متحرک
  • اعمال قانون روزانه ۱۴۰۰ وسیله نقلیه در پیاده‌روها
  • ۱۲ میلیون تخلف ساکن اعمال قانون شد
  • روزانه ۱۴۰۰ وسیله نقلیه در پیاده‌روها اعمال قانون شده است
  • معابر تهران فعلاً خلوت و ترافیک روان است
  • تشکری هاشمی: پلیس راهور از ورود موتور به پیاده رو ممانعت جدی کند | موانع فلزی در پیاده روها بازدارنده نیستند
  • حمایت پلیس راهور از اجرای طرح ساماندهی وانت‌های میوه‌فروش در سنندج
  • ترافیک در پایتخت اما روان
  • ترافیک نیمه سنگین در معابر پایتخت