Web Analytics Made Easy - Statcounter

 به گزارش خبرگزاری برنا در کرمانشاه، فردین امیری رئیس هیات ‌مدیره انجمن صنفی دفاتر خدمات مسافرتی و هوایی استان کرمانشاه از تشکیل کمیته "تورهای داخلی و خارجی"  در استان خبر داد و گفت: با توجه به اینکه طی دو سال گذشته بحران زلزله و پس از آن نیز در اوایل امسال بحث سیل را در استان داشتیم، این دو موضوع تصویری زخمی از کرمانشاه را در ذهن برخی از گردشگران داخلی و خارجی ایجاد کرده، لذا با تشکیل این کمیته درصددیم تا به تقویت تورهای گردشگری استان و افزایش ورود گردشگران کمک کنیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

او گفت: در کنار تشکیل این کمیته، باید تلاش کنیم تا افزایش پروازهای بین المللی و از سوی دیگر پروازهای مستقیم به استان‌های گردشگرپذیر کشور همچون اصفهان، شیراز، تبریز و ... را داشته باشیم.

رئیس انجمن دفاتر گردشگری استان ادامه داد: رونق گردشگری کرمانشاه تنها از عهده بخش خصوصی و اداره کل میراث فرهنگی استان برنمی‌آید و برای تحقق این هدف باید همه دستگاه‌های استان همپای بخش خصوصی که اکنون پای کار آمده برای تصویرسازی بهتر از کرمانشاه و معرفی آن به گردشگران در خارج از استان کمک کنند.

او رویدادسازی را یکی از ابزارهای مهم جذب گردشگر به استان دانست و گفت: در نوروز امسال برگزاری جشنواره آئین‌های ملی نوروزی ازجمله قدم‌های مثبت در این زمینه بود که برداشته شد و شاهد استقبال خوب گردشگران از آن بودیم. اگر چندین رویداد مشابه را طی سال برگزار کنیم به رشد قابل توجه گردشگران استان کمک خواهد کرد.

امیری در ادامه بر لزوم تدوین سند چشم انداز گردشگری استان برای چند سال آینده تاکید کرد و افزود: درصورتی که سند چشم انداز گردشگری استان تدوین شود، برای هرسال برنامه‌های مشخص و هدفمندی داریم که برمبنای آنها دفاتر گردشگری تورهای خود را برنامه ریزی می‌کنند.

او در پایان گفت: دفاتر گردشگری در استان می‌توانند مبلغان خوبی برای حوزه گردشگری استان باشند، اما نیاز به حمایت دارند، متاسفانه در شرایط فعلی حمایت چندانی از نظر تسهیلات از دفاتر گردشگری استان نمی‌شوند، درحالیکه این دفاتر می‌توانند علاوه بر جذب گردشگر داخلی، برای حضور گردشگران خارجی بویژه از کشور عراق تورهای مختلفی ببندند.

 

منبع: خبرگزاری برنا

کلیدواژه: گردشگری کرمانشاه

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.borna.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری برنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۳۶۴۷۳۱۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

برگزاری مراسم هزار دف در روستای گردشگری پالنگان/ کردستان مقصد ۳.۵ میلیون نفر گردشگر نوروزی

به گزارش خبرنگار حوزه استان‌ها خبرگزاری تقریب، منصور مهرزاد شامگاه سه شنبه در نشست خبری با رسانه های گروهی استان کردستان گفت: استان کردستان جزو استانهای برتر از  نظر مقصد گردشگری است و یکی از استانهای مقصد گردشگری در نوروز امسال بوده است.

وی به ورود مسافران و گردشگران به استان کردستان در تعطیلات نوروز امسال اشاره کرد و گفت: امسال شاهد ورود مسافران از ۲۵ اسفند تا ۲۵ فروردین ماه جاری سه میلیون و  ۵۰۰ هزار مسافر از جاذبه های گردشگری استان بازدید کردند و ۶۰۰ هزار نفر نیز در اماکن اقامتی و جاذبه های گردشگری اقامت کردند.

مهرزاد تصریح کرد: در حال حاضر ۵ هزار و ۵۰۰ هتل اقامتی در استان وجود دارد  و در ایام تعطیلات نوروز و تابستان شبانه نوروز ۴۱ هزار نفر در این هتل‌ها و مهمانپدیرها را اسکان می دهیم و در روستاها هم اسکان داده شدند.

وی به شکایت و گله مندی مسافران و گردشگران از کردستان به خاطر کمبود جا اشاره کرد و افزود: هم اکنون در زمینه پذیرایی و اسکان کمبود جا و مکان اقامتی وجود دارد می طلبد در این زمینه سرمایه گذاری خوبی داشته باشیم.

مدیرکل میراث فرهنگی و گردشگری و صنایع دستی کردستان با تأکید بر نیاز به سرمایه گذاری سبز در استان اظهار داشت: از لحاظ جذب سرمایه گذاران خارجی جزو هفتادمین کشور جهان هستیم و سهم ما از لحاظ سرمایه گذاران خارجی و گردشگران خارجی کم می شود.

مهرزاد بیان داشت: گردشگری یک اشتغال سبز و اشتغال پایداری است که سرمایه گذاران را باید به این سمت سوق دهیم.

وی با اشاره به عملکرد اداره میراث فرهنگی و گردشگری کردستان در سال گذشته افزود: در زمینه مرمت بناهای تاریخی ۱۸ میلیارد تومان هزینه شده و سی اثر ثبت ملی شده و هر ساله شاخص های ما تکمیل شده است.

۱۰۵۲ آثار تاریخی کردستان ثبت ملی شده است

 وی گفت: استان کردستان با توجه به آثار تاریخی زیاد بیشتر آثار ثبت شده است یکهزار و ۵۲ مورد در سال‌های گذشته در استان  ثبت ملی شده و بنا داریم پالنگان به عنوان روستای هدف گردشگری ثبت ملی شود.

مدیرکل میراث‌فرهنگی و گردشگری و صنایع‌دستی کردستان در ادامه افزود: همچنین در سال گذشته  در زمینه آثار غیر منقول سه اثر انجام شده و تعیین کاربری هشت مورد آثار تاریخی و واگذاری به بخش خصوصی و نگهداری آثار منقول ۸۰ مورد در سال گذشته انجام شده است.

مهرزاد افزود: در صنعت گردشگری جزو استانهای برتر هستیم اما حال و روز اعتبارات خوب نیست و بانک‌های عامل همکاری خوبی با بخش خصوصی ندارند.

وی بیان داشت: تعداد مسافران در تعطیلات نوروز امسال سه درصد کاهش داشته است و و نشان می دهد که استان کردستان به خوبی معرفی شده است و افزایش بوم گردی ها در منطقه و اشتغال پایدار نقاط قوت صنعت گردشگری در استان کردستان است.

مهرزاد اضافه کرد: در سال گذشته ۵ رویداد ثبت جهانی شده از جمله رویداد کومسای و بوکه بارانه بوده که در کل کشور ۲۲۰ مورد معرفی شده که ۵ مورد کردستان معرفی شدند که هر پنج مورد آن ثبت ملی شدند.

مراسم هزار دف در روستای پالنگان

مدیرکل میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی کردستان به برگزاری مراسم هزار دف در آخرین جمعه فرودین ماه امسال اشاره کرد و افزود: هر ساله قرار است این مراسم هزار دف برگزار شود و وجود این مراسم یک رویداد مهم در روستای پالنگان است و ظرفیتی برای منطقه خواهد بود.

مهرزاد تصریح کرد: از ۴۷ رشته صنایع‌دستی استان ۲۵ مورد آن بومی هست و ظرفیتی برای اشتغال پایدار است و گلیم و ساز سازی و نازک کاری کردستان شهره جهانی دارد. 

وی بیان کرد: متاسفانه شهرک صنایع دستی در استان کردستان نداریم که این رقابت به ارتقا کیفیت محصولات صنایع‌دستی منجر می شود.

مهرزاد افزود: سال گذشته بیش از ۴ میلیون دلار صادرات صنایع دستی از طریق سیرانبد و باشماق مریوان انجام شده و بیشتر کلاش بافان در شهرستان مریوان فعالیت دارند اما بیشتر آنها از طریق قاچاق خارج می شوند و ظرفیت بسیار بزرگی در هنر کلاش بافی استان کردستان است.

وی خاطر نشان کرد: در سال گذشته ۷۴ میلیارد تومان تسهیلات صنایع دستی به صنعتگران پرداخت شده است و در زمینه تعهد اشتغال نیز بیش از تعهد کار شده است.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • افزایش میزان گردشگران خارجی در سال گذشته به بیش از ۵۰ درصد
  • میزان گردشگران خارجی در سال گذشته بیش از ۵۰ درصد افزایش یافت
  • ناهم‌خوانی آمارهای گردشگری سلامت/ امارات و ترکیه رقبایی که همچنان می‌تازند
  • برگزاری مراسم هزار دف در روستای گردشگری پالنگان/ کردستان مقصد ۳.۵ میلیون نفر گردشگر نوروزی
  • ارائه خدمت ۱۳۷ قایق به بیش از ۱۵ هزار گردشگر نوروزی بوشهر
  • ۶۷۵ هزار گردشگر نوروزی از خدمات دریایی استان بوشهر استفاده کردند
  • استفاده بیش از ۴۵ هزار شهروند و گردشگر از «اصفهان من» در نوروز ۱۴۰۳
  • نقش ویژه شرکت توسعه سیاحتی سپاهان برای افزایش ماندگاری گردشگر در اصفهان
  • سال گذشته ۶ میلیون گردشگر خارجی به ایران آمدند
  • چند میلیون گردشگر خارجی سال گذشته به ایران آمدند؟