Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار ایلنا از بندر امام خمینی، در آغاز سال «رونق تولید»، موج دوم اخراج کارگران در منطقه ویژه اقتصادی پتروشیمی، پس از پتروشیمی بندر امام، در شرکت لوله‌سازی ماهشهر کلید خورد.

در حالیکه در آستانه‌ی سال نو، شاهد اخراج بیش از 50 نفر از کارگران شرکت مهندسی موجان، مجری احداث تصفیه‌خانه مرکزی پتروشیمی بندر امام بودیم، با آغاز ماهِ دومِ سال «رونق تولید»، خبر اخراج حدود 90 نفر از کارگران شرکت لوله‌سازی ماهشهر واقع در سایت 1 منطقه ویژه اقتصادی پتروشیمی، منتشر گردید.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

در حالیکه کارشناسان از سونامی بیکاریِ ناشی از وقوع سیلاب عظیم در خوزستان به دلیل وارد شدن خسارت به بخش‌های کشاورزی، دامداری و تولیدی ابراز نگرانی می‌کنند، در منطقه‌ی سیلاب نزده پتروشیمی‌ها، این نگرانی‌ها تشدید شده است.

شرکت لوله‌سازی ماهشهر که به دلیل مشکلات مالی، در زمستان سال 97 اقدام به اخراج دسته‌جمعی کارگران کرده بود، با وعده مسئولین استانی و کشوری مبنی بر حل مشکل اعتبار این شرکت نزد بانک تجارت با همکاری ستاد تسهیل رفع موانع تولید، اقدام به حفظ نیروی انسانی نمود. ولی با گذشت بیش از 5 ماه، هنوز مشکل این شرکت برطرف نگردیده و مدیران شرکت مذکور ناچار به اقدام جهت اخراج کارگران شده‌اند.

یک مقام مسئول در منطقه ویژه اقتصادی پتروشیمی به ایلنا گفت: متأسفانه وقوع سیل و بحران در استان خوزستان، مانع تمرکز مسئولین جهت رسیدگی به مشکل این شرکت گردید، ولی بااین‌حال تا کنون اجازه اخراج کارگران را نداده‌ایم و تیمی متشکل از دستگاه‌های مرتبط در شهرستان و استان خوزستان جهت پیگیری مشکل شرکت لوله‌سازی ماهشهر تشکیل گردیده است و امیدواریم که مسئولین مربوطه در پایتخت به‌صورت ویژه اقدام به رفع مشکلات موجود جهت جلوگیری از اخراج کارگران نمایند.

یکی از کارگران اخراجی، به ایلنا گفت: نه لذتی از عید نوروز بردیم و نه در روز جهانی کارگر دلمان شاد بود. الآن نیز در آستانه‌ی ماه مبارک رمضان، ماتم محرم گرفته‌ایم.

یکی دیگر از کارگران، بیان داشت: زندگی ما سراسر استرس است و در جمع خانواده‌ی خود، نه از شادی خبری است و نه نور امیدی می‌تابد. مسئولین ما را دریابند.  

 

 

منبع: ایلنا

کلیدواژه: منطقه ویژه اقتصادی پتروشیمی اخراج کارگران

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.ilna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایلنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۳۶۴۷۷۸۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

فعالیت پایانه صادراتی در منطقه ویژه اقتصادی ازنا

فرزاد محمدی  اظهار کرد: موضوع راهبری خوشه‌ها بحثی مفصل است که در این راستا خوشه پلاستیک را در سال ۱۴۰۱ در استان ایجاد کردیم که خروجی خوبی داشت و نیاز‌های این خوشه تامین شدند.

وی از تشکیل کلینیک کسب و کار در استان خبر داد و گفت: با تشکیل این کلینیک، افراد به صورت سیار از واحد‌های صنعتی استان بازدید می‌کنند.

مدیرعامل شرکت شهرک‌های صنعتی لرستان در ادامه با بیان اینکه پایانه صادراتی در استان فعال شده است، بیان کرد: این پایانه صادراتی در منطقه ویژه اقتصادی ازنا فعال شده و در صدد هستیم واردات خارج از منطقه نیز از طریق این پایانه انجام شود که خوشبختانه مجوز بهره‌برداری از آن نیز اخذ شده است.

محمدی، امکان دسترسی یکسان تولیدکنندگان به خدمات با هزینه مناسب، کنترل و حفظ کیفیت مطلوب در محصولات جهت رعایت استاندارد‌های بازار‌های صادراتی و بهره‌گیری از خدمات مشاوره تحقیق در بازار به منظور حضور موثرتر در بازار‌های جهانی را از مزیت‌های مهم پایانه صادراتی در استان ذکر کرد.

وی افزود: همچنین به طور جدی پیگیر ایجاد زیرساخت و الزامات منطقه ویژه اقتصادی هستیم تا این منطقه تا پایان سال ۱۴۰۳ به مدار خدماتی وارد شود.

مدیرعامل شرکت شهرک‌های صنعتی لرستان گفت: البته تا رسیدن به نقطه مطلوب فاصله داریم، اما در مجموع همه تلاش برای این است که مشکلات حوزه تولید و صنعت استان برطرف شود.

 

باشگاه خبرنگاران جوان لرستان خرم آباد

دیگر خبرها

  • فعالیت پایانه صادراتی در منطقه ویژه اقتصادی ازنا
  • بهینه‌سازی مصرف انرژی، از مهم‌ترین راهبردهای صنعت پتروشیمی در سال ۱۴۰۳
  • بهینه‌سازی مصرف انرژی، مهم‌ترین راهبرد صنعت پتروشیمی در سال ۱۴۰۳
  • کارگران رکن اصلی جهش تولید و رونق اقتصادی هستند
  • جمعی از کارگران خراسان جنوبی با رهبری دیدار می‌کنند
  • بخشی از اقتدار کشور مرهون تلاش رزمندگان خط مقدم نبرد اقتصادی است
  • دیدار جمعی از کارگران با رهبر انقلاب فردا برگزار می‌شود
  • ایجاد منطقه مشترک اقتصادی مالزی و سنگاپور
  • تلاش خود را برای رفع مشکلات تولیدکنندگان به کار می‌گیریم
  • کارگران به دیدار رهبر انقلاب می‌روند