Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «مهر»
2024-04-25@01:42:59 GMT

بهترین های رسانه های استان معرفی شدند/ موفقیت خبرنگار مهر

تاریخ انتشار: ۱۴ اردیبهشت ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۳۶۵۳۵۲۶

بهترین های رسانه های استان معرفی شدند/ موفقیت خبرنگار مهر

به گزارش خبرگزاری مهر، اختتامیه چهارمین جشنواره مطبوعات آذربایجان شرقی با حضور چهره‌هایی همچون علی اکبر قاضی زاده، استاد حوزه رسانه و مصطفی کواکبیان، رئیس هیئت مدیره خانه مطبوعات و رسانه‌های کشور برگزار شد. ضیایی پرور، مدیرکل مرکز مطالعات و برنامه‌ریزی رسانه‌های وزارت ارشاد نیز از دیگر مهمانان ویژه این مراسم بود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

در این جشنواره که بیش از ۹۰۰ اثر ارسال شده بود، نزدیک به ۲۵۰ اثر از مرحله انتخاب به مرحله داوری راه یافت و توسط اساتید برجسته کشور مورد ارزیابی و داوری قرار گرفت.

در بخش گزارش: لیلا حسین‌نیا از پایگاه خبری هم‌نوا رتبه اول، قمر طالبی از روزنامه مهد تمدن رتبه دوم و زهرا حیدری آزاد از پایگاه خبری ترجمان صبح رتبه سوم را کسب کردند. در این بخش، شیوا صفری از روزنامه طرح نو و رقیه غلامی از پیام آذربایجان شایسته تقدیر معرفی شدند.

در بخش کاریکاتور: با نظر هیئت داوران هیچ اثری حائز رتبه‌های دوم و سوم نشدند ولی عاطفه یاریان از هفته نامه عصر آدینه رتبه اول را کسب کرد.

در بخش مصاحبه: کتایون حمیدی از خبرگزاری فارس رتبه اول، مجید پالوایه از پایگاه خبری عصر تبریز رتبه دوم و محمدرضا اخگر گذار از روزنامه سرخاب رتبه سوم را کسب کرد.

در بخش یادداشت، مقاله و سرمقاله، میترا رهنمایان از صدای زنان رتبه اول، وحید زینالی از خبرگزاری فارس رتبه دوم و احد نقش شور از نشریه تبریز قدیم رتبه سوم را کسب کرد. شاهین محمودی هم در این بخش شایسته تقدیر شناخته شد.

در بخش عکس: امیر صادقی از خبرگزاری فارس، رضا عبدل پور از خبرگزاری تسنیم رتبه دوم و بهرام تندران از شهریار نیور رتبه سوم را کسب کرد.

در بخش تیتر: با نظر هیئت داوران هیچ اثری رتبه‌های اول و دوم را کسب نکرد ولی مهرداد خوشکار مقدم از پایگاه خبری ترجمان صبح رتبه سوم را کسب کرد.

در بخش طراحی، گرافیک و صفحه آرایی: با نظر هیئت داوران هیچ اثری رتبه‌های اول و دوم را کسب نکردند ولی روزنامه طرح نو و نشریه فیروزه شرق به صورت مشترک رتبه سوم را کسب کردند.

در بخش طنز: ساناز شهابی از روزنامه سرخاب رتبه اول، جهانبخش احمدیان از پایگاه خبری آذرقلم رتبه دوم و لیلا حسین زاده از خبرگزاری فارس رتبه سوم را کسب کرد.

و در نهایت در بخش ویژه: خبرگزاری تسنیم در موضوع قیام ۲۹ بهمن تبریز و چهلمین سالگرد پیروزی انقلاب اسلامی، بهنام عبداللهی از خبرگزاری مهر در موضوع شعار سال و یحیی مرتضایی در بخش رویداد بین المللی تبریز ۲۰۱۸ برگزیده شدند.

کد خبر 4608123

منبع: مهر

کلیدواژه: خانه مطبوعات خبرگزاری مهر اصحاب رسانه

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۳۶۵۳۵۲۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

جزئیات جایزه ملی داستان و بازآفرینی اعلام شد/ معرفی اصفهان به عنوان پایگاه روایتگری ادبی

به گزارش خبرنگار فرهنگ و جامعه خبرگزاری علم و فناوری آنا، نشست خبری و رونمایی از پوستر اولین دوره جایزه داستان و بازآفرینی، امروز سه شنبه ۴ اردیبهشت، در سالن طاهره صفارزاده حوزه هنری انقلاب اسلامی برگزار شد.

در این نشست سعید لشکری معاون راهبری استان‌های حوزه هنری انقلاب اسلامی، احمد نوری رییس این جایزه و رییس حوزه هنری اصفهان و حبیب احمدزاده دبیر اولین دوره جایزه داستان و بازآفرینی،  میلاد عرفان پور مدیر مرکز آفرینش‌های ادبی حوزه هنری، دکتر عباسی مشاوره علمی جایزه بازافرینی و جمعی از اصحاب رسانه حضور داشتند.

در ابتدای جلسه احمد نوری در صحبت هایی گفت: موضوع داستان انقدری برای ما اهمیت داشت که برایش جایزه ملی طراحی شد. امیدواریم در این مسیر جایزه ملی به جایگاه خوبی برای گفتمان سازی برسد.

سعید لشگری  نیز در صحبت هایی گفت: توجه به هنر انقلاب در سراسر کشور  برای ما اهمیت داشت. امروز حوزه هنری اصفهان پایگاه جدی برای ما است ، هنر در اصفهان به کاربرد رسیده از موسیقی و معماری تا دیگر هنرها مثل تجسمی که خودش را محدود نکرده است. مفتخریم اصفهان پایگاه این اتفاق مهم است.

وی با اشاره به ایده فراتهران و مسئله روایت گفت: حوزه هنری خود را مکلف به روایت می داند ، روایتی که چند قید دارد نخست روایت هویت انقلاب اسلامی که تفاوت با سایر روایت ها دارد. ما پایگاه تاریخ شفاهی هستیم و حوزه و سوره مهر افتخارش این است که سعی کردیم روایت را علاوه بر تاریخ شفاهی، پیش ببریم. در نهایت در فراتر تهران دنبال ضرب مسئله روایت در  عرصه داستان هستیم. 

میلاد عرفانپور نیز در صحبت هایی گفت: در دوره اخیر شاهد تحولات زیادی در هنرهای مختلف و مراکز در حوزه هنری هستیم. تحولات عرصه ادبی نگاه به تولید و ترویج ادبیات داستانی و توجه به نویسندگان این عرصه است و دوشنبه اتی نیز نشست افتتاحیه مدرسه روایت ما در سمنان است  .

وی با اشاره به اینکه استان ها بار هنر انقلاب را به دوش می کشند و تهران تنها یکی از این استانها است، گفت: این اتفاق ملی بازآفرینی داستان انقلاب است و تلاش داریم اتفاق نوآورانه ای در این رویداد بیافتد. 

علی عباسی استاد دانشگاه و مشاور علمی جایزه داستان انقلاب با اشاره به قرابت خوب پوستر با موضوع جایزه ، عنوان کرد: همه چیز روایت است، مظلومیت کودکان غزه را جز اینکه هنرمند به روایت تبدیل کند، نمیتواند نشان دهید.

وی با ارائه تعاریفی از روایت گفت:  یک ایرانی حتما باید هویت را در روایتش مشخص کند، اگر در یک اثر هنری در هر قالبی ردپای هویت ملی ایرانی اسلامی نباشد، نمیتوان آن را شاهکار ادبی نامید چرا که نویسنده باید تجربه زیسته خود و خرد جمعی جامعه را در اثرش نشان دهد.  

همچنین الهام زارع زاده دبیر اجرایی جایزه گفت:  تمام انواع هنرهای ما می توانند زمینه داستان بازافرینی ما باشند امیدواریم هنرمندان بتوانند جریان سازی درستی در این زمینه کنند.

وی افزود: دو دسته فعالیت طراحی شده، نخست فعالیت های رقابتی و دوم ترویجی  . بخش رقابتی تمرکزش بر تولید داستان در پنج بخش رمان، داستان کوتاه، کوتاه کوتاه، جستارنویسی  و طرح داستان است که امروز شروع این بخش را شاهدیم و تا تیرماه فرصت دارد و اختتامیه پاییز امسال برگزار می شود، یک بخش حمایت از طرح های داستانی داریم که معمولا در راستای حمایت و تولید اثر است. 

وی افزود: بخش ترویجی دو گروه کارگاه دارد کارگاه های داستانی که در استان ها برگزار می شود و‌ کارگاه های علمی هم در اصفهان برپا می شود. هر کارگاه با هدایت یکی از داستان نویسان مطرح برگزار می شود.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • شمارش معکوس معرفی بهترین فوتبالیست جهان!
  • معرفی برگزیدگان «نمایش» و «سرود» جشنواره روستایی رضوی
  • با یک شرط مهم: این بهترین تصمیمِ یحیی است!
  • بهترین سفید کننده دندان؛ معرفی ۲ راهکار + مقایسه
  • حرف آخر ، بهترین انتخاب برای موفقیت در کنکور 1403
  • جزئیات جایزه ملی داستان و بازآفرینی اعلام شد/ معرفی اصفهان به عنوان پایگاه روایتگری ادبی
  • تولیدات صداوسیما را از شبکه‌های اجتماعی می‌بینند نه تلویزیون/ یک‌ونیم میلیارد بازدید نشان از عدم موفقیت تلویزوین است، نه موفقیت!
  • انتشاردهندگان ۸۰درصد گازهای گلخانه‌ای جهان معرفی شدند/ آمریکا در صدر
  • انتشاردهندگان ۸۰ درصد گازهای گلخانه‌ای جهان معرفی شدند/ آمریکا در صدر
  • معرفی کلاه کاسکت راپیدو