Web Analytics Made Easy - Statcounter

دشمن با سه استراتژی به‌دنبال باج‌خواهی از ملت می‌باشد:
۱- فشار حداکثر اقتصادی و به تعبیر خودشان بی‌رحمانه‌ترین تحریم تاریخ، با هدف شکست اراده ملت.
۲-فشار حداکثر سیاسی به دولت‌ها برای کاهش یا قطع ارتباط با ایران با هدف انزوای سیاسی ایران.

۳-فشار حداکثر روانی، جوسازی، شایعه‌پراکنی و فضاسازی با هدف ایجاد یأس و ناامیدی در درون جامعه.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

تحقق این سه استراتژی از طریق متدولوژی چهارگانه: مسئله‌سازی، افکارسازی، اجماع‌سازی و اجبارسازی صورت می‌گیرد، به این معنا که با مسئله‌سازی دائمی از تهدید به جنگ گرفته تا تحریم و انسداد مکانیزم‌های بانکی، نفتی، تجاری و... دائماً برای ملت مسئله ایجاد می‌نماید و برای اینکه بتواند افکار عمومی مردم خویش و سایر کشور‌ها را با خود همراه کند، سیاست افکارسازی در مردم را دنبال کرده و همچنین برای افزایش فشار سیاسی، اجماع‌سازی میان دولت‌ها را با حداکثر ظرفیت و توان سیاسی و تبلیغاتی دنبال نموده و نهایتاً تلاش می‌نماید برای تحمیل خواسته‌های ناحق خود، نظام، دولت و مردم را با اجبارسازی به پای میز مذاکره بکشاند.

مهم‌ترین راهبرد عبور از این بحران، انسجام، وفاق، همدلی و همگرایی همه جریانات سیاسی، احزاب، اقطاب، شخصیت‌ها و رجال سیاسی است. هرگونه انشقاق، مناقشه و ایجاد ناامیدی و یأس در ملت، در حقیقت بازی در زمین ترامپ و باند تبهکار او می‌باشد.

باور قلبی دارم با محوریت مقام معظم رهبری، انسجام میان دولت و ملت، حمایت حداکثری نخبگان، صاحبان قلم و فکر و پشتوانه اعتماد ملی از این بحران با پیروزی و سربلندی عبور خواهیم کرد.

منبع: پارسینه

کلیدواژه: صالحی امیری مقام معظم رهبری تحریم

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.parsine.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «پارسینه» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۳۶۵۴۲۲۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

توماج صالحی اعدام می‌شود؟ نمی‌شود؟

آفتاب‌‌نیوز :

به دنبال انتشار خبر صدور حکم اعدام توماج صالحی، روز گذشته قوه قضائیه اعلام کرد که حکم اعدام توماج صالحی خواننده ایرانی که در حوداث سال ۱۴۰۱ دستگیر شده بود، بدوی و قابل فرجام خواهی در دیوان عالی کشور است.

در این راستا، عبدالله گنجی فعال رسانه‌ای اصولگرا در شبکه اجتماعی ایکس نوشت: توماج صالحی حتما اعدام نمی‌شود، اما ظاهرا جمهوری اسلامی باید هزینه اعدام را پرداخت کند. حکم اعدام هاشم آغاجری یادتان هست؟ او هنوز استاد دانشگاه تربیت مدرس است. اما خرداد ۱۳۸۲ بیش از صد مجروح در زد و خورد‌های درون دانشگاهی داشتیم.

سید عبدالجواد موسوی نیز در خبرآنلاین نوشت: این که توماج اعدام نمی‌شود را هر آدم نیمه عاقلی حتی می‌داند. توماج اعدام نمی‌شود چنان که هاشم آغاجری اعدام نشد. در ماجرای آغاجری هم، همه می‌دانستند خبری از اعدام در کار نیست. حتی آن کسی که حکم را صادر کرده بود. با این حال خبر آن حکم فقط و فقط حیثیت ایران را در جهان خدشه دار ساخت و اعصاب و روان جمع کثیری از جامعه را تا مدت‌ها بهم ریخت. حالا چرا آن حکم صادر شده بود؟

برای این که یک جناح سیاسی قصد کرده بود حال یک جناح سیاسی دیگر را بگیرد. چرا که آن یکی جناح سیاسی فکر می‌کرد این یکی جناح سیاسی زیادی یابو برش داشته و یکی باید حالی اش کند که حد و مرزش کجاست. احتمالا الان هم یک کسی فکر کرده حالا که قرار است طرح نور به صورت جدی اجرا شود باید از مخالفان زهر چشم گرفت. شاید هم عمدی است و ماجرا خیلی جدی‌تر از این حرف ها. یعنی یک نفر یا یک جریان تصمیم گرفته در هیئت یک انقلابی تمام عیار و به نام دفاع از اسلام و انقلاب بار دیگر مقدمات آشوب و بلوا را در این سرزمین به راه بیندازد. هرچه هست نتیجه اش همان چیزی می‌شود که قبلا شد. در ماجرای آغاجری تندرو‌ها پایکوبی‌ها کردند که آفرین به اقتدار نیرو‌های انقلابی. از آن طرف هم اصلاح طلب‌ها این فرصت را مغتنم شمرده و تا توانستند به بهانه نقد خشونت و ریشه یابی تکفیر و ارتداد، دخل طرف مقابل را آوردند. آغاجری به زندگی طبیعی اش برگشت، اما در قامت یک قهرمان. کسی هم به روی خودش نیاورد که جدی جدی اگر طرف حکمش اعدام بوده پس چرا به این راحتی از خیر جرمش گذشتید؟ اصلا آغاجری جرمی هم مرتکب شده بود؟ این وسط تنها چیزی که مهم نبود آبرو و حیثیت کشور بود. کشوری که قرار بود با انقلابش راهی جدید در دنیای متجدد و متحجر بگشاید و طرحی نو درافکند با یک رای ناصواب تبدیل شده بود به یک کشوری که سخن گفتن و پرسش از عقاید رسمی و حکومتی در آن ممنوع بود و تفتیش عقاید در آن امری رایج. کشوری که به جای پاسخگویی به پرسش و یا شبهه افکنی یک استاد دانشگاه بلافاصله حکم به اعدام او می‌دهد. این داستان غمبار یک بار دیگر دارد تکرار می‌شود. چه می‌توان گفت جز: بیچاره ایران. بیچاره مردم. بیچاره مردم ایران.

دیگر خبرها

  • ضرورت توجه به سرمایه اجتماعی در تعامل مجلس و دولت/ وفاق و همدلی در اصفهان رو به ارتقا است
  • تحقق توسعه پایدار با همدلی و انسجام مجلس و دولت
  • توماج صالحی اعدام می‌شود؟ نمی‌شود؟
  • انتظارات ایلام از سازمان مدیریت بحران
  • پیام وحید امیری برای سرمربی تیم ملی/ ستاره پرسپولیس قصد خداحافظی ندارد
  • فضای مجازی باید باعث افزایش انسجام جامعه شود
  • مسئله‌گی حجاب؛ از بحران داخلی تا بشارت تمدنی
  • جای خالی صالحی امیری در کمیته ملی المپیک
  • تله سوخت و راهکارهای عبور از بحران سوختی در کشور
  • مخبر: اقتدار کشور ناشی از اعتماد و اتکاء نظام به مردم است