Web Analytics Made Easy - Statcounter

علیخانی گفت: امروز ۸۰ کشور دنیا از جمله افغانستان و عراق که اوضاع جنگی دارند برنامه استعدادیابی مانند عصر جدید را می‌سازند. من سال ۹۶ پیشنهاد طرح عصر جدید را دادم که سال ۹۷ اجرا شد، چون احساس می‌کردیم که دراین شرایط می‌توانیم حال مردم را خوب کنیم.

به گزارش خبرنگار فرهنگی خبرگزاری دانشجو، احسان علیخانی تهیه کننده برنامه عصر جدید امروز در نشست نقد و بررسی این برنامه تلویزیونی که توسط انجمن علمی دانشجویی علوم اجتماعی دانشگاه تهران برگزار شد گفت: عصر جدید سخت‌ترین کار عمر من بوده تا برای ساختن آن حتی بچه‌های لب مرز نیز روی صحنه بیایند تا این ژانر ساخته شود و این بچه‌ها هم دیده شوند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!
   
وی با بیان اینکه کسانی به برنامه عصر جدید آمده اند که اصلا رسانه دنبال آن‌ها نمی‌رود و آن‌ها فرصتی برای حضور در رسانه ندارند افزود: عصر جدید می‌تواند امید را پمپاژ کند. در هر حال نقد‌هایی به این برنامه وارد شد، اما چرخ را هم که ما نباید از اول اختراع کنیم.

علیخانی گفت: امروز ۸۰ کشور دنیا از جمله افغانستان و عراق که اوضاع جنگی دارند برنامه استعدادیابی مانند عصر جدید را می‌سازند. من سال ۹۶ پیشنهاد طرح عصر جدید را دادم که سال ۹۷ اجرا شد، چون احساس می‌کردیم که دراین شرایط می‌توانیم حال مردم را خوب کنیم.

مجری برنامه عصر جدید به محدودیت امکانات در تولید برنامه عصر جدید اشاره کرد و افزود: ما ۸ تا ۹ ماه به صورت شبانه روز در عصر جدید کار کردیم، ولی من یک ریال نگرفته ام و اینکه کسی بگوید ادامه دهیم.

علیخانی در واکنش به اعتراض برخی دانشجویان نسبت به موضوعی که هیچ ارتباطی با نقد برنامه عصر جدید نداشت گفت: در این اوضاع و احوالی که دوستان من فریاد می‌زنند حرفشان شنیده شود شاید که رنجیده و زخم خورده باشیم، ولی من برنامه ساز چه کاری می‌توانم انجام دهم.

علیخانی اظهار کرد: من هم دویست متر آن طرف‌تر دانشکده علوم اجتماعی دانشگاه تهران و در دانشکده مدیریت درس خوانده ام و با افتخار از این جلساتی که شما برگزار کردید را برگزار کرده ایم و این که من چه می‌توانم بکنم.

وی خطاب به این دانشجویان معترض گفت: اگر موضوعی را که شما می‌گویید از من مهمتر است پس به ما اجازه بدهید برویم.

سید بشیر حسینی داور برنامه عصر جدید نیز گفت: من در فضای دانشگاه بیش از همه جا مورد انتقاد هستم در هر حال استادان ارتباطات ما حرف جدیدی برای برنامه سازان تلویزیونی ما ندارند.

وی افزود: بیش از صد برنامه ساز به من مراجعه و گفته اند سراغ استادان ارتباطات رفته ایم، اما هیچ یک کمکی به ما نمی‌کنند
حسینی افزود: رسالت عصر جدید این است که امیدبخشی کند در هر حال عصر جدید نشان داد که ایران چه استعداد‌هایی دارد و احسان علیخانی هم تنها کسی بود که می‌توانست این برنامه را بسازد.

وی با بیان این که ما باور نمی‌کردیم که این همه استعداد در ایران وجود دارد تصریح کرد: برنامه سازان ما فقط میدان ونک به بالاتر را می‌بینند، ولی احسان علیخانی به خاطر ماه عسل می‌داند که چه طور استعداد‌ها را از روستا‌ها به تلویزیون بیاورد.

داور برنامه عصر جدید با اشاره به اینکه من با فضای چپ دانشکده علوم اجتماعی دانشگاه تهران آشنا هستم تصریح کرد: خاطره من از دانشگاه تهران خصوصا دانشکده علوم اجتماعی یک خاطره بامزه و پارادوکسیکال است.

حسینی با بیان اینکه دانشکده علوم اجتماعی اساسا با اخم و نگاه منفی و منفی انگاری شناخته و تعریف می‌شود تصریح کرد: این دانشکده به جای اینکه مادر باشد دوست دارد نقش نامادری را ایفا کند در هر حال من این‌ها را راحت می‌گویم، چون می‌خواهم راحت‌تر هم با هم صحبت کنیم.

وی با بیان اینکه از نقد‌های استادان دانشگاه ارتباطات می‌شود فهمید در این دانشکده چه خبر است افزود: آقای بیچرانلو (عضو هیئت علمی دانشکده علوم اجتماعی دانشگاه تهران) می‌گوید من در دانشکده نمی‌توانم از برنامه عصر جدید تعریف کنم. در هر حال دانشگاه بی مسئله، دانشگاه بی خاصیت و دانشگاهی که کسر شان خود می‌داند وارد مسائل اجتماعی شود نتیجه اش همین اتفاقات است.

وی تصریح کرد: گلایه ما این است که چرا استادان ما حرف جدیدی برای گفتن یا ندارند و یا نمی‌توانند بزنند. در هر حال رسالت اجتماعی من این بوده که اگر دانشگاهی هستم مسائل جامعه را بفهمم و در دانشگاه به دنبال پاسخ برایشان باشم و بعد دوباره این پاسخ‌ها را به جامعه برگردانم، اما وضعیت دانشگاه این است که با کت و شلوار پشت در‌های بسته بنشینیم و فقط کلی گویی کنیم و حرف‌های صد من یک غاز را که می‌شود همین الان یا ده سال قبل و یا ده سال بعد زد را بیان کنیم و بعد بگوییم چه قدر خوب است.

وی خطاب به دانشجویان گفت: لطفا چیزی بگویید که به درد ما بخورد و اگر قرار است کلی گویی‌هایی که من بار‌ها سر کلاس گفتم را بشنوم به احترام دوستان می‌شنوم، ولی دانشگاه باید حرف جدید برای گفتن داشته باشد و اگر دارید بسم الله.

حسینی افزود: شک نکنید که ما برای ساخت عصر جدید تیم مطالعه داشتیم و تمام تلنت شو‌های دنیا را شخم زده ایم با این وجود کلی گویی بدیهیات رسالت دانشگاه نیست.

وی افزود: رسالت دانشگاه نفتی این است که فقط پول نفت را بگیرد و هیچ مشکلی از جامعه را حل نکند.

حسینی در واکنش به هنجارشکنی برخی از دانشجویان در این برنامه گفت: نگرانی ما از فضای افسارگسیخته انتقادی همین بی ادبی‌هایی است که دیدیم و گرنه کسی از نگاه انتقادی ناراحت نمی‌شود و نیاز هم است.

وی با اشاره به اینکه همه ما عصبانیت‌هایی داریم، ولی آیا باید حرکاتی را انجام دهیم که در این برنامه شاهدش بودیم تصریح کرد: من مهمترین کارم را ۱۵۰ هشتک می‌دانم و این کتاب را زمانی نوشتم که حتی یک کتاب سواد رسانه‌ای در این مملکت نبود، ولی برخی از دوستان این درک را ندارند.

منبع: خبرگزاری دانشجو

کلیدواژه: علیخانی احسان علیخانی بشیر حسینی برنامه عصر جدید

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت snn.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری دانشجو» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۳۶۵۶۵۰۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

دانشگاه تهران مجری ۳ طرح حقوقی دستگاه‌های اجرایی شد

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از دانشگاه تهران، دکتر زهرا شاکری، معاون پژوهشی دانشکده حقوق و علوم سیاسی دانشگاه تهران در توضیح این طرح‌های پژوهشی جدید در شورای پژوهشی این دانشکده، گفت: طرح بررسی تطبیقی چالش‌های ودیعه‌گذاری و حق رهن اموال فکری و راهکارهای رفع آنها در حقوق ایران، فرانسه، مصر و انگلستان (کارفرما: وزارت دادگستری)، بازنگری قانون ایمنی راه‌ها و راه آهن در بخش جاده‌ای و ارائه پیش‌نویس لایحه به منظور اصلاح این قانون (کارفرما: سازمان راهداری و حمل‌ونقل جاده‌ای وزارت راه و شهرسازی) و طراحی طرح‌واره و پیکربندی ارائه نهایی طرح‌های پژوهشی برنامه مطالعاتی دیپلماسی علم، فناوری و نوآوری (کارفرما: مرکز مطالعات و همکاری‌های علمی بین‌المللی وزارت عتف) با مشارکت پژوهشگران دانشکده حقوق و علوم سیاسی دانشگاه تهران اجرا می‌شوند.

معاون پژوهشی دانشکده حقوق و علوم سیاسی دانشگاه تهران همچنین از اجرای طرح پژوهانه «پارسا» ویژه حمایت از پایان‌نامه‌ها و رساله‌های دانشجویی از ابتدای بهمن ۱۴۰۲ مطابق با مقررات جدید خبر داد و گفت: محاسبه قطعی گرنت ۳۶۴ مقالۀ ثبت شده استادان و محققان دانشکده حقوق و علوم سیاسی مربوط به سال ۱۴۰۱ نیز صورت گرفته است.

وی درباره دستاوردهای این دانشکده در حوزه ارتقای مجلات علمی نیز اظهار داشت: در آخرین گزارش پایگاه استنادی علوم جهان اسلام (ISC)، مجله اوراسیای مرکزی در رتبه Q۱ ابقاء شد و مجلۀ مطالعات حقوق تطبیقی به رتبۀ Q۲ ارتقا یافت.

کد خبر 6080657

دیگر خبرها

  • واکنش «احسان علیخانی» به عکس جنجالی
  • (عکس) واکنش احسان علیخانی به تصویری فیک؛ نه بابا من نیستم، ادیت شده‌ام
  • این عکس جعلی واکنش احسان علیخانی را برانگیخت | عکس
  • (تصویر) واکنش احسان علیخانی به انتشار یک عکس جعلی
  • واکنش احسان علیخانی به تصویری فیک ؛ نه بابا من نیستم، ادیت شده‌ام (عکس)
  • واکنش احسان علیخانی به تصویری فیک که از او منتشر شد ؛ نه بابا من نیستم (عکس)
  • عکس جدید احسان علیخانی در کنار مه‌لقا باقری
  • (عکس) تصویر باورنکردنی و جدید از احسان علیخانی
  • سرپرست دانشکده اقتصاد دانشگاه علامه‌طباطبائی منصوب شد
  • دانشگاه تهران مجری ۳ طرح حقوقی دستگاه‌های اجرایی شد