Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، شاید بسیاری از افراد تصور کنند بانوی اول کاخ سفید یا به عبارتی دقیق‌تر همسر رئیس جمهور آمریکا بودن ساده‌ترین شغل دنیاست و قرار است همیشه عده‌ای پیشخدمت دست به سینه وظایف مختلف را انجام دهند. اما جالب است بدایند موضوع کمی پیچیده‌تر از این داستان‌ها است و بانوی اول کاخ سفید با محدودیت‌هایی جدی رو به رو است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

بیشتربخوانید: واکنش ترامپ به ملانیای قلابی +عکس

 بانوی اول کاخ سفید با این محدودیت‌ها رو به رو است:

بانوی اول کاخ سفید حق باز کردن پنجره را ندارد

بله بسیار عجیب به نظر می‌رسد، اما واقعا بانوی اول ایالات متحده حق باز کردن هیچ پنجره و شیشه‌ای را چه در خانه خود و چه در ماشین حین حرکت ندارد. بدیهی است، این یک نگرانی امنیتی است. میشل اوباما، در مورد زمانی که او بانوی اول کاخ سفید بود، گفت: "یکی از چیز‌هایی که باعث می‌شد حس کنم تحت مراقبت نظامی قرار دارم عدم اجازه برای باز کردن پنجره‌ها بود. منظورم این است که من تا ۸ سال در خودرو‌هایی با شیشه‌های بسته در آمریکا گشتم. "

بانوی اول ایالات متحده حقوق نمی‌گیرد

شاید باورکردنی نباشد، اما بانوی اول ایالات متحده هیچ نوع حقوقی دریافت نمی‌کند و هیچ حقوقی هم پرداخت نمی‌کند. بانوی اول مثل یک کارمند آزاد در کاخ سفید تردد می‌کند و به لحاظ قانونی حق تفویض یا دریافت حقوق خاصی را ندارد.

آن‌ها مستقیما لباس نمی‌خرند

شاید تصور می‌کنید که بانوان اول کاخ سفید تمام وقت در برترین فروشگاه‌های جهان در حال خریدند، اما جالب است بدانید که بانوی اول کاخ سفید اصولا مستقیما لباس نمی‌خرد بلکه طراح‌های رسمی از آرشیو‌های ملی برای آنان لباس می‌دوزد یا بر اساس مکان بازدید به آنان مشاوره می‌دهند چه بپوشند. البته همه این محدودیت‌ها این پرسش را مطرح می‌کند که چرا ملانی ترامپ نافرمانی کرد و در هنگام کمک به سیل زدگان طوفان ایالات متحده با یک ظاهر آشفته بین مردم ظاهر شد.

آن‌ها سرویس‌های مخفی امنیتی دریافت می‌کنند

به محض این که یک زن به بانوی اول کاخ سفید تبدیل می‌شود باید با زندگی خصوصی خود خداحافظی کند چرا که انواع و اقسام محدودیت‌ها را تجربه خواهد کرد. یکی از مهمترین محدودیت‌ها دریافت سرویس‌های امنیتی از سوی محافظان است که قطعا آزادی فردی افراد را نیز محدود می‌کند.

آن‌ها نمی‌توانند هر هدیه‌ای که داده می‌شود را قبول کنند

بانوان اول کاخ سفید نمی‌توانند هر هدیه‌ای را از سوی هر شخصی دریافت کنند. درواقع هدایای قابل دریافت از سوی بانوی اول کاخ سفید باید در فهرست هدایای تایید شده طبقه بندی شود. همانطور که قانون اخلاق در قانون دولتی در سال ۱۹۷۸ تصریح کرده که یک همسر ریاست جمهوری نمی‌تواند هدایایی را که ارزش مشخصی دارد، قبول کند، همه هدیه‌ها و ارزش‌های آن‌ها باید اعلام شود و به عنوان مالکیت دولت آمریکا مورد توجه قرار گیرد.

منبع: انتخاب

انتهای پیام/

 ۵ قانون دست و پا گیر و اختصاصی همسر رئیس جمهور ایالات متحده

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: آمریکا حاشیه های سیاسی جالبترین ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۳۶۵۶۹۸۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

درخواست حسینی از عمره‌گزاران ایرانی برای احترام به قوانین عربستان

 سید عباس حسینی، معاون وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی و رئیس سازمان حج و وزیارت با بیان این مطلب در آیین بدرقه نخستین گروه از زائران حج عمره در سال ۱۴۰۳ گفت: از زائران خانه خدا می‌خواهم که مردم ایران را از دعای خیر خود محروم نکنند و این سفر معنوی ارزشمند را غنیمت بشمارند.

وی همچنین از عمره‌گزاران ایرانی که پس از 9 سال انتظار عازم سرزمین وحی هستند، خواست که برای مردم مظلوم غزه که این روزها زیر آتش رژیم صهیونیستی قرار دارند، دعا کنند که از این شرایط سخت جنگی رهایی پیدا کنند. سید عباس حسینی در ادمه با اشاره به این زائران باید به قوانین و اصول کشور میزبان احترام بگذارند، گفت: 18 نهاد و وزارتخانه سازمان حج و زیارت را در سازماندهی زائران و اعزام آن‌ها به سرزمین وحی کمک می‌کنند که باید از آن‌ها تشکر کرد. رئیس سازمان حج زیارت در بخش دیگری از سخنان خود از مقام عظمای ولایت حضرت امام خامنه‌ای که رخصت این سفر معنوی را پس از 9 سال صادر کردند، تشکر کرد و گفت: دولت سیزدهم و در رأس آن‌ها رئیس‌جمهور و وزیر ارشاد نیز تسهیلات و امکانات لازم را برای اجرای مناسک حج عمره فراهم کردند که این اقدامات شایسته تقدیر و تشکر کرد. حسینی همچنین از سفیر عربستان سعودی در تهران به خاطر مساعدت‌هایی که برای ازسرگیری سفر حج عمره داشتند، تقدیر کرد. آمادگی حداکثری فرودگاه امام(ره) برای خدمت‌رسانی به زائران سعید چلندری، رئیس هیئت مدیره و مدیرعامل شهر فرودگاهی امام خمینی(ره) نیز ضمن سخنانی در آیین بدرقه نخستین گروه از زائران حج عمره ۱۴۰۳ گفت: به شخصیت‌های حاضر در این مراسم از جمله نماینده محترم ولی فقیه در امور حج و زیارت، رئیس سازمان حج و زیارت، سفیر عربستان سعودی در ایران، مولوی اسحاق مدنی، رئیس شورای عالی مجمع تقریب و معاونان و مسئولان بعثه مقام معظم رهبری و سازمان حج و زیارت خوشآمد عرض می‌کنم. وی با تأکید بر این که فرودگاه بین‌المللی امام خمینی(ره) از آمادگی حداکثری برای خدمت به زائران خانه خدا و عتبات عالیات برخوردار است، گفت: ترمینال «سلام» فرودگاه بین‌المللی امام خمینی(ره)که ویژه زائران خانه خدا و عتبات عالیات است، ۵۴ هزار متر مربع مساحت دارد و روزانه ۱۵ هواپیما و حداکثر ۱۴۰ هواپیما(در اوج ایام زیارت اربعین) از این فرودگاه پرواز می‌کنند. مدیرعامل شهر فرودگاهی امام خمینی(ره) گفت: ترمینال سلام فرودگاه ظرفیت ۱۰ هزار پارک خودرو را دارد و ارائه خدمات در آن در سطح استانداردهای بین‌المللی صورت می‌گیرد. وی گفت: در فرودگاه بین‌المللی امام خمینی(ره) همچنین در شبانه‌روز به جز سفر عتبات ۱۶۰ سفر انجام می‌شود و این فرودگاه این افتخار را داشت که در سال ۱۴۰۲ میزبان یک میلیون زائر عتبات عالیات و حجاج بیت الله الحرام باشد. سعید چلندری در پایان گفت: از زائرانی که پس از ۹ سال عمره عازم سرزمین وحی هستند التماس دعا دارم. یادآوری می‌شود، آیین بدرقه نخستین گروه از زائران حج عمره در سال ۱۴۰۳ پس از ۹ سال انتظار، صبح امروز، سوم اردیبهشت‌ماه، با حضور حجت‌الاسلام والمسلمین سید عبدالفتاح نواب، نماینده ولی فقیه در امور حج و زیارت و سرپرست حجاج ایرانی؛ مولوی اسحاق مدنی، رئیس شورای عالی مجمع جهانی تقریب مذاهب اسلامی؛ عبدالله بن سعود العنزی، سفیر عربستان در ایران؛ سید عباس حسینی، معاون وزیر فرهنگ و رئیس سازمان حج و وزیارت، سعید چلندری؛ مدیرعامل شهر فرودگاهی امام خمینی(ره) و جمعی از معاونان بعثه مقام معظم رهبری و سازمان حج و زیارت در ترمینال «سلام» فرودگاه امام(ره) برگزار شد.  انتهای پیام منبع: ایکنا (خبرگزاری بین‌المللی قرآن)

دیگر خبرها

  • وزیر بازرگانی آمریکا: تحریم علیه هوآوی جواب داد
  • بهادری جهرمی: بخشی از حقابه ایران از هیرمند دریافت شده/ پیگیری برای دریافت کامل حقابه ایران ادامه دارد
  • آکسیوس: دیدار ترامپ و رئیس‌جمهور آرژانتین، کاخ سفید را خشمگین کرد
  • مراسم ترحیم مادر همسر متکی برگزار شد
  • پلیس انگلیس دو نفر را متهم به جاسوسی برای چین کرد
  • پرداخت ۲۸۱ میلیارد تومان تسهیلات و کمک بلاعوض رئیس جمهور به مردم خراسان جنوبی
  • رهایی یک بانوی لرستانی با همکاری ستاد دیه و خیران از زندان
  • درخواست حسینی از عمره‌گزاران ایرانی برای احترام به قوانین عربستان
  • جزئیات پرداخت وام سفر دوم رئیس‌جمهور به چهارمحال‌ و بختیاری اعلام شد
  • بازداشت بانوی حامی فلسطین در دانشگاه کلمبیا