Web Analytics Made Easy - Statcounter

ادیانی راد با بیان اینکه سهمیه بندی بنزین و افزایش قیمت آن جزو اختیار وظایف دولت است، گفت: باید دولت طبق قانون این موارد را با رعایت ملاحظات اجتماعی و اقتصادی انجام دهد.

«علی ادیانی راد» در گفت و گو با خبرنگار پارلمانی خبرگزاری شبستان در مورد بحث افزایش قیمت بنزین گفت: ما از هر سازوکاری که به نحوی حافظ مصالح ملی و منافع مردم باشد و از هدر رفت سرمایه های ملی و مصرف بی رویه آب، برق و گاز جلوگیری کند، حمایت می کنیم چرا که این سازوکارها برای کشور مفید است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 

این عضو کمیسیون انرژی مجلس شورای اسلامی اظهار داشت: البته ما معتقدیم هر تصمیمی که گرفته می شود باید در چهارچوب قانون و راهکارهایی که قانون تعریف کرده است، باشد. سهمیه بندی بنزین، افزایش قیمت سوخت و حفظ کارت سوخت جزو اختیارات و وظایف دولت است و در قانون برنامه ششم توسعه و همچنین هدفمندی یارانه ها نیز بر آن تاکید شده است.

 

وی اظهار داشت: البته در این قوانین ذکر شده است که این موضوع باید با رعایت ملاحظات اجتماعی و اقتصادی باشد ضمن اینکه اگر قرار است از ناحیه دولت قیمت حامل های انرژی افزایش پیدا کند باید موارد هزینه ای آن نیز مشخص شود.

 

این عضو کمیسیون انرژی مجلس شورای اسلامی تاکید کرد: در ماده 39 برنامه ششم توسعه ما دولت را مکلف کردیم برای افزایش قیمت حامل های انرژی با رعایت ملاحظات اجتماعی و اقتصادی و در مصرف موارد مشخص را در قالب بودجه های سنواتی به مجلس تقدیم کند که دولت در سال 98 در لایحه بودجه این موضوع را پیش بینی نکرد.

 

وی گفت: البته دولت در حال حاضر می تواند در قالب لایحه اصلاحیه بحث افزایش قیمت بنزین و سهمیه بندی سوخت را مطرح کند و از لحاظ قانونی مجلس نیز باید این لایحه را مورد بررسی قرار دهد.

 

وی خاطرنشان کرد: ما باید استدلال های دولت برای افزایش قیمت حامل های انرژی را بشنویم و اگر استدلال های آنها قانع کننده باشد و هماهنگی های لازم در چهارچوب منافع مردم صورت گیرد آن وقت باید دولت و مجلس تصمیم مناسبی را اتخاذ کنند./

پایان پیام/50

منبع: شبستان

کلیدواژه: سیزدهمین جشنواره قرآنی مدهامتان مرحله کشوری مشهد مجلس ماه رمضان ماه مبارک رمضان مراسم افتتاحیه خبرگزاری شبستان روزنامه های اصفهان روزنامه ها سهمیه بندی بنزین بنزین مجلس شورای اسلامی مجلس

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت shabestan.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «شبستان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۳۶۶۲۲۷۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

کلید افزایش قیمت بلیت هواپیما در دستان ستاد تنظیم بازار

به گزارش قدس آنلاین، اردیبهشت‌ماه سال گذشته بود که به‌دنبال درخواست شرکت‌های هواپیمایی برای افزایش قیمت بلیت و در حالی که این شرکت‌ها درخواست افزایش ۱۰۰ درصدی قیمت را داشتند، با تصمیم ستاد تنظیم بازار، قیمت بلیت هواپیما برای پروازهای داخلی به طور میانگین ۲۹ درصد افزایش یافت. 

البته مناقشه درباره قیمت بلیت هواپیما به ماه‌های پیش از این تاریخ برمی‌گشت؛ زمانی‌که سازمان هواپیمایی از آذرماه از درخواست ایرلاین‌ها برای تغییر بلیت با توجه به افزایش نرخ ارز خبر داده بود و حتی در برهه‌ای هم ایرلاین‌ها با استناد به آزادسازی نرخ بلیت در قانون پنجم توسعه، قیمت‌ها را تغییر دادند؛ اما پس از آن اعلام شد که شرکت‌ها باید صبر کنند تا افزایش قیمت به تصویب ستاد تنظیم بازار برسد.

با گذشت نزدیک به یک سال از زمان آخرین تغییرات رسمی در قیمت بلیت هواپیما، این موضوع بار دیگر مطرح شده است و بار دیگر شرکت‌ها درخواست افزایش قیمت بلیت را دارند و در مواردی حتی به‌صورت غیررسمی هم افزایش نرخ بلیت از سوی برخی شرکت‌های هواپیمایی دیده می‌شود، با وجود این همچون سال گذشته، هرگونه تغییر قیمت بلیت به تصمیم ستاد تنظیم بازار موکول شده است.

در این خصوص محمد محمدی‌بخش - رئیس سازمان هواپیمایی کشوری - ۲۰ فروردین‌ماه درباره تصمیم گیری برای تعیین قیمت جدید بلیت هواپیما گفته بود: درباره قیمت بلیت رای دیوان عدالت اداری مبنای تصمیم گیری خواهد بود و منتظر تعیین تکلیف دیوان عدالت اداری هستیم و برای سال ١۴٠٣ قیمت‌ها تعیین شده که اگر تصویب شد اعلام خواهد شد.

البته پس از آن اخباری مبنی‌بر افزایش قیمت بلیت هواپیما در فاصله دو هفته‌ای و تا پایان فروردین منتشر شد، اما سازمان هواپیمایی کشوری اعلام کرد که این قید زمانی برای تغییر قیمت بلیت صحت ندارد و تصمیم‌گیری برای قیمت بلیت منوط به جلسه ستاد تنظیم بازار است.

تغییر قیمت بلیت هواپیما منتظر تصمیم ستاد تنظیم بازار

در این خصوص احسان خاندوزی -وزیر اقتصاد- به‌تازگی درباره قیمت بلیت هواپیما، گفت که هنوز رای دیوان عدالت اداری درباره قیمت‌گذاری‌های بلیت هواپیما نهایی نشده و تا زمانی که ابلاغ شود همچنان ستاد تنظیم بازار تصمیم‌گیرنده اصلی در این زمینه است.

به گفته او، قیمت بلیت هواپیما در شورای عالی بررسی و به ستاد تنظیم بازار ارسال شده است و باید منتظر ماند تا ستاد تنظیم بازار در این زمینه تصمیم‌گیری کند.

منبع: خبرگزاری ایسنا

دیگر خبرها

  • کلید گرانی بلیت هواپیما در دستان ستاد تنظیم بازار
  • قیمت بلیت هواپیما افزایش می‌یابد؟!
  • کلید افزایش قیمت بلیت هواپیما در دستان ستاد تنظیم بازار
  • افزایش قیمت بنزین در چین
  • نظر وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی در خصوص تعطیلی پنجشنبه و کاهش ساعت کار بخش خصوصی
  • ساختمان‌های تهران سبز می‌شوند
  • بایدن درباره تحریم نفت ایران تصمیم جدید گرفت؟
  • گوشت کیلویی ۷۰۰ هزار تومان قابل انکار نیست
  • اختصاص بنزین به کد ملی قابل اجرا نیست
  • علیرضابیگی: گوشت کیلویی ۷۰۰ هزار تومان قابل انکار است؟ /دولت اشکالات را نمی پذیرد چون توانایی اصلاح ندارد