Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایرنا»
2024-04-19@10:35:48 GMT

90 درصد دانشجویان دانشکده فناوری های نوین شاغل هستند

تاریخ انتشار: ۱۶ اردیبهشت ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۳۶۷۶۹۷۷

90 درصد دانشجویان دانشکده فناوری های نوین شاغل هستند

تهران - ایرنا - رئیس دانشکده فناوری های نوین دانشگاه علم و صنعت گفت: حدود بیش از 90 درصد دانشجویان این دانشکده در صنعت شاغل شده اند و برخی از آنها هم ادامه تحصیل دادند که به عنوانی شغل محسوب می شود.

داود یونسیان روز دوشنبه در گفت و گو با خبرنگار گروه دانشگاه ایرنا اظهار کرد: با توجه به گرایش های این دانشکده، دانش آموختگان بدون شغل نمی مانند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


وی درباره فعالیت های دانشکده فناوری های نوین ادامه داد: این دانشکده در سال 1391 تاسیس شده است و در سه گرایش فناوری ماهواره، نانو فناوری، تولید الیاف نانو و انرژی در مقطع کارشناسی ارشد دانشجو می پذیرد.
رئیس دانشکده فناوری های نوین با بیان این که برنامه های توسعه ای این دانشکده در زمینه بایو یا زیست فناوری نیز انجام شده است یادآورشد: سه گرایش فناوری ماهواره، نانو فناوری، تولید الیاف نانو و انرژی به صنعت وصل هستند.
یونسیان در خصوص دستاوردهای دانشکده فناوری های نوین هم گفت: ساخت ماهواره نوید و ظفر با همکاری مرکز تحقیقات فضایی و تاسیس چهار شرکت دانش بنیان و تولید ذرات نانو از دستاوردهای حائز اهمیت این دانشکده است.
به گفته رئیس دانشکده فناوری های نوین برنامه ریزی شده تا در رشته فناوری ماهواره در مقطع دکتری نیز دانشجو پذیرش شود.
وی با اشاره به تاثیر چنین دانشکده هایی در ارتباط صنعت با دانشگاه گفت: در دنیا تمام دیوارها بین رشته های کلاسیک برداشته شده است. به عنوان مثال در دانشگاه های MIT و هاروارد دانشجوی رشته معماری واحدهایی را در بیوتکنولوژی میگذراند که نشان دهنده توجه به حوزه های میان رشته ای است.
یونسیان عنوان کرد: رشته های این دانشکده قابلیت ارتباط با صنعت را دارد همچنین توجه وزارت علوم درباره حوزه های بین رشته ای نیز بسیار موثر می باشد. کشور در این موضوع از دنیا عقب است اما سرعت حرکت بسیار مناسب است.
وی درباره اختراع جدید دانشکده فناوری های نوین دانشکده فناوری های نوین توضیح داد: دستگاه رطوبت آب از هوا توسط صادق صادق زاده و روح الله احمدی ساخته شده است که قابلیت نصب در محیط خانگی را دارد همچنین روزانه 25 تا 30 لیتر آب قابل شرب از رطوبت هوا تولید می کند. این دستگاه برای مناطق خشک و بیابانی با آب شرب کم قابل استفاده است.
**9465** 1200

منبع: ایرنا

کلیدواژه: علمي آموزشي دانشگاه علم و صنعت دانشكده فناوري هاي نوين اشتغال دانشجويان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۳۶۷۶۹۷۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

رویداد بین المللی نوروتاک

به گزارش خبرنگار خبرگزاری صدا و سیما؛ مقتدایی با اشاره به استقبال دانشجویان از برگزاری این رویداد­ ­گفت: این رویداد را سالیانه برگزار می‌کنیم و امسال رویداد نوروتاک با مشارکت جمعیتی بیش از ۱۵۰۰ دانشجوی علوم پزشکی و علوم شناختی برگزار شد. دکتر مقتدایی گفت: استفاده از علوم اعصاب در امورات روزمره زندگی و جامعه و استفاده از آن برای پیشبرد فناوری‌های نوین پزشکی باعث می‌شود خدمات بهتری به مردم ارائه شود و در حقیقت کیفیت زندگی مردم را بالا ببرد، رشته‌های علوم اعصاب می‌تواند در استفاده و توسعه فناوری‌های نوین به ما کمک کند.   کد ویدیو دانلود فیلم اصلی   در دو دهه اخیر در حوزه علوم اعصاب فعالیت‌های زیادی صورت گرفته است که یکی از نتایج آن توسعه فناوری‌های نوینی همچون هوش مصنوعی است که می‌تواند موجب افزایش کیفیت زندگی مردم شود. قرار است ­­در رویداد نوروتاک، مسائل بین رشته‌ای که مورد مناقشه است از نظر علمی فلسفی و روانشناسانه به بیان ساده بررسی و نتایج به زبان ساده به عموم مردم بیان شود. ۹ سخنران در همایش امسال نوروتک­ ­به ارائه مباحثی با موضوع صلح و تعارض - تاب آوری - ادراک زمان؛ از نورون تا تجربه ذهنی - فرمانبرداری و همراهی - توهم و خیال - نوروآرت - یک، دو، سه؛ آینده - ملال و جهل - و آگاهی در هوش مصنوعی پرداختند.

دیگر خبرها

  • جزئیات پذیرش بدون آزمون کارشناسی ارشد در دانشگاه پیام نور + سایت ثبت‌ نام
  • جزییات پذیرش بدون آزمون کارشناسی ارشد در دانشگاه پیام نور
  • جزئیات اعطای تسهیلات به دانشجویان برتر المپیاد ورزش‌های فناورانه اعلام شد
  • اشتغال دانشجویان در واحدهای بزرگ تولیدی بر مبنای توانایی/ پایان‌نامه‌ها را کاربردی کردیم
  • ورود دانشکده محیط زیست دانشگاه تهران به تحقق اقتصاد چرخشی با مشارکت دو صنعت بزرگ کشور
  • با برنامه ریزی دنبال کار جدیدی در دانشگاه خواهم بود
  • پای صنعت باید در دانشگاه باز شود
  • به دنبال حرکت جدیدی در دانشگاه گیلان هستم
  • ارتش قدرتمند و مجهز به فناوری‌های نوین و سامانه پیشرفته است
  • رویداد بین المللی نوروتاک