Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «تابناک»
2024-04-25@21:41:03 GMT

یزدان سیف: کمبود شکر در بازار جبران می‌شود

تاریخ انتشار: ۱۶ اردیبهشت ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۳۶۷۷۴۰۲

یزدان سیف در گفتگو با خبرگزاری صدا و سیما اظهار داشت: خرید تضمینی گندم و دانه‌های روغنی که از یکماه پیش آغاز شده بود همچنان ادامه دارد و تا امروز ۹۰۵ هزار تن گندم از کشاورزان تحویل و در سامانه‌ها ثبت شده و هزار و هشت میلیارد تومان بابت این خرید تضمینی به کشاورزان پرداخت شده است.   وی اظهار داشت: سیل امسال رشد تولید گندم را کاهش داده، با این حال تا پایان فصل برداشت خرید تضمینی نسبت به سال گذشته افزایش خواهد داشت.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

  مدیرعامل شرکت بازرگانی دولتی همچنین گفت:​ یک میلیون و صد هزار تن گندم در چهل روز اول سال به فروش رفته و این مقدار آرد مورد نیاز صنوف، صنایع و نانوایی‌ها را بطور کامل برطرف می‌کند.   وی با اشاره به حذف یارانه آرد و گندم صنوف و صنایع غیر نانوایی‌ها اظهار داشت: قیمت فروش هر کیلو گندم برای صنایع و صنوف غیر نانوایی از ۹۹۲ تومان به ازای هر کیلو به ۱۸۵۰ تومان افزایش یافته و یارانه‌ای که به این صنایع تعلق می‌گرفت برای پرداخت مطالبات کشاورزان مورد استفاده قرار گرفت.   یزدان اضافه کرد: بخشی از افزایش قیمت ماکارونی که امروز در بازار شاهد هستیم نیز ناشی از همین افزایش قیمت آرد و گندم است که مواد اولیه مورد نیاز تولید ماکارونی است.   بازار روغن متعادل است    مدیرعامل شرکت بازرگانی دولتی گفت: بازار روغن متعادل است و روغن خانوار با قیمت تثبیت شده در فروشگاه‌ها در حال عرضه است.    یزدان سیف تصریح کرد: در ۱۲ ماه سال گذشته یک میلیون و هفتصد و بیست هزار تن روغن در صنایع روغن تولید و به بازار عرضه شد که این مقدار در مقایسه با زمان مشابه سال قبل یک میلیون و چهارصد و شصت هزار تن، افزایش مطلوبی به شمار می‌رود و در حال حاضر بازار روغن در آرامش است.   وی گفت: برای تامین نیاز‌های ماه رمضان نیز ۳۰ هزار تن روغن به صنایع اختصاص داده شده تا هیچ گونه کمبودی در مواد اولیه تولید وجود نداشته باشد.   افزایش قیمت نان گرانفروشی است     سیف اظهار داشت: هرگونه افزایش قیمت نان توسط واحد‌های تولیدی گرانفروشی است و باید از سوی دستگاه‌های نظارتی با این موارد برخورد شود ضمن اینکه از مردم درخواست می‌کنم در صورت مشاهده هرگونه گرانفروشی موارد را برای رسیدگی با سامانه ۱۲۴ سازمان حمایت در میان بگذارند.   کمبود برنج در بازار مقطعی است    مدیرعامل شرکت بازرگانی دولتی گفت: با توجه به پایان فصل برداشت، برنج داخلی در انبار‌ها کاهش یافته است و همین موضوع سبب کاهش عرضه و افزایش قیمت این محصول شده است.   یزدان سیف اظهار داشت: این کمبود در دو ماه آینده و با شروع فصل برداشت جبران می‌شود، اما برای جبران کمبود، سی هزار تن برنج وارداتی به منظور عرضه در ماه رمضان در اختیار ستاد تنظیم بازار استان‌ها قرار گرفته است.   وی اضافه کرد: در این خصوص برنج وارداتی هندی با قیمت مصوب ۷۴۰۰ تا ۷۸۰۰ تومان و برنج تایلندی بین ۴۴۰۰ تا ۴۶۰۰ تومان در استان‌ها در اختیار مصرف کنندگان قرار می‌گیرد.
  یزدان سیف گفت: تا دو ماه آینده نیز با شروع کشت برنج دو میلیون تن برنج داخلی وارد بازار خواهد شد و کمبود تولید داخلی نیز جبران می‌شود و قیمت به تعادل خواهد رسید.   وی ادامه داد: با توجه به بارندگی‌های اخیر انتظار می‌رود کشت برنج امسال در مقایسه با سال گذشته با افزایش حداقل ده درصدی مواجه شود.

شکر مورد نیاز قنادی‌ها تامین شده است     مدیرعامل شرکت بازرگانی دولتی همچنین با بیان اینکه به حوزه صنف و صنعت شیرینی و شکلات، ۵۰ هزار تن شکر تخصیص داده شده گفت: شکر مورد نیاز با قیمت مصوب در اختیار اتحادیه قنادان استان تهران و دیگر استان‌ها قرار گرفته و انتظار می‌رود قیمت مصوب حدود ۲۰ هزار تومان برای زولبیا و بامیه برای ماه رمضان رعایت شود.
کمبود شکر در بازار جبران می‌شود    یزدان سیف اظهار داشت: در سه روز گذشته بیش از ۲۰ هزار تن شکر با قیمت مصوب ۳ هزار و ۴۰۰ تومان به بازار عرضه شده و فروش آن در میادین و فروشگاه‌های منتخب آغاز شده است.   مدیر عامل شرکت بازرگانی دولتی گفت: بارش‌های اخیر خوزستان عرضه شکر به بازار را با وقفه‌ای مقطعی مواجه کرده است که با واردات و عرضه گسترده، این کمبود در چند روز آتی برطرف می‌شود.   وی ادامه داد: تزریق شکر با نرخ مصوب به بازار تا زمان ایجاد ثبات قیمتی ادامه دارد و قرار است بطور ماهانه ۲۰۰ هزار تن شکر وارد بازار شود.  

منبع: تابناک

کلیدواژه: خرید تضمینی گندم شکر افزایش قیمت بنزین حملات غزه رمز یکبار مصرف کارت سوخت بانکی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tabnak.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تابناک» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۳۶۷۷۴۰۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

بارش‌های اخیر کمبود آب تهران را جبران کرد؟

یک مقام مسئول گفت: «وضعیت بارش‌ها در تهران نسبت به نرمال، ۴۰ درصد منفی است. به‌رغم این‌که در موقعیت زمانی پربارشی قرار داریم، اما بارندگی‌ها کمبود آب تهران را جبران نکرده است.»

به گزارش مهر، وی با اشاره به این‌که توان تبخیر در کشور ما بسیار زیاد است، خاطرنشان کرد: استان تهران با ۲۸۰ میلیمتر بارش سالانه ۲۰۰۰ میلیمتر توان تبخیر دارد. در حالی‌که رفتار ما با آب منطقی نیست؛ در نتیجه اگر شرایط بارندگی به حد نرمال هم برسد ما هنوز با شرایط مطلوب خیلی فاصله داریم.

وظیفه وضعیت بارندگی در استان‌های تهران، قزوین، البرز، سمنان و خراسان رضوی را در شرایط کلی کمتر از حد نرمال خواند و اظهار داشت: وضعیت بارش‌ها در تهران نسبت به نرمال ۴۰ درصد منفی است. رئیس مرکز ملی اقلیم و مدیریت بحران خشکسالی کشور با بیان اینکه میزان بارش در تهران از ۲۲۰ میلیمتر در سال به ۱۲۰ میلیمتر هم نرسیده است، افزود: علی‌رغم این‌که در موقعیت زمانی پر بارشی قرار داریم، اما حجم ذخایر آبی کل ۵ سد تهران کمتر از ۲۰ درصد است و با کمبود آب قابل توجهی مواجه هستیم.

وظیفه ادامه داد: در تهران تقریباً نیمه اول خرداد به بعد بارش قابل توجهی نداریم و اگر هم باشد به‌صورت رگباری خواهد بود؛ باران‌های تابستانی نیز معمولاً سیل‌آسا و تخریب‌کننده هستند که نمونه‌اش را در سیل سال ۱۴۰۱ در امامزاده داود و فیروزکوه تجربه کردیم.

وی وضعیت بارش‌های تابستانی در برخی مناطق کشور به ویژه جنوب شرق را نسبت به سال گذشته خیلی بهتر دانست و گفت: در جنوب کشور نیز تنها در همین یکی دو هفته آینده بارندگی وجود دارد و بعد به صورت اقلیمی بارندگی قطع می‌شود.

رئیس مرکز ملی اقلیم و مدیریت بحران خشک‌سالی با اشاره به بارندگی‌های خوب رخ داده در برخی مناطق کم بارش کشور، اظهار داشت: در استان‌های هرمزگان، بوشهر، کرمان، خراسان جنوبی، شرق فارس، جنوب اصفهان و جنوب چهارمحال و بختیاری نسبتاً وضعیت بارندگی آنرمالی شدیدی داشت و در استان سیستان و بلوچستان نیز عمدتاً بارندگی‌ها فراتر از حد نرمال بود. هرچند این بارندگی‌ها به ویژه در مناطق ساحلی رگباری بود و منتهی به دریا می‌شد.

وی بیان داشت: تا پیش از این بارندگی‌ها، سد‌های استان هرمزگان وضعیت ناخوشایندی داشت و کمبود بارش در استان هرمزگان به منفی ۵۸ درصد نسبت به نرمال خودش یعنی از آغاز سال آبی تا ۲۸ فروردین سال‌جاری، عقب‌تر بود، اما این حجم از بارش باز هم نتوانست کمبود آب مورد نیاز را جبران کند.

دیگر خبرها

  • مدیریت بازار کالای اساسی جدی گرفته شود
  • قیمت جدید برنج اعلام شد
  • بارش‌های اخیر کمبود آب تهران را جبران کرد؟
  • قیمت برنج ایرانی و خارجی در میادین تره بار
  • قیمت برنج در میادین و بازارهای میوه و تره بار
  • قیمت برنج در میادین و بازارهای میوه و تره‌بار اعلام شد
  • بارش‌های اخیر کمبود آب تهران را جبران نکرد
  • کمبود آب تهران با بارش‌های اخیر جبران شد؟
  • هشت هزار و ۴۱۳ تن برنج و شکر به نرخ دولتی در لرستان توزیع شد
  • برنج هم از تورم جا نماند!