Web Analytics Made Easy - Statcounter

مسابقات کشتی آلیش بانوان کشور در حالی در تهران به پایان رسید که در وزن ۷۵ کیلوگرم مریم احمدی به مقام قهرمانی رسید. احمدی اکنون می‌گوید کشتی زنان در ایران هنوز، هم برای مسئولان و هم برای مردم غریبه است و تغییر نگاه‌ها به کشتی زنان به سرعت میسر نیست.

طرفداری - در شرایطی که کشتی زنان در ایران به تدریج راه خود را پیدا می کند کشتی آلیش به عنوان یکی از شاخه های رشته کشتی شاهد حضور زنان ایرانی در میادین بین المللی بوده است و مسابقات قهرمانی کشور این رشته نیز جایگاه قابل قبولی پیدا کرده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

در مسابقات کشتی آلیش زنان کشور ۲۲ استان شرکت داشتند و در رقابت حدود یکصد کشتی گیر، نفرات برتر شناخته شدند. یکی از طلایی های این مسابقات مریم احمدی کشتی گیر وزن ۷۵ کیلوگرم بود که مدال طلا را بر گردن آویخت.

احمدی در گفتگو با طرفداری اظهار کرد:

این مسابقات در ۵ وزن و با هدف انتخابی تیم ملی به مدت ۲ روز به میزبانی تهران برگزار شد و نفرات برتر این دوره از پیکار‌ها به مسابقات کشتی آلیش قهرمانی آسیا که مرداد ماه در چین برگزار می‌شود، اعزام می‌شوند. ما مسابقات دیگری هم در پیش داریم. مسابقات جهانی به میزبانی کره جنوبی و مسابقات هنرهای رزمی به میزبانی ترکیه نیز در شهریور و مهرماه برگزار خواهد شد.

وی با بیان اینکه امسال سطح مسابقات کشتی آلیش کشوری بسیار بالاتر از سال گذشته بود، عنوان کرد:

البته امسال شاهد حضور کم رنگ ملی پوشانی بودیم که در سال های گذشته در این رقابتها شرکت می کردند. در واقع فقط دو یا سه نفر از ملی پوشان قدیمی در این دوره از مسابقات حضور یافتند. من در این مسابقات به عنوان نماینده فارس در وزن ۷۵ کیلوگرم به میدان رفتم و در این وزن موفق به کسب عنوان قهرمانی شدم و سعیده رحیمی از اراک قدرتمندترین حریفم در این دوره از مسابقات بود.

ملی پوش کشتی آلیش بانوان در ادامه به بیان مشکلات بانوان در این رشته ورزشی پرداخت و افزود:

عدم حمایت مسئولان در استان ها یکی از عمده ترین مشکلات دختران کشتی گیر به شمار می رود. متأسفانه هنوز هم بسیاری از مسئولان، بانوان را باور ندارند و نمی توانند قبول کنند که زنان و دختران هم می توانند در این رشته ورزشی مقام آور باشند. ما نیاز به حمایت های مالی و معنوی از سوی مسئولان داریم. البته انگیزه فقط با حمایت مالی ایجاد نمی شود اما حمایت های معنوی می تواند باعث افزایش انگیزه و دلگرمی ورزشکاران شود.

احمدی با اعتقاد به اینکه در حال حاضر تعداد محدودی از دختران در این رشته ورزشی فعالیت دارند، تصریح کرد:

متأسفانه بسیاری از خانواده ها به دخترانشان اجازه ورود به این رشته ورزشی را نمی دهند و فرهنگ فعالیت و حضور بانوان در این ورزش هنوز هم در میان مردم جامعه ما جانیفتاده است. البته اقدامات بسیاری برای فرهنگسازی در این زمینه انجام داده شده و تلاش شده خانواده ها به حضور دختران در کشتی تشویق شوند اما واقعیت این است که هنوز نتوانسته ایم آن طور که باید موفق باشیم و دیدگاه و نگرش مردم را به حضور بانوان در این رشته تغییر دهیم.

احمدی ادامه داد:

همین تعداد محدود از بانوانی هم که در این رشته فعالیت می کنند، زمانی که وضعیت و شرایط کنونی امثال من را می بینند و متوجه می شوند که مورد حمایت قرار نمی گیریم، از ادامه دادن فعالیتهایشان در این رشته ورزشی دلسرد می شوند.از مسئولین خواهشمندم که نگاه ویژه تری به بانوان ورزشی و مشکلات آنها داشته باشند. چرا که حمایتهای مسئولین باعث ایجاد انگیزه در ورزشکاران می شود و حتی موجبات توسعه کشتی آلیش و جذب افراد مستعد به این رشته ورزشی را فراهم خواهد کرد.

احمدی در پایان ابراز کرد:

تنها حامیان و مشوقانم برادر و همسرم بوده اند. من حریف تمرینی نداشتم به همین دلیل با برادرم تمرین می کردم و همین باعث شد که برادرم فن های کشتی را از من یاد بگیرد و به این رشته علاقمند شود. جا دارد از حمایت های بی دریغ همسر و برادرم تشکر و قدردانی ویژه ای داشته باشم.

 

منبع: طرفداری

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tarafdari.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «طرفداری» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۳۶۷۸۹۳۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

اشک و لبخند دختران ورزشکار خوزستانی در سالی که گذشت

ایسنا/خوزستان دختران خوزستانی در سال ۱۴۰۳ به موفقیت‌های بزرگی دست پیدا کردند که از جمله آن می‌توان به کسب سه سهمیه پاراالمپیک پاریس و قهرمانی تیم پالایش نفت آبادان در سوپرلیگ فوتسال زنان ایران اشاره کرد.

در حوزه ورزش بانوان استان خوزستان طی سال گذشته موفقیت های زیادی حاصل شد؛ کسب عناوین متعدد و درخشش پرمدال بانوان خوزستانی‌ در بازی های آسیایی و پاراآسیایی و کسب سهمیه پارالمپیک کام مردم خوزستان را شاد کرد.

به گزارش ایسنا، در ادامه نیز بخشی از دستاوردها و اقدامات انجام شده در ورزش زنان خوزستان را می‌خوانید.

جمعیت بانوان ورزشکار سازمان یافته استان خوزستان ۱۰۰ هزار و ۴۳۲ نفر است و ۳۰۰ هیات شهرستانی نیز در بخش بانوان فعال بوده و ۴۲ نواب رئیس در هیات‌های ورزشی استان خوزستان مشغول به فعالیت هستند.

در سال‌های اخیر ۷۴ ورزشکار زن خوزستانی به تیم‌های ملی دعوت شده‌اند که از این تعداد ۲۰ نفر به عضویت تیم ملی درآمدند؛ ضمن این که تعداد مدال‌های کسب شده در این بخش در سطح بین‌المللی و بالاتر نیز ۲۳ مدال بود. نکته حائز اهمیت در ورزش بانوان خوزستان در سالی که گذشت، کسب سه سهمیه پاراالمپیک پاریس توسط ورزشکاران استان بود.

همچنین سال گذشته ۱۱ هزار و ۷۰۰ نفر در ورزش همگانی و روستایی در بخش بانوان مشارکت داشتند و خوزستان در بخش بانوان در سال ۱۴۰۲، ۲۰ میزبانی رویدادهای کشوری را بر عهده داشت.

سال گذشته تجلیل از ۲۰ مربی و ورزشکار مدال‌آور در بازی‌های آسیایی، پاراآسیایی و مسابقات جهانی نیز توسط اداره کل ورزش و جوانان خوزستان انجام شد تا این تقدیر خون تازه‌ای به رگ‌های ورزش خوزستان از این جهت که هیچ موفقیتی از چشم مسئولان ورزش استان دور نمی ماند، تزریق کرده باشد.

قهرمانی تیم پالایش نفت آبادان در سوپر لیگ فوتسال زنان ایران، قهرمانی تیم وزنه‌برداری بانوان خوزستان در مسابقات کشوری، نایب‌قهرمانی تیم ملی‌حفاری در لیگ یک تیراندازی زنان ایران و صعود به لیگ برتر، صعود باشگاه نفت امیدیه به سوپر لیگ فوتسال زنان کشور، حضور ۹ بانوی خوزستانی در بازی‌های آسیایی و پاراآسیایی هانگژو به همراه کسب دو مدال طلا، یک نقره و یک برنز در بازی‌های پاراآسیایی هانگژو و کسب سکوی چهارمی بازی‌های آسیایی هانگژو توسط نگین شیخی در اسکیت، از دیگر موفقیت های ورزش خوزستان در سال ۱۴۰۲ است.

همچنین برگزاری اجرای طرح ملی بانوی توانا، طرح ملی جشنواره دختران آفتاب ایران زمین، طرح ملی جشنواره الگوهای برتر عفاف و حجاب، طرح ملی پایش و تندرستی بانوان شاغل و تقدیر از نواب رییسان هیات های ورزشی استان و مسئولان ورزش بانوان در شهرستاها از جمله عملکرد معاونت ورزش بانوان اداره کل ورزش و جوانان در سال ۱۴۰۲ است.

البته سال گذشته در جریان بازی های پاراآسیایی هانگژو یک اتفاق تلخ هم برای ورزش زنان خوزستان رقم خورد؛ در روز اول هاشمیه متقیان ورزشکار نامی خوزستان در رشته دو و میدانی، در ماده پرتاب نیزه کلاس F۵۶ هم به مدال طلا رسید و هم رکوردشکنی کرد اما با اعتراض چینی ها به تاخیر یک دقیقه ای متقیان در کال روم، مدال طلای این ورزشکار پس گرفته شد تا متقیان با خاطره ای تلخ هانگژو را ترک کند.

همچنین حضور در لیگ برتر فوتبال زنان که مطالبه چندین ساله دختران خوزستانی است، سال گذشته نیز بر روی میز سه باشگاه‌ لیگ برتری خوزستان معطل ماند تا شاید در ۱۴۰۳ نگاه جدی‌تری به این موضوع شود و در نهایت دختران خوزستانی به آرزوی چندین ساله خود برسند.

اگرچه ورزش بانوان در استان خوزستان باتوجه به پتانسیل موجود هنوز جای کار زیادی دارد اما اقدامات انجام شده در سال گذشته نوید روزهای خوب برای این بخش در سال ۱۴۰۳ است؛ سالی که خوزستان علاوه بر بخش آقایان در بخش زنان نیز در پاراالمپیک پاریس نماینده دارد و باید منتظر درخشش زنان خوزستانی‌ها در این میدان بزرگ بود.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • معرفی اعضای تیم ملی مچ اندازی بانوان جهت شرکت در مسابقات آسیایی ۲۰۲۴
  • همت خیرین برای توسعه فضای ورزشی در سراوان
  • مهم‌ترین اخبار ورزشی ۹ فروردین
  • بردسکن میزبان مسابقات قهرمانی نونهالان کشتی استان خراسان رضوی
  • احمدی: پدرم مطمئن بود در هانگژو تاریخ‌سازی می‌کنم
  • نایب قهرمانی مریم طوسی در مسابقات جایزه بزرگ آفریقای جنوبی
  • ورزشکاران مازندرانی ۸ سهیمه المپیک پاریس را کسب کردند
  • سلامت: فوتبالی نه ولی تراکتوری‌ام
  • فوتسال گناباد  نیازمند حمایت بیشتر است
  • اشک و لبخند دختران ورزشکار خوزستانی در سالی که گذشت