Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش ایسکانیوز، ماریت قازاریان آخرین گزارش از وضعیت تماس با خط ملی اعتیاد در سال گذشته را تشریح کرد و گفت: سال گذشته در مجموع ۴۲۰ هزار نفر تماس موفق با خط ملی اعتیاد برقرار کردند.

وی در ادامه از پاسخگویی ۹۹ درصدی به تماس‌های برقرار شده خبر داد و گفت: یک درصد باقی مانده هم به دلیل قطع شدن تماس، پشت خط ماندن افراد و… مانع پاسخگویی شده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

به گفته رئیس گروه پیشگیری از اعتیاد سازمان بهزیستی، به طور میانگین در طول سال گذشته زنان ۸۳ درصد از تماس گیرندگان بوده و عمدتاً مادر یا همسر افراد معتاد بوده‌اند.

قازاریان با بیان اینکه ماده مخدر «شیشه» در رتبه اول پرسش‌های تماس گیرندگان قرار داشته است گفت: ماده مخدر «گل» نیز در رتبه بعدی قرار دارد. از آنجایی که سال گذشته سازمان بهزیستی در چندین نوبت کارزارهای رسانه‌ای و اطلاع رسانی در خصوص ماده مخدر گل را به راه انداخت، موجب افزایش حساسیت مردم نسبت به این ماده مصرفی و افزایش پرسش‌های آنان شد. به ویژه در نیمه دوم سال گذشته تماس‌های زیادی در این خصوص با خط ملی اعتیاد برقرار شد.

وی با اشاره به اینکه سال گذشته با جمع آوری معتادان متجاهر، سیل عظیمی از تماس‌های مرتبط با این موضوع با خط ملی اعتیاد برقرار شد، تصریح کرد: این تماس گیرندگانه سوالاتی از قبیل چگونگی دستگیری یک معتاد و … را مطرح می‌کردند. در واقع مردم تقاضای دستگیری معتادان را داشتند که باید این موضوع را مدیریت کنیم.

رئیس گروه پیشگیری از اعتیاد سازمان بهزیستی در ادامه توضیح داد: درباره "اشتغال" معتادان نیز در گذشته تماس‌های خیلی کمی برقرار می‌شد، اما طی ماه‌های اخیر به تماس‌های مرتبط با حوزه اشتغال و مسکن معتادان که بیشتر جنبه‌های حمایتی دارد، افزوده شده است. درخواست نشانی مراکز هم از دیگر موضوعات مطرح شده است. امسال نشانی‌ها کاملاً به روز رسانی شده است چراکه همیشه از استان‌های این اطلاعات را می‌گرفتیم، اما امسال تک تک آنها را از نظر نشانی و شماره تماس چک کردیم.

قازاریان در ادامه از افزایش تماس‌ها مرتبط با مصرف الکل با خط ملی اعتیاد خبر داد و گفت: در مورد مصرف الکل هم تماس‌ها نسبت به سال قبل بیشتر شده است. سال‌هایی بود که اصلاً تماسی در این مورد نداشتیم اما سال گذشته تماس‌های این حوزه افزایش یافت. از آنجایی که مراکز درمان الکل در کشور وجود ندارد ناچار هستیم تا آنها را به بیمارستان‌ها، اورژانس یا افرادی که در بخش درمان اعتیاد فعال هستند ارجاع دهیم، البته اگر ساز وکاری فراهم شود که بتوانیم مردم را بهتر راهنمایی کنیم، مناسب‌تر است.

رئیس گروه پیشگیری از اعتیاد سازمان بهزیستی ادامه داد: خط ملّی اعتیاد دارای بانک اطلاعاتی از مراکز دارای مجوز از سازمان بهزیستی و وزرات بهداشت است که با توجه به شرایط اقلیمی، استانی و همچنین نزدیکی به محل سکونت یا کار افراد و… مناسب‌ترین مرکز را به تماس‌گیرندگان معرفی می‌کند. همچنین این خط به افراد مبتلا به اعتیادی که خودشان با مرکز تماس گرفته و در ارتباط با شیوه و فرآیند درمان و مراکز معتبر، اطلاعاتی می‌خواهند، خدمات ارائه می‌دهد.

قازاریان در ادامه با اعلام اینکه خط ملی اعتیاد با شماره ۰۹۶۲۸ بدون کد هر روز (حتی روزهای تعطیل) از ۸ صبح تا ۸ شب پاسخگوی تماس‌هاست، در ارتباط با خدمات این خط نیز گفت: در حوزه پیشگیری و راهنمایی به آن دسته از افرادی که مبتلا به اعتیاد نیستند اما نگرانی‌هایی در این باره دارند راهنمایی و خدمات ارائه می‌شود.

ایسنا

انتهای پیام/

20 / 20 ماریت قازاریان رئیس گروه پیشگیری از اعتیاد سازمان بهزیستی خط ملی اعتیاد مصرف الکل سازمان بهزیستی مصرف شیشه اعتیاد دستگیری معتادان

منبع: ایسکانیوز

کلیدواژه: خط ملی اعتیاد مصرف الکل سازمان بهزیستی مصرف شیشه اعتیاد دستگیری معتادان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.iscanews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسکانیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۳۶۸۲۹۱۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

چای از لیست کالاهای مشمول مالیات یک درصدی حذف شد

به گزارش خبرگزاری مهر، اول اردیبهشت ماه جاری، حقوق گمرکی و مالیات بر ارزش افزوده کالاهای اساسی توسط هیأت دولت به میزان یک درصد تعیین و از سوی معاون اول رئیس جمهور ابلاغ شد.

بر این اساس کالاهایی مانند گندم، برنج، شکر خام، روغن خام، دانه‌های روغنی، کنجاله سویا، جو، حبوبات، گوشت قرمز و گوشت مرغ مشمول این مصوبه هستند. نکته قابل توجه در این میان حذف چای از این لیست است.

در این راستا مسعود طاهری کارشناسان صنعت چای کشور با انتقاد از این تصمیم دولت، حذف چای از لیست مذکور و افزایش حقوق گمرکی و مالیات بر ارزش افزوده آن به ۱۰ درصد را تصمیمی نادرست خواندند. یکی از فعالان صنعت چای در این زمینه گفت: افزایش ارزش افزوده چای منجر به افزایش نرخ تمام شده آن و در نهایت رشد قیمت برای مصرف کننده نهایی می‌شود.

وی اضافه کرد: علاوه بر این شاهد گسترش قاچاق این کالا به کشور خواهیم بود و حضور تجار رسمی در صحنه واردات چای کمرنگ می‌شود.

طاهری با بیان اینکه بیش از ۷۰ درصد از مصرف چای کشور وارداتی است، تاکید کرد که افزایش هر یک از فاکتورهای تعیین کننده قیمت تمام شده، سبب افزایش فشار مضاعف بر مصرف کننده نهایی می‌شود.

وی اضافه کرد: با توجه به اینکه سال گذشته نیز تغییر نرخ تخصیص ارز از تالار اول به تالار دوم منجر به افزایش قیمت چای شد، رشد مجدد قیمت برای بازار مشکلات زیادی را به وجود می‌آورد.

طاهری با اشاره به محدودیت‌های وارد شده به صنعت چای در یک سال و نیم گذشته، گفت: مواردی چون توقف ثبت سفارش و عدم تخصیص ارز در سال گذشته مشکلات زیادی را به وجود آورد اما تلاش‌های تجار و فعالان صنف باعث شد که بازار دچار بحران نشود به همین جهت درخواست ما از دولت این است که در مصوبه اخیر خود بازنگری کرده تا آرامش نسبی بازار چای دچار خدشه نشود.

کد خبر 6086510

دیگر خبرها

  • سرانه مصرف برنج به ازای هر ایرانی ۳۵ کیلو است
  • پیش‌بینی ردیف جداگانه بودجه برای قانون معلولان
  • چای از لیست کالا‌های مشمول مالیات یک درصدی حذف می‌شود
  • چای از فهرست کالاهای مشمول افزایش مالیات یک درصدی حذف شود
  • چای از لیست کالاهای مشمول مالیات یک درصدی حذف شد
  • انگلیس؛ شمار مرگ افراد ناشی از مصرف الکل به بالاترین میزان رسید
  • ۲۲ عطاری متخلف در قم طی سال گذشته پلمپ شدند
  • آغاز کارزار رسانه‌ای پیشگیری از اعتیاد در استان مرکزی
  • هزینه‌های نظامی در جهان به بالاترین میزان خود در ۱۵ سال گذشته رسید
  • کشفی تازه درباره معتادان به مواد مخدر