Web Analytics Made Easy - Statcounter

تهران- ایرنا- سرپرست صندوق حمایت از تحقیقات و توسعه صنایع الکترونیک وزارت صنعت، معدن و تجارت (صحا) گفت: فعالیت های این صندوق در اعطای تسهیلات و صدور ضمانتنامه برای شرکت‌های فعال صنایع الکترونیک زمینه اشتغال بیش از 46 هزار نفر را در سال گذشته فراهم کرد.

«افسانه منصف» امروز (سه شنبه) در گفت وگو با خبرنگار اقتصادی ایرنا، افزود: خدمات صندوق حمایت از صنایع الکترونیک شامل اعطای تسهیلات تا سه میلیارد تومان و صدور ضمانت‌نامه به شرکت‌های فعال صنایع الکترونیک است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


به گفته این مقام مسئول، تفاوت تسهیلات اعطایی صحا با وام های بانکی، نرخ ترجیحی پنج تا 15 درصدی آنهاست، به طوری که هر چه طرح دانش بنیان تر، پژوهشی و صادرات محورتر باشد کارمزد کمتری برای آن در نظر گرفته می شود.
وی خاطرنشان کرد: نرخ کارمزد این وام حتی سه درصد کمتر از نرخ سودهای بانک صنعت و معدن در عقود مشارکتی است و بیشترین کارمزد برای طرح های سی. کی. دی (قطعات منفصل خودرو) و اس. کی. دی (قطعات نیمه کامل خودرو) است که بین 13 تا 15 درصد در نظر گرفته می شود.
منصف ادامه داد: پارسال علاوه بر تسهیلات اعطایی از منابع داخلی صحا، برخی شرکت ها به 2 بانک توسعه تعاون و ملت معرفی شدند.
وی اظهار داشت: صحا در سال 96، حدود 80 میلیارد تومان تسهیلات از منابع داخلی خود به شرکت ها پرداخت کرد و برخی دیگر از شرکت ها را به بانک های یاد شده معرفی کرد که 16 میلیارد تومان تسهیلات گرفتند.
سرپرست صندوق حمایت از تحقیقات و توسعه صنایع الکترونیک اضافه کرد: این تسهیلات اما در سال 97 به 62 میلیارد تومان منابع داخلی و چهار میلیارد تومان معرفی به بانک های عامل محدود شد که دلیل آن، قرار گرفتن اشتباهی نام صحا در فهرست واگذاری ها به بخش خصوصی مطابق اصل 44 قانون اساسی بود که صدور ضمانتنامه و اعطای تسهیلات از سوی این صندوق را با مشکل مواجه کرد.
وی بیان داشت: پارسال همچنین حدود 71 میلیارد تومان ضمانتنامه از سوی صحا صادر شد که مطابق آمارها بستر لازم را برای انعقاد قرارداد بخش خصوصی و تعاونی به میزان 700 میلیارد تومان فراهم کرد که بیشتر در حوزه های فناوری، آی. سی. تی و شرکت های فناور و دانش بنیان بود.
منصف گفت: تسهیلات اعطایی صحا در سال گذشته زمینه اشتغال 13 هزار و 176 نفر از فارغ التحصیلان دانشگاهی را فراهم کرد که بیشترین آنها مربوط به استان تهران با 10 هزار نفر و استان قم با هزار و 440 نفر بود.
وی افزود: برپایه فهرست بیمه شرکت های خصوصی که صحا برایشان ضمانتنامه صادر کرد نیز زمینه اشتغال 33 هزار نفر در بخش های خصوصی و تعاونی در سال گذشته فراهم شد.

* عملکرد 45 روزه صحا در سال جدید
سرپرست صحا در ادامه به عملکرد 45 روزه این صندوق در سال جاری اشاره کرد و گفت: در این مدت 27 میلیارد تومان ضمانتنامه صادر شده که برپایه اطلاعات فهرست بیمه شرکت ها بستر اشتغالزایی 12 هزار و 729 نفر فراهم شده است.
وی خاطرنشان کرد: 21 میلیارد تومان از این رقم ضمانتنامه دریافت پیش پرداخت است که در فاز نخست اجرای قراردادها منعقد می شود و بر این اساس به طور قطع به تولید و اشتغال منجر خواهد شد.
منصف ادامه داد: علاوه بر آن، در این مدت پنج میلیارد تومان ضمانتنامه حُسن انجام تعهدات و یک فقره ضمانتنامه شرکت در مناقصه به ارزش 350 میلیون تومان از سوی صندوق صادر شد.
به گزارش ایرنا، صندوق حمایت از تحقیقات و توسعه صنایع الکترونیک (صحا)، شرکتی دولتی و مادر تخصصی وابسته به وزارت صنعت، معدن و تجارت است که به حمایت از تحقیقات و توسعه صنایع الکترونیک در بخش‌های خصوصی و تعاونی می‌پردازد. قانون تاسیس صحا در سال 1375 به تصویب مجلس شورای اسلامی رسید و اساسنامه آن در سال 1376 با موافقت هیات وزیران تصویب شد.
برابر اساسنامه صحا، صنایع الکترونیک شامل صنایع ارتباطی، رایانه‌ای، اتوماسیون، الکترونیک نوری، قطعات الکترونیک، الکترونیک کاربردی تعریف شده است و همه این صنایع در بخش‌های مختلف اعم از سخت‌افزار و نرم‌افزار توسط صندوق حمایت از تحقیقات و توسعه صنایع الکترونیک از حمایت برخوردارند.
اقتصام*3065* 3063

منبع: ایرنا

کلیدواژه: اقتصاد صحا اشتغالزایی اعطای تسهیلات

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۳۶۸۲۹۷۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

مجلس زمینه فعالیت مدافعان کشور برای کسب قدرت بازدارندگی را فراهم کرد

به گزارش «نماینده» حجت‌الاسلام و المسلمین مجتبی ذوالنوری در جلسه علنی امروز(یکشنبه، 2 اردیبهشت ماه) مجلس شورای اسلامی بعد از تصویب کلیات طرح تقویت و توسعه علوم، پژوهش و نوآوری دفاعی(طرح تشکیل سازمان پژوهش و نوآوری سپند) با رأی قاطع نمایندگان گفت: تصویب این طرح، هدیه خوبی به نیروهای مسلح و بدنه دفاعی نظام اسلامی بود که امروز از مجلس شورای اسلامی داده شد.

نماینده مردم قم در مجلس شورای اسلامی در ادامه تصریح کرد: این طرح درست در سالروز تشکیل و تأسیس شجره طیبه سپاه پاسداران انقلاب اسلامی و همچنین در زمانی به تصویب رسید که نیروهای مسلح و سپاه پاسداران انقلاب اسلامی اقتدار، صلابت و قدرت مردم عزیز ما را به نمایش گذاشتند و رژیم صهیونیستی را تنبیه کردند.

نایب رئیس مجلس شورای اسلامی در پایان با بیان اینکه امروز دنیا به سمت جنگ های نوین و جنگ های زیستی می رود، خاطرنشان کرد: در این شرایط، تصویب چنین طرحی در مجلس زمینه فعالیت مدافعان کشور را در پیش دستی برای کسب قدرت بازدارندگی در جهت تنبیه دشمنان اسلام و ضمانت امنیت کشور، فراهم می کند. از نیروهای مسلح، وزارت دفاع و همه عزیزان حوزه دفاعی کشور و نمایندگانی که همدلانه این موضوع را همراهی کردند تشکر می کنم.

دیگر خبرها

  • زمینه‌های مساعد برای گسترش همکاری ایران و پاکستان در حوزه انرژی فراهم است
  • بیکاری زیبنده جوانان شهر شرینو نیست
  • ایجاد منطقه آزاد تجاری برای تجار افغانستانی در چابهار
  • رشد ۱۸ درصدی صنعت نساجی در دولت سیزدهم
  • ترسیم نقشه جذب دانش‌بنیان‌ها در صنعت لوازم خانگی
  • راه‌اندازی صندوق «ضمانت» تسهیلات اشتغال مددجویان در سال جاری
  • مجلس زمینه فعالیت مدافعان کشور برای کسب قدرت بازدارندگی را فراهم کرد
  • زمینه بهره‌مندی فرهنگیان بازنشسته از خدمات رفاهی فراهم شود
  • لزوم تلاش دولت برای اشتغال‌زایی و فراهم کردن زیرساخت‌های آن
  • صندوق کارآفرینی امید مهاباد ۲۲۰ میلیارد ریال تسهیلات پرداخت کرد