Web Analytics Made Easy - Statcounter

مدیرعامل شتابدهنده پرسیس ژن با تاکید بر توجه ویژه به شرکت‌های دانش‌بنیان نوپا در فرایندهای بوروکراسی وزارت بهداشت، گفت: در خواست داریم که وزارت بهدلشت با تسریع در صدور مجوزهای کارآزمایی‌های بالینی زمینه را برای ورود محصولات جدید دارویی به بازار فراهم کند.

به گزارش ایسنا، دکتر فریدون مهبودی، مدیرعامل شتابدهنده پرسیس ژن امروز در مراسم رونمایی از دو داروی دانش‌بنیان، با بیان اینکه از گذشته‌های دور سوال این بود که جایگزین نفت چه چیزی می‌تواند باشد، گفت: پاسخ آن نیروی انسانی بوده، ولی در مقابل پرسیده می‌شد که چرا پایان‌نامه‌های دانشگاهی در کتابخانه‌ها خاک می‌خورند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با اشاره به حمایت معاونت علمی‌وفناوری ریاست‌جمهوری از شرکت‌های دانش‌بنیان، اظهار کرد: با راه‌اندازی شتابدهنده‌ها پاسخ به این سوالات داده شد که منابع زمینی جزو درآمدهای ملی محسوب نمی‌شود، بلکه این نیروی انسانی است که ارزش افزوده در پی خواهد داشت.

مهبودی، اضافه کرد: به دلیل عدم زیر ساختهای لازم نیروهای تحصیل کرده راهی خارج می‌شدند.

این محقق حوزه بیوتکنولوژی با بیان اینکه امروزه دنیا به سمت دانشگاه‌های نسل چهارم و فناوری محور حرکت کرده است، ادامه داد: ۶ غول اقتصاد بزرگ دنیا از دانشگاه‌های ام ای تی، استنفورد و هاروارد هستند.

مهبودی، با اشاره به نقش شتابدهنده‌ها در توسعه فناوری یادآور شد: این مراکز در بهره‌گیری از نیروهای انسانی به عنوان ارزش افزوده، صرفه‌جویی ارزی، استقلال تست سلامت و احیای فناوری‌های قدیمی و تولید محصولات با دانش روز دنیا موثر هستند.

این فعال حوزه بیوتکنولوژی، با اشاره به فعالیت‌های شتابدهنده پرسیس ژن، خاطر نشان کرد: این نهاد از سال ۹۵ فعالیت خود را آغاز کرد و فعالیت‌های آن در حوزه‌های تولید محصولات مشتق از پلاسما، سلول‌های بنیادی و گیاهان دارویی متمرکز شده است.

وی با تاکید بر اینکه تلاش ما بر این است که محصولاتی که مشابه داخلی ندارند، تولید شود، افزود: بر این اساس تعداد پروژه‌های اجرا شده در آن از ۸ پروژه به ۱۸ پروژه ارتقا یافته است.

وی در عین حال از چالش‌های ورود محصولات دارویی به بازار یاد کرد و گفت: کشور به آنتی بادی مونوکلونال و نوترکیب نیازمند است و بسیاری از بیماران آن‌ها را از کشورهای حاشیه خلیج فارس و ترکیه به کشور وارد می‌کردند و این در حالی است که اگر راه ورود داروها به بازار تسهیل شود، فارغ‌التحصیلان می توانند در این حوزه‌ها وارد شوند.

مهبودی اخذ مجوزهای کارآزمایی‌های بالینی را از دیگر چالش‌های شرکت‌های فعال در حوزه بیوتکنولوژی ذکر کرد و یادآور شد: ما می‌دانیم که داروها مستقیماً با سلامت مردم سروکار دارند و ما در این زمینه توقع تسامح نداریم، ولی توقع تسهیل داریم.

به گفته وی، اگر سازمان غذا و دارو شرکت‌های نوپای دانش‌بنیان را در اولویت قرار دهد، سریع‌تر داروها وارد بازار خواهد شد.

مهبودی، شرکت‌های دانش‌بنیان نوپا را بر خلاف شرکت‌های دانش‌بنیان بزرگ، شکننده از نظر مالی توصیف کرد.

مدیرعامل شتابدهنده پرسیس ژن، دور دوم فعالیت‌های پرسیس ژن را تعریف ۱۹ پروژه در سایت گرمدره و ۲۲ پروژه در سایر استان‌ها ذکر کرد و گفت: ما با راه‌اندازی ۵ شعبه در سایر استان‌ها پروژه‌هایی را تعریف کرده‌ایم.

وی اجرای ۶ پروژه در شعبه شیراز، ۵ پروژه در تبریز در حوزه‌های داروهای با منشا طبیعی، ۱۱ پروژه در حوزه واکسن‌های انسانی و دامی را از جمله پروژه‌های این شتابدهنده دانست.

وی خطاب به وزیر بهداشت درخواست کرد که استارتاپ‌ها که از نظر مالی شکننده هستند، در فرایندهای بوروکراسی مورد توجه ویژه قرار گیرند.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: سلامت کارآزمایی بالینی وزارت بهداشت

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۳۶۸۶۶۷۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

کانکت پلاس پلی برای بازگشت نخبگان و تأسیس شرکت دانش بنیان

معاون سرمایه انسانی سازمان توسعه همکاری های علمی و فناورانه بین المللی گفت: این سازمان از متخصصان خارج از کشور که قصد تاسیس شرکت دانش بنیان در ایران دارند حمایت مالی و زیرساختی می کند. - اخبار اجتماعی -

به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری تسنیم، سید علی حسینی؛ معاون توسعه روابط علمی و سرمایه انسانی سازمان توسعه همکاری‌های علمی و فناورانه بین المللی معاونت علمی با توجه به جزئیات مدل حمایتی سازمان توسعه همکاری‌های علمی و فناورانه از فناوران و محققان ایرانی خارج از کشور در قالب پروژه و پلتفرم "کانکت پلاس" گفت: هدف از "کانکت پلاس" طراحی سامانه‌ای برای همکاری با متخصصان ایرانی خارج از کشور است و برنامه و تسهیلاتی برای نخبگانی که به کشور باز می‌گردند، درنظر گرفته شده است.

براساس این پروژه نخبگان و فارغ التحصیلانی که قبلاً در خارج از کشور شرکت تأسیس و یا محصولی تولید کردند و می‌خواهند مشابه آن را در ایران تولید و یا شرکت دانش بنیان در ایران تأسیس کنند، مورد حمایت اولیه و فناورانه ما قرار خواهند گرفت.

معاون توسعه روابط علمی و سرمایه انسانی سازمان توسعه همکاری‌های علمی و فناورانه بین المللی معاونت علمی با اشاره به اینکه با همکاری صندوق نوآوری و شکوفایی، یک گرنت 500 میلیون تا یک میلیارد تومانی بلاعوض و همچنین جذب سرمایه از صندوق ها و وی سی های همکار کانکت به افرادی که به دنبال تأسیس شرکت دانش بنیان هستند، اعطا می‌شود، گفت: همچنین یک سری امکانات زیرساختی و فضاهای مازاد در پارک‌ های فناوری پردیس، دانشگاه صنعتی شریف، تهران، اصفهان، شیراز و … در اختیار این افراد قرار داده خواهد شد.

1700 نفر در برنامه "کانکت‌پلاس" معاونت علمی ثبت‌نام کردند/ 380 نفر در پروژه جایگزین سربازی معاونت علمی تأیید شدند

وی با بیان اینکه طی دو ماه و نیم، 380 پروپوزال واصل شده است تصریح کرد: از این تعداد 100 پروپوزال به شرکت دانش بنیان تبدیل شد و باقی طرح‌ها در حال داوری و ارزیابی است. همچنین ما پروژه‌های این افراد را به سرمایه گذاران معرفی خواهیم کرد چرا که بعضاً برخی از طرح‌ها به حمایت بالای چند میلیارد تومان نیاز دارند و از آنجا که این پروژه‌ها پیش از آن اجرایی شده، ریسک سرمایه گذاری شأن کمتر است.

حسینی دومین حمایت در قالب پروژه کانکت پلاس را حمایت از محققان پسادکتری عنوان کرد و گفت: در همین راستا از هزار و 700 محقق پسادکتری در سال 1402 حمایت کردیم. فرد ابتدا باید پروپوزال خود را در پلتفرم کانکت پلاس بارگذاری کند و ما قبل از اپلای کردن، او را به دانشگاه یا پژوهشگاه معرفی می‌کنیم و اگر پروپوزال فرد تأیید شود، در دانشگاه جذب و علاوه بر اعطای حقوق استادیار پایه و یک گرنت حدود 300 میلیون تومانی، به مدت یک سال بیمه خواهد شد.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • ۵۱ هزار درخواست صدور مجوز الکترونیکی در استان مرکزی ثبت شد
  • صدور مجوزهای کاغذی ممنوع شد
  • صدور اولین سند اعیانی توسط سازمان ثبت
  • صدور نخستین سند اعیانی قانون جهش تولید دانش‌بنیان در البرز
  • ثبت ۱۰۰۰ درخواست صدور مجوز الکترونیکی در استان مرکزی
  • البرز رتبه هشتم کشوری در صدور مجوزهای برخط کسب و کار در کشور است
  • صدور شناسه یکتا از ۴۰۰ هزار فقره عبور کرد
  • تاسیس شرکت دانش‌بنیان از سوی ایرانیان خارج کشور حمایت می‌شود
  • بسته حمایتی از صادرکنندگان محصولات دانش بنیان رونمایی شد
  • کانکت پلاس پلی برای بازگشت نخبگان و تأسیس شرکت دانش بنیان