Web Analytics Made Easy - Statcounter

مدیر‌کل بنیاد مسکن انقلاب اسلامی استان همدان گفت: برای بهسازی محیط ۱۰۰ روستا و تسیهل آمد و شد روستائیان سال قبل ۲۵۴ میلیارد ریال قیر اعتباری اختصاص داده شد. ۱۷ ارديبهشت ۱۳۹۸ - ۱۲:۴۶ استانها همدان نظرات - اخبار استانها -

حسن ظفری در گفت‌وگو باخبرنگار تسنیم در همدان، اظهار داشت: بهسازی محیط روستا و تسهیل آمد و شد روستائیان در محیط روستا یکی از وظایف محوله بنیاد مسکن است که سال قبل 34 روستای استان برای دریافت یک هزار و 592 تن قیر اعتباری 35 حواله دریافت کردند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با بیان اینکه برنامه‌ریزی بنیاد آسفالت معابر 100 روستا بوده است، افزود: تاکنون با حواله قیر اعتباری توزیع شده بیش از 15 کیلو‌متر آسفالت‌ریزی معابر داخل روستا اجرا شده است و با افزایش فعالیت واحد‌های تولید قیر محیط داخلی هر 100 روستا آسفالت‌ریزی خواهد شد.

مدیرکل بنیاد مسکن استان همدان  با اشاره بر اینکه به محض ابلاغ سهمیه قیر اعتباری حواله آن توزیع شده است، گفت: انتظار داریم دهیاران، شوراها، بزرگان و معتمدان روستاها از فرصت پیش آمده برای دریافت قیر اعتباری استفاده کنند تا محیط روستا‌های تعیین شده برای آسفالت‌ریزی به سرعت بهسازی شود. چرا که قیر اعتباری در یک دوره زمانی مشخص توزیع خواهد شد و شاید امکان توزیع آن در بازه‌های زمانی دیگر وجود ندارد.

تولید قیر خودترمیم در پارک علم و فناوری همداناجرای کامل طرح هادی در روستاهای ملایر نیازمند 4 هزار تن قیر یارانه‌ای استاردبیل|‌ وزارت نفت به تمام تعهدات خود در تامین قیر رایگان عمل نکرده است

ظفری اظهار داشت: سال 96 هم  برای روستا‌های با بیش از 20 خانوار 320 روستا حواله قیر اعتباری دریافت کردند تا این قیر برای آسفالت‌ریزی 330 کیلو‌متر از معابر درون روستا استفاده شود.  برای این قیر هم حدود 412 حواله صادر شده است.

وی با اشاره به  اینکه حواله قیر توزیع شده برای آسفالت‌ریزی 2 میلیون‌و 474‌هزار متر‌مربع فضای روستایی  استفاده شده است، افزود: هدف از بهسازی روستا‌ها توجه به رونق تولید و پیشگیری از مهاجرت روستائیان است که تاکنون استان همدان با اجرای طرح هادی برای روستا‌ها و بازنگری این طرح در سال‌های اخیر موفق به تحقق این هدف شده است.

مدیر‌کل بنیاد مسکن استان همدان در پاسخ این سئوال خبرنگار تسنیم که اکثرا بهسازی روستا به دلایل مختلف آسیب می بیند، گفت: در بهسازی روستا، روستائیان هم باید مشارکت فعال داشته باشند تا محیط بهسازی شده آسیب نبیند بعد از بهسازی هم فضای بهسازی شده تحویل دهیار می شود و این دهیار است که باید روستائیان را از اهمیت فضای بهسازی شده آگاه کند.

ظفری درا‌ین‌باره که برخی کارشناسان معتقدند بهسازی به اقتصاد روستا لطمه زده است، اظهار داشت: طرح هادی و نوسازی و بهسازی مسکن روستا‌یی با هدف بهبود محل سکونت و زندگی روستائیان اجرا شده و یا در حال اجرا است که با این طرح مقاوم‌سازی بافت مسکن روستایی ایجاد می‌شود و محل سکونت روستائیان آسیب نمی‌بیند.

وی گفت: افزون بر آن فضای روستا با توجه به نوع محیط سکونت روستایی بهسازی شده است و بنیاد تغییری که موجب وارد شدن آسیب به محیط روستا شود را ایجاد نکرده است با بهسازی روستا بهداشت محل سکونت و کار روستایی ارتقا یافته حتی در روستا‌ها هدف گردشگری هم زمینه حضور گردشگر را فراهم کرده است.

انتهای پیام/ ت

R41405/P/S6,75/CT1

منبع: تسنیم

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۳۶۸۶۷۰۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

کلینیک تخصصی خیر ساز بیمارستان امام حسین (ع) محمدشهر افتتاح شد

به گزارش جام جم آنلاین البرز،شهرام صیادی رییس دانشگاه علوم پزشکی البرز در حاشیه آیین گشایش گفت: ساخت ابنیه این کلینیک به همت بنیاد خیریه پورکاشانی از سال ۹۷ آغاز و با اعتباری بالغ بر ۲۴۰ میلیارد ریال به پایان رسید. این کلینیک با اعتباری بالغ بر ۱۵۰ میلیارد ریال با اعتبارات استانی و دانشگاهی تجهیز شده است و یکسری تجهیزات تکمیلی دیگر برای بخش‌های توسعه‌ای این کلینیک در نظر گرفته شده است.
وی افزود: این کلینیک به متراژ ۳ هزار متر مربع در ۴ طبقه ساخته شده و هم اکنون در بخش‌های
اطفال، داخلی، عفونی، قلب، دندانپزشکی، ارتوپدی، زنان و تغذیه و ... فعال می‌باشد.
رییس دانشگاه خاطر نشان کرد: مرکز درمان سوء مصرف مواد بیمارستان امام حسین (ع) امروز افتتاح و به بهره برداری رسید.
صیادی حضور و نقش خیرین در بخش سلامت و اعتلا بهداشت و درمان استان را پررنگ و اثرگذار دانست و مردمی سازی سلامت در تمامی بخش‌ها تاکید کرد.

دیگر خبرها

  • آخرین اخبار از سیل خراسان جنوبی؛ تخلیه برخی از روستاهای زیرکوه
  • ارائه خدمات رایگان به روستائیان به همت پزشکان
  • روکش آسفالت و خط‌کشی ترافیکی خیابان سلمان انجام شد + فیلم
  • مرکز دولتی درمان سوءمصرف مواد بیمارستان امام حسین (ع) افتتاح شد
  • اعتباری برای روستاهای ضرر دیده از طرح «قمرود» پرداخت نشده است
  • کلینیک تخصصی خیر ساز بیمارستان امام حسین (ع) محمدشهر افتتاح شد
  • بودجه عمرانی ۲۱۹ میلیارد تومانی منطقه ۶ قم در سال گذشته
  • بودجه عمرانی ۲۱۹ میلیارد تومانی منطقه شش قم در سال گذشته
  • آبرسانی روستاهای لرستان با اختصاص اعتبار ۴۰۰میلیاردتومان طی امسال
  • کنتور برق ۸۵ درصد روستاهای کردستان تکخوانی شد