Web Analytics Made Easy - Statcounter

استاندار اصفهان در جلسه شورای مدیریت بحران استان به دستگاه‌ها و صاحبان سازه‌های در مسیر رودخانه یک ماه فرصت داد تا بناهای غیرمجاز را تعیین تکلیف نمایند.

به گزارش ایمنا به نقل از اداره کل روابط عمومی وامور بین الملل استانداری اصفهان، عباس رضایی در جلسه شورای هماهنگی مدیریت بحران استان که با دستور رفع سازه های مسیر سیلاب برگزار گردید، اظهار کرد: هیچ عقلی در هیچ کجای دنیا اجازه نخواهد داد که در حریم رودخانه سازه هایی احداث شود تا در زمان سیل خسارات زیادی را وارد نماید.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

استاندار اصفهان با بیان اینکه احداث سازه های غیرمجاز در مسیر رودخانه های کشور در سیل اخیر ۴۰ هزار میلیارد تومان خسارت به دنبال داشت، تصریح کرد: ۵۴ سازه احداث شده خلاف قانون در مسیر رودخانه در استان باید تا یک ماه آینده و تشکیل جلسه بعدی مدیریت بحران تعیین تکلیف شود.

رضایی افزود: در این فرصت یک ماهه از صاحبان سازه ها درخواست داریم که هرچه سریع‌تر نسبت به تخریب سازه ها اقدام نمایند در غیر این صورت با استفاده از مصوبات قانونی و مندرجات و هماهنگی های به عمل آمده با دستگاه ها، شرکت آب منطقه ای وظیفه قانونی خود را با توجه به تاکید استانداری بر اجرای قانون و آیین نامه های موجود و با هماهنگی مقامات قضایی به انجام خواهد رساند.

رضایی با اشاره به اینکه شناسایی سازه های پرخطر واقع در مسیر سیلاب بر عهده آب منطقه ای است، اظهار داشت: فرمانداران باید با هماهنگی سایر دستگاه ها، مشکلات موجود در مسیل ها را براساس قانون و مصوبه ابلاغی مجلس شورای اسلامی شناسایی و اعلام کنند تا نسبت به تخریب این سازه ها اقدام شود.

وی در ادامه خاطر نشان کرد: در تخریب سازه های در مسیر رودخانه با هیچ فرد و دستگاهی تعارف نخواهیم داشت.

رضایی همچنین تشکیل جلسه و ارائه گزارش صرف را یکی از مشکلات امروز کشور برشمرد و افزود: نباید وقت مسئولان را به ارائه گزارش هدر داد و اینگونه گزارش ها را می توان در سایت های اداری و به طور مکتوب هم ارائه کرد.

۱۷۴ نقطه پرخطر و حادثه‌خیز سیلابی اصفهان در مسیل رودخانه است

منصور شیشه فروش نیز در این جلسه گفت: ۱۷۴ نقطه پرخطر و حادثه خیز سیلابی استان در مسیل رودخانه وجود دارد که باید اقدام لازم برای مدیریت آن صورت بگیرد.

مدیرکل مدیریت بحران استان اصفهان افزود: این نقاط شامل۱۲۰ نقطه تقاطعی پرخطر در رودخانه و ۵۴ سازه پرخطر در مسیر سیلاب است که در محدوده ۱۲ شهرستان قرار دارند.

وی با اشاره به اینکه سه هزار کیلومتر رودخانه در استان وجود دارد که رعایت حریم رودخانه و لایروبی مسیل ها در برخی مناطق به درستی انجام نشده است، یادآور شد: خسارت‌های پس از وقوع سیل در کشور ناشی از رعایت نشدن حریم رودخانه ها و لایروبی نشدن مسیل ها بود.

منبع: ایمنا

کلیدواژه: استانداری اصفهان زاینده رود ساماندهی مسیل ها لايروبي رودخانه

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.imna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایمنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۳۶۸۹۴۱۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

هشدار نارنجی هواشناسی برای چهارمحال و بختیاری

مدیرکل هواشناسی استان چهارمحال و بختیاری با اشاره به صدور هشدار هواشناسی سطح نارنجی برای استان، گفت: بارش باران، وزش باد شدید و سیلابی‌شدن مسیل‌ها برای استان انتظار می‌رود. - اخبار استانها -

مهران چراغپور در گفت‌وگو با خبرنگار تسنیم در شهرکردبا اشاره به صدور هشدار هواشناسی سطح نارنجی برای استان، اظهار داشت: سامانه بارشی برای استان از امروز بعدازظهر تا روز چهارشنبه انتظار می‌رود که تقویت سامانه بارشی و وزش باد شدید را به همراه دارد.

وی با اشاره به رگبار باران، رعد و برق، صاعقه، وزش باد به نسبت شدید تا شدید و احتمال رخداد تگرگ، عنوان کرد: شهرستان‌های کوهرنگ، اردل، فارسان، کیار، شهرکرد، فرخشهر، سامان، بن، لردگان، خانمیرزا، فلارد و بروجن، متأثر از این سامانه بارشی خواهند بود.

مدیرکل هواشناسی استان چهارمحال و بختیاری با اشاره به سیلابی شدن مسیل‌ها و رودخانه‌های فصلی، بالا آمدن ناگهانی سطح آب رودخانه‌ها و آبگرفتگی معابر برای استان، مطرح کرد: جاری شدن رواناب، صاعقه، احتمال آسیب به سازه‌های موقت و سبک برای استان انتظار می‌رود.

وی در پایان با اشاره به احتمال آسیب به گلخانه‌ها به دلیل وزش باد شدید، خاطرنشان کرد: لازم است در این مدت از پارک خودرو در حاشیه رودخانه‌ها و مسیل‌ها و همچنین از چرای دام در مناطق مرتفع و حاشیه رودخانه‌ها پرهیز شود.

انتهای پیام/7540

دیگر خبرها

  • فرصت یکماهه برای خرید بسته ۶۰۰ هزار تومانی مادران دارای فرزند زیر دو سال
  • (ویدئو) مدیریت «پت و مت» در زاینده‌رود؟!
  • شکستگی لوله انتقال آب زاینده‌رود به کاشان تخریب غیرعمد بود
  • مدیریت «پت و مت» در زاینده‌رود؟! / اعتراف مسوولان اصفهانی؛ آبی که از دریای عمان به اصفهان برسد وارد رودخانه نمی‌شود/ مدیریت یکپارچه تنها راه نجات زاینده‌رود (فیلم)
  • شناسایی ۸۳۱ مکان پرخطر در قم
  • هشدار نارنجی هواشناسی برای چهارمحال و بختیاری
  • علت شکستگی خط انتقال آب زاینده رود به کاشان اعلام شد
  • آماده باش مدیریت بحران در استان یزد/ از تردد در مسیر‌های کوهستانی و رودخانه‌ها پرهیر کنید
  • سرمایه گذاری ۸۰میلیون یورویی آلمانی‌ها برای مدیریت پسماند
  • استان‌های همجوار اصفهان در معرض ریزگردهای ناشی از خشکی تالاب گاوخونی