Web Analytics Made Easy - Statcounter

انتخاب بنیامین بهادری به عنوان مجری برنامه "ماه ماه" منتقدان زیادی دارد فرارو- شبکه سوم سیما با وجود انتقادات فراوان نسبت به رویکردش همچنان مسیر خود را ادامه می‌دهد، پس از جنجال‌هایی که با حضور محمدرضا گلزار، بشیر حسینی و حذف عادل فردوسی پور ایجاد شد، حالا این شبکه به دنبال از سرگذراندن تجربه‌ای تازه با بنیامین بهادری خواننده پاپ است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

بنیامین بهادری مجری ویژه برنامه ماه رمضان این شبکه شده است.   به گزارش فرارو، در جشنواره جام جم احسان علیخانی مجری برنامه "ماه عسل" که ویژه برنامه ماه مبارک رمضان در شبکه سوم سیما بود اعلام کرد که این برنامه دیگر پخش نخواهد شد. علیخانی ساخت برنامه "عصر جدید" را آغاز کرد. برنامه‌ای که هدفش کشف استعداد‌های فرهنگی و هنری است. مرحله مقدماتی "عصر جدید" پیش ازماه رمضان به پایان رسید و مرحله نهایی آن قرار است پس در ماه رمضان تولید و پخش شود.
با حضور احسان علیخانی در برنامه "عصر جدید" مدیران شبکه سه ناچار شدند که خلا او را در ویژه برنامه افطار این شبکه پر کنند. برای اینکار باز هم دست به دامن یک سلبریتی شدند. این باره صداوسیما به جای استفاده از بازیگران سینما و ورزشکاران به عنوان مجری برنامه‌ها پربیننده به سراغ یک خواننده موسیقی پاپ رفت.
انتخاب صداوسیما "بنیامین بهادری" بود. خواننده‌ای که بار‌ها به عنوان مهمان در برنامه‌های تلویزیونی حاضر شده است، اما تاکنون اجرای یک برنامه را برعهده نگرفته بود.
حضور سلبریتی‌ها و چهره‌های سرشناس به عنوان مجری در برنامه‌های تلویزیونی همیشه جنجال ساز و بحث برانگیز بوده است. البته این اقدام در بسیاری از موارد بر تعداد بیننده‌های برنامه‌ها افزوده و همین مسئله باعث شده که صداوسیما استفاده این چهره‌های سرشناس را ادامه دهد.
صداوسیما تاکنون از چهره‌هایی همچون رامبد جوان، مهران مدیری، بهنوش بختیاری، سید جواد رضویان، مهران غفوریان، اشکان خطیبی، حمید گودروزی، محسن افشانی، محمد رضا گلزار، داریوش ارجمند، پژمان بازغی، علی انصاریان و ... به عنوان مجری استفاده کرده است.
حضور هر کدام از این سلبریتی‌ها با حاشیه‌هایی همراه بوده است. این بار نیز حضور بنیامین بهادری در ویژه برنامه ماه رمضان حرف و حدیث‌هایی ایجاد کرده است.
بنیامین قرار است اجرای برنامه "ماه ماه" را بر عهده داشته باشد.برنامه ای که جایگزین "ماه عسل" شده است. این اتفاق نادری است که یک خواننده مجری برنامه تلویزیونی شود.   درباره بنیامین بهادری وحید بهادری معروف به بنیامین (زادهٔ ۱۸ شهریور ۱۳۶۱ در تهران) آهنگساز، خواننده، هنرپیشه و ترانه‌سرای موسیقی پاپ است. او کار حرفه‌ای خود را ابتدا با ترانه سرایی آغاز کرد و پس از آن به نوازندگی گیتار پرداخت. بهادری مدتی چند آهنگ و ترانه برای دیگر خوانندگان پاپ کشور ساخت. پس از این فعالیت‌ها اولین آلبوم او به عنوان یک خواننده حرفه‌ای پاپ با نام "۸۵" منتشر شد. تاکنون پنج آلبوم به نام‌های ۸۵ و ۸۸،۹۳، ۹۴ و ماه مهربون (در مورد محرم) عرضه کرده و چندین تک‌آهنگ نیز ارائه داده‌است. او تاکنون در چندین کنسرت در ایران و خارج از ایران به اجرای زندهٔ برنامه پرداخته‌است. لغو کنسرت بنیامین در زمستان سال ۹۶ در کرمان از جمله حواشی حرفه‌ای او به حساب می‌آید. دلیل لغو کنسرت او ممانعت از حضور زنان نوازنده در گروهش بود. بهادری به شدت از این اتفاق انتقاد کرد و در افکار عمومی و جامعه موسیقی نیز واکنش‌های منفی زیادی در پی داشت. او در بازیگری سینما نیز فعالیت داشته است. "سلام بمبئی" ساخته سال ۹۵ از جمله فعالیت‌های اوست. بنیامین مدتهاست که حضور فعالی در عرصه موسیقی ندارد   انتقاد کیهان؛ بهادری سلبریتی فراموش شده است!
یکی از مسائلی که در روز‌های اخیر مطرح شده این است که چرا یک سلبریتی و خواننده پاپ باید مجری برنامه‌ پیش از افطار شود. روزنامه کیهان در گزارشی درباره بنیامین نوشت: "این خواننده درحالی مجری برنامه قبل از افطار پربیننده‌ترین شبکه سیما شده که تخصصی در این زمینه ندارد و تا قبل از این تجربه اجرای تلویزیونی نداشته. به نظر می‌رسد که تنها عاملی که باعث شده تا به عنوان مجری یک برنامه مناسبتی آن هم در ماه مبارک رمضان انتخاب شود، ملقب بودن وی به عنوان یک سلبریتی است. به ویژه اینکه مدیران سیما طی سال‌های اخیر، علاقه بسیاری به قرار دادن سلبریتی‌ها و چهره‌های مشهور سینما، موسیقی و ورزش به عنوان مجری پیدا کرده‌اند تا به این وسیله، مخاطب بیشتری جلب برنامه‌ها گردد."
این روزنامه در ادامه به این مسئله اشاره کرده که بهادری در سال‌های اخیر در حرفه خود نیز فعالیت زیادی نداشته است. کیهان نوشت: "بنامین بهادری، ازجمله سلبریتی‌هایی است که مدت هاست حضور پررنگی در عرصه فعالیت خود ندارد و سال‌هاست که کار درخور توجهی انجام نداده و از این نظر می‌توان او را یک سلبریتی فراموش شده لقب داد."
انتقاد دیگر کیهان به ماهیت برنامه پیش از افطار ماه رمضان باز می‌گردد. به نوشته کیهان "با توجه به اینکه این برنامه در ایام ماه مبارک رمضان و قبل از افطار پخش می‌شود، باید رویکردی معنوی و مذهبی هم داشته باشد؛ جای سؤال است که آیا بنیامین، می‌تواند چنین فضایی را به برنامه تزریق کند؟ هنوز مشخص نشده که چرا و چگونه یک خواننده بدون تجربه اجرای برنامه، یکی از برنامه‌های مهم و پرتماشاگر سیما در ماه رمضان را بناست اجرا کند؟ "

روزنامه جوان نیز پیشتر از این انتخاب انتقاد کرده و آن را یک "ریسک بزرگ" دانسته بود. به نوشته این روزنامه "بنیامین دو سال پیش در فیلم سلام بمبئی بازی کرد و نشان داد که استعدادی در این زمینه ندارد. بدیهی است که این خواننده در عرصه اجرای تلویزیونی آن هم در زمان طلایی پیش از افطار نیز موفق نخواهد بود! "
این روزنامه تاکید کرده که "به طور واضح او توانایی اجرای یک برنامه با چالش‌های ماه عسل را نخواهد داشت."
بنیامین بهادری در فیلم "سلام بهمبئی" همبازی محمد رضا گلزار بود بیشتر بخوانید: قمار در تلویزیون؛ برنده باش و علی فروغی زیر تیغ انتقاد! بشیر حسینی، رائفی‌پور جدید؟!
صداوسیمای ستاره و مربع!
اما این فقط روزنامه کیهان و جوان نیست که از انتخاب بهادری برای اجرای برنامه "ماه ماه" ناراضی اند. در شبکه‌های اجتماعی نیز عده‌ای از کاربران در این باره اظهار نظر کرده و این انتخاب را زیر سوال برده اند.
بسیاری از کاربران با یادآوری کار‌های بهادری در موسیقی به صداوسیما کنایه زده اند.
کاربری در این باره نوشته است: "صداوسیما باید چقدر به خفت و خاری بخوره که بنیامین بهادری مجری برنامه افطار بشه؟ هر مدیر که سازمان میاد بیشتر از مدیر قبلی بیرون‌روی داره. حداقل حامد زمانی رو می‌آوردید وسطش چهار تا شعار هم میداد نه اینکه بنیامین یهو بگه: رمضان روزه تقوا می‌گیریم، می‌گیریم."
یا کاربر دیگری نوشته است: "برنامه «ماه ماه» با اجرای بنیامین بهادری جایگزین ماه عسل شده... اینا یعنی بنیامین که به روزی در ترانه خوانی با شعر‌های «ممن اگه توووتو رو ببینمت» مطرح بود الان شده مجری یک برنامه مناسبتی در ماه رمضان... یه کاری می‌کنند آدم به همون ماه عسل و احسان علیخانی و اشک‌ها رضایت بده."
برخی نیز انتقادی شبیه به انتقاد کیهان دارند و می‌گویند بهادری یه موزیسین افول کرده است. حمید در این باره نوشته "در دوران افول موسیقی بنیامین بهادری، شنیده شده قراره روی صندلی ماه عسل بشیند! پدیده‌های مدیریت شبکه سه تمامی ندارد؟"
کاربر دیگری حضور بهادری را در راستای حذف فردوسی پور دانسته و گفته است "حس میکنم علی فروغی داره هر کاری میکنه تا جای عادل فردوسی‌پور رو پر کنه. احتمالا به زودی شاهد اجرای زنده گوگوشم باشم."
برخی انتقادات هم حول این موضوع می‌چرخد که صداوسیمایی که به دنبال کسب پول و اسپانسر باشد این مسیر را طی می‌کند که برای جذب مخاطب دست به هر کاری می‌زند. کاربری توئیت کرده است: «صداوسیما اجرای برنامه ویژه رمضان رو داده بنیامین بهادری اجرا کنه! یه خواننده، مدل و بازیگر! فقط کافیه یادمون بیاد ۱۰ سال پیش صدا و تصویر چه کسانی رو در رسانه میدیدیم و امروز کی! از تلویزیون ستاره مربعی دیگه هیچی بعید نیست.»



منبع: فرارو

کلیدواژه: فرهنگ تلویزیون بنیامین بهادری ماه ماه ماه رمضان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت fararu.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فرارو» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۳۶۸۹۶۹۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تولیدات صداوسیما را از شبکه‌های اجتماعی می‌بینند نه تلویزیون/ یک‌ونیم میلیارد بازدید نشان از عدم موفقیت تلویزوین است، نه موفقیت!

مهسا بهادری: تا به حال شده شبکه‌های اجتماعی فیلتر شده را باز کنید و یک خبر یا اظهار نظر و تکذیبیه از جانب یکی از مدیران یا نمایندگان مجلس را در آن ببینید؟ قطعا این اتفاق رخ داده است. روزانه صدها یا شاید هزاران خبر در فضای ایکس، تلگرام و اینستاگرام دست به دست می‌شود که قطعا ده‌تا از آن اخبار مرتبط با مدیران عالی‌رتبه است. همان فضایی که برای دسترسی به آن باید با انواع پروکسی و فیلترشکن دست و پنجه نرم کرد تا بتوان برای چندین دقیقه از آن استفاده کرد، همان فضایی که از نظر مدیران مرجعیت ندارد اما برای اعلام و نشان دادن عملکرد خود از اطلاعات همین فضا استفاده می‌کنند. به طور مثال پیمان جبلی، رئیس سازمان صداوسیما در رابطه با بازدید برنامه‌های پخش شده در نوروز و ماه رمضان در فضای مجازی می‌گوید: «رصد معاونت فضای مجازی ما درخصوص برنامه‌های ماه مبارک رمضان و نوروز نشان داد که ۱ میلیارد و ۵۰۰ میلیون بازدید فقط در مورد برنامه‌ها یا تقطیع برنامه‌های تولید شده در صداوسیما در همین یک ماه اخیر وجود داشته است.»

حال این سوال پیش می‌آید که آیا این باید جزو آمار به حساب بیاید یا خیر؟ و ما باید این نوع مصرف جدید را در موضوع مخاطبان صداوسیما محسوب بکنیم یا خیر؟ البته این مسئله باید علمی مطرح شود و باید بگوییم که موارد بیشتر وایرال شده خوب است یا خیر؟ برای پاسخ به این چند سوال بسیار ساده با کامبیز نوروزی، حقوقدان به گفت‌وگو پرداختیم که در ادامه می‌خوانید.

در گام اول این پرسش پیش می‌آید که چه اتفاقی می‌افتد که یک رسانه مرجعیت خود را تا حدی از دست می‌دهد که ناچار است به رسانه‌هایی که خودش فیلتر کرده است اتکا کند؟

یکی اینکه وایرال شدن در شبکه‌های اجتماعی به معنای ارزیابی مثبت‌بینندگان نیست و بسیاری از اوقات کاربران شبکه‌های اجتماعی از این طریق اشکالات و انتقادات را بیان می‌کنند. مثلا یک سریال از تلویزیون در حال پخش است که از نگاه متخصصان بسیار مبتذل است؛ اما سکانس‌هایی از این سریال وایرال شده است. بعضی از سخنرانی‌های مذهبی که چندان با باورهای دینی مردم سازگار نیست، اما مردم این موارد را وایرال می‌کنند؛ بنابراین بازتاب برنامه‌های تلویزین در شبکه‌های اجتماعی الزاما به این معنی نیست که مخاطب ایرانی آن برنامه را پسندیده است، گاهی با آن شوخی می‌کنند، گاهی از آن انتقاد می‌کنند. اگر کسی بخواهد رسانه تلویزیون را از زاویه شبکه‌های اجتماعی بررسی کند به این معنی است که آشنایی درستی با رسانه تلویزیون و شبکه‌های اجتماعی ندارد. تلویزیون قدرتمندترین رسانه است، باوجود آنکه استفاده از انواع شبکه‌های اجتماعی در پلتفرم‌های مختلف درر تمام دنیا رواج پیدا کرده، اما همچنان تلویزیون مهم‌ترین و موثرترین رسانه است. اگر یک شبکه تلویزیونی برای مخاطبان جاذبه داشته باشد، مخاطبانش از خود تلویزیون برنامه‌ها را تماشا می‌کنند نه اینکه آن را در شبکه مجازی دنبال کنند. لذا اینمه یک میلیارد و نیم دفعه بخشی از برنامه‌های تلویزیون در شبکه‌های اجتماعی دیده شده؛ از نظر من نه تنها نشان دهنده موفقیت تلویزیون نیست بلکه نشان دهنده عدم موفقیت تلویزیون ایران است.

یک طرف دیگر ماجرا را هم بررسی کنیم، شبکه‌های اجتماعی به واسطه اینکه فیلتر شده‌اند مرجعیت ندارند. چه اتفاقی رخ می‌دهد که مدیران برای بررسی ابعاد موفقیت خود از شبکه‌های اجتماعی استفاده می‌کنند؟

این یک تناقض آشکار و پایان‌ناپذیر در نظام رسانه‌ای ایران است. مهم‌ترین رسانه‌ها متث واتساپ، ایکس، تلگرام و اینستاگرام در ایران فیلتر هستند. رسانه‌هایی که بسیار هم پرطرفدار هستند. مدیران این فضاها را فیلتر کرده‌ند اما در عین حال می‌بینیم که هم مردم عادی هم مقامات رسمی از این پپلتفرم‌ها استفاده می‌کنند و مدام حوزه نفوذ این پلتفرم‌ها افزایش پیدا می‌کند. بسیاری از مقام‌های رسمی کشور، اعم از وزرا و نمایندگان کشور، بسیاری از حرف‌ها و پیام‌هایشان را از طریق همین پلتفرم‌ها مثل توییتر(ایکس فعلی) و اینستاگرام منتقل می‌کنند. این یک تناقض آشکار و لاینحل است و نظام رسانه‌ای رسمی کشور هم مایل نیست این رسانه‌ها را به رسمیت بشناسد، اما به جهات مختلف نمی‌تواند و گاهی هم نمی‌خواهد که این پلتفرم‌ها را نادیده بگیرد این تناقض وجود دارد و کلی که با مسئله اینترنت و شبکه‌های اجتماعی برخورد می‌شود این تناقض و مشکل حل نخواهد شد و این روند ادامه دارد.

۲۴۵۲۴۵

برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن خبرآنلاین را نصب کنید. کد خبر 1898314

دیگر خبرها

  • نقش مغفول مانده پدران در سلامت زنان و بارداری | تلویزیون با برنامه‌ «ماه‌ ترین» وارد شد
  • شبکه سه؛ پربازدیدترین شبکه تلویزیون
  • دعوت میزبان برنامه محفل برای تماشای مسابقه قرآنی‌ها
  • ۶۹/۲ درصد ایرانیان، تلویزیون می‌بینند | شبکه 3، آی فیلم و شبکه یک؛ به ترتیب پربازدیدترین شبکه‌های تلویزیونی
  • پربیننده‌ترین شبکه تلویزیون مشخص شد
  • «به افق فلسطین» وایرال می‌شود اما نه به هر قیمتی!/ مخاطب افت نکرد
  • تصاویری از حضور مجری سرشناس در چایخانه حرم امام رضا(ع) و خدمتگزاری به زائران
  • (ویدئو) انتشار تصویر عجیب از «بنیامین بهادری»
  • «به افق فلسطین» به عبارتی برنامه جبهه فلسطین بود
  • تولیدات صداوسیما را از شبکه‌های اجتماعی می‌بینند نه تلویزیون/ یک‌ونیم میلیارد بازدید نشان از عدم موفقیت تلویزوین است، نه موفقیت!