Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «جماران»
2024-04-24@19:15:33 GMT

ژن جدید مرتبط با بیماری عضله قلب در مشهد کشف شد

تاریخ انتشار: ۱۷ اردیبهشت ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۳۶۹۰۵۰۴

ژن جدید مرتبط با بیماری عضله قلب در مشهد کشف شد

دکتر کامران غفارزادگان روز سه شنبه در گفت وگو با خبرنگار ایرنا در مشهد افزود: کاردیومیوپاتی یا بیماریهای ماهیچه قلب به گروهی از بیماریهای عضله قلب گفته می شود که بر اثر آنها قلب نمی‌تواند جریان خون کافی را برای اعضای بدن فراهم ‌سازد و در نتیجه فرد دچار نارسایی قلبی می‌ شود.
وی اضافه کرد: کشف این ژن بیماری زای مرتبط با بیماری کاردیومیوپاتی ارثی با همکاری دانشگاه سنت جورج انگلستان انجام شده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


معاون آموزشی و پژوهشی بیمارستان فوق تخصصی رضوی گفت: این ژن با تلاش بی وقفه سه نفر از پژوهشگران برجسته مشهدی به نامهای دکتر 'افسون فضلی‌ نژاد' فوق تخصص اکوکاردیوگرافی، دکتر 'مهدی طاهرپور' متخصص قلب و فوق تخصص الکتروفیزیولوژی و دکتر 'احسان غیور' متخصص ژنتیک بیمارستان رضوی کشف شده است.
غفارزادگان افزود: این پژوهشگران با انجام فعالیتهایی از قبیل بیوپسی عضله و انجام آزمایشهای ساختاری بر روی ژن KLHL24 در مرکز تحقیقات سرطان بیمارستان رضوی توانستند به این موفقیت دست یابند.
وی ادامه داد: این کشف مهم در مقاله‌ای در ژورنال علمی ' ژنتیک مولکولی انسانی ' با ضریب تأثیر شش به چاپ رسیده است.
بیمارستان فوق تخصصی رضوی وابسته به آستان قدس رضوی به عنوان یک مرکز درمانی، آموزشی و پژوهشی منحصر به فرد در کشور از سال 1384 فعالیت خود را در مشهد آغاز کرده است.
1922/3027
انتهای پیام

منبع: جماران

کلیدواژه: 40 سالگی انقلاب بودجه 98 سیل 98 آستان قدس رضوی ژن ژنتیک قلب مشهد 40 سالگی انقلاب بودجه 98 سیل 98 امام خمینی س سید مصطفی خمینی سید احمد خمینی سید حسن خمینی انقلاب اسلامی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.jamaran.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «جماران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۳۶۹۰۵۰۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

جایگزینی گوشت گاو با ماهی می تواند از مرگ زودهنگام جلوگیری کند

به گزارش خبرنگار مهر به نقل از مدیکال نیوز، یک مطالعه جدید نشان می‌دهد که تغییر جهانی از مصرف گوشت قرمز به مصرف برخی ماهی‌ها می‌تواند به طور چشمگیری میزان مرگ و میر ناشی از بیماری‌های غیرواگیر را کاهش دهد.

ماهی‌های مانند شاه ماهی، آنچوی و ساردین منبع غنی امگا ۳ و سایر مواد مغذی ضروری هستند و همچنین از نظر زیست محیطی پایدارتر از گوشت قرمز هستند.

بر اساس یافته‌ها، جایگزینی گوشت قرمز با این نوع ماهی‌ها می‌تواند تا سال ۲۰۵۰ از مرگ ۷۵۰۰۰۰ نفر و کاهش ناتوانی مرتبط با بیماری‌های مرتبط با رژیم غذایی جلوگیری کند.

محققان تاکید می‌کنند که این تغییر رژیم غذایی می‌تواند به‌ویژه برای کشورهای با درآمد پایین و متوسط به دلیل مقرون‌به‌صرفه بودن و فراوانی این ماهی‌ها در آن مناطق، مفید باشد.

محققان سناریوهای متمایزی را برای ارزیابی اثرات جایگزینی گوشت قرمز با ماهی بر اساس روندهای غذایی پیش بینی شده در ۱۳۷ کشور تا سال ۲۰۵۰ ایجاد کردند.

آنها از یک چارچوب ارزیابی ریسک مقایسه‌ای استفاده کردند تا بررسی کنند که چگونه چنین جایگزینی می‌تواند بار جهانی بیماری‌های غیرواگیر مرتبط با رژیم غذایی را در بزرگسالان کاهش دهد.

در میان سناریوهای پیشنهادی، اولویت توزیع ماهی در مناطق با مصرف کم ماهی، به ویژه در کشورهای با درآمد پایین و متوسط، بیشترین امید را در کاهش بار بیماری‌های کلی نشان داد.

تجزیه و تحلیل جامع آنها نشان داد که جایگزینی گوشت قرمز با ماهی می‌تواند به طور بالقوه با کاهش بیماری‌های مرتبط با رژیم غذایی تا سال ۲۰۵۰ بین ۵۰۰۰۰۰ تا ۷۵۰۰۰۰ زندگی را نجات دهد.

به گفته محققان، اجرای این تغییر همچنین می‌تواند به کاهش ۸ تا ۱۵ میلیون مورد زندگی با ناتوانی کمک کند، که در درجه اول به نفع کشورهای کم درآمد و متوسط درآمد است.

محققان خاطرنشان می‌کنند که نزدیک به نیمی از مرگ و میرهای جهانی مرتبط با بیماری‌های غیرواگیر به بیماری‌های مانند بیماری عروق کرونر قلب، سکته مغزی، دیابت و سرطان کولورکتال نسبت داده می‌شود.

محققان این فواید را عمدتاً به اسیدهای چرب امگا ۳ ماهی مانند EPA و DHA نسبت می‌دهند که در کاهش التهاب، فشار خون، کلسترول بد (LDL) و سطوح تری گلیسیرید موثرند.

کد خبر 6084904

دیگر خبرها

  • این دو بیماری را به‌خاطر کلیه‌ها کنترل کنید
  • آیا گربه‌ها واقعا ۹ جان دارند؟
  • غربالگری سه سرطان شایع در هفته سلامت در مشهد انجام می‌شود
  • غربالگری ۳ سرطان شایع در خراسان رضوی
  • انجام غربالگری سه سرطان شایع در هفته سلامت در مشهد
  • برای طول عمر به جای گوشت گاو، ماهی بخورید!
  • نخستین پرواز زائران عمره از فرودگاه مشهد انجام شد
  • جایگزینی گوشت گاو با ماهی می‌تواند از مرگ زودهنگام جلوگیری کند
  • جلوگیری از مرگ زودهنگام با جایگزینی گوشت گاو با ماهی
  • جایگزینی گوشت گاو با ماهی می تواند از مرگ زودهنگام جلوگیری کند