Web Analytics Made Easy - Statcounter

رئیس سازمان جهاد کشاورزی خوزستان با اشاره به فعالیت دلالان در فصل برداشت گندم، گفت: کشاورزان مراقب دلالان و سودجویان باشند؛ براساس اخبار به‌دست‌آمده دلالان گندم را باهدف ضربه زدن به امنیت غذایی کشور می‌خرند. ۱۷ ارديبهشت ۱۳۹۸ - ۱۹:۳۲ استانها خوزستان نظرات - اخبار استانها -

کیخسرو چنگلوایی در گفت‌وگو با خبرنگار تسنیم در اهواز، با اشاره به خرید بیش از 50 درصد مزارع گندم، اظهار داشت: در حال حاضر تقریبا نیمی از مزارعی که زیر کشت گندم رفته بودند برداشت و خریداری‌شده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: امسال حدود 150 هزار هکتار از اراضی آبی خود را در سیل از دست دادیم اما به دلیل بارش‌های جوی مناسب، زمین‌های دیم این کمبود را جبران می‌کنند.

رئیس سازمان جهاد کشاورزی خوزستان ادامه داد: کشاورزان با پیشنهاد قیمت‌های بالاتر از نرخ خرید تضمینی گندم توسط دلالان فریب آن‌ها را نخورند چراکه در وهله نخست مشخص نیست پول گندم خریداری‌شده آن‌ها کی پرداخت می‌شود.

چنگلوایی تصریح کرد: در حال حاضر 90 درصد کشاورزانی که محصول خود را به سازمان جهاد کشاورزی تحویل دادند هزینه آن را براساس نرخ اعلام‌شده دولتی دریافت کرده و مشکلی در این خصوص وجود ندارد.

استاندار زنجان: اجازه نمی‌دهم کسی با دلال بازی گندم را از زنجان خارج کندکهگیلویه و بویراحمد| نبود سیلوی ذخیره گندم به اندازه کافی؛ آیا امکان جلوگیری از خروج گندم وجود داردخروج گندم از کهگیلویه و بویراحمد ممنوع شد

وی با اشاره به افزایش فعالیت دلالان در فصل برداشت گندم، گفت: کشاورزان مراقب دلالان و سودجویان باشند زیرا براساس اخبار به‌دست‌آمده دلالان گندم را باهدف ضربه زدن به امنیت غذایی کشور خریداری می‌کنند.

رئیس سازمان جهاد کشاورزی خوزستان از دستگاه‌های امنیتی و انتظامی خواست تا هرچه سریع‌تر با دلالان عرصه خرید گندم و انتقال آن به خارج کشور به‌صورت جدی مقابله کنند.

چنگلوایی تصریح کرد: پس از انجام تحریم‌های ظالمانه توسط دشمنان و ناامید شدن آن‌ها به سبب مقاومت مردم، دشمنان این بار در تلاش‌ هستند تا امنیت غذایی مردم را به چالش مواجه کنند.

انتهای پیام/ن

R41468/P/S6,57/CT1

منبع: تسنیم

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۳۶۹۲۲۸۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

۸ مرکز ویژه خرید تضمینی گندم در کهگیلویه و بویراحمد فعال است

رئیس سازمان جهاد کشاورزی کهگیلویه و بویراحمد از فعالیت ۸ مرکز ویژه خرید گندم در استان خبر داد.

به گزارش خبرگزاری ایمنا از کهگیلویه و بویراحمد، سید علی معتمدی‌پور، عصر امروز _یکشنبه، دوم اردیبهشت_ در ستاد برداشت کهگیلویه و بویراحمد، اظهار کرد: سال زراعی گذشته، سالی ویژه در بخش کشاورزی استان بود که ۷۰ درصد نیاز گندم مصرفی از داخل استان تأمین شد و در سال زراعی جاری که با نام «جهش تولید با مشارکت مردم» توسط مقام معظم رهبری نام‌گذاری شده‌است، برنامه‌ریزی هدفمند جهت به‌کارگیری امکانات مورد نیاز برای برداشت به موقع و در کمترین زمان ممکن گندم به‌عنوان یک محصول راهبردی و شاخص‌ترین محصول در امنیت غذایی انجام گرفته‌است.

وی با اشاره به اینکه در سال‌جاری و به‌خصوص در زمان تعطیلات هیچ‌گونه مشکل و کمبودی در زمینه تأمین و توزیع کالاهای اساسی در استان مشاهده نشد، افزود: در سال گذشته میزان ۲۰ هزار تن مرغ در استان تولید شد که نسبت به تولید ۱۳ هزار تنی در سال ۱۴۰۱، افزایش ۳۰ درصدی را شاهد بودیم و این موفقیت جز با برنامه‌ریزی درست، ترمیم زیرساخت‌ها و پای کار بودن تمام مدیران به دست نیامد و ضروری است که بار دیگر نیز با هم‌افزایی و تلاش مضاعف در کنار هم در برداشت گندم و انجام مسئولانه رسالت تأمین امنیت غذایی در استان موفقیتی دیگر را رقم بزنیم.

رئیس سازمان جهاد کشاورزی کهگیلویه و بویراحمد با بیان اینکه از سال‌جاری حواله سوخت کمباین‌ها منوط به ارائه کارت معاینه فنی و همچنین معرفی‌نامه از مراکز جهاد کشاورزی با امضای کارشناس پهنه، به سازمان نظام مهندسی کشاورزی و منابع طبیعی محول شده‌است، گفت: کار برداشت گندم و جو در استان توسط ۳۲۱ دستگاه کمباین با ۷۱ دستگاه بومی و مابقی غیربومی و از استان فارس صورت می‌گیرد.

وی تصریح کرد: تمهیدات لازم جهت خرید گندم مازاد بر نیاز کشاورزان کهگیلویه و بویراحمد انجام گرفته و هشت مرکز ویژه خرید تضمینی در استان پیش‌بینی و تجهیز شده و خرید تضمینی «کُلزا» نیز طبق دستور مقام عالی وزرات به بخش خصوصی واگذار شده‌است.

در ادامه این نشست داریوش حصار معاون بهبود تولیدات گیاهی سازمان جهادکشاورزی کهگیلویه و بویراحمد، گفت: امسال ۸۹ هزار هکتار از اراضی کشاورزی استان به کشت گندم اختصاص یافته که از این مقدار ۶۹ هزار هکتار دیم و مابقی به صورت آبی بوده و سطح زیر کشت جو نیز ۲۸ هزار هکتار است که پیش‌بینی می‌شود تولید قابل ملاحظه‌ای در گندم و جو داشته باشیم.

کد خبر 746740

دیگر خبرها

  • معاون وزیر جهاد کشاورزی از چه می ترسد؟
  • خرید تضمینی بیش از ۳۰۸ هزار تن گندم از کشاورزان خوزستانی
  • خرید بیش از ۳۰۸ هزار تن گندم در خوزستان
  • خرید ۱۰ هزار تن گندم از کشاورزان سیستان و بلوچستان
  • گندم‌کاران استان اردبیل در سامانه پهنه‌بندی جهادکشاورزی ثبت‌نام کنند
  • گندم‌کاران در سامانه پهنه‌بندی جهادکشاورزی ثبت‌نام کنند
  • ۸ مرکز ویژه خرید تضمینی گندم در کهگیلویه و بویراحمد فعال است
  • افزایش سطح کشت کلزا و گندم نسبت به سال قبل
  • پیش بینی تولید ۱۱ هزار تن بذر گندم در استان مرکزی
  • نظارت بر مراکز تامین و تولید کالاهای اساسی کشاورزی آغاز شد