Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایسنا»
2024-04-25@08:12:26 GMT

هیات تحت امر اتحادیه اروپا به‌زودی عازم کاراکاس می‌شود

تاریخ انتشار: ۱۸ اردیبهشت ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۳۶۹۴۹۷۶

هیات تحت امر اتحادیه اروپا به‌زودی عازم کاراکاس می‌شود

یک گروه عمدتا اروپایی از کشورها در تلاش هستند تا در روزهای آتی هیاتی بلندپایه با هدف حل و فصل بحران طولانی‌مدت ونزوئلا به کاراکاس اعزام کنند.

به گزارش ایسنا، به نقل از خبرگزاری آسوشیتدپرس، فدریکا موگرینی، رئیس سیاست خارجی اتحادیه اروپا سه‌شنبه این خبر را در پایان سومین نشست موسوم به "گروه تماس بین‌المللی" در کاستاریکا اعلام کرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

گروه مذکور متشکل از اتحادیه اروپا، هشت کشور عضو آن و سه کشور آمریکای لاتین است که ژانویه تشکیل شد.

موگرینی به ذکر جزئیات نپرداخت، اما دوباره بر هدف این گروه مبنی بر تسهیل برگزاری انتخابات ریاست جمهوری آزاد و شفاف در ونزوئلا در سریعترین زمان ممکن تاکید کرد. این مقام ارشد اتحادیه اروپا همچنان بر این باور است که اجماع طرفین داخل ونزوئلا برای حصول هرگونه راه‌حلی ضرورت دارد و می‌گوید نمی‌داند که آیا نیکولاس مادورو، رئیس‌جمهوری ونزوئلا مایل به برگزاری یک انتخابات جدید هست یا خیر.

در همین حال دیوان عالی حامی دولت ونزوئلا به دنبال کودتای ناکام ارتش علیه دولت سوسیالیست مادورو، تحقیقات کیفری علیه هفت قانونگذار اپوزیسیون را به مرحله اجرا گذاشته است. عالی‌ترین دیوان این کشور سه‌شنبه اعلام کرد، قانونگذاران مذکور به "خیانت به کشور"، "تحریک به شورش" و سایر موارد متهم هستند.

اقدام مذکور یک هفته پس از آن صورت می‌گیرد که خوان گوآیدو، رهبر اپوزیسیون ونزوئلا از سربازان خواست تا به مخالفان بپیوندند و مادورو را از قدرت عزل کنند. با این حال مادورو پس از وقوع کودتای ناکام، پاکسازی یک سری از مظنونان به مشارکت در این شورش را آغاز کرده است.

از سوی دیگر کنگره تحت کنترل اپوزیسیون ونزوئلا برای بحث و تبادل‌نظر درباره پیشنهادی برای بازگشت این کشور آمریکای لاتین به یک توافق امنیتی منطقه‌ای که برای دوران جنگ سرد است، تشکیل جلسه داده است. این اقدام می‌تواند پوششی سیاسی برای مداخله بین‌المللی بیشتر در بحران این کشور فراهم کند.

مقام‌های آمریکایی بارها گفته‌اند "گزینه‌های نظامی" برای بحران ونزوئلا را در کنار فشار دیپلماتیک و اقتصادی که ماه‌هاست علیه دولت نیکولاس مادورو تشدید شده است، در نظر دارند. پلیس نظامی سه‌شنبه از ورود روزنامه‌نگاران به مجلس ملی جلوگیری به عمل آورد و برخی روزنامه‌نگاران از سوی حامیان دولت مقابل این ساختمان مورد آزار و اذیت قرار گرفتند.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: اتحاديه اروپا نیکولاس مادورو ونزوئلا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۳۶۹۴۹۷۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

اتحادیه اروپا ال‌ان‌جی روسیه را هم تحریم می کند

 وزیر امور خارجه سوئد طی اظهاراتی اعلام کرد که اتحادیه اروپا قصد دارد ممنوعیت واردات گاز طبیعی مایع(LNG)  را در چهاردهمین بسته تحریمی خود علیه روسیه بگنجاند.

به گزارش تسنیم به نقل از راشاتودی، توبیاس بیلستروم، وزیر امور خارجه سوئد روز دوشنبه طی اظهاراتی اعلام کرد که اتحادیه اروپا قصد دارد ممنوعیت واردات گاز طبیعی مایع(LNG)  را در چهاردهمین بسته تحریمی خود علیه روسیه بگنجاند.

بیلستروم پیش از دیدار با همتایان خود در اتحادیه اروپا در گفتگو با خبرنگاران اعلام کرد که دور بعدی تحریم‌ها ممکن است شامل ممنوعیت واردات ال‌ان‌جی روسیه و همچنین "اقداماتی برای مهار ناوگان در سایه روسیه" باشد.

روسیه عملاً تمام صادرات انرژی خود را پس از اعمال محدودیت‌های غرب در پی جنگ اوکراین، به سمت آسیا روانه کرده است.

بر اساس گزارش‌ها، این کشور همچنین صادرات نفت خام خود را به "ناوگان در سایه" نفت‌کش‌های فرسوده منتقل کرده است که تحریم‌های بین‌المللی بر آن قدرت محدودی دارد.

اگرچه اتحادیه اروپا واردات نفت و فرآورده های نفتی از روسیه را ممنوع کرده اما گاز خط لوله و ال‌ان‌جی این کشور هنوز تحت تأثیر این محدودیت ها قرار نگرفته است.

چندین کشور، از جمله سوئد، فنلاند و کشورهای حوزه بالتیک، برای تحریم کامل گاز LNG روسیه به اتحادیه اروپا فشار وارد کرده‌اند، اما مجارستان به شدت با این اقدام مخالفت کرده است. ممنوعیت کامل این واردات نیاز به به اجماع نظر در میان اعضای این بلوک دارد.

برخی از کشورهای اتحادیه اروپا هنوز به شدت به گاز ال‌ان‌جی روسیه وابسته هستند.  این کشور به جریان صادرات ال‌ان‌جی به قاره اروپا عمدتاً از طریق بنادر اسپانیا، بلژیک و فرانسه ادامه داده است.

رویترز پیش ز این در ماه جاری میلادی با استناد به آمار تجارت این اتحادیه گزارش داد که در سال 2023، اتحادیه اروپا خرید این گاز را از روسیه افزایش داد، علیرغم اینکه متعهد شده بود واردات سوخت از این کشور را تا سال 2027 متوقف کند.

کانال عصر ایران در تلگرام بیشتر بخوانید: اتحادیه اروپا شماری از سیاستمداران روس را تحریم کرد اتحادیه اروپا تحریم های روسیه را تصویب کرد

دیگر خبرها

  • مادورو: کشورهای ائتلاف بولیواری خواهان جهان چندقطبی هستند
  • آیت‌الله خامنه‌ای تحلیل دقیق و عمیقی از تحولات دنیا دارند
  • رئیس جمهور ونزوئلا : دوستی ما با ایران واقعی و راهبردی است و نه سیاسی و موقت/ آیت‌الله خامنه‌ای تحلیل دقیق و عمیقی از تحولات دنیا دارند
  • هیات اقتصادی کره شمالی عازم ایران می‌شود
  • هیات اقتصادی پیونگ یانگ عازم ایران می‌شود
  • اتحادیه اروپا ال‌ان‌جی روسیه را هم تحریم می کند
  • هیئت اقتصادی و تجاری هرمزگان عازم چین می‌شود 
  • مادورو: آمریکا به توافقنامه امضا شده احترام نمی‌گذارد
  • تأکید قاطع «مادورو» بر مخالفت با قیمومیت آمریکا و تحریم‌های جدید
  • آیت‌الله رئیسی عازم لاهور، قلب فرهنگی پاکستان شد