Web Analytics Made Easy - Statcounter

‌مدیرکل شیلات سیستان و بلوچستان گفت: با توجه به اینکه قیمت گذاری ماهی طبق قانون بر اساس بازار عرضه و تقاضا تعیین می‌شود لازم است سندیکای کنسروسازان و اتحادیه صیادان استان بیش از پیش با هم تعامل داشته و نشست‌های متعددی به منظور هماهنگی و کنترل قیمت‌ها در طول سال داشته باشند.

‌به گزارش ایسنا- هدایت الله میرمرادزهی در نشست هم اندیشی بررسی وضعیت بازار تن ماهیان در چابهار افزود: اداره کل شیلات استان از تلاش صیادان حمایت می‌کند تا اختلالی در تولید و تأمین پروتئین مورد نیاز کشور شاهد نباشیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

میرمرادزهی بیان کرد: صیادان و تولیدکنندگان کنسرو هر دو اعضای یک زنجیره هستند و در تأمین پروتئین کشور نقش مهمی ایفا می‌کنند.

مدیرکل شیلات سیستان و بلوچستان تصریح کرد: بسیاری از نهاده‌ها، ادوات و ملزومات صیادی با رشد چشمگیری روبرو بوده و عاملی برای افزایش قیمت تن ماهیان شده است.

وی ادامه داد: باید توجه داشت که در صورت افزایش بی رویه قیمت ماهی، برای تولیدکنندگان کنسرو بعنوان خریدار اصلی آنها نیز مشکلاتی ایجاد می‌شود و احتمال کاهش تقاضا و خرید این محصول وجود دار.

میر مرادزهی خاطرنشان کرد: تشکیل کارگروهی شامل صیادان، اتحادیه صیادی، سندیکای تولید کنسرو کشور و برخی کنسروسازان با نظارت شیلات در استان به منظور تعیین قیمت منصفانه و کارشناسی ضروری است.

وی در خصوص ظرفیت پرورش میگوی منطقه نیز تصریح کرد: ۲۰ سایت مستعد پرورش میگو با مساحت حدود ۴۲ هزار هکتار در سواحل چابهار و کنارک شناسایی شده که منطقه ساحلی گواتر متصل به آب‌های اقیانوسی بهترین مکان برای پرورش میگو در سواحل مکران است.

میرمرادزهی بیان کرد: گواتر با حدود چهار هزار هکتار اراضی مستعد پرورش میگو با ساحلی پاکیزه و بدور از آلودگی‌های صنعتی و شهری از نقاط مهم و سودآور برای پرورش میگو در کشور است.

وی اظهار کرد: تمامی زیرساخت‌ها برای سرمایه گذاری در بخش پرورش میگو در سایت گواتر چابهار فراهم شده است.

میرمرادزهی افزود: آماده سازی فاز نخست اسکله آبرسانی پروژه پرورش میگوی در رودیک چابهار و آبگیری استخرهای پرورش میگو نوید دهنده اشتغال ۲ برابری در پرورش میگو است.

رئیس اتحادیه صیادان چابهار و کنارک نیز بیان کرد: هم اینک که قیمت ماهی افزایش یافته و تولیدکنندگان کنسرو خواستار کاهش آن هستند صیادان نیز انتظار دارند در هنگام پیک صید که ماهی زیاد می‌شود، سندیکای کنسرو ماهی کشور نیز ورود کند.

قائم مقام و معاون صید و بنادر ماهیگیری شیلات سیستان و بلوچستان نیز گفت: برگزاری نشست‌های منظم و مداوم بین صیادان و کنسروسازان با حمایت سازمان شیلات ایران برخی مشکلات را مرتفع کند.

مهرداد میرزایی از آمادگی اداره کل شیلات سیستان و بلوچستان برای صدور مجوز صید در فصل مونسون برای شناورهای لنج متقاضی صید در دریای عمان خبر داد و افزود: اقدامات و هماهنگی‌های لازم با ارگان‌ها و دستگاه‌های مربوطه در این خصوص صورت گرفته است.


انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: نرخ ماهی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۳۶۹۵۰۵۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تولید بیش از ۷۰۰ تن ماهی سردآبی در استان یزد

به گزارش خبرگزاری صداوسیما مرکز یزد، رئیس سازمان جهادکشاورزی استان یزد گفت: در سال ۱۴۰۲ بیش از ۷۵۰ تن ماهی سردآبی در استخر‌های ذخیره آب کشاورزی استان یزد تولید و به بازار مصرف عرضه شد.    محمد علی حاتمی زاده ادامه داد: یکی از کسب و کار‌های تولیدی که خیلی سریع به سود دهی می‌رسد پرورش ماهیان سردآبی به خصوص ماهی قزل آلا در شرایط آب و هوایی این منطقه است که تولید آن در تمام شهرستان‌های استان با استفاده از منابع ذخیره آبی انجام می‌شود.    وی اظهار داشت: افزایش قیمت نهاده‌های شیلاتی، خاموشی چاه‌های کشاورزی و نوسانات قیمت زیرساخت‌های احداث واحد‌های جدید از جمله مشکلات موجود برسر راه تولید آبزیان در استان یزد است.    رئیس سازمان جهادکشاورزی استان یزد خاطر نشان کرد: اعطای تسهیلات بانکی کم بهره و حمایت از تولیدکنندگان خرد با تشکیل اتحادیه پرورش دهندگان آبزیان از برنامه‌های جهادکشاورزی است.

دیگر خبرها

  • استفاده از آب چاهک برای پرورش ماهی در نیمروز
  • پرورش میگو در ۸ هزار هکتار اراضی ساحلی بوشهر/تولید افزایش می‌یابد
  • تولید روزانه بیش از ۱۲ تُن کنسرو ماهی در اردبیل
  • آغاز برداشت ماهی از قفس در گلستان
  • اشتغالی مولد و سودآور با پرورش ماهی در زابل
  • تولید بیش از ۷۰۰ تن ماهی سردآبی در استان یزد
  • ۲۰ واحد راکد پرورش ماهی در همدان وارد چرخه تولید شد
  • بازگشت ۲۰ واحد راکد پرورش ماهی به چرخه تولید
  • کشف ۱۰۰۰کیلو لاشه کوسه ماهی در ساحل بوشهر
  • اقتصاد دریامحور با مشارکت مردم در دستور کار قرار گرفته است