Web Analytics Made Easy - Statcounter

خرداد؛ سخنگوی سازمان غذا و دارو گفت: مجوزی برای استفاده از لوگوی این سازمان برای تبلیغ هیچ‌یک از محصولات سلامت‌محور در شبکه‌های ماهواره‌ای فارسی‌زبان صادر نشده است.


به گزارش ایسنا، شهرام شعیبی، با بیان این که فراورده‌های سلامت‌محور شامل دارو، مواد غذایی، آرایشی، بهداشتی، مکمل‌ها و تجهیزات پزشکی هستند، عنوان کرد: تبلیغات محصولات از جمله فراورده‌های آرایشی و بهداشتی و مکمل‌ها در شبکه‌های ماهواره‌ای با لوگوی سازمان غذا و دارو غیرمجاز و ممنوع است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


بنابر اعلام روابط عمومی سازمان غذا و دارو، وی افزود: شبکه‌های ماهواره‌ای با سوء استفاده از مجوزهای بهداشتی ملی و بین‌المللی مانند تائیدیه‌های WHO، FDA، وزارت بهداشت و سازمان غذا و دارو؛ محصولات آرایشی و بهداشتی و مکمل‌هایی را تبلیغ می‌کنند که برخی از آنها ممکن است فاقد اصالت تولید بوده و حتی تقلبی باشند که مصرف آن‌ها برای سلامت مصرف کنندگان مخاطره‌آمیز است.
سخنگوی سازمان غذا و دارو با بیان اینکه این سازمان اکیدا مصرف فراوده‌هایی که در شبکه‌های ماهوراه‌ای فارسی‌زبان تبلیغ می‌شود را توصیه نمی‌کند، عنوان کرد: مردم برای اطمینان از ایمنی و سلامت محصولات، می‌توانند با مراجع ذیصلاح مانند معاونت‌های غذا و دارو یا داروسازان مورد اعتماد خود قبل از خرید مشورت کنند. برچسب ها: شهرام شعیبی ، سازمان غذا و دارو

منبع: خرداد

کلیدواژه: سازمان غذا و دارو

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.khordad.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خرداد» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۳۶۹۸۸۷۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

کمر تأمین کنندگان تجهیزات پزشکی شکست


به گزارش گروه سلامت خبرگزاری علم و فناوری آنا، علیرضا چیذری گفت: با آمار ارائه شده ۵۹ میلیون دلاری تخصیص ارز به حوزه ۴.۳ میلیارد دلاری تجهیزات پزشکی و دارو، حقانیت سخنان دلسوزان صنعت و زنجیره سلامت اثبات شد.

وی افزود: دوست نداریم کام مردم را در این روز‌های غرور و پیروزی تلخ کنیم، اما قصور از زنجیره تأمین نیست، شوربختانه با این رویه منتظر آسیب جدی به سلامت مردم باشید.

چیذری ادامه داد: درب‌های ادارات وزارت بهداشت باز است، اما آنها خزانه ارزی ندارند، نفت هم نمی‌فروشند، از رئیس جمهور خواستاریم درد زنجیره تأمین دارو و تجهیزات پزشکی را دریابند، کمرمان شکست و نگذارید اندک اعتبارمان نزد شرکای خارجی نابود شده و نزد بیمار و پزشک شرمنده از قصور تأمین ارز شویم.

وی افزود: هربار که بیمارستان، ما را به علت نبود دارو و تجهیزات پزشکی مؤاخذه می‌کند آرزوی مرگ می‌کنیم. بدانید که بیمار خانواده ما نیز هست، اما دست ما کوتاه و ارز بر نخیل بانک مرکزی است.

چیذری با اشاره ریزش شدید آمار اشتغالزایی در صنعت دارو و تجهیزات پزشکی، گفت: از انتقال درد این صنف خدوم خدمت رهبری پرهیز می‌کنیم، ولی انگار دستمان به هر دامان که متوصل می‌شود جز ساحت ایشان نتیجه ندارد.

وی با قدردانی از رئیس ستاد اجرایی فرمان امام (ره) که دستور داد و باعث شد رقابت برکت با بخش خصوصی به شدت کمرنگ‌تر شود، افزود: وزیر دفاع نیز لازم است بساط رقابت شرکت‌های زیرمجموعه دولت در وزارت دفاع را با بخش خصوصی برچیند.

چیذری اظهار داشت: به زودی درخواست جلسه با سردار باقری رئیس ستاد مشترک نیرو‌های مسلح خواهیم داشت شاید امریه نظامی ایشان منویات نظام و مقام معظم رهبری را در جهت عدم رقابت دولت و نیروی مسلح با بخش خصوصی محقق کند.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • فردا؛آغاز بکار سی و یکمین نمایشگاه بین المللی صنعت شوینده و بهداشتی
  • کشف بیش از ۴۰ تن مواد غذایی فاسد در همدان 
  • کمر تأمین کنندگان تجهیزات پزشکی شکست
  • اجرای عدالت در ارائه خدمات بهداشتی از طریق سکو‌های اینترنتی
  • داروخانه یک ساختار بین‌المللی و قانونی برای ارایه خدمات سلامت است
  • ماجرای نامه گلایه آمیز مرندی به رئیس جمهور/ موازی کاری وزارت بهداشت در برنامه سلامت خانواده
  • آغاز موج جدید عملیات موشکی سپاه پاسداران انقلاب اسلامی
  • معاون رئیسی در شبکه غیرقانونی از قانون نوشت
  • نظارت بر کالا‌های سلامت‌محور اولویت وظایف سازمان غذا و دارو
  • وظایف سازمان غذا و دارو در نظارت بر کالاهای سلامت‌محور