Web Analytics Made Easy - Statcounter

عضو کمیسیون انرژی مجلس با تاکید بر اینکه نباید به بهانه مبارزه با فساد، دست و پای بخش خصوصی را ببندیم، گفت: اگر بخش خصوصی نباشد، نمی‌توانیم در دوره تحریم‌ها ارز مورد نیاز کشور را وارد کنیم.

عضو کمیسیون انرژی مجلس با تاکید بر اینکه نباید به بهانه مبارزه با فساد، دست و پای بخش خصوصی را ببندیم، گفت: اگر بخش خصوصی نباشد، نمی‌توانیم در دوره تحریم‌ها ارز مورد نیاز کشور را وارد کنیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

غلامرضا شرفی در گفتگویی با اشاره به برگزاری دادگاه متهمان پتروشیمی اظهار داشت: دادگاه متهمان پتروشیمی از چند زاویه قابل بررسی و تجزیه و تحلیل است. بخش نخست این است که نظارت باید با قدرت در همه بخش‌ها اعم از فعالیت‌های خصوصی و دولتی انجام شود و هیچ کس فراتر از نظارت دستگاه‌های ناظر نیست.

وی افزود: موضوع دوم مربوط به شرایط تحریم‌ها است و در دوره تحریم، شرایط عادی نداریم و باید از راه‌های مختلف و مرسوم در دنیا، در جهت خنثی سازی تحریم‌ها گام برداریم.

عضو کمیسیون انرژی مجلس تصریح کرد: به طور قطع مقابله با تحریم‌ها اقدامی ارزشمند و انقلابی است؛ بنابراین باید میان تلاش در جهت مقابله با تحریم‌ها و همچنین انجام فعالیت‌های قانونمند، توازن ایجاد کنیم.

شرفی گفت: موضوع سوم این است که باید برای ورود بخش خصوصی در عرصه مقابله با تحریم ها، شرایط مناسب را فراهم کرده و از این بخش حمایت کنیم. نباید شرایط به نحوی باشد که بخش خصوصی احساس کند که پس از پایان تحریم ها، دیگر دولت و حاکمیت به آن‌ها توجهی نداشته و آن‌ها را رها می‌کند و قربانی تصمیم‌های سیاسی خواهد شد.

وی بیان داشت: متاسفانه در دادگاه پتروشیمی شایعات بر واقعیت‌ها برتری دارد و فاصله بسیار زیادی با هم دارند. یعنی بیش از آنکه جامعه به دنبال واقعیت باشد، به دلیل شرایط موجود به شایعات توجه می‌کند و به همین دلیل جناح‌های مختلف بهره برداری‌های خود را از این موضوع می‌کنند و در این بین بخش خصوصی ذبح می‌شود.

عضو کمیسیون انرژی مجلس افزود: علت این است که در پرونده دادگاه پتروشیمی، به جای واقعیت ها، شایعات در صدر اخبار قرار گرفت و برخی رسانه‌ها به شایعات و اخبار غیر واقعی دامن زدند و دائما" سعی می‌کنند با بزرگنمایی آن به اهداف جناحی خود برسند.

شرفی گفت: ابتدا عنوان شد که بزرگ‌ترین اختلاس تاریخ کشف شده است. رقم این اختلاس را هم بیش از ۶ میلیارد یورو عنوان کردند. سپس اعلام شد که رقم اختلاس بسیار کمتر از این اعداد و ارقام است. در نهایت نیز گفتند که اختلاسی صورت نگرفته و اتهام متهمان اختلاف حساب است.

وی ادامه داد: همین شیوه اطلاع رسانی، از یک سو اعتماد مردم را نسبت به نظارت‌ها و تلاش برای مبارزه با مفاسد اقتصادی کاهش داده و از سوی دیگر موجب می‌شود که بدخواهان با موج سواری، کل فعالیت بخش خصوصی در حوزه مقابله با تحریم‌ها را زیر سوال ببرند و عملا" این طور تداعی می‌کند که دولت بعد از استفاده از بخش خصوصی در زمان‌هایی نیز، او را قربانی بازی‌های سیاسی و حزبی و تسویه حساب‌های خود می‌کند.

عضو کمیسیون انرژی مجلس متذکر شد: به طور قطع در دوره تحریم ها، عده‌ای سودجویی کرده و اموال بیت المال را غارت کردند. این در حالی است که بسیاری انسان‌های شریف نیز داریم که از اموال خود برای مقابله با تحریم‌ها گذشتند. باید میان این دو گروه تفاوت قائل شد و به نحوی رفتار نکنیم که مردم همه را با یک چشم نگاه کنند. بسیاری از بخش‌های خصوصی کشور در دوره تحریم‌ها بخاطر کمک به کشور، دچار مشکلات عدیده بین المللی شدند و این خود نوعی فداکاری است.

شرفی تاکید کرد: ما برای مقابله با تحریم‌های جدید آمریکا نیاز به فعالیت موثر بخش خصوصی داریم و با این رفتارها، بخش خصوصی را ناامید و مایوس خواهیم کرد و اجازه نمی‌دهیم که مردم برای مقابله با تحریم‌ها وارد میدان شوند. بدون بخش خصوصی توانمند امکان دور زدن تحریم‌ها عملا نیست.

وی گفت: نمی‌توان دست و پای بخش خصوصی را بست و سپس از آن‌ها انتظار داشت که برای مقابله با تحریم‌های دشمن به کمک دولت بیایند؛ لذا باید اعتماد بخش خصوصی را جلب کرده و با فراهم سازی شرایط مناسب، زمینه را برای فعالیت آن‌ها فراهم کرد.

عضو کمیسیون انرژی مجلس ادامه داد: به طور قطع اگر بخش خصوصی به کمک دولت نیاید، نمی‌توان امیدوار به خنثی سازی تحریم‌ها بود و این در حالی است که شایعه سازی و انتشار اخبار ضد و نقیض، موجب می‌شود که صاحبان سرمایه، ریسک پذیری کمتری در این فضا داشته باشند و در مشکلات به یاری کشور برنخیزند.

شرفی با تاکید بر اینکه اگر بخش خصوصی به میدان نیاید، در دوره تحریم‌ها نمی‌توانیم ارز کافی وارد کشور کنیم، گفت: ما باید شرایطی را فراهم کنیم که بخش خصوصی در عرصه تحریم‌ها به میدان آمده و از سوی دیگر دست افراد سودجو را قطع کنیم و به آن‌ها اجازه ندهیم که از مشکلات کشور برای منافع شخصی خود استفاده کنند.

 

فارس

لینک کوتاه خبر: bzna.ir/000Dsn برچسب ها: بخش خصوصی ، متهمان پتروشیمی ، پرونده پتروشیمی ، غلامرضا شرفی

منبع: بازار نیوز

کلیدواژه: بخش خصوصی متهمان پتروشیمی پرونده پتروشیمی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت bazarnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «بازار نیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۳۷۰۳۲۳۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

خاندوزی: عزم دولت برای خصوصی سازی جدی است

وزیر اقتصاد با اشاره به عزم جدی دولت برای واگذاری دو تیم پرسپولیس و استقلال، عنوان کرد این مسیر ادامه پیدا می کند و در اینده ای نردیک یک معدن و همچنین پالایشگاه ستاره خلیج فارس در بورس عرضه خواهند شد. - اخبار اقتصادی -

به گزارش خبرنگار اقتصادی خبرگزاری تسنیم، سید احسان خاندوزی وزیر اقتصاد، در آیین واگذاری مالکیت استقلال و پرسپولیس به بخش خصوصی با اشاره به عزم جدی دولت برای واگذاری این دو تیم از همان ابتدای اغاز بکار گفت: همکاری ملی و همیاری ملی رمز غلبه بر موانع غیر قابل حل است. روح همدلی که در فضای ورزش ایران است سرایت کرد و خودش را در دل یک اقدام سیاستی و یک تدبیر ملی نشان داد و اتفاق به ظاهر ناشدنی 20 سال گذشته امروز تحقق یافته است.
وی ادامه داد: در موضوع انتقال پرسپولیس و استقلال خیلی ها به دولت میگفتند که این حرف ها نشدنی هستند و دولت ها در ایران اراده واگذاری این دو تیم را ندارند. اما امروز در اردیبهشت 1403 با یک همت جمعی این امر محقق شد.
خاندوزی گفت: در پروژه های مختلف شما شاهد این موضوع بودید که دولت سیزدهم دولت خاتمه ی پروژه های نیمه تمام است و امروز هم این اتفاق افتاد. اما 4 موضوع است که باید به ان اشاره شود:
1- در اصل مشارکت طلبیدن مردم و بخش غیر دولتی اراده ی جدی وجود دارد. در اسفند 1400 موضوع بورسی شدن این دو باشگاه و افرایش سرمایه ان ها و مشارکت چند صد هزار نفری مردم برای در اختیار گرفتن سهم 10 درصدی دو باشگاه که خروجی ان شفافیت در عملکرد است، گام اول دولت برای خصوصی سازی بود. در همین راستا مذاکرات مفصلی با وزارت نفت و وزارت صمت صورت گرفته تا پالایشگاه بزرگ ستاره خلیج فارس و همچنین برخی از پروژه های جذاب معدنی کشور را  
2- اهلیت و تخصص نکته دیگری است که تاکید داریم تا واگذاری مبتنی بر آن صورت گیرد. یکی از نکاتی که در دولت سیزدهم واگذاری چندان زیادی نداشته ایم، دقت بر اهلیت و تخصص خریداران و چشم انداز بلند مدت برای این واگذاری ها را داشته باشیم.
3- چشم انداز منابع پایدار درامدی این دوباشگاه نکته سوم است. ما همچنان کمک ورزش خواهیم بود چه از طریق پیگیری حق پخش و …..
4- ما به دنبال این هستیم که از ظرفیت مدیریتی بخش های غیر دولتی، برای مدیریت این باشگاه ها استفاده کنیم تا این موضوع ارام ارام به سایر بخش ها سرایت پیدا کند.
انتهای پیام/

دیگر خبرها

  •  دختر نوجوان قربانی بازی کودکانه خواهرزاده‌اش شد
  • خادم: پیچ هرز را هر چقدر بپیچانی، هرز است
  • صنعت خودرو، قربانی زیاده‌خواهی مسئولان و دلالان
  • سرنوشت سیاسی بایدن در گروِ تحریم نفتی ایران | فارن پالسی: بایدن به دام افراطیون برای تحریم ایران نیفتد
  • اخبار سیاسی ۵اردیبهشت؛ تاکید رهبر انقلاب بر حال خوب کارگران/افتتاح «اومااویا» با حضور رئیسی
  • خاندوزی: عزم دولت برای خصوصی سازی جدی است
  • نگاه دولت در عرصه پیشگیری از اعتیاد حمایتی است
  • اگر در مقابله با ایران به دودلی ادامه دهیم به زودی به نقطه‌ای می رسیم که دیگر گزینه‌ای نداریم
  • دولت، پرسپولیس و استقلال را از این جیب به آن جیب کرد؛ خصوصی بازی!
  • بنیامین نتانیاهو: با تحریم گردان اسرائیلی مقابله می‌کنیم