Web Analytics Made Easy - Statcounter

مهدی امید بخش، چهارشنبه در حاشیه نشست شورای فرهنگ عمومی شهرستان اقلید در گفت و گو با ایرنا افزود: در بین این شهرستان ها، مدیر اداره فرهنگ و ارشاد اسلامی شهرستان اقلید توانسته، مسئولان اجرایی این منطقه را با اجرای مصوباتی برای کسب عنوان پایتختی کتاب ایران با خود همراه کند.
وی بیان داشت: امیدواریم با اجرای این مصوبات، در سال آینده بتوانیم شهرستان اقلید را به عنوان پایتخت کتاب ایران معرفی کنیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


امید بخش، در مورد معیارهای انتخاب پایتخت کتاب ایران گفت: نخستین معیار این است که شهر مورد نظر به سبب عنوان پایتختی کتاب بتواند به چشم انداز مد نظر وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی که همانا ترویج فرهنگ کتابخوانی است، دست یابد.
وی ادامه داد: امیدواریم با توجه به پیگیری های فراوان مدیر فرهنگ و ارشاد اسلامی شهرستان اقلید و هماهنگی و حمایت دستگاه های اجرایی این شهرستان، عنوان پایتختی کتاب ایران نصیب این منطقه شود و یا اقلید حداقل جزو پنج شهر مبتکر و خلاق در ترویج فرهنگ کتابخوانی در کشور قرار بگیرد.
امید بخش بیان کرد: کسب عنوان شهر مبتکر و خلاق در ترویج فرهنگ کتابخوانی نیز کمتر از عنوان پایتختی کتاب ایران نیست زیرا شهری که این عنوان را از آن خود کند از حمایت های مادی و معنوی دستگاه های اجرایی مختلف همچون وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی، وزارت کشور و نهاد کتابخانه ها برای گسترش فرهنگ کتابخوانی برخوردار می شود.
وی اضافه کرد: به جز طرح پایتختی کتاب ایران، طرح‌های دیگری از جمله، شهرها و روستاهای دوستدار کتاب، عشایر دوستدار کتاب، جام باشگاه های کتابخوانی نیز در برنامه های وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی قرار دارد.
امید بخش افزود: برای اجرا و گسترش برنامه های فرهنگی در مناطق مختلف باید از موضوع تمرکززدایی حمایت شود و اینگونه برنامه ها از حد شعار و ایده پردازی به مرحله عملیاتی و اجرایی برسد.
در ادامه نشست شورای فرهنگ عمومی شهرستان اقلید که با شعار 'کلید فارس، گاهواره آیین و خرد ورزی' برگزار شد از پوستر'اقلید نامزد پایتخت کتاب ایران' رونمایی شد.
شهرستان اقلید در 267 کیلومتری شمال شیراز قرار دارد.
طرح انتخاب پایتخت کتاب ایران از سال 1393 آغاز شد و تا کنون سه دوره متوالی آن برگزار شده است.
این جشنواره برگرفته از طرح انتخاب پایتخت کتاب جهان است که از سال 2001 میلادی از سوی سازمان علمی، فرهنگی و تربیتی سازمان ملل متحد (یونسکو) آغاز شده است.
لقب پایتخت کتاب ایران به شهری اعطا می‌شود که برای تقویت جایگاه کتاب و کتابخوانی تلاش‌هایی درخور توجه داشته است.
در نخستین دوره جشنواره روستاها و عشایر دوستدار کتاب، روستای لایزنگان از شهرستان داراب در گروه روستاهای برگزیده کتابخوان بود، همچنین در دوره گذشته، روستای فهلیان شهرستان ممسنی و روستای خواجه‌ جمالی شهرستان نی‌ریز عنوان روستای برگزیده را کسب کردند و روستای امامزاده بزم شهرستان بوانات نیز در جمع برگزیدگان مرحله پایانی روستا‌های دوستدار کتاب ایران قرار گرفت.
در چهارمین جشنواره روستاها و عشایر دوستدار کتاب در سال 96، روستای فهلیان شهرستان ممسنی فارس به عنوان برگزیده برگزیدگان انتخاب شد و شهر صدرای شیراز از میان نامزد‌های پایتختی کتاب ایران عنوان شهر خلاق را به دست آورد.
9772 /6118
انتهای پیام

منبع: جماران

کلیدواژه: 40 سالگی انقلاب بودجه 98 سیل 98 اداره فرهنگ و ارشاد اسلامی شهرستان ترویج فرهنگ جهان فرهنگ و ارشاد اسلامی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی 40 سالگی انقلاب بودجه 98 سیل 98 امام خمینی س سید مصطفی خمینی سید احمد خمینی سید حسن خمینی انقلاب اسلامی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.jamaran.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «جماران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۳۷۰۴۶۱۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

فرهنگ کتابخوانی را بین پیشکسوتان جهاد و مقاومت ترویج دهیم

به گزارش خبرنگار مهر، سرهنگ پاسدار محمدحسن سلامی عصر دوشنبه در نشست کتابخانه‌های عمومی استان از هدف‌گذاری بازدید ۳۰ هزار دانش آموز از مرکز فرهنگی و موزه دفاع مقدس مازندران خبر داد و اظهار داشت: مجموعه اداره کل کتابخانه‌های عمومی یک دستگاه فرهنگی حاضر در صحنه است که در حوزه دفاع مقدس و ترویج فرهنگ جهاد و مقاومت فعال است.

وی بر لزوم ترویج فرهنگ کتابخوانی در جامعه پیشکسوتان جهاد و مقاومت تأکید کرد و افزود: باید در این راستا به دنبال عوامل انگیزشی باشیم.

مدیرکل حفظ آثار دفاع مقدس مازندران یادمان‌های شهدای گمنام و مرکز فرهنگی و موزه دفاع مقدس مازندران را یک ظرفیت برای فرهنگ کتاب و کتابخوانی برشمرد و بر ضرورت ایجاد کتابخانه تخصصی دفاع مقدس در این دو مکان تأکید کرد.

این مسئول ایجاد بزرگترین کتابخانه تخصصی دفاع مقدس را در مرکز فرهنگی و موزه دفاع مقدس مازندران ضروری دانست و با اشاره به مناسبت‌های دفاع مقدس و مقاومت، کتابخانه‌های عمومی را بهترین ظرفیت برای برگزاری برنامه‌های فرهنگی با محوریت فرهنگ ایثار و شهادت دانست و گفت: ایجاد کارگروه مشترک بین دو اداره کل در تقویت فرهنگ کتاب و کتابخوانی مؤثر خواهد بود.

سرهنگ سلامی بر لزوم توجه به حوزه کودک و مهدهای کودک تأکید کرد و ادامه داد: تدوین کتاب‌هایی با محوریت کودکان و دفاع مقدس باید از اولویت‌های دستگاه‌های فرهنگی باشد و در این راستا نیازمند همکاری و مشارکت نهادهای فرهنگی هستیم.

وی با بیان اینکه کتابخانه‌های عمومی استان باید در مناسبت‌های دفاع مقدس به فضای ارزشی و معنوی تبدیل شود، تصریح کرد: ایجاد غرفه‌های کتاب دفاع مقدس در کتابخانه‌های عمومی استان کار ارزشمندی است که باید هدف‌گذاری شود.

این مسئول بر همکاری و مشارکت در اجرای جشنواره‌های دفاع مقدس و مقاومت و تجلیل از نویسندگان حوزه جهاد و مقاومت تأکید و خاطرنشان کرد: همچنین تقویت تعامل دو مجموعه مورد تأکید است.

کد خبر 6085846

دیگر خبرها

  • مشارکت بیش از ۷۴ هزار داوطلب در نوبت اول کنکور سراسری در فارس
  • زمینه توسعه فرهنگ کتابخوانی در کردستان مهیا است
  • برگزاری جشنواره شکوفه‌های بادام در شهر دژ کرد شهرستان اقلید
  • چالشی به نام سرانه مطالعه در ایلام/ کتاب همچنان مغفول است
  • اقلید ، قطب تولید پیاز استان فارس
  • رقابت بیش از سه هزار داوطلب کنکور سراسری در جهرم
  • ترویج فرهنگ مطالعه رسالت همگانی است
  • اجرای طرح کوله پشتی کتاب در مناطق عشایری چهارمحال و بختیاری
  • فرهنگ کتابخوانی را بین پیشکسوتان جهاد و مقاومت ترویج دهیم
  •  اجرای طرح «کوله پشتی کتاب» در چهارمحال و بختیاری