Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش ایکنا از قزوین، ماه مبارک رمضان شاید از بهترین فرصت ها برای ارتباط با معبود و برداشتن گام‌هایی موثر در مسیر خودسازی به شمار می آید. اینک خداوند بار دیگر این فر صت را به یکایک ما داد تا در بهار خودسازی و ماه بندگی خداوند برای فیض بیشتر از آن قدم برداریم و در این بین هیئت های مختلف مذهبی، امامزادگان و بقاع متبرکه قزوین میزبان خوبی برای روزه داران هستند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

در این گزارش به بازخوانی ویژه برنامه های این هیئت های مذهبی در ماه میهمانی خداوند در شهر مینودری قزوین پرداخته شده است. 

امامزاده حسین(ع)
محفل جزء خوانی قرآن کریم با حضور قاریان ممتاز از روز اول ماه مبارک رمضان، ساعت ۱۷ در آستان مقدس امامزاده حسین( ع) برقرار است و همچنین تلاوت قرآن کریم همراه با سخنرانی و مناجات، هرشب از ساعت ۲۳:۳۰ در آستان مقدس امامزاده حسین ( ع )برگزار می‌شود.
همچنین برگزاری مراسم مناجات و قرائت دعای افتتاح، مراسم ویژه خواهران، جلسات قرائت و تفسیر ویژه خواهران، جلسات ترتیل خوانی و جزءخوانی، قرائت و تفسیر ویژه براداران هر شب، اقامه نماز جماعت، سخنرانی مذهبی و بیان احکام شرعی، اطعام روزه داران، ویژه برنامه های تولد امام حسن(ع)، لیالی قدر، شهادت حضرت علی (ع) و اقامه نماز عید فطر از برنامه های شاخص در امامزاده حسین(ع) در ایام ماه مبارک رمضان است.
سلسله مباحث سبک زندگی از منظر مقام معظم رهبری(مدظلّله العالی) در امامزاده حسین(ع) قزوین در ماه مبارک رمضان هم برگزار می شود.

آستانه مقدسه آمنه خاتون(س)
سی شب مناجات با خدا با نوای حاج محمد نبوی، نیمه شب‌های ماه مبارک رمضان از ساعت ۱۲:۳۰ تا ۲:۳۰ بامداد واقع در خیابان ملک آباد در آستانه مقدسه آمنه خاتون(س) برگزار می‌شود و جلسات ترتیل خوانی و جزء خوانی، قرائت و تفسیر قرآن کریم در این آستان ویژه خواهران در عصرها و شب‌ها ویژه برادران از ساعت ۲۲ تا ۲۳ شب است. همچنین مراسم جزء خوانی ویژه نوجوانان نیز هر روز در ساعت ۱۴ در این امامزاده دایر است.

امامزاده ‌اسماعیل(ع) قزوین
مراسم قرائت قرآن، سخنرانی و مناجات در آستان ‌مقدس‌ امامزاده ‌اسماعیل(ع) قزوین از شب اول ماه مبارک رمضان در ساعت۲۲ الی ۲۴ برگزار خواهد شد.

آستانه مقدسه زبیده خاتون(س)
علاوه بر برنامه‌های سنتی و ماهانه آستانه مقدسه زبیده خاتون(س) همچون ماه ه‌های گذشته نیز جلسات جزء خوانی، قرائت و تفسیر قرآن کریم در این آستان از ساعت ۲۳ شب ایام ماه مبارک رمضان برگزار خواهد شد.ویژه برنامه تولد کریمه اهل بیت(ع)، لیالی قدر، شهادت حضرت امیر(ع) و اقامه نماز عید فطر از دیگر برنامه های این آستان مقدس است.

چهارانبیاء قزوین
به مناسبت حلول ماه مبارک رمضان محفل مناجات در حرم چهار انبیاء قزوین برگزار می‌شود؛ همچنین در ماه مبارک رمضان ۳۰ شب محفل انس با قرآن کریم و مناجات از ساعت ۲۴ با عنوان «محفل مناجات» در حرم چهار انبیاء برگزار خواهد شد.
برنامه های فرهنگی به صورت ویژه در ماه مبارک رمضان با حضور بانوان استان قزوین و برپایی مراسم معنوی و مذهبی در حرم چهار انبیاء برگزار می‌شود و برپایی جشن میلاد امام حسن(ع)، مراسم لیالی قدر و ویژه برنامه شهادت حضرت علی(ع) و اقامه نماز عید سعید فطر از دیگر برنامه های این آستان مقدس است.

آستان مقدسه بی بی شهربانو
جلسات جزءخوانی و قرائت و تفسیر قرآن ویژه خواهران در عصرها و ویژه برادران از ساعت ۲۲ ، ویژه برنامه تولد امام حسن(ع)، شهادت حضرت علی(ع)، لیالی قدر، اقامه نمازعید فطر و جمع آوری فطریه از برنامه‌های آستان مقدسه بی بی شهربانو است.

امامزاده اسماعیل(ع) باراجین
برپایی ویژه برنامه از ۳۰ دقیقه قبل از اذان مغرب در جوار امامزاده، برپایی نمازهای جماعت سه گانه، جلسات تفسیر، روخوانی، روان خوانی قرآن کریم، سخنرانی مذهبی، بیان احکام شرعی، ویژه برنامه های تولد امام حسن (ع)، لیالی قدر، شهادت حضرت علی(ع)، اقامه نماز عید فطر و دریافت فطریه از برنامه های آستان مقدس امامزاده اسماعیل(ع) باراجین است.
ایین آستان مقدس در منطقه کوهستانی و خوش آب و هوای شمال قزوین واقع شده است و شاهد حضور خیل عظیم زوار و روزه داران این ماه مبارک در این آستان به ویژه در لحظه افطار هستیم؛ به همین منظور ضیافت افطاری برای روزه داران در نظر گرفته شده است.

امامزاده سلطان سید محمد(ص)
برگزاری مراسم مناجات و قرائت دعای افتتاح، جلسات قرائت و تفسیر ویژه خواهران، جلسات جزءخوانی، قرائت و تفسیر ویژه براداران از ساعت ۲۲ هر شب، اقامه نماز جماعت، بیان احکام شرعی، اطعام روزه داران، ویژه برنامه های تولد امام حسن(ع)، لیالی قدر، شهادت حضرت علی (ع) و اقامه نمازعید فطر از برنامه های شاخص امامزاده سلطان سید محمد(ص) قزوین در ایام ماه مبارک رمضان است.

امامزاده حلیمه خاتون(س)
برگزاری مراسم مناجات و قرائت دعای افتتاح، جلسات روخوانی و روان خوانی و تفسیر ویژه خواهران، جلسات جزءخوانی، قرائت و تفسیر ویژه براداران از ساعت ۲۲ هر شب و همچنین اقامه نماز جماعت، بیان احکام شرعی، سخنرانی مذهبی با بیان سبک زندگی در ماه رمضان ، ویژه برنامه های تولد امام حسن(ع)، لیالی قدر، شهادت حضرت علی (ع) و اقامه نماز عید فطر از برنامه‌های شاخص امامزاده حلیمه خاتون(س) قزوین در ایام ماه مبارک رمضان است.

امامزاده علی(ع)
جلسات قرائت و تفسیر ویژه خواهران در صبح‌ها و جلسات ترتیل خوانی و جزءخوانی، قرائت و تفسیر ویژه براداران از ساعت ۲۲ هر شب، اقامه نماز جماعت، بیان احکام شرعی، سخنرانی مذهبی، اطعام روزه داران، ویژه برنامه های تولد امام حسن(ع)، لیالی قدر، شهادت حضرت علی (ع) و اقامه نماز عید فطر از برنامه های شاخص امامزاده علی(ع) در ایام ماه مبارک رمضان است.

مسجد امام هادی(ع)
ویژه ‌‌برنامه‌ شب‌های ‌ماه ‌مبارک ‌رمضان (۳۰شب مناجات باخدا) با نوای گرم حاج مجید اسلامی از ساعت۲۲:۴۵ الی ۲۴ بامداد در مسجد امام هادی(ع) واقع در میدان گلهای مینودر بر قرار است.

هیئت علی بن موسی الرضا(ع)
هیئت علی بن موسی الرضا(ع) در شهر الوند، در ایام ماه مبارک رمضان جلسات هفتگی در روزهای چهارشنبه در تاریخ‌های هجدهم، بیست و پنجم اردیبهشت‌ها و یکم و هشتم خردادماه، همراه با برگزاری محفل انس با قرآن، سخنرانی و مداحی را برگزار می‌کند.

مسجد امام حسن عسکری(ع)
از ابتدای ماه مبارک رمضان تا پایان این ماه هر روز از ساعت ۱۴ تا ۱۵:۱۰ مراسم جزء خوانی قرآن کریم در مسجد امام حسن عسکری(ع) واقع در شهرک کوثر قزوین برقرار است که به صورت زنده از صدا و سیمای مرکز قزوین پخش می‌شود.

مسجد المهدی مینودر- هیئت حسین جان
طبق سنوات گذشته جزء خوانی قرآن کریم هر روز در ایام ماه مبارک رمضان در مسجد المهدی مینودر از ساعت ۱۵ برگزار می‌شود و همچنین هیئت حسین جان در این مسجد هر شب مراسم مناجات با خدا را از ساعت ۲۳ برگزار می‌کند که همراه با سخنرانی و مداحی است؛ همچنین در روز میلاد امام حسن(ع) ویژه برنامه‌ای با حضور حاج حمید شاکرنژاد قاری بین‌المللی و یادبود عملیات بیت‌المقدس برگزار می‌شود.

مسجد ولایت و هیئت خادمان المهدی
مسجد ولایت و هیئت خادمان قزوین هم برای ایام ماه مبارک رمضان برنامه‌های ویژه‌ای دارند که شامل حزء خوانی قرآن کریم بعد از نماز ظهر و عصر، افطاری ساده بعد از نماز مغرب و عشاء و برنامه‌های ویژه برای شب‌های قدر است و همچنین کمک‌های مردمی برای حمایت از هموطنان سیل زده در این مسجد جع آوری می‌شود.

هیئت رزمندگان اسلام استان قزوین
هیئت رزمندگان اسلام استان قزوین نیز برنامه‌های جزء خوانی و مناجات با خدا را به صورت مشترک در آستان مقدس امامزاده حسین(ع) برگزار می‌کند و همچنین بسته‌های کمکی را در این ماه بین نیازمندان توزیع خواهد کرد.

هیئت امام حسن(ع) قزوین
هیئت امام حسن(ع) قزوین نیز هر شب بعد از نماز مغرب و عشاء در ساعت ۲۲ مراسم جزءخوانی و مناجات با خدا را برگزار خواهد کرد که همچنین در روز و شب میلاد امام حسن(ع) جشن و ویژه برنامه برگزار می‌کند.
انتهای پیام

منبع: ایکنا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت iqna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایکنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۳۷۰۸۳۹۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

جزییات پویش های شهرداری تهران در نوروز و ماه رمضان | وقتی جشن‌های بزرگ برای کودکان و نوجوانان برگزار شد

به گزارش همشهری‌آنلاین، محمدامین توکلی‌زاده امروز در صحن شورای شهر تهران با اشاره به برگزاری پویش «تهران دوست داشتنی در پایتخت»، برنامه‌های معاونت اجتماعی و فرهنگی شهرداری تهران را در نوروز و ماه رمضان امسال تشریح کرد که چکیده آن را در زیر می‌خوانید:

*پویش روزه اولی ها سال دوم خود را پشت سر گذاشت. سال قبل ۳۰هزار نفر در این پویش شرکت کردند و امسال در سطح مناطق و ورزشگاه آزادی این پویش برگزار شد.

*۵میلیون افطاری ساده با همکاری هیئت‌ها، مساجد و مدارس داده شد، پویش مهربانی نیز در همین روزها برنامه ریزی و اجرا شد.

*همچنین جشن نوروز از میدان هفت تیر آغاز و به بوستان لاله ختم می‌شد، امسال کارناوال‌ها و تعداد هنرمندان با افزایش همراه بود. یکی از توفیقات این دوره مدیریت شهری این بود که یک گام در حوزه الگوسازی نشاط آفرینی جلوتر رفتیم. امروز به همت هنرمندان و ایده پردازان به الگوی شادی متناسب با مبانی خود رسیده ایم و مخاطب آن خانواده است. به طوری که دو سال است که جشن هایی همچون جشن غدیر، امام رضایی ها و امام حسنی ها را برگزار و فضای شادی خانوادگی را تجربه می کنیم.

* نشان دادیم با ظرفیت های ملی و مذهبی خود توان الگوسازی در جشن و شادی را داریم. «شهر شهدا» نیز برنامه دیگری بود که همزمان با کنگره ملی ۲۴ هزار شهید تهران برگزار شد که سعی بر این داشت تا هویت انقلابی تهران را به نمایش بگذارد. به طوری که به مدت دو ماه همکاران ما در فرهنگسرای خاوران مستقر شدند و برنامه ها تا پایان ماه مبارک رمضان ادامه یافت.

*همچنین جشنواره بهار قرآن نیز در برج میلاد برگزار شد،سازمان بهشت زهرا (س) هم در این ایام مشغول خدمات رسانی به شهروندان بود. در مجموع جشنواره های متنوعی در مدت اخیر برگزار شد تا فضایی برای خانواده‌ها با سلایق مختلف فراهم شود که در این راستا بیش از ۵۰۰ هزار نفر از برنامه شهر رمضان استقبال کردند. بزرگترین مراسم احیا در مشهد مقدس و پس از آن بهشت زهرا(س) تهران است که امسال بیش از ۵۰۰ هزار شهروند در این فضا شب های قدر را پشت سرگذاشتند. تدارک ویژه ای دیده شد تا از شهروندان استقبال خوبی صورت بگیرد.

* در کنار این برنامه‌ها، اراضی عباس آباد مراسم افطاری ساده در پل طبیعت برگزار شد، جشنواره های متنوعی در این فضا پیش بینی شد که بیش از ۲ میلیون گردشگر از اراضی عباس آباد بازدید کردند.

* یکی از اتفاقات خوب امسال در بازنمایی و تولیدات هوش مصنوعی در نمایشگاه قرآن در بوستان لاله، تصویر مبارزه با استکبار توسط نوجوانان تولید شد و سعی بر این بود که از ابزار هوشمند استفاده شود. بیش از ۳۵ هزار نفر در این رویداد مشارکت کردند. ۲۴۴ هزار نفر نیز در پویش قرآنی شرکت کردند و ۱۹ هزار محفل قرآنی در سطح شهر برگزار شد.

* با وجود اینکه تلاش دشمن برای اینکه تقارن روز ۱۳ فروردین و شهادت حضرت علی (ع) را به چالشی تبدیل کنند، هیچ اتفاقی در سطح شهر نیفتاد، مردم نشان دادند که با دشمن همراهی نمی کنند و اقامه عزای روز شهادت حضرت علی (ع) انجام شد.

* «افطارخونه» پدیده ای جدید بود که با همکاری جبهه انقلاب در بلوار کشاورز و بوستان لاله فضایی متفاوت را رقم زد و موکب ها در این راستا پای کار آمدند. همچنین جشن امام حسنی‌ها و رونمایی از کیک ۲ تنی برگزار شد.

* برگزاری پویش لشکر قدس در روز قدس را داشتیم که باید بگویم میزان حضور مردم در راهپیمایی روز قدس نسبت به سال‌های قبل با ۴۰ درصد رشد روبه رو بود.یکی از ایرادات این بود که پس از برگزاری نماز عید فطر جشنی برگزار نمی شد، گفت: به پیش بینی ستاد نماز جمعه، ۴۰۰ موکب مردمی و مساجد و هیئت ها پای کار آمدند و موکب های ورزشی، فرهنگی و مشاوره در محل اقامه نماز مستقر شدند تا جشن روز عید فطر در این راستا برگزار شود.

*۳۰ هزار نوجوان در اردوی پیش از برگزاری نماز عید فطر در مساجد شرکت کردند. مجموع اقدامات شهروندی از جمله تولید موشن و پوستر با محتوای دینی و فرهنگی و همچنین تولید عروسک ها و شکل گیری باغ عروسک ها در سطح شهر در این ایام صورت گرفت.

کد خبر 846614 برچسب‌ها شهردارى تهران تور- گردشگری

دیگر خبرها

  • ۳۰۰ نفر در کرمانشاه برگزیده طرح مسطورا در ماه مبارک رمضان شدند
  • خادمان قرآنی و فعالان طرح «مسطورا» در کرمانشاه تجلیل شدند
  • ۵ بوستان مهم تهران پذیرای ویژه تهرانی‌ها بود
  • تجلیل از فعالان و عوامل برگزار کننده محفل قرآنی در ایلام
  • حقوق واقعی کارگران دیده شود
  • طرح بازرسان و ناظران افتخاری اجرا می‌شود
  • لایحه تشکیل سازمان گردشگری روی میز شورای شهر تهران
  • اتفاق جدید در پویش‌ و جشن های نوروز و رمضان امسال | وقتی جشن‌های شهری با محوریت کودکان و نوجوانان برگزار می شود
  • جزییات پویش های شهرداری تهران در نوروز و ماه رمضان | وقتی جشن‌های بزرگ برای کودکان و نوجوانان برگزار شد
  • نشست هماهنگی برنامه‌های دهه کرامت با حضور مسوولان ملی برگزار شد