Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «بازار نیوز»
2024-04-24@08:44:14 GMT

مواد شیمیایی ضدآفتاب‌ها وارد گردش خون می‌شوند

تاریخ انتشار: ۱۹ اردیبهشت ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۳۷۰۹۵۶۲

محققان با انجام آزمایشاتی دریافتند که مواد شیمیایی موجود در کرم‌های ضد آفتاب وارد گردش خون می‌شوند. مطالعه جدید محققان سازمان غذا و داروی آمریکانشان داد که چهار عنصر فعال  شیمیایی در کرم‌های ضد آفتاب می‌توانند وارد گردش خون انسان شوند.

براساس گزارش «نیواطلس»، کارشناسان سرطان می‌گویند که این نتایج نیازمند انجام تحقیقات بالینی بیشتر است و مشخص نیست که این میزان مواد شیمیایی برای انسان‌ها مضر است یا خیر.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

محققان برای انجام تحقیقات خود، 24 نفر شرکت‌کننده را به چهار گروه تقسیم کردند که هر کدام از گروه‌ها نوع خاصی از کرم ضد آفتاب را مصرف می‌کردند. این افراد روزانه 4 بار و به مدت 4 روز از این کرم‌ها استفاده کردند.

 

طبق این گزارش، محققان به طور منظم غلظت پلاسمای شرکت‌کنندگان را مورد بررسی قرار دادند و دریافتند که در خون شرکت‌کنندگان، بیش از 0.5 ng/mL (نانوگرام در میلی‌متر) از تمام 4 عنصر فعال شیمیایی کرم‌های ضد آفتاب وجود دارد.

البته، ذکر این نکته ضروری است که این مطالعه به هیچ وجه نشان نمی‌دهد که کرم‌های ضد آفتاب مضر هستند بلکه این اطلاعات نیاز به بررسی‌ها و مطالعات بیشتری دارد.

اقتصادآنلاین

لینک کوتاه خبر: bzna.ir/000DuO برچسب ها: سرطان ، مواد شیمیایی ، بازارنیوز

منبع: بازار نیوز

کلیدواژه: سرطان مواد شیمیایی بازارنیوز

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت bazarnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «بازار نیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۳۷۰۹۵۶۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

آشنایی با یک تاثیر منفی کم خوابی

به گزارش خبرآنلاین، به طور دقیق‌تر، محققان به کمک آمار، نشان دادند که میانگین کمک‌های مالی به یک سازمان خیریه مستقر در ایالات متحده در مقایسه با چهار هفته قبل و بعد از تغییر در هفته کاری حدود ۱۰ درصد کاهش یافته است. در آریزونا و هاوایی، ایالت‌هایی که محاسبه‌ی ساعات کاری را طبق ساعت تابستانی رعایت نمی‌کنند، کمک‌های مالی بدون تغییر باقی ماندند.

به گفته محققان، بیش از نیمی از افراد، که در بخش‌هایی از کشورهای توسعه‌یافته زندگی می‌کنند، گزارش داده‌اند که در طول هفته به اندازه کافی نمی‌خوابند.

اتی بن سیمون، عصب‌شناس از دانشگاه کالیفرنیا، می‌گوید: «کمبود خواب، تجربیات اجتماعی ما و نوع جامعه‌ای که در آن زندگی می کنیم را شکل می‌دهد».

بن سایمون و تیمش برای بررسی ارتباط میان کم‌خوابی و مهربانی، ۲۳ جوان بزرگسال را به مدت دو شب به آزمایشگاه آوردند. شرکت کنندگان یک شب خوابیدند و یک شب دیگر بیدار ماندند.

صبح‌ها، شرکت‌کنندگان یک پرسشنامه‌ی استانداردشده با موضوع نوع‌دوستی را تکمیل کردند [که احتمال کمک به غریبه‌ها یا آشنایان را در سناریوهای مختلف ارزیابی می‌کند]. به عنوان مثال، شرکت‌کنندگان پاسخشان را به سؤالی با محوریت اینکه «آیا صندلی خود را در اتوبوس به یک غریبه یا به یک فرد مسن واگذار می‌کنند؟» در مقیاسی از ۱ تا ۵ (۱ برای کمترین احتمال و ۵ برای بیشترین احتمال) رتبه‌بندی کردند.

تقریباً ۸۰ درصد از شرکت کنندگان در روزی که کم‌خواب بودند نسبت به زمانی که استراحت کافی داشتند، احتمال کمتری برای کمک به دیگران نشان دادند!

سپس محققان فعالیت مغزی شرکت‌کنندگان را در یک دستگاه MRI عملکردی مشاهده کردند و فعالیت عصبی هر شرکت‌کننده را در حالت استراحت و کم‌خوابی مقایسه کردند. این آزمایش نشان داد که محرومیت از خواب باعث کاهش فعالیت در شبکه‌ای از مناطق مغز می‌شود که با توانایی همدلی با دیگران مرتبط است.

منبع: sciencenews

233233

برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن خبرآنلاین را نصب کنید. کد خبر 1898792

دیگر خبرها

  • آشنایی با یک تاثیر منفی کم خوابی
  • آغاز رصد و پالایش صنایع پرخطر کرمان
  • «کاوشی در اقتصاد تعاون» منتشر شد
  • محموله صادراتی اسرائیل در مرز بازرگان توقیف شد + جزئیات
  • کدام موادغذایی حاوی سطح خطرناک‌تری از مواد شیمیایی ماندگار هستند؟ چه خوراکی‌هایی را باید کمتر خورد؟
  • مغز پولدار‌ها دیرتر پیر می‌شود؟
  • شناسایی و معرفی فرصت‌های سرمایه‌گذاری در خوزستان
  • مغز پولدار‌ها دیرتر پیر می‌شود
  • صادرات بیش از ۶۰ هزار تن مواد معدنی از بندر چند منظوره خمیر
  • آب شرب مناطق سیل‌زده نیکشهر، زرآباد و کنارک وصل شد