Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش «نماینده»، احمد امیرآبادی فراهانی ظهر امروز در شورای برنامه ریزی و توسعه در سالن امام جواد (ع) استانداری قم عنوان کرد: چالش‌های نفتی و میزان فروش موجب شد بودجه ۹۸ کشور با حساسیت‌های ویژه ای تنظیم شود.

وی اظهار کرد: در بودجه سال ۹۸ کشور، اعتبارات ویژه‌ای برای تأمین آب شهرها و روستاهای پرتنش در سطح کشور پیش بینی شده است؛ در این بودجه، دولت تدابیری جهت تأمین آب شرب در نظر گرفته است و در حدود ۱۵۰ میلیون یورو ویژه تأمین و پایداری آب شرب پیش بینی شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

پنج شهر در استان قم جز بخش‌های پرتنش در تأمین آب شرب هستند و باید در جهت تأمین آب روستایی و عشایری، سهم خود را از این اعتبار ملی تأمین کند.

عضو هیئت رئیسه مجلس شورای اسلامی عنوان کرد: همچنین در بودجه سال ۹۸ اعتبار ۲ هزار میلیارد تومان برای پرداخت وام ویژه کارکنان ارتش جمهوری اسلامی ایران در نظر گرفته شد که از این مبلغ بخشی به کارکنان ارتش در استان قم اختصاص دارد.

وی با بیان این‌که «در این بودجه کسری بودجه نهادهای مهم حوزوی جبران شده است»   افزود: طلب ۵۸۰ میلیارد تومانی حوزه‌های علمیه از دولت در سال جاری تخصیص پیدا می‌کند، همچنین در این بودجه مبلغی از جامعة المصطفی کسر شد که به دلیل خروجی‌ها و فعالیت‌های این مجموعه، بخشی از بودجه کسر شده بازگردانده شد. در بودجه سال جاری، مبلغ ۲۸۵ میلیارد تومان ویژه نشر کشور پیش بینی شده است، قم از جمله مراکز مهم نشر کتاب در سطح کشور است و در جهت اختصاص بودجه مناسب به قم قول‌های مساعدی داده شد؛ همچنین در بودجه سال ۹۸، اعتبارات ویژه پارک علم و فناوری قم نیز یک میلیارد و ۵۰۰ میلیون تومان افزایش یافته است.

وی گفت: مجلس پیگیر مطالبات شهرداری قم و آستان مقدس حضرت معصومه (س) به مبلغ ۲۰۰ میلیارد تومان از سوی دولت است که به زودی اخذ می‌شود.

امیرآبادی فراهانی بیان کرد: در بودجه ۹۸، ردیفی برای کمک به بیماران نیازمند برای هلال احمر پیش بینی شد ضمن اینکه ۱۶۳ میلیارد تومان بودجه برای بیماران خاص و صعب العلاج در نظر گرفته شد.

وی جلوگیری از فرار مالیاتی را مورد تاکید قرار داد و عنوان کرد: به این منظور و در جهت تأمین حقوق شهروندان لازم است دفاتر پزشکی مجهز به کارت خوان شوند.

عضو هیئت رئیسه مجلس شورای اسلامی عنوان کرد: بهبود وضعیت ناوگان حمل و نقل یکی از رویکردهای بودجه‌ای در سال ۹۸ است؛ با پیگیری‌های انجام شده ۱۰۰ دستگاه اتوبوس شهری برای قم تأمین شد.

وی تصریح کرد: راه دسترسی مردم به بیمارستان امام رضا (ع) قم ایمن نیست و شهرداری برای برای راه اندازی راه دسترسی ایمن از سمت غرب استان قم، باید چاره‌ای بیاندیشد، البته در بودجه امسال ۱۰ میلیارد تومان برای تکمیل جاده کهک پیش بینی شده است. با توجه به تدابیر اندیشیده شده، راه‌آهن حریم شهری قم باید در یک برنامه زمان‌بندی مناسب جمع‌آوری شود، به ویژه اینکه در منطقه خیابان فاطمی (دورشهر) نیازی به راه آهن نداریم.

وی در مورد بودجه مراکز علمی و دانشگاهی دامه داد: بودجه دانشگاه صنعتی قم ۲ میلیارد تومان، پردیس فارابی ۴ میلیارد تومان و بودجه دانشگاه علوم پزشکی قم امسال ۶ میلیارد تومان افزایش پیداکرده است.

وی گفت: استاندار قم از زمان حضور خود در استان انسجام و همدلی خوبی در امور ایجاد کرد و این همدلی باید زمینه ساز جذب اعتبارات مناسب باشد.

منبع: نماینده

کلیدواژه: بودجه 98 نفت نماینده

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت namayande.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «نماینده» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۳۷۱۲۷۲۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

قالیباف: تأخیر بانک مرکزی در تأمین ارز دارو محرز است

رئیس مجلس در پاسخ به تذکر نماینده مردم شاهین شهر درباره استنکاف دستگاه‌ها از وظایف خود که باعث اشکالات توزیع دارو شد، گفت: مسئولیت کمبود و گرانی دارو بر عهده سه دستگاه وزارت بهداشت، سازمان برنامه و بانک مرکزی بوده و قطعاً بانک مرکزی در تأمین ارز دارو تأخیر داشته است.

به گزارش عصر ایران به نقل از خانه ملت؛  حسینعلی حاجی دلیگانی در نشست علنی امروز (سه‌شنبه ۴ اردیبهشت ماه) مجلس شورای اسلامی در جریان رسیدگی به گزارش کمیسیون بهداشت درباره کمبود و گرانی دارو و تجهیزات مصرفی پزشکی ناشی از استنکاف از اجرای جزء (۱) بند (س) تبصره (۱) قانون بودجه سال ۱۴۰۱ در تذکری با استناد به ماده ۲۳۴ قانون آیین‌نامه داخلی مجلس با اشاره به اینکه موضوع دارو تاکنون ۴ مرتبه در جلسه نظارتی مجلس مورد بررسی قرار گرفته، اما تاکنون مشکل مردم در حوزه کمبود و گرانی دارو حل نشده است، گفت:آخرین جلسه نظارتی در این خصوص در ۱۹ دی ماه سال گذشته بود که رئیس مجلس به وزارت بهداشت، سازمان برنامه و بودجه و بانک مرکزی فرصت دو ماه برای اصلاح وضعیت داد.

نماینده مردم شاهین شهر، میمه و برخوار در مجلس در ادامه با اشاره به دو اتفاقی که قرار بود در حوزه دارو رخ دهد، عنوان کرد: بنا بود ۷۰ درصد هزینه دارو را بیمه‌ها و ۳۰ درصد آن را مردم پرداخت کنند، اما در حال حاضر این هزینه بین بیمه و مردم نصف شده است.   وی افزود: از سوی دیگر بیش از وزارت بهداشت، سازمان برنامه و بودجه و بانک مرکزی مسئول این قضیه بودند به نحوی که بانک مرکزی باید به موقع منابع ارزی را تأمین می‌کرد که این اتفاق صورت نگرفت و به جای آن شاهد ارزپاشی برای سفر‌های خارجی و افزایش ۵۰۰ دلار به هزار دلار بودیم.   عضو کمیسیون برنامه و بودجه مجلس اضافه کرد: سازمان برنامه و بودجه نیز تاکنون ۷۰ هزار میلیارد تومان طلب داروسازان و داروفروشان را نداده است، همچنین سازمان تأمین اجتماعی نیز هزینه‌های دانشگاه‌های علوم پزشکی را پرداخت نکرده؛ این در حالی است که مجلس شورای اسلامی حکیمانه و به صورت مقبول این موضوع را دنبال کرده است.   قالیباف: تأخیر بانک مرکزی در تأمین ارز که باعث اشکالات توزیع دارو شد، محرز است   محمدباقر قالیباف در پاسخ به این تذکر با بیان اینکه بعد از بررسی‌ها و جلسات برگزار شده درخصوص دارو، شخص بنده نیز جلسه جداگانه‌ای با بانک مرکزی و وزارت بهداشت داشتم، گفت: بر اساس گزارش جمع‌بندی نظارتی کمیسیون بهداشت از این جلسه، سه دستگاه سازمان برنامه و بودجه، بانک مرکزی و وزارت بهداشت در این خصوص مسئول هستند.   رئیس مجلس شورای اسلامی در ادامه با بیان اینکه قطعا بانک مرکزی در واگذاری ارز در اواخر بهار و ابتدای تابستان تأخیر داشته است، یادآور شد: این موضوع اشکالاتی را در توزیع دارو به وجود آورد که البته در پایان سال ۱۴۰۲ توانست به تعهدات خود عمل کند، اما به هر حال تأخیر داشت.   رئیس قوه مقننه همچنین تصریح کرد: موضوع کمبود و گرانی دارو و تجهیزات مصرفی پزشکی در این جلسه بر اساس ماده ۲۳۴ قانون آیین‌نامه داخلی مجلس به رأی گذاشته می‌شود تا مجلس تشخیص خود را درباره آن اعلام کند، اما به هرحال موضوعات دیگر در حوزه ارزی و بودجه را پیگیری خواهیم کرد. کانال عصر ایران در تلگرام

دیگر خبرها

  • رادان: : با توسعه هوشمندسازی طرح‌های پلیس قطعاً میزان امنیت افزایش خواهد یافت
  • ضرورت تأمین بودجه هوشمندسازی ماموریت های پلیس
  • مخالفت مجلس با ارسال گزارش دارو به قوه قضائیه
  • متن گزارش کمیسیون بهداشت درباره دلایل کمبود و گرانی دارو
  • متن کامل گزارش کمیسیون بهداشت و درمان مجلس درباره کمبود دارو
  • قالیباف: تأخیر بانک مرکزی در تأمین ارز دارو محرز است
  • بودجه کاشان به اندازه میزان خدمات ارائه‌ شده نیست
  • تأخیر بانک مرکزی در تأمین ارز دارو محرز است
  • قیمت نفت در بودجه چند دلار است؟
  • خبر مهم درباره نرخ جایگزینی حقوق بازنشستگان