Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش جماران؛ تعدادی از نمایندگان سنای آمریکا طرحی را ارائه کرده‌اند که در صورت تصویب آن دولت ترامپ اجازه نخواهد داشت با ایران وارد جنگ شود.

تعدادی از سناتورهای آمریکایی به رهبری «تام یودال» نماینده ایالت نیومکزیکو و «کریس مورفی» نماینده ایالت کنتیکات طرحی را برای ارائه به سنا آماده کرده‌اند که در صورت تصویب آن دولت ترامپ اجازه نخواهد داشت [بدون مجوز کنگره] با ایران وارد جنگ شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

سناتور تام یودال طی پیامی در حساب رسمی خود در توئیتر دلایلش برای ارائه این طرح ضدجنگ را چنین توضیح داد: «شکست‌های دیپلماتیک ترامپ، ما را به مسیری هدایت می‌کند که به جنگ با ایران ختم خواهد شد. همان شیوه‌ای که برای عراق استفاده شد، اکنون قرار است در مورد ایران اجرا شود. ما باید این مصوبه دوحزبی را به تصویب برسانیم تا از  بروز یک جنگ نافرجام دیگر در خاورمیانه جلوگیری کنیم.»

سناتور کریس مورفی نیز در پیامی توئیتری خطاب به شهروندان آمریکایی گفت: «با نمایندگان ایالت خود در سنا تماس بگیرید و از آنها بخواهید که به این طرح که از طرف سناتور یودال، من و دیگران ارائه شده، رأی مثبت بدهند تا مانعی برای جنگ با ایران ایجاد شود.»

هفته گذشته «جان بولتون» مشاور امنیت ملی آمریکا که به ایران‌ستیزی و جنگ‌طلبی شهرت دارد، اعلام کرد آمریکا در حال استقرار گروه ضربت ناو یواس‌اس آبراهام لینکلن و یک گروه از بمب‌افکن‌ها در منطقه زیر نظر فرماندهی مرکزی است تا یک پیام روشن و شفاف را برای ایران ارسال کند که هرگونه حمله به منافع آمریکا و متحدانش با یک نیروی سخت و بی‌رحمانه روبه‌رو خواهد شد.

انتهای پیام

منبع: جماران

کلیدواژه: 40 سالگی انقلاب بودجه 98 سیل 98 ایران و آمریکا عراق سنای آمریکا 40 سالگی انقلاب بودجه 98 سیل 98 امام خمینی س سید مصطفی خمینی سید احمد خمینی سید حسن خمینی انقلاب اسلامی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.jamaran.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «جماران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۳۷۲۰۲۰۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

آمریکا آشکارا دارایی‌های روسیه را سرقت می‌کند

تاکر کارلسون، روزنامه نگار آمریکایی با اشاره به این واقعیت که ۷۰ درصد مردم ایالات متحده مخالف کمک به اوکراین هستند، گفت: تصویب لایحه مربوط به مصادره دارایی‌های روسیه به نفع کی‌یف، راه را برای سرقت این پول‌ها توسط طبقه حاکمه در واشنگتن است. - اخبار بین الملل -

به گزارش گروه بین‌الملل خبرگزاری تسنیم به نقل از خبرگزاری «تاس»، "تاکر کارلسون"، روزنامه نگار معروف آمریکایی معتقد است که لایحه مصادره دارایی‌های مسدود شده روسیه به نفع اوکراین در ایالات متحده برای تسهیل روند سرقت آنها برای طبقه حاکم مورد نیاز است.

 او در ویدئویی که در صفحه اجتماعی خود ایکس (توئیتر سابق) منتشر کرده، گفت: «این لایحه به جو بایدن (رئیس جمهور آمریکا) اجازه می‌دهد تا دارایی‌های مصادره شده روسیه را در صندوق ویژه اوکراین قرار دهد. این همان 8 میلیارد دلاری است که دولت آمریکا به تازگی از شهروندان روسیه بدون محاکمه دزدیده است […] این همه پول به اوکراین منتقل می‌شود، زیرا دزدیدن آن‌ها برای طبقه حاکم کشور ما، وقتی این پولها در خارج باشد، بسیار آسان‌تر است.»

 پیش از این، روز شنبه، مجلس نمایندگان کنگره آمریکا لایحه مصادره دارایی‌های روسیه به نفع اوکراین را تصویب کرد.بر اساس نتایج رای گیری، 360 نماینده کنگره از این سند حمایت کرده و 58 نماینده با آن مخالفت نکردند.

به نوبه خود، دیمیتری پسکوف، دبیر مطبوعاتی رئیس جمهور روسیه تاکید کرد که ایالات متحده مسئول تصمیم گیری در مورد چنین مصادره‌ای خواهد بود و مسکو اقداماتی را برای حفظ منافع خود انجام خواهد داد.

70 درصد آمریکایی‌ها با ارائه کمک به اوکراین موافق نیستند

تاکر کارلسون همچنین یادآور شد که واشنگتن در حال ارائه کمک‌های مالی قابل توجهی به کی‌یف است، علیرغم این واقعیت که اکثر آمریکایی‌ها این موضوع را تایید نمی‌کنند. 

این روزنامه‌نگار آمریکایی گفت: «آنها در حال تصویب یک لایحه کمک مالی 60 میلیارد دلاری برای اوکراین هستند، در حالی که 70 درصد مردم آمریکا با چنین اقدامی موافق نیستند».

وی معتقد است که مقامات آمریکایی مشکلات شهروندان خود را نادیده گرفته و به حل مسائل در داخل کشور توجه ندارند. به گفته کارلسون، او از اظهارات جو بایدن، رئیس جمهور آمریکا در مورد دفاع از دموکراسی در اوکراین خسته شده، زیرا واقعا اینطور نیست.

 کمک نظامی دیرهنگام آمریکا فایده‌ای برای اوکراین ندارد

علاوه بر این، خبرگزاری رویترز نیز با استناد به نظر کارشناسان و مقامات آمریکایی گزارش داده است که کمک نظامی به اوکراین که در روز شنبه توسط مجلس نمایندگان ایالات متحده تصویب شد، گامی بسیار دیرهنگام است که اثربخشی چنین اقدامی مدت‌هاست از دست رفته و کمکی به تغییر وضعیت جبهه نبرد نخواهد کرد. 

در این تحلیل آمده است: کمک بسیار دیرتر از آن زمانی که انتظار می‌رفت به اوکراین می رسد، برای اینکه مهمات نیروهای مسلح این کشور رو به اتمام بوده و آنها تحت فشار شدید نظامیان روسیه قرار دارند.  بدین ترتیب، علیرغم این واقعیت که مقامات دولت ایالات متحده اطمینان می‌دهند که تامین سلاح و مهمات به اوکراین بیشتر از چند روز طول نخواهد کشید، نمی توان به تاثیر ارسال این کمک‌ها در وضعیت جبهه نبرد و اینکه واشنگتن ناجی کی‌یف در مناقشه خواهد بود، کاملاً اطمینان داشت.

هشدار مسکو درباره شکست تحقیرآمیز آمریکا در اوکراینتأکید کرملین بر عدم‌تغییر روند درگیری نظامی در اوکراینقصد آمریکا برای اعزام مشاورین نظامی بیشتر به اوکراین

انتهای پیام/ 

دیگر خبرها

  • آمریکا آشکارا دارایی‌های روسیه را سرقت می‌کند
  • مبارزه تیک‌تاک با لایحه ممنوعیت در آمریکا
  • گفتگوی تلفنی بایدن و زلنسکی پس از تصویب کمک بزرگ به اوکراین
  • تردید درباره ادامه کمک به اوکراین در صورت پیروزی ترامپ
  • محدودیت «تیک‌تاک» در آمریکا احتمالاً هفته آینده به تصویب سنا می‌رسد.
  • مُهر پایان طوفان الاقصی و وعده صادق بر دوره آمریکایی خاورمیانه
  • شبیه‌سازی جنگ ایران و آمریکا
  • ظریف: ترامپ از من چند بار دعوت به مذاکره کرد، ولی ما اجازه نداشتیم/ آمریکایی‌ها هم در برجام علاقمند به سرمایه‌گذاری در ایران بودند
  • تصویب لایحه مجلس نمایندگان آمریکا علیه ایران، روسیه و چین
  • ارائه بسته کمک به اوکراین و اسرائیل در کنگره آمریکا