Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «مهر»
2024-04-20@00:32:48 GMT

مواد ضدآب و لک شدن کاشی ها با فناوری نانو تولید شد

تاریخ انتشار: ۲۱ اردیبهشت ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۳۷۲۲۴۶۱

مواد ضدآب و لک شدن کاشی ها با فناوری نانو تولید شد

جعفر حاج‌سیاری، مدیر عامل یک شرکت دانش بنیان درباره محصول دانش بنیان نانو سیلیس کلوئیدی تولید شده در این شرکت به مهر گفت: سیلیس کلوئیدی یکی از مقاوم‌ترین مواد معدنی در طبیعت است که کاربردهای خاصی در صنعت دارد.

وی با اشاره به کاربردهای نانو سیلیس کلوئیدی گفت: یکی از این کاربردها در صنعت ساختمان است که باعث ضدآب و ضد لک شدن سرامیک می‌شود که با استقبال کارخانه‌های کاشی و سرامیک مواجه شده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی ادامه داد: پیش تر این مواد از چین تهیه می‌شد که با توجه به مشکلاتی که در زمینه ارز داشتیم این مواد را در داخل تأمین کردیم و هم‌اکنون کارخانه‌ها با رضایت از محصول داخلی استفاده می‌کنند. ضمن اینکه از خروج ارز از کشور نیز جلوگیری شد.

حاج‌سیاری با بیان اینکه یکی دیگر از کاربردهای این مواد در صنعت ریخته‌گری دقیق است، خاطرنشان کرد: در صنعت ریخته‌گری، چسبی استفاده می‌شود که با مواد دیگری به عنوان ماده دیرگداز ترکیب و در قالب‌های ریخته‌گری مورد استفاده قرار می‌گیرد که کاربرد آن در صنعت ریخته‌گری دقیق، اجتناب‌ناپذیر است که این مواد هم پیش تر از خارج تأمین می‌شد اما در حال حاضر از داخل تأمین می‌شود.

مدیر عامل این شرکت دانش بنیان عنوان کرد: نانو سیلیس کلوئیدی در صنعت بتن نیز به عنوان قوام‌دهنده استفاده می‌شود که در حال حاضر کار تحقیق و توسعه (R&D) آن را انجام می‌دهیم و اگر به اتمام برسد در کف‌سازی به جای اینکه از سنگ استفاده شود می‌توان با بتن یک سطح مثل سنگ تهیه کرد.

حاج‌سیاری درباره صادرات این محصول دانش بنیان نیز گفت: در حال حاضر از نظر فنی و قیمت محصول، صادرات امکان‌پذیر است اما ظرفیت تولید فعلی ما بر اساس نیاز داخلی است؛ نمونه محصول را به کشورهای گرجستان، ترکیه و آلمان فرستاده‌ایم که این صادرات نیاز به افزایش ظرفیت تولید دارد.

وی درباره میزان اشتغالزایی این شرکت بعد از افزایش ظرفیت تولید گفت: زمانی که ظرفیت تولید را دو برابر کردیم به صورت مستقیم دو نفر و به صورت غیر مستقیم بین چهار تا پنج نفر مشغول به کار شدند اما نکته مهمتر این است که این افزایش ظرفیت، جایگزین واردات می‌شود و از این منظر، اهمیت پروژه خیلی بیشتر خواهد شد.

مدیر این شرکت دانش بنیان گفت: ما برای افزایش ظرفیت تولید از صندوق نوآوری و شکوفایی تسهیلات دریافت کردیم.

کد خبر 4611391

منبع: مهر

کلیدواژه: شرکت دانش بنیان صندوق نوآوری و شکوفایی نانو ذرات

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۳۷۲۲۴۶۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

۸۰ درصد مواد غذایی کشور در داخل تولید می‌شود

به گزارش خبرنگار مهر، سید مجتبی خیام نکویی شامگاه پنج شنبه در نشست شرکت‌های دانش بنیان به میزبانی پارک علم و فناوری استان سمنان (شاهرود) ضمن بیان اینکه هم اکنون ۸۰ درصد مواد غذایی کشور حاصل تلاش کشاورزان ایرانی است، ابراز داشت: برای تأمین ۲۰ درصد مابقی نیازمند به واردات برخی محصولات هستیم.

وی ضمن بیان اینکه واردات محصولات کشاورزی ۱۴ تا ۱۶ میلیون دلار خروج ارز را به همراه دارد، افزود: در دولت سیزدهم به دنبال تأمین مواد غذایی در داخل کشور هستیم.

رئیس سازمان تحقیقات وزارت جهاد کشاورزی بابیان اینکه در کنار تولید باید برای ارزآوری محصولات کشاورزی به فکر صادرات نیز بود، ابراز داشت: تأمین امنیت غذایی یکی از دغدغه‌های مهم دولت سیزدهم است لذا رویکرد وزرات جهاد کشاورزی گسترش کشاورزی اقتصادی با تکیه بر شرکت‌های دانش بنیان است.

خیام نکویی ضمن بیان اینکه سال گذشته ۱۳۳ میلیون تن انواع محصول کشاورزی در کشور تولید شد، تصریح کرد: این میزان طی چهار دهه رشد قابل توجه داشته است اما می‌بایست برای مازاد تولید برنامه صادرات محور طرح‌ریزی کنیم.

وی افزود: شرکت‌های فناور و دانش بنیان در این طرح‌ریزی کشاورزی اقتصادی می‌توانند نقش مهم داشته باشند تا با تکیه بر همین توان بتوان به تأمین کامل امنیت غذایی در کشور دست یافت.

کد خبر 6082198

دیگر خبرها

  • تلفیق صنعت و دانشگاه توسعه جامعه را رقم می زند
  • ۸۰ درصد مواد غذایی کشور در داخل تولید می‌شود
  • رونمایی از مینی‌بوس دانش‌بنیان با ظرفیت ۲۱ نفر در سمنان
  • ۶ محصول پارک علم و فناوری دانشگاه سمنان رونمایی شد
  • افتتاح خوابگاه دانشجویی و رونمایی محصولات دانش بنیان در سمنان
  • رونمایی ۶ محصول دانش بنیان پارک علم و فناوری دانشگاه سمنان
  • ۵۰ درصد مواد اولیه تولید دارو در کشور وارداتی است
  • انعقاد هفت هزار و ۲۰۰ میلیارد تومان قرارداد با شرکت‌های دانش بنیان/ بومی سازی ۸۵ درصدکالا‌های مورد نیاز صنعت نفت
  • ساماندهی منابع و تسهیلات با هدف تقویت زیست بوم علم و فناوری
  • طراحی دستگاهی برای آنالیز توزیع فشار در کف پا