Web Analytics Made Easy - Statcounter

فیلم‌ سینمایی وکیل مدافع به کارگردانی سلما بابایی و ونداد دوشن در گونه سینمای دفاع مقدس و سیاسی این روزها اکران شده است، محسن علی‌اکبری (تهیه‌کننده این فیلم) با اشاره به دلایل ساخت این فیلم و حمایتش از دو کارگردان جوان در این اثر به خبرنگار ایلنا گفت: قبل از آنکه فیلم‌نامه را بخوانم و به صورت جدی بخواهم از ساخت این فیلم حمایت کنم و آن را تهیه کنم، نفس حضور سلما بابایی به عنوان دختر شهید عباس بابایی برای من بسیار ارزشمند بود چون شهید بابایی در عرصه دفاع مقدس و دفاع از کشور رشادت‌های بسیاری کرده و ما به وی مدیون هستیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

دوست داشتم به فرزند ایشان کمک کوچکی بکنم هر چند کاری که من کردم در قبال تلاش‌های پدر ایشان ناچیز است.

وی ادامه داد: بعد از آ‌نکه همکاری ما کاملا جدی شد، من متوجه شدم که ایشان به همراه ونداد دوشن یک موسسه فرهنگی را مدت پنج سال است که تاسیس کرده‌اند و چند تله فیلم تولید کرده‌اند و سابقه کار در سینما و تلویزیون را دارند. من متوجه شدم آنها توانایی ساخت این فیلم را دارند و فیلم‌نامه نیز جذابیت خوبی برای ساخت و تولید داشت.

علی‌اکبری ادامه با اشاره به اینکه حرف فیلم وکیل مدافع یک حرف روز و درباره دفاع مقدس و وضعیت سیاست است، گفت: متاسفانه گروهی از دفاع مقدس و واژه دفاع مقدس سوءاستفاده می‌کنند و گروهی که اصلا به جبهه و جنگ نرفته‌اند بعد از پایان جنگ به شکل‌های مختلف برای خود سوابقی درست کرده و از کلمه جانبازی سوءاستفاده می‌کنند. مثلا برخی با زدن یک ماسک شیمیایی دورغین در انتخابات شرکت می‌کنند و می‌خواهند از این حربه برای برنده شدن استفاده کنند. عده‌ای این روزها واژه دفاع مقدس را تبدیل به یک رانت کرده‌اند.

وی درباره اینکه چرا از بازیگران شناخته شده در این فیلم استفاده نشده، گفت: ما برای ساخت این فیلم با بازیگران مختلفی همچون مهران مدیری و رضا عطاران صحبت کردیم اما ارقامی که می‌خواستند بسیار بالا بود. از طرف دیگر آنها مشغول کار بودند و ما باید منتظر می‌شدیم تا کارهای قبلی‌شان تمام می‌شد و بعد شاید در فیلم ما حضور پیدا می‌کردند. مثلا مهران مدیری در حال ساخت سریالی در شبکه نمایش خانگی بود و نمی‌توانست در فیلم ما حضور پیدا کند.

وی ادامه داد: البته اگر نیز فرصت حضور در فیلم را داشتند مبالغی از ما درخواست شده بود که ما توانایی پرداخت آن را نداشتیم. دستمزدی که آنها می‌خواستند رقمی حدود یک و نیم تا دو میلیارد تومان بود که ما توانایی پرداخت این دستمزد را نداشتیم. فروش فیلم نیز نمی‌توانست این میزان دستمزد را بازگرداند.

علی‌اکبری افزود: دولت و بنیاد سینمایی فارابی هیچ حمایتی از این فیلم نکردند و این فیلم کاملا در بخش خصوصی ساخته شد. اگر ما می‌خواستیم از بازیگرانی همچون عطاران و مدیری استفاده کنیم باید به فروشی معادل چهار تا شش میلیارد تومان می‌رسیدیم تا حداقل بتوانیم دستمزد بازیگران عزیز را پرداخت کنیم.

وی درباره زمان اکران این فیلم گفت: متاسفانه تعداد زیادی فیلم در نوبت اکران هستند و ماه‌هایی همچون دی و بهمن نیز زمان‌هایی است که برای اکران مناسب نیستند و در این ایام بیشتر فیلم‌سوزی رخ می‌دهد. به همین دلیل ما تصمیم گرفتیم با توجه به موضوع فیلم که ارزشی است و همچنین روایت آن که طنز است، ماه مبارک رمضان را انتخاب کنیم تا مردم و خانواده‌ها بدون دغدغه یک فیلم مفرح و شاد را ببینند.

علی‌اکبری افزود: سازمان صداوسیما با پخش تیزرها موافقت کرده و قرار است به زودی تیزرهای این فیلم در زمان‌های پربیننده پخش شود.

منبع: ایلنا

کلیدواژه: مهران مدیری رضا عطاران محسن علی اکبری شهید بابایی فیلم سینمایی وکیل

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.ilna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایلنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۳۷۲۳۳۹۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

همایش «شن‌ها مامور خدا بودند» برگزار شد

همایش «شن‌ها مامور خدا بودند» به مناسبت بزرگداشت سالروز «شکست نظامی آمریکا در صحرای طبس» در موزه ملی انقلاب اسلامی و دفاع مقدس برگزار شد. - اخبار فرهنگی -

به‌گزارش گروه فرهنگی خبرگزاری تسنیم، صبح امروز سه شنبه 4 تیرماه 1403، مراسم بزرگداشت سالروز «شکست نظامی آمریکا در صحرای طبس»  با عنوان «شن‌ها مامور خدا بودند» درسالن همایش های بین المللی خلیج فارس موزه ملی  انقلاب اسلامی و دفاع مقدس برگزار شد.

سردار سرتیپ دوم پاسدار نادر ادیبی در حاشیه همایش «شن‌ها مامور خدا بودند» اظهار داشت: یکی از وظایف اصلی ما در مجموعه موزه ملی انقلاب اسلامی و دفاع مقدس بازنمایی حوادث مهم دفاع مقدس است و در سیاستگذاری های اجرایی، برنامه هایی را در طول سال برای آشنایی مردم به ویژه جوانان با هدف جلوگیری از فراموشی و تحریف وقایع، دفاع مقدس، انقلاب اسلامی و مقاومت در نظر گرفته ایم.

وی با اشاره به واقعه طبس و شکست حمله نظامی آمریکا در سال 59 گفت: به پشتوانه هوشیاری ملت ایران، امام عظیم شان انقلاب و رهبری حضرت آقا در طی این سال‌ها همچنان خط مبارزه ملت ما با استکبار و شیاطین پر رنگ تر شده و ملت های آزاده دنیا از آن بهره می گیرند و مسیر سعادتی که این انقلاب باز کرد، همچنان گشوده تر در حرکت است.

جنبه‌های بسیاری از نقش زنان در دفاع مقدس باقی مانده

سردار ادیبی خاطرنشان کرد: موضوع شکست حمله نظامی آمریکا در طبس هم از آن وقایع تاریخی است که باید به دقت به آن پرداخته شود و تحلیل مناسبی از وضعیت مبارزه استکبار با ملت ایران را ترسیم کنیم که این کار در حال شکل گیری است و مهمترین نکته آن این است که این موضوع زنده باقی می ماند.

مدیرعامل موزه ملی انقلاب اسلامی و دفاع مقدس با بیان اینکه هر روز ملت ما مستحکم تر به مسیر خود ادامه می دهد، تاکید کرد: مردم برای انتقال مفاهیم تاریخی به نسل های بعدی در این اماکن و مراکز مهم انقلاب حضور پیدا کنند تا با مبانی اصلی انقلاب آشنا شوند و قوت قلب بیشتری پیدا کنند.

همچنین در این مراسم محمد کریمی فعال رسانه ای  با نگاهی به رویداد‌های اتفاق افتاده پس از واقعه طوفان شن تا طوفان الاقصی گفت: امروز جنگی بزرگ‌تر از جنگ سخت برای گرفتن مرز‌ها رخ داده است. جنگی فراتر از جنگ اقتصادی، فرهنگی و جنگ نرم. امروز در جنگ شناختی و ترکیبی قرار گرفته‌ایم که این میدان مستقیما با تفکر و رسانه ارتباط دارد و اثرگذارترین گلوله‌ها در این عرصه، واژه‌ها هستند. ما امروز زیر بمباران اطلاعاتی ـ عملیاتی هستیم که تا به امروز تجربه نشده است. امروز در میدان عملیات روانی برای جا به جایی اراده‌ها و دستکاری دستگاه محاسباتی ذهن‌ها اقداماتی انجام می‌شود که جز باور داشتن به اراده الهی نمی‌تواند آن را خنثی کند.

کریمی تصریح کرد: از آغازین روز‌های نهضت انقلاب اسلامی دشمنان چند طرح را جلو بردند، اول همسو کردن حضرت امام (ره) با اهداف خود که به شکست انجامید، دوم ترور ایشان و متلاشی کردن انقلاب اسلامی که چندین طرح ترور برنامه‌ریزی شد، اما نهضت امام مورد عنایت و توجه حضرت حق بود و همه آن طرح‌ها ناکام ماندند.

وی با اشاره به ضرورت تقویت بنیه دفاعی در جنگ شناختی امروز تاکید کرد: ما با وجود عملیات‌های نظامی موفقی که داشته‌ایم، اما نتوانسته‌ایم بر فضای مجازی آنطور که باید تسلط یابیم. سه حربه برای مقابله با انقلاب اسلامی از سوی دشمن به کار رفته که دهه‌ها سرمایه‌گذاری فکری، مالی و انسانی برای آن‌ها در نظر گرفته شده است تا ما را به زانو درآورند. اولین آن حربه‌ها، تحریف است که نمی‌گذارد خبر خوبی از ایران منتشر شود. این حربه اجازه نمی‌دهد راز ایستادگی رهبر معظم انقلاب اسلامی مبنی بر عدم ورود واکسن فایزر به درستی تبیین شود و چیزی از میلیون‌ها بیماری که به خاطر عوارض این واکسن درگیر هستند، منتشر شود؛ همچنین حربه تحریف اجازه نمی‌دهد خبری از 30 خط تولید واکسن ایرانی به گوش کسی برسد.

سینمای دفاع مقدس از هویت فرهنگی ایرانی- اسلامی پاسداری می‌کند

کریمی به دیگر راهکار‌های دشمن برای پیروزی در جنگ شناختی اشاره کرد و افزود: سازمان تخریب نمی‌گذارد کسی از انقلاب اسلامی و دستاورد‌های آن صحبت کند و با ترسی که ایجاد می‌کند اجازه نمی‌دهد کسی به میدان تبیین بیاید. سازمان تحریف و تخریب دست به دست هم داده‌اند تا مردم در جهت القائات آنها به خیابان‌ها بیایند.

وی در ادامه تصریح کرد: ما از فتنه‌های بسیاری گذشتیم تا به وعده صادق رسیدیم. توکل به خدا، اعتماد به نظام جمهوری اسلامی ایران و مردمی که فرسنگ‌ها از مسئولان جلوتر هستند ما را تا به امروز یاری کرده است و در سایه تحریم‌ها، جنگ نرم و سخت و همه مشقت‌ها امروز به عنوان کشوری قدرتمند عضو باشگاه هسته‌ای و نظامی جهانی خود را مطرح کرده‌ایم.

انتهای پیام/
 

همایش شن ها مامور خدا بودندهمایش شن ها مامور خدا بودندهمایش شن ها مامور خدا بودندهمایش شن ها مامور خدا بودندهمایش شن ها مامور خدا بودندهمایش شن ها مامور خدا بودندهمایش شن ها مامور خدا بودندهمایش شن ها مامور خدا بودندهمایش شن ها مامور خدا بودندهمایش شن ها مامور خدا بودند

دیگر خبرها

  • لزوم استفاده از ظرفیت‌های استانی در ساخت موزه دفاع مقدس
  • ضرورت معرفی جلوه‌های ایثار و شهادت به نسل جدید
  • گردشگری مقاومت یکی از راه‌های معرفی شهدا است
  • برای شناخت شهدا باید سرگذشت پژوهی کنیم
  • گیلان، مهد شهیدان و سرداران دفاع مقدس است
  • مقاومت، ایران را به ملت تعیین‌کننده برای بشریت تبدیل کرده است
  • مهلت ارسال آثار برای جشنواره ملی فانوس تا ۱۵ خرداد
  • همایش «شن‌ها مامور خدا بودند» برگزار شد
  • مأموریت باغ موزه دفاع مقدس فرهنگی است
  • ماموریت باغ موزه دفاع مقدس فرهنگی است نه عمرانی