Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «پول نیوز»
2024-03-29@14:39:54 GMT

تسهیلات 40 ميليون توماني مسکن روستايي

تاریخ انتشار: ۲۱ اردیبهشت ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۳۷۲۳۹۹۴

تسهیلات 40 ميليون توماني مسکن روستايي

پول‌نیوز - فاطمه بهادری گروه بنگاه‌ها: مدیرعامل بانک قرض‌الحسنه مهر ایران گفت: براساس تفاهم‌نامه با بنیاد مسکن، ۱۲ هزار مسکن روستايي تا سقف ۴۰ ميليون تومان تسهيلات دريافت مي‌کنند.

به گزارش گروه بانک و بیمه پول‌نیوز، مرتضی اکبری با بیان اینکه در سال‌جاري در زمينه اشتغال خرد، تسهيلات مي‌دهيم، اعلام کرد: در دو سال گذشته از تامين معيشت به سمت اشتغال‌هاي خرد و خانگي تغيير رويه داشته‌ايم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



وی حمایت از کالا و خدمات ایرانی را رويکرد امسال بانک قرض‌الحسنه مهر ايران اعلام کرد و گفت: كمك هزينه فروش انشعاب فاضلاب و فروش حق بيمه از جمله اين كارها براي تحقق اين رويكرد است. اين بانك هزينه ۴ هزار و ۵۰۰ دستگاه موتورسيكلت شركت نيرومحركه را براي شركت پست جمهوري اسلامي ايران از طريق اعطاي تسهيلات قرض‌الحسنه به كاركنان تامين كرده است.

مدیرعامل بانک قرض‌الحسنه مهر ایران تصریح کرد: تقویت مسکن روستايي از ديگر برنامه‌هاي بانک است كه با تفاهم بنياد مسكن و بانك قرض‌الحسنه مهر ايران انجام خواهد گرفت.

اکبری با بیان اینکه براساس تفاهم‌نامه با بنیاد مسکن، ۱۲ هزار مسکن روستايي تا سقف ۴۰ ميليون تومان تسهيلات دريافت مي‌كنند، گفت: براساس اين تفاهم‌نامه ۱۲۰ ميليارد تومان را بانك قرض‌الحسنه مهر ايران و ۶۰ ميليارد تومان را بنياد مسكن تامين اعتبار مي‌كند.

وی افزود: در سال گذشته نیز تفاهم‌نامه‌ای با بنیاد برکت براي اشتغال‌زايي داشتيم که براساس آن در شش ماه دوم سال گذشته ۱۰ هزار اشتغال پيش‌بيني شد. بر اين اساس ۲۳۸ ميليارد تومان پرداخت شده است.

منبع: پول نیوز

کلیدواژه: بانک قرض الحسنه مهر ایران تسهیلات

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.poolnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «پول نیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۳۷۲۳۹۹۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

بانک‌ها به جای اعطای تسهیلات مسکن، تجارت می‌کنند

حسن تیزمغز مشاور وزیر راه و شهرسازی در امور نهضت ملی مسکن در گفت‌وگو با خبرنگار مهر با تاکید بر اینکه وزارت راه و شهرسازی در صدد کاهش کاذب قیمت مسکن است، گفت: این وزارتخانه در ابتدا باید نسبت بر کنترل آژانس‌های مسکن و بنگاه‌های معاملاتی اقدام کند؛ البته تعداد قابل توجهی از املاکی‌ها بدون مجوز در حال فعالیت هستند که در خصوص پلمپ این املاکی طی ماه‌های اخیر اقدام کردیم.

وی در ادامه تاکید کرد: با چندین شرکت خارجی توافقات خوبی در راستای ساخت واحدهای نهضت ملی مسکن داشتیم تا از تکنولوژی جدید بهره‌مند و همچنین ساخت و ساز با سرعت بیشتری همراه شود تا در اولین فرصت موقعیت عرضه واحدهای مسکونی در بازار مسکن ایجاد شود.

این مسؤول مشارکت بخش‌های خصوصی در تولید مسکن را اساسی دانست و گفت: دولت باید مشارکت بخش خصوص در ساخت و ساز مسکن را توسعه و تقویت کند؛ زیرا وزارتخانه راه و شهرسازی نقش تأمین زمین را می‌تواند ایفا کند در مقابل شرکت‌های خصوص ساخت واحدهای مسکونی را به عهده بگیرند و در نهایت دستمزد خودشان را این واحدها تهیه کنند.

وی افزود: استفاده از شرکت‌های خصوصی در این حوزه موجب می‌شود تا مستأجران با سرعت بیشتری صاحب خانه شوند و نحوه تأمین دستمزد شرکت‌های خارجی بر پایه تهاتر نفت خواهد بود. قطعاً تولید و ساخت مسکن سازی یک پروژه کلان است و نباید گردن دولت انداخت و همه باید در انجام این کلان پروژه همکاری‌های لازم را نیز داشته باشند.

تیزمغز خاطرنشان کرد: در بخش تقاضا و عرضه حوزه مسکن مشکلی نداریم و بخش خصوصی توانمندی قابل توجهی در ساخت مسکن دارد. اولین نکته این است که باید همرسانی داشته باشیم. البته در حوزه تأمین زمین برای واحدهای نهضت ملی با وزارتخانه جهاد کشاورزی و محیط زیست مواجه هستیم که باید برای این مسئله و تغییر کاربری زمین‌ها تصمیمات جدی داشته باشیم.

وی در خصوص عدم همکاری بانک‌ها، افزود: همکاری بانک‌ها با طرح نهضت ملی مسکن چندان مناسب نیست. بانک‌ها باید به عنوان بازوی دولت در راستای تولید مسکن قدم بردارد که امروز چنین نیست و بانک‌ها در حال رقابت با بخش خصوصی هستند. واحدهای مسکونی بانک‌ها در بازار با قیمت‌های هیجانی در حال فروش است که این روند نشان دهند تجارت و سوداگری بانک‌ها است. باید واحدهای مسکونی که در دست بانک‌هاست از آنها گرفته شود و توسط دولت عرضه بازار مسکن شود.

تیزمغز با اشاره بر اینکه بانک‌ها باید از حالت تجاری به خدماتی تبدیل شوند، گفت: در تمام کشورها بانک‌ها با حداقل بهره به دولت و بخش خصوصی کمک می‌کنند که متأسفانه این روند در ایران بالعکس است و بانک‌ها حتی اگر وام دهند با بهره بالا این وام را از متقاضیان دریافت می‌کنند که البته از لحاظ شرعی هم بی مشکل نیست.

مشاور وزیر راه و شهرسازی در امور نهضت ملی مسکن تاکید کرد: یکی از دلایلی که بانک‌ها را موظف به پرداخت وام می‌کند، اختیار مجوز حواله‌های نفتی است. برخی از بانک‌ها مجوز صادرات نفت دارند که می‌توانند از همین مابه‌التفاوت سود وام خود را جایگزین کنند.

کد خبر 6058105 زهره آقاجانی

دیگر خبرها

  • بانک‌ها به جای اعطای تسهیلات مسکن، تجارت می‌کنند
  • خبر خوش برای نخبگان؛ وام خرید مسکن افزایش یافت
  • وام خرید مسکن برای این افراد افزایش یافت
  • وام خرید مسکن برای این افراد افزایش یافت + جزئیات
  • دهیاران در روستاها منابع درآمدی ایجاد کنند
  • وام‌های خرید و ودیعه مسکن نخبگان افزایش یافت
  • افزایش وام خرید و ودیعه مسکن نخبگان
  • خبر خوب نوروزی برای نخبگان/ وام خرید مسکن نخبگان افزایش یافت
  • جزییات وام ازدواج ۱۴۰۳؛ پرداخت فقط با یک ضامن!
  • رشد ۱۲۰۰ درصدی پرداخت وام غیرحضوری بانک قرض‌الحسنه مهر ایران در استان البرز