Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایرنا»
2024-04-23@13:31:00 GMT

رهبر گروه 'امت اسلام' آمریکا: یهودستیز نیستم

تاریخ انتشار: ۲۱ اردیبهشت ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۳۷۲۶۲۰۳

رهبر گروه 'امت اسلام' آمریکا: یهودستیز نیستم

تهران-ایرنا- «لوئیس فراخان» رهبر گروه «امت اسلام» آمریکا در واکنش به اقدام فیس بوک در جلوگیری از دسترسی وی به این شبکه اجتماعی، اتهام یهودی ستیزی را که به همین بهانه صفحه او مسدود شده است را رد کرد.

به گزارش روز شنبه خبرگزاری آسوشیتدپرس، فراخان در سخنرانی در کلیسای کاتولیک در شیکاگو تاکید کرد وقتی «از کلام خدام پیروی می کند» کسی نباید از دست او عصبانی شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی همچنین گفت که از «حقیقت» آگاه است و «یهودیان خوب و خوش طینت را از یهودیان شیطان صفت» متمایز می داند.
فراخان بعد از اقدام فیس بوک در مسدود کردن صفحه شخصی خود در این شبکه اجتماعی، روز پنجشنبه به دعوت «مایکل فلِگر» کشیش این کلیسای کاتولیک برای سخنرانی در این کلیسا حاضر شد.
فیس بوک فراخان را به همراه «الکس جونز» از نظریه پردازان توطئه و «مایلو یِناپولِس» از مقامات محافظه کار آمریکایی و سردبیر سابق تارنمای دست راستی بریتبارت نیوز، از دسترسی به این شبکه اجتماعی منع کرده است. مسئولان فیس بوک گفته اند که این افراد ممنوعیت آن درباره «افراد خطرناک» را نقض کرده اند.
فراخان که این هفته 86 ساله می شود، در این سخنرانی همچنین اتهام دیگری علیه او درباره زن ستیز بودن را رد کرد و گفت کسانی که فکر می کنند اشاعه دهنده حس نفرت است شناخت خوبی از او ندارند و با او وارد گفت و گو نشده اند.
«بلیس کوپیک» کاردینال کلیسای کاتولیک شیکاگو عصر جمعه با انتشار بیانیه ای اظهارات فراخان را محکوم کرد و گفت فلگر با او و دیگر مقام های وابسته به حوزه اسقف اعظم برای دعوت از فراخان مشورت نکرده است.
فلگر که از سرشناس ترین فعالان شیکاگو است از تصمیم خود برای دعوت از رهبر جنبش «امت اسلام» که بیشتر اعضای آن را سیاه پوستان مسلمان آمریکا تشکیل می دهند، دفاع کرد و گفت: فراخان به عنوان مدافع در یک سخنرانی آزاد به اقدام فیس بوک پاسخ داده است.
پیش از آغاز سخنرانی فراخان، برخی ازمقامات موزه هولوکاست ایلینوی نیز در مخالفت با فلگر او را متهم کردند که تریبونی را در اختیار فردی که حس تنفر را اشاعه می دهد، قرار داده است.
رئیس این موزه و یکی از بازماندگان هولوکاست در این زمینه گفت: وقتی رهبران اجتماعات همچون فلگر به فردی زن ستیز و یهودستیز فرصتی برای ابراز دیدگاه هایش را می دهند این امر «تهدیدها علیه همه بشریت را افزایش می دهد»
اختلافات مایکل فلگر با رهبر این کلیسای کاتولیک سابقه دارد.
اتحادیه ضدافترا مستقر در نیویورک و مرکز حقوقی فقر جنوبی در آمریکا به بهانه اظهارات فراخان که از دیدگاه های آنها یهودستیزانه و ضد سفیدپوستان است،او را فردی افراطی توصیف کرده اند.
فیس بوک در مسدود کردن صفحه فراخان و برخی دیگر از افراد اشاره ای به جزییات اظهارات آنها نکرد و فقط اعلام کرده که این شبکه اجتماعی همواره افراد و گروه هایی را که در اظهارات خشونت آمیز و تنفرآمیز نقش دارند یا در چنین فعالیت هایی دخیل هستند، بدون در نظر گرفتن ایدئولوژی سیاسی آنها از دسترسی به فیس بوک محروم می کند.
به گزارش ایرنا، لوییس فراخان فعال مدنی و رهبر جنبش امت اسلام در آمریکا است؛ او به عنوان یکی از رهبران جنبش دفاع از حقوق انسانی و مدنی سیاه پوستان و مسلمانان، بر این باور است که در جامعه آمریکا باید همه انسانها جدا از دین و رنگشان، از احترام و عدالت برابر برخوردار باشند.

اروپام**9158**2040

منبع: ایرنا

کلیدواژه: سياسي آمريكا يهودستيزي

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۳۷۲۶۲۰۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

سفر «بلینکن» با تمرکز بر روسیه و ایران/ وزیر خارجه آمریکا از چین چه می‌خواهد؟

به گزارش گروه سیاست خبرگزاری علم و فناوری آنا، خبر‌ها حاکی از آن است که دستورکار سفر این هفته «آنتونی بلینکن» وزیر خارجه آمریکا به پکن شامل هشداری است که رابطه چین-روسیه را هدف گرفته است.

سفر سه‌روزه بلینکن به پکن از روز چهارشنبه آغاز می‌شود و ظاهراً درخواست او بر لزوم پایان حمایت فنی چین از ارتش روسیه متمرکز است.

سابقه طرح ادعا از سوی بلینکن

وزیر خارجه آمریکا روز جمعه نیز در آخرین روز از نشست سه‌روزه وزرای امورخارجه کشور‌های عضو گروه هفت، مدعی شد که چین با ارائه اجزای اصلی تسلیحات به روسیه، نقش بسیاری را در جنگ علیه اوکراین ایفا می‌کند.

وی در ادامه این ادعا گفته بود: «در حال حاضر، وقتی صحبت از پایگاه صنعت دفاعی روسیه می‌شود، سهم اصلی از آن چین است. پکن با تأمین ماشین‌افزارها، نیمه‌هادی‌ها و سایر قطعات کلیدی تسلیحات روسیه، در بروز بزرگ‌ترین تهدید علیه امنیت اروپا از زمان پایان جنگ سرد به این‌سو، نقش بسزایی دارد.»

در جریان نشست گروه هفت، بلینکن خطاب به پکن تهدید کرد: چین نمی‌تواند هر دو طرف را داشته باشد. شما نمی‌توانید روابط مثبت و دوستانه‌ای با کشور‌های اروپایی داشته باشید و درعین‌حال، بزرگ‌ترین تهدید را برای امنیت آن ایجاد می‌کنید.

واشینگتن از مدت‌ها قبل، اتهام تغذیه ماشین جنگی روسیه را متوجه چین کرده، اما بلینکن نخستین مقام رسمی است که به‌صراحت این موضوع را بیان می‌کند.

چه اتهامی علیه چین مطرح است؟

ادعا می‌شود در سطحی که از دوره شوری به این‌سو بی‌سابقه است، چین تجهیزاتی مانند پهپاد، فناوری موشکی، تصاویر ماهواره‌ای و ابزار‌های مکانیکی به روسیه ارائه می‌دهد.

این اتهام از سوی سفارت چین در واشینگتن با این استدلال که یکی از طرفین جنگ اوکراین نیست و برای هیچ‌یک از طرفین دخیل در آن‌هم سلاح تأمین نمی‌کند، رد شده است.

همچنین ادعا می‌شود که کمک‌های نظامی چین به پر کردن خلاء‌های جدی چرخه تولیدات نظامی روسیه کمک می‌کند و قانع کردن پکن به پرهیز از تداوم این روند می‌تواند در برهه‌ای که اوکراین بیش از همیشه به حمایت غرب محتاج است، نتیجه بازی را به نفع کی‌یف بهبود بخشد.

این احتمال مطرح شده که روسیه از ابزار‌های مکانیکی چینی در افزایش تولید موشک‌های بالستیک خود بهره برده است. این در حالی است که ادعا می‌شود در ۲۰۲۳، ۹۰ درصد از محصولات میکروالکترونیکی روسیه از چین وارد شده و برای تولید موشک، تانک و هواپیما مورداستفاده قرار گرفته است.

چین همچنین متهم است که به روسیه موتور توربوجت موشک کروز و موتور پهپاد داده است.

بااین‌حال، سفارت چین در واشینگتن، دولت آمریکا را از اعمال محدودیت یا مداخله در روال معمول تجارت پکن-مسکو بر حذر داشته است.

چه موضوعات دیگری در دستورکار سفر بلینکن است؟

بلینکن برای دومین بار طی کمتر از یک سال راهی چین می‌شود. این سفر در پی تماس تلفنی «جو بایدن» و «شی جین‌پینگ» رؤسای جمهور آمریکا و چین و همچنین دیدار اخیر «ژانت یلن» وزیر خزانه‌داری ایالات متحده انجام می‌شود.

روند اوضاع در خاورمیانه از دیگر موضوعات محوری خواهد بود که در سفر بلیکن به چین مورد گفتگو قرار خواهد گرفت.

به ادعای یک مقام ارشد آمریکایی، ایالات متحده امیدوار است که چین از مناسبات خود با جمهوری اسلامی استفاده و تهران را پس از بالا گرفتن تنش‌ها با اسرائیل به خویشتن‌داری و تنش‌زدایی ترغیب کند.

انتهای پیام/

مریم خرمائی

دیگر خبرها

  • افسانه‌ شکست‌ناپذیری گنبد آهنین صهیونیست‌ها در هم شکست
  • قدردانی حزب تمدن اسلامی ازسپاه برای عملیات تنبیهی علیه صهیونیستها
  • چرا ماشین ترورهای شخصیتی از کار نمی‌افتد؟ / راه‌اندازی کانال معدوم اکبر گودرزی در یک پیام‌رسان!
  • توصیف دقیق عملیات وعده صادق از زبان رهبر انقلاب
  • چین: گروه ۷ تنش‌ها و درگیری‌های منطقه‌ای را تشدید می‌کند
  • حشاشین؛ کینه صهیونیستی به روایت مصری
  • ببینید | تصاویری دیده نشده از گریه‌های سردار زاهدی هنگام سخنرانی حاج قاسم سلیمانی
  • سفر «بلینکن» با تمرکز بر روسیه و ایران/ وزیر خارجه آمریکا از چین چه می‌خواهد؟
  • اشک‌های نماینده مالت و رئیس شورای امنیت از سخنان نماینده فلسطین درباره رنج‌های غزه + فیلم
  • ترامپ سخنرانی خود را به دلیل آب و هوای بسیار بد لغو کرد