Web Analytics Made Easy - Statcounter

ساعت24 -مدیرعامل شرکت تجارت صنعت پتروشیمی خلیج‌فارس اظهار کرد: شرایط بین‌المللی کنونی کشور تأثیری بر صادرات محصولات هلدینگ خلیج‌فارس نداشته است و صادرات طبق روال ادامه دارد.

رضا عبادزاده با اشاره به اینکه شرایط بین‌المللی کنونی کشور تأثیری بر صادرات شرکت تجارت صنعت پتروشیمی خلیج‌فارس نداشته است، به خبرنگار شانا گفت: عرضه محصولات این شرکت به بازار داخلی نسبت به سال‌های گذشته افزایش یافته است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با بیان اینکه مشتریان ما یکی از مبانی تحلیلی بازار صادراتی محصولات پتروشیمی هستند، افزود: پافشاری مشتریان خارجی برای امضای قرارداد یک ساله صادراتی در همین شرایط کنونی، خود گواه انجام صادرات محصولات پتروشیمی به‌طور طبیعی است.

مدیرعامل شرکت تجارت صنعت پتروشیمی خلیج‌فارس با اشاره به اینکه شرکت صنایع پتروشیمی خلیج‌فارس با دسترسی به اطلاعات لازم برای تحلیل بازار، موضوع مأیوس‌کننده‌ای را مشاهده نکرده است، ادامه داد: مشتریان ما هم با همین اطلاعات بازار را تحلیل می‌کنند.

عبادزاده به افزایش مقاصد صادراتی با توجه به محدودیت‌های اعمال‌شده اشاره و اظهار کرد: مذاکره برای افزایش سه مقصد صادراتی در خاور دور نیز هم‌اکنون در حال انجام و بررسی است.

وی با اشاره به اینکه در زمینه انتقال وجه خوشبختانه مشکلی وجود ندارد، گفت: شرایط بین‌المللی کنونی انجام امور را سخت‌تر کرده، اما صادرات همانند گذشته در حال انجام است.

مدیرعامل شرکت تجارت صنعت پتروشیمی خلیج‌فارس با اشاره به اینکه ارز حاصل از صادرات محصولات پتروشیمی به سامانه نیما عرضه می‌شود، تصریح کرد: براساس اجازه قانون، تنها درصد اندکی از رقم صادرات صرف هزینه‌های داخلی مجتمع‌ها می‌شود.

وی به برنامه‌ریزی شرکت تجارت صنعت پتروشیمی خلیج‌فارس به‌منظور مقابله با خطرهای احتمالی تحریم در این صنعت اشاره کرد و افزود: تاکنون مشتریان ما هراسی از این نظر به خودشان راه نداده‌اند.

شرکت تجارت صنعت پتروشیمی خلیج‌فارس، مسئولیت همه فعالیت‌های تجاری شرکت‌های تابعه شرکت صنایع پتروشیمی خلیج‌فارس (هلدینگ خلیج‌فارس) را در بازارهای داخلی و خارجی به‌عهده دارد.

منبع: ساعت24

کلیدواژه: اخبار وزارت نفت

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.saat24.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ساعت24» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۳۷۲۸۸۰۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

صادرات حدود ۶۷ تن زعفران از افغانستان

 جواد آخندزاده، سخنگوی وزارت صنعت و تجارت طالبان گفت صادرات زعفران افغانستان طی سال ۱۴۰۲ حدود ۶۷ تُن با ارزش ۴۹ میلیون دلار می‌باشد.

به گفته او، بیشترین صادرات زعفران افغانستان به کشورهای هندوستان، عربستان سعودی، اسپانیا، امارات متحده عربی، آلمان، آمریکا اندونزی، ترکیه و انگلستان صورت گرفته است‌.

سخنگوی وزارت صنعت و تجارت طالبان‌ افزود زعفران افغانستان دارای کیفیت عالی و در جهان مقام نخست را دارد.

از زمانی که کشت زعفران به عنوان جایگزین کوکنار از سوی نهادهای کمک‌کننده مطرح شد و کارزارهایی برای رشد تولید آن راه‌اندازی شد.

در افغانستان در سال‌های گذشته ولایت‌های هرات در غرب، بلخ، فاریاب و سرپل در شمال، قندهار و ارزگان در جنوب و دایکندی در مرکز افغانستان به ترتیب بیش‌ترین میزان تولید زعفران را داشته‌اند.

گفتنی است حدود ۹۰ درصد مجموع زعفران در افغانستان در ولایت هرات، تولید می‌شود.

در سال ۲۰۱۸ حکومت پیشین واردات زعفران و پیاز را با هدف حفظ جایگاه جهانی، پایداری کیفیت، ارزش‌افزایی و گسترش تولید زعفران افغانستان ممنوع کرد.

باشگاه خبرنگاران جوان افغانستان افغانستان

دیگر خبرها

  • عرضه شفاف فرآورده‌های نفتی پالایشگاه ستاره خلیج فارس در بورس انرژی
  • هدفگذاری تجارت ۷۰۰ میلیون دلاری بین ایران و تاجیکستان
  • ظرفیت تولید پتروشیمی ایران به بیش از ۱۰۰ میلیون تن می‌رسد
  • ظرفیت تولید صنعت پتروشیمی تا پایان ۱۴۰۳ به بیش از ۱۰۰ میلیون تن می‌رسد
  • صادرات حدود ۶۷ تن زعفران از افغانستان
  • ابراز رضایت رئیس هیئت مدیره استقلال از واگذاری به هلدینگ خلیج فارس
  • رئیس هیات مدیره استقلال: انتقال مالکیت به هلدینگ خلیج فارس، اتفاقی عالی است
  • انتقال مالکیت استقلال به هلدینگ خلیج فارس، عالی است
  • واگذاری پرسپولیس به ۴ بانک و استقلال به هلدینگ خلیج فارس
  • پرسپولیس بانکی شد، استقلال نفتی!