Web Analytics Made Easy - Statcounter

مسئول بسیج دانشجویی اردبیل گفت: دانشجومعلمان سند ۲۰۳۰ را جدی گرفته و با اتخاذ تدابیری خاص اجازه دست‌اندازی و نفوذ به دشمنان در نظام تعلیم و تربیت را به آن‌ها ندهند.

به گزارش گروه دانشگاه خبرگزاری دانشجو، دوره آموزشی تربیتی شهید ابراهیم هادی ویژه دانشجویان معلمان استان اردبیل به مناسبت هفته معلم و هفته عقیدتی سیاسی با حضور مسئول بسیج دانشجویی دانشگاه فرهنگیان کشور و برنامه‌های متنوع آموزشی و تربیتی با حضور بیش از ۲۰۰ دانشجو معلم در مهدیه اردبیل برگزار شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


پرویز پرزور، مسئول سازمان بسیج دانشجویی در این مراسم با بیان اینکه نفوذ در نظام تعلیم و تربیت جدی است به تشریح ابعاد سند ۲۰۳۰ پرداخت و گفت: خود این مسئله مصداق بارز نفوذ به حساب می‌اید.

پرزور به تبیین سبک زندگی ایرانی و اسلامی پرداخت و با بیان اینکه در جهان امروز دو نوع شیوه سبک زندگی و تمدن وجود دارد، گفت: سبک زندگی آمریکایی و تمدن غرب به دنبال از بین بردن انسانیت و استثمار مردم است. به همین دلیل مروجان این نوع سبک زندگی به دنیال سربازگیری برای تمدن غرب هستند در حالیه سبک زندگی ایرانی و اسلامی به دنبال تعالی انسان‌ها است و می‌خواهد آدمی با رساندن به نهایت کمال، سعادتمند کند.

مسئول بسیج دانشجویی اردبیل تصریح کرد: در جامعه اسلامی خروجی تعلیم و تربیت باید منتهی به تربیت انسان‌ها فرهیخته، مومن، متعهد و انقلابی شود.

وی به مثلث خانواده، مسجد و مدرسه اشاره کرد و گفت: فضای آموزشی ما در این مثلث باید به‌گونه‌ای برنامه ریزی شود که منجر به زمینه سازی تمدن نوین اسلامی شود.

پرزور از دانشجومعلمان خواست از فرصت دوره‌های آموزشی در کنار فراگیری دروس تخصصی نهایت استفاده را کرده و به تربیت خود بپردازند تا با تقویت مبانی اندیشه‌های اسلامی در خود بتوانند نقش خود را در آینده کشور به درستی ایفا کنند.

وی در بخش دیگری از سخنان خود به بیانیه گام دوم انقلاب اسلامی اشاره کرد و گفت: گام دوم انقلاب متعلق به همه جوانان کشور است چراکه رهبر معظم انقلاب به صراحت در این بیانیه ۴۰ بار از جوانان نام بردند و گفتند، امید من به جوانان است.

مسئول بسیج دانشجویی اردبیل با بیان اینکه تکرار ۴۰ بار کلمه جوانان در بیانیه گام دوم خود به تنهایی نشان دهنده اهمیت کار شما است اظهار کرد: رهبر معظم انقلاب جوانان را سرمایه‌های کشور خطاب می‌کند بنابراین جوانان باید قدر این فرصت را دانسته و موقعیت خودشان را در جهان اسلام پیدا کنند.

وی از دانشجومعلمان بسیجی خواست با درک اهمیت موضوع روی کار‌های تربیتی متمرکز شوند تا بتوانند برای آینده انقلاب اسلامی کادرسازی کرده و سربازان شایسته‌ای برای امام زمان (عج) نربیت کنند.

پرزور به مشکلات پیش روی نظام تعلیم و تربیت نیز اشاره کرد و گفت: راهکار برون رفت و حل مشکلات کنونی و اینده در همین دوره‌های تربیتی است، آنچه روشن است این است که دوره‌های تربیتی دستان شما را برای حل مشکلات پیش رو و آینده بازتر می‌کند چراکه با فراگیری اندیشه‌های ناب اسلامی می‌توانید گام‌های محکم تری در نظام تعلیم و تربیت بردارید.

وی در پایان سخنان خود از دانشجومعلمان خواست سند ۲۰۳۰ را جدی گرفته و با اتخاذ تدابیری خاص اجازه دست اندازی و نفوذ به دشمنان در نظام تعلیم و تربیت را به آن‌ها ندهند.

منبع: خبرگزاری دانشجو

کلیدواژه: سند 2030 فضای آموزشی خانواده مسجد مدرسه

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت snn.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری دانشجو» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۳۷۳۰۴۱۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

پرورش نیروهای انقلابی در برنامه‌ریزی‌های کلان مدنظر قرار بگیرد

به گزارش خبرگزاری صداوسیمای مرکز اردبیل، رضوان باقلاچی در دیدار مسئولان ستاد هماهنگی کانون‌های فرهنگی هنری مساجد استان اردبیل اظهار کرد: دغدغه امروز حضور نوجوانان و جوانان در برنامه‌های فرهنگی مسجدمحور است که این امر مهم را کانون‌های فرهنگی مساجد محقق کردند و زمینه فعالیت برای آنها در مساجد فراهم است.
وی افزود: دلایل بیان تاریخی امام خمینی (ره) که «مسجد سنگر است، سنگرها را پر کنید» امروز به خوبی مشهود است و نشان می‌دهد که مسئولان باید برنامه‌ریزی‌های خود را با محوریت مساجد انجام دهند تا بازتاب خوبی از فعالیت‌های فرهنگی و هنری در جامعه دیده شود.
مدیرکل دفتر امور اجتماعی و فرهنگی استانداری اردبیل گفت: هم در دوران صدر اسلام و هم پیش از پیروزی انقلاب اسلامی مساجد نقش مهمی در فرآیندهای مختلف داشتند و توانستد اتحاد عمومی برای مقابله با نفاق و جریان‌های مختلف سیاسی ایجاد کنند و امروز نیز باید نوجوانان و جوانان را در سنگر مسجد پرورش دهیم.
باقلاچی با اشاره به اینکه اقدام‌های پژوهشی در زمینه مهندسی فرهنگی استان در حال تدوین است، اضافه کرد: باید مساله مساجد و پرورش نیروهای انقلابی در مساجد نیز بیش از پیش در برنامه‌ریزی‌های کلان استان اردبیل مد نظر قرار بگیرد.
وی افزود: امروز فعال فرهنگی و یا کانونی می‌تواند موفق عمل کند که استعدادها و موفقیت‌های خود را به سایر کانون‌ها انتقال دهد و زمینه پرورش استعدادها در سایر کانون‌ها را نیز فراهم کند.
مسئول ستاد هماهنگی کانون‌های فرهنگی هنری مساجد استان اردبیل نیز در این دیدار با اشاره به فعالیت بیش از ۶۵۰ کانون فرهنگی هنری عمومی و تخصصی خواهران در سطح مساجد استان، تشریح کرد: مهمترین برنامه اجرایی کانون‌های مساجد این استان در سال جاری عملیاتی کردن کانون‌های تربیت‌محور با حضور نوجوانان و جوانان محله‌های کم‌برخوردار است.
مصطفی آمون، اجرای ویژه برنامه جشن طلایه‌داران شکوه ایران زمین همزمان با دهه کرامت را از دیگر برنامه‌هایی عنوان کرد که با همکاری سایر دستگاه‌های اجرایی و فرهنگی استان اردبیل همزمان با ولادت حضرت معصومه (س) به مدت ۱۰ روز در نقاط مختلف با برپایی برنامه‌های متنوع تا سالروز ولادت حضرت امام رضا (ع) رقم خواهم خورد.
وی با اشاره به اینکه نوجوانان و جوانان اصلی‌ترین مخاطبان برنامه‌های فرهنگی و هنری کانون‌های مساجد استان اردبیل هستند، یادآور شد: همیاری و همکاری دستگاه‌های اجرایی و فرهنگی در برنامه‌های کانون‌های مساجد ضروری است و می‌تواند زمینه کاهش آسیب‌های اجتماعی را فراهم کند که باید مسئولان به این موضوع دقت نظر بیشتری داشته باشند.

دیگر خبرها

  • فعالیت ۴۰ کانون فرهنگی و هنری مساجد در سلماس
  • پرورش نیروهای انقلابی در برنامه‌ریزی‌های کلان مدنظر قرار بگیرد
  • کسری ۳۳۱ هزار متر مربعی فضای آموزشی در کردستان
  • اجرای آموزش «حداقل یک رشته ورزشی برای هر دانش آموز» در مدارس
  • دغدغه حضور نوجوانان و جوانان در برنامه‌های فرهنگی مسجد محور است
  • نقش ویژه مساجد در تحقق آرمان‌های فرهنگی در جامعه
  • توسعه متوازن آذربایجان شرقی اتفاق نیفتاده است
  • انتقاد علی مطهری از رواج کلمات بیگانه در تلویزیون و تابلوهای شهری /دولت اسلامی فقط مسئول معیشت مردم نیست
  • تا سه سال آینده کمبود فضای آموزشی استان رفع می‌شود
  • سرانه فضای آموزشی در خراسان رضوی افزایش یافت