Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «جام نیوز»
2024-04-24@15:47:55 GMT

پشیمانی آقای کارشناس از همکاری با جنگ‌طلبان بی‌بی‌سی

تاریخ انتشار: ۲۱ اردیبهشت ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۳۷۳۱۶۱۹

پشیمانی آقای کارشناس از همکاری با جنگ‌طلبان بی‌بی‌سی

به گزارش جام نیوز، در سال های 90 تا 92 و در هنگامی که مقامات آمریکایی در ظاهر ایران را تهدید به برخورد نظامی می کردند اما پشت پرده در حال عقب نشینی از خواسته های خود در مذاکرات محرمانه عمان بودند، رسانه های فارسی زبان خارج از کشور همچون بی بی سی فارسی به دنبال فضاسازی رسانه ای و القای خطر جنگ میان ایران و آمریکا بودند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 

در همین راستا حسین باستانی، آبان ماه سال 90 از «پنج الگوی حمله نظامی به ایران» در بی بی سی فارسی نوشت و کسری ناجی از روی ناو آمریکایی یو اس اس آبراهام لینکلن گزارشی به زعم خود رعب آور تهیه کرد.

 

اما روی جنگ طلبانه خبرنگاران بی بی سی پس از چندسال بار دیگر آشکار شده است تا نقاب از چهره مدعیان بی طرفی برداشته شود.

 

«ستار سعیدی» خبرنگار بی بی سی فارسی سه روز قبل در توئیتر خود و در واکنش به حضور بمب افکن های آمریکایی در خلیج فارس با ذوق زدگی به آن ها لقب «ویتامین بی 52» داد تا اینگونه خوشحالی خود از احتمال تجاوز به خاک ایران را بروز دهد!

 

 

«رعنا رحیم پور» دیگر خبرنگار بی بی سی فارسی نیز روز گذشته در توئیتر خود به زبان انگلیسی تلویحا از حمله نظامی به ایران حمایت کرد و نوشت: «آن لحظه‌ای که یک عزیزت در ایران میگوید: جنگ از این بدبختی بهتر است... اون لحظه زبانت بند می آید و از ترس میلرزی که چه چیزی ممکن است پیش بیاید.»

 

 

این رویکرد آشکار بی بی سی فارسی در حمایت از حمله نظامی به ایران باعث شد تا یکی از کارشناسان این شبکه از قطع همکاری خود با بنگاه خبرپراکنی بریتانیا خبر دهد.

 

«احسان سلطانی» از روزنامه نگاران و کارشناسان مسائل بین الملل که برخی اوقات به عنوان کارشناس مهمان در بی بی سی فارسی شرکت می کند، ساعاتی پیش در توئیتر خود با اشاره به بی پاسخ گذاشتن تماس های دریافتی از این شبکه نوشت: «با احترام به برخی دوستانم در BBC از این پس اینطور تماس‌های این شبکه را بی‌پاسخ خواهم گذاشت. مادامی که برخی کارمندان این شبکه با وقاحت تمام مشغول عادی‌سازی زمینه‌های تجاوز نظامی به ایران هستند، دیگر در این شبکه کلمه‌ای حرف نخواهم زد. ایران و تمامیت ارضی آن خط قرمز ماست.»

 

 

رویکرد بی بی سی در همراهی با جنگ روانی مقامات آمریکایی در روزهای اخیر، بی تردید با هدف بی ثبات سازی در بازار اقتصادی ایران صورت گرفته و منجر به تاثیر گذاری بر سفره مردم خواهد شد؛ اتفاقی که کاملا بر خلاف ادعاهای مطرح شده توسط خبرنگاران این شبکه بوده و می توان آن را وطن فروشی به شیوه نوین نامید.

 

منبع: جام نیوز

کلیدواژه: بی بی سی فارسی بی بی سی فارسی بی بی سی فارسی بی بی سی فارسی بی بی سی فارسی بی بی سی فارسی حسین باستانی جام نیوز بی بی سی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.jamnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «جام نیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۳۷۳۱۶۱۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ناکامی اپوزیسیون در سفیدشویی از صهیونیست‌ها

موشک‌باران سرزمین‌های اشغالی به‌قدری در منطقه و رسانه‌های بین‌المللی بازتاب پیدا کرد که حتی به ارتش سایبری صهیونیست‌ها مهلت اجرای عملیات روانی خود در شبکه‌های اجتماعی را نداد.

سرویس سیاست مشرق - تنش یک‌ماهه بین جمهوری اسلامی ایران و رژیم جنایتکار صهیونیستی، فرصتی بود تا مزدورانی که در لندن و واشینگتن به خدمت رژیم صهیونیستی درآمده بودند، امتحان خود را به کارفرما پس دهند. تشکیلاتی که با مجموعه‌ای از اکانت‌های سایبری، شبکه‌ها و رسانه‌های فارسی‌زبان، خبرنگاران ضدانقلاب و پایگاه‌های خبری راه‌اندازی شده و مأموریت آن‌ها پیشبرد پروژه‌های دولت‌های غربی و سرویس‌های جاسوسی است.

عملیات‌های نظامی ایران و رژیم صهیونیستی علیه یکدیگر طی یک‌ماه اخیر، عرصه‌ای دیگر هم از این نبرد را در ابعاد رسانه‌ای گشود. همان‌طور که عملیات افتخارآمیز وعده صادق با موفقیت اجرا شد و هدف مدنظر سپاه پاسداران در سرزمین‌های اشغالی مورد هدف قرار گرفت، در ابعاد رسانه‌ای نیز ارتش رسانه‌ای صهیونیست‌ها در موضوع حمایت و سفیدشویی از این رژیم شکست خورد.

موشک‌باران سرزمین‌های اشغالی به‌قدری در منطقه و رسانه‌های بین‌المللی بازتاب پیدا کرد که حتی به ارتش سایبری صهیونیست‌ها مهلت اجرای عملیات روانی خود در شبکه‌های اجتماعی را نداد. از طرفی، عملکرد ضعیف رژیم صهیونیستی و هم‌پیمانان آن در منطقه، در دفع عملیات وعده صادق، دست‌ و دهان اهلی رسانه‌ای ضدایرانی را هم بست.

این بلاتکلیفی تا پس از اقدام نظامی رژیم صهیونیستی علیه ایران تداوم پیدا کرد. ضعف رژیم در تلاش ضربه به ایران نیز مزدوران خود در شبکه‌های فارسی‌زبان را در سردرگمی فروبرد و حتی به خود اجازه دادند تا کارفرمای خود را تحقیر کنند.

شبکه تروریستی اینترنشنال، یکی از رسانه‌های فعال از آغاز عملیات طوفان الاقصی تاکنون بود؛ این شبکه از همان ابتدا تمام تلاش خود را به کار گرفت تا ایران را در عملیات‌های گروه‌های مقاومت، دخیل و مجری معرفی کند.

اینترنشنال همواره با استفاده از کارشناسان تجزیه‌طلب و ضدایرانی، خط عملیات‌روانی حمله به ایران را دنبال کرده است. این کارشناسان با حضور در برنامه‌های تحلیل و گفت‌وگو محور شبکه تروریستی اینترنشنال، با انواع تحلیل‌ها، حمله به ایران را حتی برای مردم ساکن ایران توجیه و عادی‌سازی می‌کرد.

حال، تنش ایجادشده پس از تعدی به کنسول‌گری ایران در دمشق، این شبکه و دیگر رسانه‌ها و عوامل ضدانقلاب را به آرزوی خود رسانده بود؛ این افراد هر روز اخبار را دنبال می‌کردند و با اشتیاق به دنبال اقدام نظامی جمهوری اسلامی علیه رژیم صهیونیستی بودند. ارزیابی‌ آنها طوری بود، پاسخ ایران محدود و بی‌اثر باشد.

اما عملیات گسترده موشکی و پهپادی سپاه‌ پاسداران علیه رژیم صهیونیستی که به زعم سی‌ان‌ان، بزرگ‌ترین عملیات پهپادی تاریخ دنیا بود، به اندازه‌ای موفق و پرافتخار بود که پیام‌های بازدارندگی را به صهیونیست‌ها و عواملشان در شبکه‌های اجتماعی رساند.

عملیات خیره‌کننده وعده صادق، دستاوردی را برای شبکه‌های معاند به همراه نداشت؛ امید آن‌ها به یک حمله گسترده از سوی کارفرمای خود به ایران بودند. انتظار داشتند یک عملیات نظامی با ابعاد بسیار بالا و تلفات گسترده در ایران اجرا شود. اما اقدام محدود و ناموفق رژیم در اصفهان، رسانه‌های فارسی‌زبان ضدانقلاب را از خود ناامید کرد. حتی ظهر جمعه، 31 فروردین، ساعاتی پس از شنیده شدن صدای پدافند ارتش در مقابله با ریزپرنده‌های دشمن، کارشناسان این شبکه را به تمسخر واداشت.

از ساعات ابتدایی، در حالی که شواهدی از آثار و نتایج این اتفاق مشهود نبود، رسانه‌های غربی پیشاپیش، عملیات را گسترده و موفق تحلیل کردند.

اما با گذشت مدت زمان زیادی از حادثه اصفهان، سند تصویری قابل اعتمادی از اصفهان منتشر نشد. رسانه‌های فارسی‌زبان همچون اینترنشنال تصاویری جعلی و مربوط به انفجارهای لبنان را با عنوان انفجار در اصفهان منتشر کردند. اما رفته رفته متوجه ضعف در اقدام خرابکارانه رژیم صهیونیستی شدند و شروع به تمسخر و اعتراض به رژیم صهیونیستی کردند.

تحقیر خرابکاری صهیونیست‌ها و خلق الفاظی نظیر پهپادهای «پیتزابر» برای آن، اولین پدیده رسانه‌های فارسی‌زبان ضد انقلاب در قبال رژیم اسرائیل بود. گویا انتظارات مزدوران ساکن خارج از ایران برای طراحی کاریکاتور غزه برای ایران، براورده نشد و سایه جنگ از آسمان ایران فاصله گرفت.

صهیونیست‌ها تاکنون پروژه عادی‌سازی حمله به ایران را به شبکه‌های ضدایرانی محول کرده بودند اما عملیات وعده صادق، پیام بازدارندگی ایران را به تل‌آویو رساند و در پاسخی محدود، همچون گروه‌های تروریستی، اقدام به خرابکاری در اصفهان کرد. همین موضوع سبب سردرگمی کارشناسان اینترنشنال و صدای آمریکا شده بود.

گویا بلاتکلیفی عوامل رسانه‌ای رژیم، آنها را عصبی کرده و مستقیما به خرابکاری ناموفق در اصفهان اعتراض کردند.

دیگر خبرها

  • اینترنشنال پدرخوانده سناریوهای پنج‌گانه / رویایی به نام شکست ناپذیری رژیم صهیونیستی
  • حمایت نهاد آمریکایی از پاسخ دفاعی ایران به اسرائیل
  • دو روایت متفاوت ضدانقلاب از یک حادثه
  • عضو «پنهان» النقب؛ واکاوی همکاری نظامی- امنیتی اردن و صهیونیسم
  • ادعای عجیب روزنامه آمریکایی از طرح اولیه حمله اسرائیل به ایران | حمله بزرگ به اهداف نظامی در نزدیکی تهران؟ | آمریکایی‌ها: ما نتانیاهو را منصرف کردیم!
  • ناکامی اپوزیسیون در سفیدشویی از صهیونیست‌ها
  • حمله پهپادی به پایگاه نظامی عین‌الاسد
  • حمله پهپادی به عین الاسد
  • حمله پهپادی به پایگاه نظامی «عین الاسد»
  • همکاری ۲۰ کشور منطقه و غربی برای رهگیری موشک‌ها و پهپادهای ایران در حمله به اسرائیل