Web Analytics Made Easy - Statcounter

‌معاون درمان دانشگاه علوم پزشکی زاهدان با بیان اینکه علما و طوایف شهرستان خاش در اقدامی مشترک، عضو کمپین "نه به تولد نوزاد تالاسمی" پیوستند، گفت: سالانه ۹۶ میلیارد تومان برای ارائه خدمات درمان نگهدارنده به بیماران تالاسمی سیستان و بلوچستان هزینه می‌شود.

‌به گزارش ایسنا- دکتر قاسم میری علی آباد در همایش بزرگ پیشگیری از تولد بیماران تالاسمی در خاش با اشاره به وجود ۳۲۰۰ بیمار تالاسمی در سیستان و بلوچستان افزود: سالانه ۱۴۰ بیمار تالاسمی از نوع شدید یا ماژور در استان متولد می‌شوند که متأسفانه بیش از نیمی از موارد با آگاهی والدین ناقل بیماری به دنیا می آیند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با بیان اینکه مجموع هزینه‌های چند ده میلیاردی که برای ارائه خدمات به این بیماران از بودجه عمومی کشور صرف می‌شود می‌توانست در حیطه ارتقا کیفی درمان و افزایش دسترسی مردم مناطق کمتر توسعه یافته به زیرساخت‌های نظام سلامت استفاده شود، گفت: متأسفانه با وجود آزمایشگاه‌های ژنتیک و تشخیص قبل از تولد، برخی زوجین ناقل تالاسمی حاضر به انجام آزمایشات نیستند.

معاون درمان دانشگاه علوم پزشکی زاهدان با اشاره به رنج مادام العمر درمان نگهدارنده بیماران تالاسمی ماژور، ادامه داد: نوزاد مبتلا به تالاسمی ماژور مجبور است تا از سال‌های اول تولد هر هفته، ساعت‌ها در بیمارستان بستری شود تا با تزریق خون، ناتوانی مغز استخوان‌ها در تولید گلبول قرمز جبران شده و آهن مورد نیاز بدن تأمین گردد.

وی افزود: آزمایشات ژنتیک در کشور رایگان انجام می‌شود و انتظار داریم همه افراد و خانوارها برای کاهش دادن هزینه‌ها و کاهش دادن بیماری‌ها از فرصت‌های داده شده بهره ببرند.

دکتر قاسم میری علی آباد همگامی علما و سران طوایف را با نظام سلامت در راستای کمک به خانواده‌های ناقل ژن تالاسمی، در تولد نوزادانی سالم با انجام آزمایشات ژنتیک پیش از بارداری، بسیار ارزشمند دانست و از تلاش‌های شبکه بهداشت و درمان خاش قدردانی کرد.


انتهای پیام

منبع: ایسنا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۳۷۳۶۲۹۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

کوتاه شدن قد و علائم قوز پشتی؛ نشانه‌هایی که احتمال ابتلا به پوکی استخوان را گوشزد می‌کند

ایسنا/خراسان رضوی عضو هیات علمی گروه روماتولوژی دانشگاه علوم پزشکی مشهد گفت: کوتاه شدن قد و علائم قوز پشتی در افراد می‌تواند نشانه‌هایی از ابتلا به پوکی استخوان باشد و در چنین شرایطی انجام سنجش تراکم استخوان جهت بررسی دقیق‌تر وضعیت بیمار، امری ضروری خواهد بود.

سیده زهرا میرفیضی ضمن بیان این مقدمه که علم روماتولوژی دانشی جدید و مربوط به طبقه‌بندی بیماری‌های روماتیسمی است افزود: این بیماری، با امراض مربوط به تخصص ارتوپد، متفاوت است.

وی ادامه داد: بیماری پوکی استخوان یا استتوپروز که از آن به عنوان بیماری خاموش یاد می‌شود معمولاً در خانم‌ها و بعد از سنین یائسگی شایع می‌شود و از آنجا که علائم بالینی واضحی نداشته، بیمار با عوارض پوکی استخوان که به شکل شکستگی ستون فقرات کمری و یا شکستگی گردن و استخوان ران است به پزشک مراجعه می‌کند. همچنین باید به بیماران در زمینه کوتاه شدن قد و علائم قوز پشتی آگاهی‌های لازم داده شود تا در صورت بروز این علائم برای انجام تراکم استخوان به پزشک روماتولوژیست، مراجعه نمایند.

دکتر میرفیضی همچنین با تأکید بر اینکه پیشگیری همواره بهتر از درمان است، افزود: خانم‌هایی که در معرض ابتلا به بیماری پوکی استخوان هستند، پس از انجام ارزیابی تراکم استخوان باید با توجه به سن و میزان پوکی استخوان، رژیم‌های غذایی حاوی کلسیم و ویتامین D را دریافت و مصرف شیر و یا درمان‌های دارویی را در برنامه زندگی خود قرار دهند.

به گزارش دانشگاه علوم پزشکی مشهد، این فوق تخصص روماتولوژی ضمن تاکید بر نقش مؤثر رسانه‌ها در آگاه‌سازی مردم نسبت به بیماری فوق افزود: برخی بیماران مبتلا به پوکی استخوان، در مرحله شکستگی استخوان، ستون فقرات، گردن و استخوان ران قرار دارند که در این شرایط برای بیماران درمان‌های سنگین مورد نیاز است، پس بهتر است که اقدامات درمانی زودتر برای فرد آغاز شود.

انتهای پیام 

دیگر خبرها

  • تولد اولین نوزاد طرح نفس در کوهدشت
  • تولد ماهانه ۱۱۰ نوزاد در بیمارستان امام رضای کبودراهنگ
  • کوتاه شدن قد و علائم قوز پشتی؛ نشانه‌هایی که احتمال ابتلا به پوکی استخوان را گوشزد می‌کند
  • لزوم حمایت از بیماران هموفیلی/ ۳ بیمار فاکتور ۹ در استان داریم
  • شیوه ناپسند برخی از آزمایشگاه‌ها برای فرار از ورشکستگی!
  • هر ۸۴۰ تولد؛ یک نوزاد مبتلا به شکاف لب / بهترین زمان جراحی برای بیماران
  • حـذف کودکان مهاجر از سلامت
  • به ازای هر ۸۴۰ تولد یک نوزاد دچار شکاف لب می‌شود
  • پس لرزه های گرانی و کمبود دارو در صحن مجلس /حاجی دلیگانی: سهم بیماران از پرداخت هزینه ها ۳۰ درصد بود نه ۵۰ درصد!
  • مهارت کارشناسان اورژانس ناجی مادر و نوزاد دوقلویش