Web Analytics Made Easy - Statcounter

درحالی که ستاد تنظیم بازار بر همان شیوه گفتاردرمانی خود که در تنظیم بازار خودرو، گوشت و اقلام دیگر بکارگرفته، مصر است، شکر، علاوه بر فروشگاه‌های زنجیره‌ای، در بازار مولوی و بازار آزاد هم نایاب شد و به صورت قاچاق با قیمت‌هایی ۵ رقمی بفروش می‌رسد. ۲۲ ارديبهشت ۱۳۹۸ - ۱۰:۱۸ اقتصادی صنعت و تجارت نظرات - اخبار اقتصادی -

به گزارش خبرنگار اقتصادی خبرگزاری تسنیم، این روزها که بازار همه چیز، مشتریان و مردم را حسابی نقره‌داغ کرده، کالاهای اساسی هم سعی کرده‌اند تا از این غافله عقب نمانند؛ از روغن جامد که مدت‌ها است در بازار کمیاب شده تا شکر که این روزها نه تنها در فروشگاه‌های زنجیره‌ای، که حتی در بازار مولوی هم نایاب شده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

اما در این میان ستاد تنظیم بازار با همان گفتاردرمانی‌هایی که در ماجرای خودرو، گوشت و بسیاری از اقلام دیگر داشت، به جنگ با مشکل شکر در بازار رفته و طبیعی است که نتیجه آن چیزی بهتر از شرایط امروز نخواهد بود.

بر اساس این گزارش، همزمان با فرارسیدن ماه مبارک رمضان و اوج‌گرفتن مصرف شکر و برخی اقلام دیگر در این ماه، مسئولان دولتی‌ اعم از وزیر صمت، رئیس سازمان حمایت و مسئولان اتاق اصناف، بارها در رسانه ملی ظاهر شدند و قول کنترل شرایط و عدم هرگونه کمبود کالاهای اساسی را در بازار دادند؛ اما به نظر می‌رسد پیچ تنظیم شکر در بازار تاجایی ناکوک شده که اگر این روزها سری به بازار مولوی بزنید، صدای ساز ناکوک آن را به وضوح خواهید شنید و در بازار مولوی که مرکز بزرگ عرضه اقلام اساسی از جمله شکر بود، حتی یک کیلو شکر هم یافت نمی‌شود و بجای شکر، برگه‌های سفید دست نویس یا تایپ شده‌ای را خواهید که دید پشت شیشه مغازه‌ها چسبیده و با خط درشت رویش نوشته «شکر نداریم؛ لطفاً سوال نپرسید».

اما ماجرای نایاب شدن شکر فقط مربوط به بازار مولوی نیست؛ فروشگاه‌های بزرگ هم وضع مشابهی دارند به طوریکه در هیچیک از فروشگاه‌های بزرگ اینترنتی از جمله شهروند، کوروش، دیجی‌کالا و ...، حتی یک قلم شکر سفید یافت نمی‌شود.

به گفته بازاریان و کسبه مولوی، نایاب شدن شکر در بازار از آنجایی کلید خورد که مسئولان دولتی و تعزیرات، کسبه را ملزم کردند تا شکر را با قیمت 3400 تومان عرضه کنند درحالیکه این کسبه مدعی‌اند شکر را با قیمت‌هایی به مراتب بالاتر و حتی تا 2 برابر این رقم خریداری می‌کنند. یکی از کسبه خیابان مولوی که سال‌ها به عنوان شکر فروش منطقه شناخته می‌شود، می‌گوید: تعزیرات و دولت، به جای کنترل قیمت در کارخانه، فشارشان را روی مغازه‌دار و کسبه گذاشته‌اند؛ خب چطور ممکن است من که سال‌ها توزیع کننده شکر بودم، بتوانم شکری را که توزیع کننده کارخانه با قیمت 7500 تومان به من می‌فروشد، 3400 تومان بفروشم؟

او می‌گوید: جالب‌تر اینجاست که شکر از جمله کالاهای اساسی است که اختیار آن کاملاً دست دولت است و واردات آن‌ هم با نظارت و مجوز دولت انجام می‌شود ولی دولت بجای کنترل قیمت شکر از سرچشمه، روی آخرین نقطه متمرکز شده است؛ برای همین هم هست که در بازار شما شکر پیدا نمی‌کنید.

یکی دیگر از کسبه بازار مولوی با نام بردن از کارخانجات تولید شکر که شکر را به قیمتی به مراتب بالاتر از قیمت مصوب دولت عرضه می‌کنند گفت: توزیع کنندگان کارخانه‌های شکر ک..، کارخانه شکر ه... و کارخانه شکر م...، با قیمت بالاتر از قیمت مصوب در خرده‌فروشی، شکرشان را می‌فروشند؛ خب در این شرایط چه انتظاری از من و کسبه بازار دارند که شکر را با قیمت پایین‌تر از کارخانه بفروشیم؟

چرا شکر، ماکارونی و تن ماهی گران شد؟ادعای مدیرعامل شرکت بازرگانی دولتی؛ شکر هست، مردم زیاد می‎خرند

به گزارش خبرنگار اقتصادی خبرگزاری تسنیم، نایاب شدن شکر در بازار و سکوت ستاد تنظیم بازار برای تنظیم این کالای اساسی درحالی است که با توجه به شدت عمل تعزیرات در گران فروشی شکر در بازار و رها شدن کارخانجات تولیدکننده، شکر در بازار به صورت قاچاقی بفروش می‌رسد و با قیمت‌های عجیب و غریبی خرید و فروش می‌شوند؛ قیمت‌هایی که از 9 تا 11 هزار تومان به ازای هر کیلو شکر در بازار سیاه در نوسان است.

این شرایط درحالی است که پیش از این عباس تابش رئیس سازمان حمایت از حقوق مصرف‌کننده، 11 اردیبهشت تاکید کرده بود: مردم مطمئن باشند که برای ماه رمضان و کل سال مشکلی در تأمین کالای اساسی نداریم. حتی قبل‌تر و در فروردین ماه، رضا رحمانی وزیر صنعت، معدن و تجارت با تاکید بر اینکه برای تامین کالاهای اساسی مشکلی نداریم گفته بود، اقلام مورد نیاز ماه مبارک رمضان از همین الان بررسی و تامین شود.

انتهای پیام/

R34343/P/S7,78/CT6

منبع: تسنیم

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۳۷۳۶۳۳۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

قیمت طلا در کشور برچه اساسی تغییر می کند؟ | پیش بینی از قیمت طلا و سکه در روزهای آینده

به گزارش همشهری، عباس مسعودی با بیان این که سخت می‌توان پیش بینی آینده ارز و طلا در کشور را داشت اما اگر اتفاق خاصی رخ ندهد دلیلی برای التهاب بازار و افزایش قیمت وجود ندارد، گفت: عده‌ کثیری از تحلیل گران معتقدند که بحران‌ها توسط سیاست مداران قابل کنترل است، در نتیجه این افراد روند بازار ارز و قیمت طلا را نزولی می‌بینند.

وی اضافه کرد: قیمت طلا در داخل کشور تحت تاثیر دو مؤلفه قیمت اونس جهانی و نرخ ارز بازار آزاد در داخل کشور تغییر می‌کند. در حال حاضر علاوه بر این دو مولفه، آن چیزی که قیمت طلا را تکان می‌دهد اخبار سیاسی امنیتی و مسائل مرتبط با تنش‌های منطقه است.

مسعودی عنوان کرد: زمانی که ایران در پاسخ به حمله جنایتکارانه رژیم صهیونیستی در دمشق، عملیات وعده صادق را انجام داد، بسیاری فکر می‌کردند که نرخ ارز و طلا افزایش شدیدی می‌یابد، اما در عمل دیدیم که نه تنها نرخ ارز و طلا افزایش نیافت، بلکه روند قیمتی در حال حاضر نزولی است.

راه‌های تشخیص طلا یا سکه اصل از تقلبی | کسی که به او سکه تقلبی فروخته شده باید چه کند؟

این کارشناس بازار طلا تصریح کرد: با توجه به اینکه فضای جهانی مقداری متشنج شده است، سخت می‌توان پیش بینی آینده ارز و طلا در کشور را داشت اما اگر اتفاق خاصی رخ ندهد دلیلی برای التهاب بازار و افزایش قیمت وجود ندارد.

عضو هیات مدیره اتحادیه فروشندگان و سازندگان طلا و جواهر تهران ادامه داد: عده‌ای معتقدند که احتمال تشدید تنش‌های سیاسی و نظامی وجود دارد، در نتیجه این گروه افزایش نرخ ارز و طلا را متصور هستند، اما عده‌ کثیری از تحلیل گران معتقدند که بحران‌ها توسط سیاست مداران قابل کنترل است، در نتیجه این افراد روند بازار ارز و قیمت طلا را نزولی می‌بینند.

وی عنوان کرد: به صورت مقطعی بازار ارز و طلا تحت تاثیر هیجانات و عوامل روانی قرار گرفته و اگر هیجانات و عوامل روانی فروکش کند، مسلماً شاهد کاهش نرخ ارز و طلا در کشور خواهیم بود.

مسعودی ادامه داد: در حال حاضر بسیاری از هیجانات کاذب است زیرا که شاخص‌های اقتصادی خبر از بهبود شرایط اقتصاد کشور و افزایش درآمدهای ارزی کشور می‌دهند، اما هیجانات و عوامل روانی عکس این موضوع را برقرار می‌کند.

عضو هیات مدیره اتحادیه فروشندگان و سازندگان طلا و جواهر تهران در پایان تاکید کرد: با توجه به اینکه هیجانات مقطعی هستند، بعد از فروکش هیجانات التهابات قیمتی فروکش می‌کند و نرخ ارز و طلا به قیمت شاخص‌های واقعی اقتصادی باز می‌گردد.

کد خبر 846584 برچسب‌ها ارز - بازار داخلی خبر مهم قیمت طلا و فلزات گرانبها - ایران سکه - قیمت

دیگر خبرها

  • مدیریت بازار کالای اساسی جدی گرفته شود
  • قیمت جدید دام زنده؛ منتظر این تغییر در بازار گوشت باشید
  • بررسي قيمت گوشت با قيمت هاي نامتعارف در جلسه تنظيم بازار استان
  • تشدید گشت های نظارتی بر بازار شهرستان دهلران
  • توزیع بیش از ۲۴ تن اقلام اساسی طرح تنظیم بازار در سپیدان
  • مقاومت ژاوی در تمرین: جواب هیچکس را نداد
  • امروز ۴ اردیبهشت؛ قیمت ریال عربستان در بازار آزاد
  • اجرای طرح تشدید نظارت بر کالا‌های اساسی در لرستان
  • قیمت طلا در کشور برچه اساسی تغییر می کند؟ | پیش بینی از قیمت طلا و سکه در روزهای آینده
  • رونمایی از پشت پرده گرانی خودرو