Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «دانا»
2024-04-20@01:49:32 GMT

صید غیرمجاز در سد ارس معیشت مردم را تهدید می‌کند

تاریخ انتشار: ۲۲ اردیبهشت ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۳۷۳۸۱۲۳

صید غیرمجاز در سد ارس معیشت مردم را تهدید می‌کند

مدیر شیلات و آبزیان آذربایجان غربی گفت: صید غیرمجاز در سد ارس معیشت مردم و حیات آبزیان موجود را با خطر جدی مواجه کرده است.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا معصوم فصیح در گفت و گو با اروم نیوز، اظهار داشت: ۲ تعاونی صید و صیادی در سد ارس فعالیت دارند و صید آبزیان در دریاچه این سد موجب ایجاد اشتغال مستقیم برای ۳۸۰ خانوار و اشتغال مستقیم برای ۲۲ خانوار و همچنین تثبیت زندگی روستایی در آن منطقه شده است که متاسفانه با صید بی رویه و غیرمجاز معیشت این عده با خطر جدی مواجه شده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی، افزود: هر سال صیادی در زمان تکثیر آبزیان به مدت چند ماه متوقف می شود اما صیادان غیرمجاز حتی در زمان ممنوعیت صید نیز نسبت به این کار اقدام می کنند.

مدیر شیلات و آبزیان آذربایجان غربی، تصریح کرد: ما همه ساله ۳ میلیون قطعه بچه ماهی در سد ارس رهاسازی می کنیم تا آن جا غنی نگه داشته شده و معیشت مردم با مشکل مواجه نشود اما متخلفین با صید ماهیان مولد و ماهیان در حال تخم گذاری حیات آبزیان سد ارس را با تهدیدی جدی مواجه ساخته اند.

وی، ابراز داشت: یکی از اثرات صید غیرمجاز در سد ارس کاهش چشم گیر صادرات شاه میگو آب دراز از ۸۰ تن به ۵ تن بوده است.

فصیح، در ادامه گفت: در طول این سال ها گونه های خاصی از میگو در سد ارس نگه داری شده که در دریاچه خزر رو به انقراض است و میگوی مولد آن ها را ما تامین می کنیم اما صیادان غیرمجاز با ادامه تخلفات خود این نوع میگو را نیز در معرض نابودی قرار خواهند داد.

مدیر شیلات و آبزیان آذربایجان غربی، گفت: به طور جدی از مجموعه مرزبانی، دامپزشکی و اداره کل کار، رفاه وتعاون اجتماعی تقاضا داریم تا با تخلفات صورت گرفته در سد ارس مقابله کنند.

وی، افزود: بعضا شاهد هستیم که متخلفین با تیوب وارد حریم امنیتی می شوند و نسبت به صید غیرمجاز اقدام می کنند و حتی در برخی موارد وارد محدوده های مجاز فعالیت تعاونی ها شده و با صیادان مجاز درگیر می شوند.

فصیح، تصریح کرد: البته در کنار افراد سودجو برخی افراد بومی به دلیل بیکاری نسبت به صید غیرمجاز اقدام می کنند که در این خصوص راهکارهای خود را به متولیان ارائه کرده ایم.

مدیر شیلات و آبزیان آذربایجان غربی، خاطرنشان کرد: برخی افراد درخواست تاسیس سومین تعاونی صید آبزیان را در سد ارس مطرح می کنند که با توجه به محدودیت ماهی و میگوی موجود در سد ارس امکان این اقدام عملا وجود ندارد و پیشنهاد ما ایجاد ۲۵ نقطه برای پرورش ماهی و همچنین یک مجتمع هزار تنی پرورش ماهی در پایین دست سد ارس است که به عنوان جایگزین مطرح کرده ایم.

انتهای پیام/

منبع: دانا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.dana.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «دانا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۳۷۳۸۱۲۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

سرکوب مزد در سنوات گذشته باید جبران شود/ حداقل مزد ۱۵میلیون تومان

به گزارش خبرنگار مهر، پویش «حداقل دستمزد ۱۵ میلیونی» در اعتراض به عدد مصوب حداقل دستمزد ۱۴۰۳ از پیش از سال جدید آغاز شده است. مساله این پویش، اعتراض کارگران به رویه فعلی تعیین حداقل دستمزد، یعنی نادیده گرفتن «سبد معیشت خانوار» است که در سال ۱۴۰۲ منجر به فاجعه دستمزد ۵ میلیون و ۳۰۸ هزار تومانی شد.

در اطلاعیه این پویش آمده «کارگران ایران با ۶ سال ثابت ماندن حداقل دستمزد در دوران سخت جنگ تحمیلی هزینه اقتصادی قابل توجهی پرداخت کردند؛ اگرچه قرار بود فاصله بین مزد و افزایش سرسام‌آور هزینه‌های زندگی در دوران جنگ، طی مدت کوتاهی پس از آن جبران شود، اما تمام دولت‌های پس از جنگ به وسع خود به این فاصله افزودند؛ به طوری که امروز جبران فاصله بین حداقل دستمزد و هزینه‌های زندگی، صرفاً با معیار قرار دادن نرخ تورم عملاً ممکن نیست.

در این شرایط اجرای بند ۲ ماده ۴۱ قانون کار برای خروج از بن‌بست کنونی ضروری است؛ این بند زمین‌مانده تصویب حداقل دستمزد سالانه را مشروط به تأمین «معیشت خانواده» می‌داند. آخرین محاسبات رقم این سبد در سال جاری را بیش از ۲۲ میلیون تومان نشان می‌دهد».

علیرضا میرغفاری، نماینده جامعه کارگری و عضو شورای عالی کار در گفت‌وگو با مهر عنوان کرد: حداقل دستمزد در سال ۱۴۰۳ باید ۱۵ میلیون تومان باشد در حالی که در حال حاضر با مصوبه اسفند شورای عالی کار که تنها به امضا نمایندگان دولت و کارفرمایان رسید، کمی بیشتر از عدد ۱۱ میلیون تومان است.

وی درباره عدد سبد معیشت گفت: عدد سبد معیشت اعلامی گروه کارگری بر اساس نرخ تورم و گزارش مرکز آمار ایران حدود ۲۱ میلیون و ۶۶۸ هزار تومان بوده که در تعیین حداقل مزد ملاک قرار نگرفت.

این عضو شورای عالی کار تاکید کرد: بر اساس سبد معیشت و تورم انتظاری امسال حداقل دستمزد ۱۴۰۳ باید عدد ۱۵ میلیون تومان باشد که البته این نخستین گام برای جبران عقب افتادگی و سرکوب دستمزد جامعه کارگری در سنوات گذشته است. ‌

کد خبر 6080642 فاطمه امیر احمدی

دیگر خبرها

  • قلع و قمع ۲۵ بنای غیرمجاز در اراضی شهرستان قزوین
  • حل مشکل مسکن کمک به معیشت مردم است
  • دو بیماری‌ای که بیشتر مردم ایران را تهدید می‌کند
  • شناسایی ۶۵۰ فقره انشعاب غیرمجاز آب در طرقبه شاندیز
  • پرداخت ۹۹۲ میلیارد کمک معیشت به مددجویان گلستانی
  • ارتش دژی استوار در برابر هرگونه تجاوز و تهدید و نمادی از وحدت و انسجام ملی
  • قرص‌های لاغری غیرمجاز، تهدید جدی برای سلامت جامعه 
  • شناسایی ۱۸ تغییر کاربری غیرمجاز در بهشهر
  • گلایه رئیس سازمان غذاودارو از فروش اقلام غیرمجاز در عطاری‌ها
  • سرکوب مزد در سنوات گذشته باید جبران شود/ حداقل مزد ۱۵میلیون تومان